Sunday, September 19, 2010

Celebrity Style - Miroslava Duma

Hänestä olen kirjoittanut aiemminkin, nimittäin Miroslava Dumasta.

Mikä hänen tyylissään kiehtoo minua eniten on hänen kykynsä yhdistellä erilaisia materiaaleja sekä printtejä. Näin lopputulos on lähes aina uniikki ja katseenvangitseva! Itse rakastan perusvaateita ja hyvin klassisia kokonaisuuksia, mutta Miroslava Duman kuvia katsellessa sitä tekee mieli repäistä ja haalia paljon erikoisia printtejä ja yhdistellä niitä mitä erottuvimpien materiaalien kanssa. Kuten alla olevassa kuvassa, tapa miten hän on yhdistänyt tuon kauniin kukkakuosisen puseron ja isot nahkaiset shortsit? Upea!



5 comments:

 1. Tämä ei kyllä yhtään liity asiaan. Mutta. Luin blogiasi joskus vuosi sitten ja jostain syystä se oli hävinnyt tilaajalistaltani ja nyt Jennin Yummy-blogin kautta löysin tänne uudestaan! Olet uskomattoman kaunis ja tyrmäävä nainen ja annat minulle, pitkälle tytölle mahdottoman paljon inspiraatiota pukeutumiseen :) Minulla on aina ollut alemmuuskomplekseja pituudestani ja olen pitänyt sitä haittana, mutta olet saanut minut nauttimaan kaikista senteistäni! Haluaisin vielä kysyä, että kuinka pitkä olet tarkalleen?

  Ihanaa syksynjatkoa kaunis!

  ReplyDelete
 2. Itselläni samanlainen problem, tykkään ja rakastan yksinkertaista ja klassista, mutta usein tulee huokailtua kun muut näyttävät niin hirmu hyville väreissä ja printeissä.. Hengarissa roikkuu ihana punainen paita, kerran tullut käytettyä, varmaan joudun joku aamu laittamaan jonkun pakottamaan minut laittamaan sen päälleni:)(kuulostaapa sekavalta!)

  ReplyDelete
 3. ihana tyyli ja aivan upeen näkönen nainen!

  ReplyDelete
 4. Oi vau, tämä nainen ei tosiaan ole ihan vaan valtavirtaa eikä näytä samalla tavalla pakasta vedetyltä ja stailaajan manipuloimalta kuin moni muu :). Tosi mielenkiintoinen tuttavuus!

  ReplyDelete
 5. Vau mikä tyyli! En olekaan kuullut tästä naikkosesta ennen, kiitos tästä! Häntä täytyy alkaa seuraamaan :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)