Monday, October 24, 2011

My new paws

En ole aiemmin ollut kovinkaan suuri eläinprintin ystävä. Tämän printin kanssa kun tulisi minun mielestäni olla hyvin varovainen, sillä sen kanssa voi liian helposti ylittää mauttomuuden rajan. Olenkin ihastellut kuviota monesti muiden taidokkaampien pukeutujien päällä, mutta omaan vaatekaappiin en ole hankkinut mitään muuta eläimellistä kuin yhden vaivaisen H&M:n leohuivin, johon olen ollut äärimmäisen tyytyväinen. Joku saattaakin muistaa tämän postauksen vuoden takaa, kun ihastelin leopardikuosisia nilkkureita.
Viimein sain rohkaistua itseni ja ostin sitten itsellenikin omat kissan tassut... 
Hieraisee varmaan nyt muutama ystäväni silmiään kun näkevät nämä popot kaapissani. Yep, never say never. Miau! Kenkien merkki on moda in pelle, joka on minulle täysin uusi tuttavuus. Suunnittelin käyttäväni näitä mahdollisimman neutraalien kokonaisuuksien kanssa. Ensimmäisestä kokonaisuudesta tulossa pian kuvia päivän asun muodossa.

Kuten olen todennut aiemminkin, tämä printti sopii minusta hyvin asuun kun sitä lisää hillitysti pieninä yksityiskohtina. Näin sitä onnistuu yleensä pysymään hyvän maun rajoissa. Tai noh, mitä ihmettä hyvä maku nyt toisaalta tarkoittaa? Onko oikeastaan olemassakaan huonoa makua? Makuasioista kun ei voi kiistellä ;)


In the past, I haven't been the biggest fan of animal print. On my opinion, this is a print with what you should be extremely careful so that the end result doesn't look tacky. However, I do think that when it's added in small details it can look gorgeous. From time to time I do admire it on other more skilled dressers, but I haven't had the guts to wear this print myself. So far I have only purchased one animal printed item - a leo scarf from H&M, which I have worn and liked a lot. But now the winds have changed. After a year of drooling and admiring leopard printed shoes on others, I came across a pair from Moda in Pelle, which I added to my own shoe collection. I plan to wear them with very neutral ensembles, of which you'll get pictures soon enough ;)

15 comments:

 1. Aivan ihanat kengät! kelpais mullekkin tollaset, tosin en ehkä osaisi noin korkeilla koroilla kävellä :D

  ReplyDelete
 2. Vau!! Siis ihanat kengät, odottelen täällä innolla minkälaisiin asuihin nuo yhdistät. Mulla on haaveissa leokuvioiset nilkkurit, vähän samaa tyyliä mitä Kardashianin neidolla oli tuossa ylempänä..

  ReplyDelete
 3. Psst. "makuasioista ei voi KUIN kiistellä.."

  ReplyDelete
 4. Kivan näköiset korkkarit :) Yhdyn Helkun sanoihin - olen myös metsästänyt leokuvioisia nilkkureita.
  Toivottavasti pian näemme jonkun asukokonaisuuden, johon olet nämä yhdistänyt :)

  ReplyDelete
 5. Upeat! Minulla on leo wedget, mutta tuollaiset piikkaritkin olisi kyllä tosi makeet =)

  ReplyDelete
 6. Söpöt kenkulit <3 Sopii sulle varmasti älyttömän hyvin! :)

  ReplyDelete
 7. oii ihanat! oliko hintavat? :)

  ReplyDelete
 8. Aivan ihanat kengät!! Itse vähän "pelkään" eläinkuoseja, mutta jos ne yhdistää neutraaleihin väreihn oikein niin kyllä ne sitten menevät.
  Odotan innolla asukokonaisuuksia!! :D

  ReplyDelete
 9. Hei,
  voisitko kertoa mistä kyseiset kaunokaiset löysit?
  Kenkien pohjassa oleva merkki näkyi hieman epäselvästi ja tuntui ainakin minulle vieraalta.
  kiitos :)

  ReplyDelete
 10. Ujui! :) Tommoset haluisin kans!

  ReplyDelete
 11. Pitkästä aikaa pitää laittaa super herttaiselle Mrs V:lle kommenttia<3 en ole saanut aikoihin kirjauduttua tänne omilla tunnuksilla, joten kommenttien jättö on jäänyt vaikka edelleen täällä aktiisesti käynkin:)

  olet kyllä aina niin piristävä ihanien postaustesi kanssa. ja ei voi kun ihailla sinun elämänasennettasi:) sinä, jos kuka osaat nauttia elämästäsi täysin siemauksin! annat intoa myös muille.

  ps. ihanat kengät :)

  ReplyDelete
 12. http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/juhlakeng%C3%A4t/nelly-shoes-427/leolina-427796-509/
  tilasin nämä! hinta on kyllä todella kohdillaan jos vaan kiinnostaa vielä toisetkin tassut hankkia!

  ReplyDelete
 13. Ohhoh, aivan ihanat. Voisin itse haluta jopa samanlaiset.:D

  ReplyDelete
 14. Itsekin olen aivan hullaantunut leo-kuosiin tänä syksynä! Sopii mielestäni aika kivasti viininpunaisen kanssa. Zarassa oli myäs ihaant ballerinat kuosissa, mutta toistaiseksi olen tyytynyt vain muutaman euron maksaneeseen huiviin.. saa nähdä kotiutanko kengät :)

  -Laura

  ReplyDelete
 15. Omaa silmääni mielyttävät enemmän nuo nilkkuri muodossa olevat :-) Ehkä et vielä uskaltautunut niihin?

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)