Tuesday, August 30, 2011

Celeb Style - Kourtney Kardashian

Aiemmin olen esitellyt teille täällä blogissani omia tyyli-idoleitani. Tähän kastiin kuuluu mm, Christina Centenera, Rachel Zoe, Olivia Palermo, Cheryl Cole, Victoria Beckham, Miroslava Duma sekä Nicole Richie. Olen myös ihaillut Kim Kardashianin tyyliä, mutta viimeaikoina huomioni on vienyt enemmän sisaruskatraan vanhin kaunotar - nimittäin Kourtney Kardashian. Hän osaa pukeutua tilanteeseen kuin tilanteeseen aina tyylillä. Oli se sitten liiketapaaminen Manhattanilla tai leppoisa puistoretki poikansa kanssa, näyttää hän tyylitellyltä päästä varpaisiin.
Pidän kovasti Kourtneyn tyylistä yhdistellä rohkeampia ja räväkämpiä kenkiä neutraalimpien värien kanssa. Hän onnistuu myös olemaan tyylikkään seksikäs paljastamalla juuri sopivasti säärtä, joita imartelevat korkeat ja näyttävät korot. Näin kylmenevillä ilmoilla kun hameen kaveriksi lisää mustat sukkikset, on omista hameista ja mekoista käyttöä hieman pidemmälle vuoteen. Villaneuleiden lisäksi kaapin perukoilta kaivetaan siis myös mustat sukkahousut!

Previously, I have shared my favourite style icons with you guys. Fabulous women such as Christine Centenera, Miroslava Duma, Victoria Beckham, Nicole Richie, Olivia Palermo and Cheryl Cole are all in this "little" list of mine. I have also admired the style of the gorgeous Kim Kardashian, but recently my  eye has been drawn to the style of her big sister - Kourtney Kardashian. This stylish mommy really knows how to dress to the occasion. No matter is it a formal business meeting or a relaxed day stroll in the park with her son, she always seems styled from head to toe. 
Especially I like her sense of style when combining eye-catching high heels to more neutral ourfits and the way she manages to look stylishly sexy by showing just enough of skin with her classy skirts and shorts. She really is one hot mommy!

11 comments:

 1. Ihania asuja Kortneyllä kyllä on. Mä tykkään erityisesti tuosta toisen rivin keskimmäisestä asusta, ihanan tyylikäs ja rento!

  ReplyDelete
 2. No juu on kyllä aikamoinen mama tuo Kourtney! Kun ite onnistuis näyttämään edes puoliks noin tyylikkäältä puistossa lapsen kanssa.. :P

  ReplyDelete
 3. Itsekin tykkään kardashianin siskoksien tyyleistä, mutta omalla kohdalla suosikkini on erityisesti Kim. Ehkä juuri siksi että hän on se lanteikkain näistä eikä missään nimessä häpeile/yritä muuttaa omaa ulkonäköään. (Näin kylläkin lehtiartikkelin missä hänen lantio oli photoshopattu, ja originaali näytti kyllä kivemmalta :D)

  ReplyDelete
 4. Onpas kiva tyyli jota en ennen oo huomannu, kiitos esittelystä, täytyy alkaa enemmänkin seuraileen!:)

  ReplyDelete
 5. jätän tänne nyt juttupyynnön vaikka ei tähän postaukseen liitykkään: voisitko tehdä vaatekaapistasi/huoneestasi jutun? tai sitten vaihtoehtoisesti unelma vaatehuoneesta:)? olisi mielenkiintoista!

  ReplyDelete
 6. Itsekkin pidän kovasti kourtneyn tyylistä :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Tämmöisiä postauksia lisää oli huippuinspiroiva! :)

  ReplyDelete
 8. Nuo Balenciagan laukut ovat ihania!! Toki samoin myös Jimmy Choo...

  ReplyDelete
 9. Olipas hyvä postaus. Kiva nähdä joskus ei niin tutun siskon tyyliä. Kortney ei kyllä häviä siskolleen Kimille yhtään. Tai no, ehkä takapuolen mitalla ;o)

  Maatu

  p.s. Anteeksi vielä, että tulin häiritsemään iltaanne lauantaina. Olet luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! Erityisesti suloisille koirille.

  ReplyDelete
 10. Reetta,
  Amen!:) Se on kieltämättä kyllä juuri sellainen kun kuvailit!:)

  Helkku,
  Voi kuule, ei epäilystäkään ettetkö sinä olisi upea ilmestys missä vain - siellä hiekkalaatikollakin! Sisin se loppujen lopuksi ratkaisee ja sulla riittää hehkua vaikka muille jakaa! :)

  Pelham wife,
  Minä pidän myös kovasti kyllä Kimin naisellisista muodoista. Noista hollywoodin naisista on vaan niin vaikea aina sanoa mikä oikeasti on nyt aitoa ja mikä ei, mutta upea Kim on ihan jokatapauksessa!

  LV,
  Mukavaa jos pystyin tuomaan jollekin jotain uutta :)

  Anonyymi,
  Unelmavaatekaappi postaus kuulostaisi kivalta! :) Pistän korvan taakse! :)

  Tanja,
  Hän on kieltämättä upea!:)

  Anonyymi,
  voi miten kiva kuulla! Saamasi pitää! :)

  BagMiss,
  No kyllä! :)

  ReplyDelete
 11. Maatu,
  Ihanaa, että te muutkin pidätte Kourtneyn tyylistä! :) Tosiaan, sille mitalle häviää aika moni! :D
  Ps. Ja voi ei!!! Päinvastoin!! Oli niin ihana kun tulit esittäytymään! Niin rohkeaa ja ystävällistä! Minusta on ihana saada lukijoille kasvot ja vaihtaa kuulumisia! Tehän olette tämän blogin suola!:) Me olimme tosiaan viettämässä parhaimpien ystävättärieni polttareita, joten pahoitteluni, sillä oli aikamoinen juhlahumu päällä! :) Osanottoni vielä sinulle oman rotikkasi johdosta! Kiitos vielä kun tulit moikkaamaan! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)