Tuesday, November 2, 2010

Animal shoe print

Mennyt Pariisin muotiviikko täyttyi erilaisista eläinkuviollisista asusteista kuten, housuista, huiveista, laukuista ja liivieistä. Niiden lisäksi printtiä näkyi myös erityisesti kengissä.Monet tutut kasvot ovat myös omaksuneet tämän trendin.

Kuvissa näkyy enimmäkseen suunnittelijoiden versioita tästä muodista, mutta massaketjut ovat tänä päivänä niin nopeita seuraamaan trendejä, joten voisi olettaa vastaavanlaisia kenkiä löytyvän monen liikkeen hyllyltä.

8 comments:

 1. Aivan upeat noi kiilakorkkarit!! Pakko saada!

  ReplyDelete
 2. Leokuosi on kiva, mutta nykyään käytän sitä aika hillitysti. Vedin nimittäin 2008/09 kesällä pohjat ja käytin samaan aikaan leotoppia, vyötä sekä kenkiä ja mulla meinas aivot revetä ku kattelin vanhoja kuvia :D xD hahaha voi mikä häpeä...

  ReplyDelete
 3. Alex Curran leopardi nilkkurit veivät sydämmeni! :))

  http://www.mawismi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Itse ostin viime kevät-talven alennuksista Biancosta lepardinilkkurit 10€:lla(!!!!!) Tosi makeat kengät olivat, mutta en kuitenkaan osannut käyttää niitä. Jotenkin on vaan liian räyhäkkä kuosi itselleni kenkiin... Myin popot huutiksessa pois.

  ReplyDelete
 5. Leopardi on tosi hieno kun sitä käyttää oikein! Itse en tiedä uskaltaisiko yhdistää nämä kaksi vai pitäiskö suosiolla erikseen?

  ReplyDelete
 6. ICH LIEBE LEOPARD! ZUPERÜBERZEXY!!!!

  ReplyDelete
 7. Ja niin, nuo Zanottit ovat teetyt sinulle;) Shop shop!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)