Tuesday, September 7, 2010

Celebrity Style - Victoria Beckham

Toinen julkisuudenhenklö jonka pukeutumistyylistä pidän on Victoria Beckham. Hänen naisellisuutensa ja klassinen linjansa iskee minuun kunnolla. Hyvin yksinkertaista, mutta hyvin kaunista.
Rouva suosii klassisia takkeja kuten Burberryn trenssejä sekä mustia työistuvia bleisereitä. Hänen päällään on usein kauniita ihoa myötäileviä hameita, mutta usein myös napakoita skinny jeansejä.
Tyylin vielä kruunaa upeat laukut sekä pilviä hivelevät korot, jotka ovat yleensä hyvin simppelin kauniita. Harvemmin hänen kenkänsä ovat mitään hyvin rajuja. Paljon perusvärejä sekä -malleja.Naisen perusarsenaaliin kuuluu myös aurinkolasit joko hänen omasta VB-kokoelmastaan tai klassiet Ray Ban aviatorit. Tykkään hänen tavastaan myös maustaa klassisia kokonaisuuksia sen hetken muotituotteilla. Kuten esimerkiksi miten hän on tuossa keskimmäisessä kuvassa lisännyt löysät army pantsit muuten hyvin klassiseen kokonaisuuteen. Todella upea asukokonaisuus!

5 comments:

 1. Pukeudut kyllä tosi samanlaisesti monesti kun VB :) Selvästi nähtävissä kuka inspiroi.

  VB on kyllä aina tyylikäs, ei koskaan yliampuva ja aina naisellinen, vaikka tanktopissa ja boyfriend-farkuissa.

  http://satusatusatu.livejournal.com

  ReplyDelete
 2. Hänellä on kyllä aivan upea tyyli!

  ReplyDelete
 3. Nykyään tosiaan Victorialla on upea tyyli. Voi kun vois itsekin ostaa tuon Burberryn takin, nuo rypytykset on niin ihanat!

  ReplyDelete
 4. Victorian tyyli kolahtaa myös minuun, onnistuisinpa itsekkin aina näyttämään noin hyvältä! :)

  ReplyDelete
 5. VB <3 Harvoja ihailen, mutta hän on yks upeimmista kyllä. Hyvä maku sulla ;)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)