Thursday, July 21, 2011

Haider Ackermann f/w 2011 - Jalokiviä tähtitaivaalla

Vuodesta toiseen aikalailla samat suunnittelijat yltävät lemppareiden listalleni. Viime vuosista poikkeamatta, sen teki myös Haider Ackermann.

Tämä suhteellisen uusi sunnittelijoiden tähtitaivaan nimi on kiinnittänyt monen suuremman nimen huomion. Mm. ikoninen Karl Lagerfeld oli ilmaissut, että Chanelin jatkaja tulisi olla jonain päivänä Mr. Ackermann. Chanelin pääsuunnittelija ei suinkaan ole ainut, joka visionäärin tahtoo oman kattonsa alle, vaan mm. Diorin muotitalo on myös ilmaissut kiinnostuksensa belgialaiskoulutuksen saanutta suunnittelijaa kohtaan.

Antwerpenissä koulutuksensa saanut Ackermann osaa käyttää kangasta äärimmäisen taidokkaasti. Silmien vangitevan kauniita materiaaleja, leikkauksia ja laskoksia, mitkä saavat ainakin minut huokaisemaan kerran jos toisenkin.


Viimeiset kolme lookkia ovat ehdottomat lempparini. Voisin toiste miettimättä pistää jokaisen päälle. Juurikin nuo loisteliaat jalokivien sävyt vaatteissa vetoavat minuun. Kvartsin, turkoosin, malakiitin, ametistin, lapislatsulin sekä muiden jalokivien hehkun tuntua sai joka toisesta lavalle astelleesta kokonaisuudesta. Kyllä, tässä syystrendi, jonka minä väri-intoilijana otan avosylin vastaan.

Trend alert!
 Jalokivien loiste vaatteissa.

7 comments:

 1. en ole aiemmin Ackermannista kuullutkaan, olen jaanyt paljosta paitsi, tykkaan nimittain ja paljon!

  ReplyDelete
 2. Pakko sanoa että upeita on ja todella ylellisen näköisiä nuo kankaat :)

  ReplyDelete
 3. mukava postaus, aivan ihana tuo alin kuva kekskellä, sen vois jopa pukea päälle!:)

  ReplyDelete
 4. Oon pitempään jo lukenut blogias ja vaikken olekaan paljoa kommentoinut, tykkään tosi paljon! Nyt on kuitenkin pakko kysyä että olitko eilen Helsingissä stockan lähellä ulkona syömässä joskus 18 aikaan? :D Kävelin siitä ohi mutten uskaltanut tulla juttelemaan :D

  ReplyDelete
 5. Yocohoto,
  Mullakin kertaheitolla pääsi yhdeksi suosikeista aikoinaan :)

  Tiia,
  No kyllä! Me likes ;)

  Janette,
  Tosi kiva jos pidit!:) Itse tykkään ihailla eri muotitalojen visionäärien luomuksia, joten kiva jos muillekin putoaa:)

  NN,
  Voi kiitos paljon, että viihdyt blogissani!:) Kyllä minä istuskelin eilen Stockan lähelle syömässä siskoni ja mieheni kanssa:) Harmi että menit ohi, kiva aina saada lukijoille kasvot :)

  ReplyDelete
 6. tosi ihanan näkösiä luomuksia! en ookkaan ennen kuullu Ackermannista, täytyy pistää korvan taakse (:

  ReplyDelete
 7. Upeita asukokonaisuuksia ja ihania värejä :) Tämä syystrendi kyllä uppoaa. Tykkäsin myös alla olevan Chiaran esittelemästä tähtiprintistä. Kiitos siis mielenkiintoisesta postauksesta :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)