Wednesday, August 31, 2011

All that glitters is now gold

Kun tässä aiemmassa postauksessa kartoitin tulevan sesongin trendejä, mainitsin metallien hohdon olevan yksi lemppareistani. Olen koko kesän suosinut kultaisia koruja ja yksityiskohtia, joten avosylin otan vastaan tämän muodin.
Metalleista erityisesti kullan hehku on kovaa huutoa. Sitä näkyi mm. Stella McCartneyn, Balmainin, Guccin ja monen muun suuren muotitalon syys/talvi 2011 catwalkeilla ja tapansa mukaisesti massaketju Zara on seurannut nopeasti perästä. Jo heinäkuussa heidän rekeissään roikkui erilaisia metallinhohtoisia vetimiä käärme-, polka dot- sekä tähtikuviollisten vaatteiden rinnalla.

Mallia Zaran kultaisesta puserosta päällä antaa yksi suosikkibloggaajistani: The blonde saladin Chiara.From left to right:
Textured t-shirt 49,90e / Gold lace top 35,95e / Metallic thread blouse 39,95e / Metallic thread kimono 59,95e / Metallic thread t-shirt 49,95e1. Metallic pants 59,95e, 2. Gold fantasy mini skirt 59,95e 3. Golden clutch 69,95e, 4. Patchwork sandal 99,95e, 5.Glitter peep-toe 69,95e, 6. Ballerina with glitter 49,95e, 7. Metallic toe ballerina 49,95e

Few weeks ago I presented the hottest trends of this season to you guys in this post. Even though the current trends are not all to my liking, there were some that I welcome with open arms. One of my absolute favourites was the metallics trend, especially in golden tones. This summer I've covered myself in golden jewellery and other details, now it's time to broaden the horizons and take it a step further with metallic clothing items. Once again, the clothing brand Zara has been paying attention and the latest trends from the fashion catwalks were represented in their stores already in July. So for you all who love all that glitters - check Zara's current collection!

13 comments:

 1. Itsekin olen aivan kullan huumassa, vaikkakin lähinnä vaan korujen merkeissä, mutta kuitenkin :P

  ReplyDelete
 2. Noi Patchwork-sandaalit ja hopeaglitterkorkkarit mulle nyt ja heti kiitos !

  ReplyDelete
 3. Metallin värit ovat myös omia suosikkejani syksyn trendeistä :) Zarasta löytyy aina upeita kauden vaatteita, mutta täällä sellaista ei ole lähimaillakaan :/ Hamri kyllä, kun zaran vaatteista kovasti pidän!

  http://todellajossain.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Tiia,
  Mä varoitan, ne saattaa viedä ensiksi pikkusormen, mutta lopulta trendi vie koko käden! :D

  Mademoiselle Miau!
  Mukavaa että pidit! :)

  juulia,
  Ne olivat noista esitellyistä minunkin lempparini! :)

  Tanja,
  Voi harmi! Zara kun tosiaan tarjoaa suuren määrän niin klassikoita kun viime hetken trendejäkin! Toivottavasti Suomeenkin tulisi Zaran nettikauppa!

  ReplyDelete
 5. Tuo kultainen hame olisi kyllä todella kiva! :)

  ReplyDelete
 6. Siis tätä nyt ei kyllä kukaan uskoisi mun suusta kuultavaksi, mutta... mä himoitsen noita kultaisia housuja!! Niin kauniit ja samalla jollain sopivalla tavalla räväkät! Ja oon myös pikkuhiljaa alkanu lämmetä noille paljeteille.. ehkäpä sitä munkin kaappiin vähän jotain kimallusta eksyisi ;)
  -Mimi

  ReplyDelete
 7. Mulla on toi sama paita kuin chiaralla. Yhdistän sen Lv leohuiviin. Zaran kulta/hopea housuja sovitin, tulin siihen tulokseen, että ei tule pidettyä tarpeeksi.

  ReplyDelete
 8. Kulta on ehdottomasti minunkin lempparisävy metallinväreissä! Zarasta saa aivan ihastuttavia vaatteita, aina kun hensingissä käyn on myös päästävä Zaraan :)

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Oi kulta on ihana! Tosin en ole vielä oo kerennyt vaatekaappiini haalia kultaisia vaatteita. Mutta koruja löytyy! :)

  http://jasminsmemoirs.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Surkeeta, kun lähimailla ei ole Zaraa. :( Sieltä kun löytyisi todennäköisesti paljon vaatteita makuuni.

  Nuo kultaiset paidat ja kengät ovat aivan ihania. Tarkotus olis hankkia joku kultainen paita. Pariisissa ollessani näin erään täydellisen kultaisen neuleen. Tyhmä olin, kun en ostanu! Voi sitä harmituksen määrää! :b

  ReplyDelete
 11. mitäs jos välillä yrittäisit kirjottaa ihan suomenkielisen otsikon? ai mut ai nii, tää sun blogihan on nykyään niiiiiin kansainvälinen ja tällä sun pikku blogillahan on siis vaan jotai 800 000 lukijaa päivässä ja pitäähän sitä yrittää ottaa huomioon kaikki lukijat ainaki kaupantäteistä ulkomaalaisiin... :)

  ReplyDelete
 12. Natalia,
  Se on kyllä kaunis!

  Mimi,
  Ne on niin hienot! Mä haluaisin niitä kokeilla, mutta en kuitenkaan usko niitä omaksi jutukseni sitten kuitenkaan. Jotenkin alkanut taas värikkään kesän jäljiltä himottamaan perusvärit ja neutraalimmat asut:)

  Anonyymi,
  Joo se on kiva paita! itse sitä kokeilin myös, mutta jotenkin ei istunut mun päällä:( Päätyisin varmaan samaan lopputulokseen housujen kohdalla! :)

  diamond girl,
  Kulta on kyllä in! :) Zarasta siitä saa onneksi ilmeisimmin saa! :)

  Jasmin,
  Mulla sama tavoite ja sama homma korujen suhteen! :)

  mirrel,
  voi tylsä! Toivottavasti zara avaisi pian verkkomyynnin niin tekin kauempana asuvat zaran ystävät saisitte siitä enemmän nauttia!

  anonyymi,
  suomalaiset ovat onneksi sen verran koulutettuja ja fiksua porukkaa, että uskon lukijakunnasta yli 90% ymmärtävän aina nuo englanninkieliset otsikot :) kävijämääräni ulkomailta on huomattavassa kasvussa ja tästä syystä aion jatkaa näin. Tämä oli itseasiassa tarkoitukseni jo vuosi sitten, mutta nyt vasta koin oikeaksi ajaksi tämän englanniksi kirjoittelun!:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)