Tuesday, October 25, 2011

Sparkle!

Yksi tämän syksyn näkyvistä trendeistä on vatteiden kimallus. Itsekin ihastelin Zaran nettisivuilla kultaista paljettista hametta, mutta se ei sitten livenä vastannutkaan odotuksiani. Edelleen olisi siis pohdinnan alla kimalteleva hame, jonka voisi myös heittää kasuaalisti päälle arkeen ison neuleen ja balleriinojen kaveriksi. Michael Korsin lisäksi tämän sesongin suosikkeihini lukeutuu myös Elie Saabin f/w 2011 mallisto, josta ei myöskään säihkettä puuttunut. Neutraalien sävyjen ansiosta, säihke ei kuitenkaan näyttänyt överiltä, vaan tyylikkään loisteliaalta.

Miten te muut? Asuuko teissäkin pieni harakka? :) 



One of the hot trends this season is sparkle. Some time ago I admired a shiny golden skirt from Zara in their online shop, but after seeing it live - it did not quite meet my expectations. Therefore, I am still on the look out for a suitable sparkly item. Glitz does not always have to be glam - you can also use it as everyday wear by combining it with a big pullover on top and flats. Like seen in the Michael Kors and Elie Saab f/w 2011 collections, wearing luster can look very sophisticated and elegant. By maintaining a neutral colour palet, you won't take your look over the top, which might sometimes be the case with this extravagant material. 

How about you guys? Are you also blinded by all the sparkle this season? :)

PS. The skirt seen in the collage is very much to my liking - any hints where I could find a similar one? 

17 comments:

 1. tämä ei kyl nyt liity tähän mutta onko sen yves rocher kilpailun voittaja jo julkaistu ja missä ? :)
  kiitos jos kerkeet vastata :)

  ReplyDelete
 2. Olen ollut ylpeästi harakka jo useamman vuoden, kaikki kimalteleva aina miellyttää.. ;) Nyt on kaupoissa hirmupaljon kimallekorkokenkiä ja olen vähän pohdiskellut pitäisikö kotiuttaa jokin pari jossain sävyssä. :)

  ReplyDelete
 3. anonyymi,
  Yves Rocherin kilpailu ei ole vielä edes alkanut :) Kyselin vasta teidän lemppareitanne lahjapakettiin, että saisistte mahdollisimman miellyttävät tuotteet:) Mutta viikon sisään tulee postaus, missä on ohjeet alkavaan arvontaan:)

  Mipsukka,
  Joo, sama täällä. Kaikki kimalteleva vetää puoleensa, mutta onneksi olen jotenkin aina osannut hillitä itseni eikä omistuksesta kuitenkaan paljoa mitään kimalletta löydy. Muuten muistuttaisin varmaan discopalloa :D

  ReplyDelete
 4. Löysin Elie Saabin mallistosta kuvia eräästä blogista joku päivä taaksepäin, ja voi että kun rakastuin! Kaikki ne värit ja se kimallus! Pakko saada jotain kimalletta omaan kaappiin! :D

  ReplyDelete
 5. oh okei kiitos yves rocher vastauksesta :D

  haha en oo varmaan lukenut tarpeeksi tarkasti, tohottanut vaan menemään :$ *nolottaa*

  no sitä varsinaista arvontaa odotellessa siis :)

  ReplyDelete
 6. No jo vain, eikö meissä kaikissa asu pieni harakka, minussa ainakin! :) Ihanaa kimalletta, ja sopiihan tuo tähän pimeään ja ankeaan vuodenaikaankin sopivasti vähän kontrastia tuomaan! Itse kiinnitin huomiota myös ruotsalaista katumuotia selaillessani, että kovasti blingblingiä näkyy naapurissakin, toivottavasti linkki toimii:

  http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/?p=2

  ReplyDelete
 7. Itse myoskin tykkaan paljon kimaltelevista hameista.. All Saints liikkeessa on usein ihania sequin dresses and skirts :)
  Kay kurkkaamassa jos loytyisi mieluinen.. Itse ihastuin yhteen niista hameista mutta ei ole viella tullu ostettua =)

  http://iseesc.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. tykkään kimalteista hyvän maun rajoissa :) Tuovat asuun ihanasti piristystä!

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Pidän kans hirmusesti kaikesta kiiltävästi. Aina niihin kiinnittää huomionsa. :D Voisin ostostella ihan hulluja vaatteita, kun ne kimmaltaa niin kauniisti! Tosin tällä hetkellä kaapissani ei kyllä ole mitään kimaltavaa. :( Ainoo, että korut tietty. Niin ja ihan btw tuli mieleen siitä sun ihanasta hopeesta neuleesta, vai mikä se oli.. Olen kattellu sen tyylistä kauan, mutten oo löytäny. :/ Se oli niin ihana! :)

  ReplyDelete
 10. Minussa asuu aika isokin harakka :D Kaikki mikä kimaltelee vetää mua puoleeni. Ostin viime viikolla Vilasta aivan ihanan paljeteilla koristellun laventelin värisen neuleen jota voi pitää aivan hyvin arkenakin :)

  ReplyDelete
 11. Kyllä, meissäkin (tai ainakin minussa) asuu pieni harakka! Kimallus on aina kiehtonut mua, mutten ole vieläkään päässyt käsiksi kovin kimalteleviin vaatteisiin! Ne mitä kaupoissa olen nähnyt ei ole ollut hirveen.. hyvännäköstä kimallusta :(

  http://grumfus.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. Aivan ihana tuo kollaasin kermanvärinen pusero, mistä mahtaa olla??:) Have to get!

  ReplyDelete
 13. Hei! Olen itsekin etsinyt täydellistä paljettihametta. Zaran nettisivuilta löytyy kultainen yksilö (nimellä Sequinned Miniskirt), mutten ole livenä löytänyt. H&M:llä oli kuparinen paljettihame, joka istuu kivasti mutta väri oli väärä...:( Ilmoittele kun löydät hyvän kultaisen tai hopeisen yksilön!!!!

  ReplyDelete
 14. mussa asuu ainakin harakka jos toinenkin :D rakastan tollasia kimallejuttuja, kun niitä vaan yhdistelee tolla tavalla hyvällä maulla ja sopivassa määrin! Rakastan varsinkin sellasia asioita, joista yllättyy että nekin voi olla kimaltavia!

  ReplyDelete
 15. Voi kun mä olisin sellanen jolle sopisi kaikki ihana kimaltava härpäke, mutta huoh..En ole. Näytän ainakin omasta mielestäni totaalisen naurettavalta vähääkään kimaltavissa kamppeissa, joten jätän suosiolla kaikki ihanat kimaltavat paljettivaatteet ja asusteet muiden käytettäviksi ja katson salaa kateellisena ihanaa loistoa :(

  Btw, löysin blogis vasta äsken ja hetken selailtuani päätin jäädä seuraamaan :) Susta tulee mieleen joku julkimo, mutten tähän hätään saa millään päähäni, että kuka.

  http://minttu-mari.blogspot.com/

  ReplyDelete
 16. Moikka tuli viella mieleen etta blogissani on sinulle tunnustus. Kay kurkkaamassa jos kerkeat :)

  http://iseesc.blogspot.com/

  ReplyDelete
 17. http://www.asos.com/ASOS-Revive/ASOS-REVIVE-Mini-Skirt-in-Gold-Sequins/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1724609&cid=2639&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Gold

  Asoksella hieman saman tyylinen hame! On tosin hieman "tummempi" sävyltään kuin tuo Zaran hame :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)