Sunday, September 26, 2010

Celebrity Style - Cheryl Cole

Ja seuraavaksi taas julkkisihanteitani.
Viime vuoden aikana tämä nainen on käynyt monelle tutuksi hänen "Fight for this love"-hittisinkkunsa vuoksi. Cheryl Cole (olisikohan nykyään jo sukunimi Tweedy?!) on kuitenkin alkujaan tullut tunnetuksi Briteissä Girls Aloud bändistä ja kasvatti julkisuuttaan vielä olemassa hetken aikaa naimisissa jalkapalloilija Ashley Colen kanssa.
Tällä hetkellä tämä jumalaisen kaunis nainen on mukana mm. Brittien X-Factor tuomaristossa ja ihastuttaa television kautta kansaa suloisuudellaan ja lämminhenkisyydellään.

Itse pidän tästä naisesta myös hänen pukeutumistyylinsä takia.
Muutama vuosi takaperin hänen tyylinsä oli vielä varsin "nuorta" ja rajua, mutta nykyään hänen tyylinsä on hyvin tyttömäinen, missä on kuitenkin aina jotain särmää tuotu esim. nahkatakeilla, niiteillä tai vaikka armeijahenkisyydellä.Itsekin olen tällä hetkellä hurahtanut armeijahenkisyyteen, joten tulossa muutama asu jotka ovat saaneet inspiraatiota tältä ladylta:)

5 comments:

 1. Näköjään teillä on samanlainen kenkämakukin, viimeisessä kuvassa näkyy sinun kenkäsi! :)

  ReplyDelete
 2. Moi Mrs V.! olen melko tuore lukijasi, mutta uskon silti kahlanneeni melkein koko blogin läpi. Sait herätettyä sisäisen terveysfanaatikkoni, joka on ollut talviunilla pari vuotta. Tästä halusin erityisesti kiittää! En muistanutkaan, miten nopeasti sen hyvän olon saa päälle, kun vain vähän tsemppaa. Nyt kokeilussa on alfalipoiini, mistä kerroit. Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia ko. antioksidantista, koska olen syönyt sitä vasta niin vähän aikaa, etten vielä ole päässyt juuri mihinkään lopputulokseen.

  Cheryl Cole on kyllä upea nainen - ja hyvin samanoloinen kuin sinä. :) Ihanaa syksyä!

  ReplyDelete
 3. Heh, mäkin huomasin, että teillähän on samat kengätkin :)
  Ja toden totta, Cherylilla on todella kivoja asuja!

  ReplyDelete
 4. Täälläkin yks joka on hurahtanu armeijahenkisyyteen ja armeijanvihreeseen! Ihania asuja. :-)

  ReplyDelete
 5. No nyt on mulle tulossa ihka ensimmäinen Louis Vuitton, joten ei tarvitse enään vastata mun viestiin. Taitaa sulla olla hieman kiirusta sielä. :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)