Sunday, October 23, 2011

Singing in the rain...

Jo reilu kuukausi sitten, hankin itselleni viimein ne pitkään kuolaamani Hunterit. Nyt kun syksyinen sää on koetellut meitä oikein kunnolla, niin eipä ole haitannut pomppia kuralätäköissä! Tässä Regent Savoy -mallissa on vielä paksuhko vuori, jonka ansiosta varpaat pysyvät oikein lämpiminä koleammassakin säässä. I am singing in the rain...


Almost one month ago, I purchased these wellies from Hunter. As the cold and rainy autumn days are up on us, these boots have kept my feet warm and dry and I can keep on singing in the rain. Ah, what a practical buy for fall! 

21 comments:

 1. Heissan!
  Meikäläistäkin himottaisin kovasti tuo vernis alma, mutta olen kuullut että se olisi kovinkin herkkä materiaali? Oletko ollut sen kanssa sateessa ja pakkasessa? Onko kestänyt hyvin? Entä näkyykö naarmut? Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

  ReplyDelete
 2. Ei voi muuta sanoa, kuin, että noi on super ihanat!! Itse en kumppareista hirvesti tykkää (yleensä), mutta noista ei voi olla tykkäämättä. Mistä kävit noi ostamassa? (:

  ReplyDelete
 3. <3 ihanan näköistä ja noi saappaat on kyllä hot!! :)

  ReplyDelete
 4. Ihana tuo sinun asusi :)

  Mukavaa päivää sinulle!

  ReplyDelete
 5. anonyymi,
  Hei! Voin suositella kyseistä laukkua kaikille! Kestää lostavasti pientä vesisadettakin ja naarmuja ei tul eyhtä helposti kuin ehkä muihin kyseisen merkin materiaaleihin. On kestänyt ihan loistavasti kovaa kulutusta:) Pakkasia en ole kauheasti kokenut vielä sen kanssa, mutta viime talven käytin nimenomaan talvella paljon ja mihinkään ei ole mennyt!:) Joten sanoisin että kestää materiaali loistavasti;)

  kaura,
  Voi kiitos ihana!:) Ostin ne sellaisesta tavaratalosta kuin Harvey Nichols. Heiltä löytyy myös nettiliike! Char osti omansa countryattire nimisestä liikkeestä jos haluat sieltäkin hintaa vertailla!:)

  Cava
  <3 murunen <3 Ikävä kaikkia teitä siellä jo <3

  aurinkoinen,
  Olet todella nimesi veroinen :) Samaa sinulle! :)

  ReplyDelete
 6. Nuo kyseiset Hunterit on kyllä niin upeat ja tyylikkäät! Muutenkin tuo asu on taas ihanan näköinen :)

  ReplyDelete
 7. Ihana asu! Olet aina niin pirtsakka että tänne sun sivuille kun tulee,nousee aina hymy korviin!!:) yksi juttu mua on jäänyt mietityttämään että kun laitoit kuvia synttärijutuista,ja siinä oli se LV:n kassi,niin mitä sieltä paljastui?:))

  ReplyDelete
 8. Ihana sinä <3 Sun kauniit ja elämäniloiset kuvat saa aina niin hyvälle tuulelle <3 Vitsit noi saappaat on kyllä kivat!!:) Kyllä jossain vaiheessa pitää noihin panostaa:) Ihanat:)

  ReplyDelete
 9. mistä se sun punanen takki on joka on ollut aikasemmissa postauksissa ja onko se samettia? love it! have good day girl<3

  ReplyDelete
 10. ah love your LV bag, thought about buying the one in black! And I think you will unfortunately have to use those boots A LOT in the scandinavian Autmum, but hey they are fabulous! ;)

  http://bohemanian.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Hienot on kengät ja laukku on ihana! =) Kuvia katsellessa tuli vain mieleen, että onko teillä tekonurmi?

  ReplyDelete
 12. Hunterit on kyllä loistava juttu! Ja toi laukku on maailman ihanin, tosta myös se musta versio on aikas tyylikäs......

  ReplyDelete
 13. Hyvältä näyttää Hunterit ja hoodit :)

  ReplyDelete
 14. Ihanat saappaat! Sopivat asuun aivan täydellisesti! :)

  ReplyDelete
 15. Ihanat saappaat! :) Tarvis kyllä itekin hommata jotkut kivat, sadetta ku tälle syksylle tuntuu piisaavaan!

  ReplyDelete
 16. Mä niin tulen ja ryövään tuon Alman sinulta<3

  ReplyDelete
 17. Hah, ihana tuo viimenen kuva missä sä vedät ilmeellä! :D En voinut olla nauramatta kun näin sen. :)
  Nuo on kyllä hienot saappaat, oikein tyylikkäät.

  ReplyDelete
 18. Todella kauniin syksyisiä kuvia! Hunterit näyttää hyviltä ja koirasi ovat niiiin suloisia!! :)

  ReplyDelete
 19. Ihanat saappaat! Mistä kannataisi hankkia? Onko jotain hyvää verkkokauppaa, josta löytyisi?

  ReplyDelete
 20. Upeita syksyisiä kuvia. Mitä sanoisit Hunterien koosta. Kokotaulukon mukaan UK6 vastaa suomen 39, mutta toiset sanovat että UK7 vastaisi paremmin 39. Mitä itse luulet?

  ReplyDelete
 21. minä olisin kanssa kiinnostunut kuulemaan tuosta kenkien koosta. Otitko sinä suoraan oman kengän kokosi? :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)