Thursday, October 21, 2010

Olivia Palermo's fur vest

Kuten viime syksynä, olen tänäkin vuonna ihastunut karvaliiveihin.
Koska karva on itsessään niin huomiota herättävä, väreinä suosin neutraaleja sävyjä kuten harmaata, vaalean- ja tummanruskeaa sekä mustaa.Olen aikaisemmin esitellyt tämän blogin puolella naisia, joiden pukeutumista seuraan ja ihailen.
Olivia Palermo on yksi heistä. Erityisesti hänen kykynsä sekoittaa laadukkaampia merkkejä massaketjujen tuotteisiin on minun mieleeni. Hän saa useasti monet Zaran ja Hennes & Mauritzin paidat näyttämään mitä upeimmilta suunnittelijoiden luomuksilta. Se kun ei ole se merkki jolla on väliä, vaan se miten vaatekappale istuu omaan tyylisi.

Minusta ylläoleva kokonaisuus on aivan ihana.
Tyylikäs ja yksinkertainen, jota on hieman tämän hetken trendillä maustettu.

4 comments:

  1. Mä katsoin ensin, että onpa nätti asu, kuten hänellä aina, mutta sitten huomasin nuo ballerinat! En jotenkin tykkää niistä tuohon yhdistettynä :)

    ReplyDelete
  2. Ihana kuva, kaunis Olivia. Pisteenä i:n päälle aina upeat hiukset sekä Hermèsin krokotiilinahkainen Jige!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)