Wednesday, July 20, 2011

Varaslähtö syksyn muotiin!

Olenkin jo muutamaan kertaan jakanut kanssanne kuvia ihanasta italialaisesta bloggaaja-suosikistani, nimittäin Chiarasta. Hänen päällään kun näkee mitä inspiroivimpia asuja ja kaikki koottuna niin arkisen yksinkertaisesti. Muutama päivä sitten, esittelin teille poimintojani ensi vuosipuoliskon muodista. Seuraavan kauden hitit kun tulevat olemaan mm. näyttävät printit, joiden joukosta löytyy tähtikuviota sekä käärmeennahkaprinttiä. Vaikka itse en tälle muodille vielä sytykään, näyttää muotitietoinen Chiara muille mallia.Keveää kesämekkoa käärmekuosissa voisin kuitenkin nähdä itseni käyttävän, mutta nopeasti kyllästyttävä kirjava tähtikuvio saa minun osaltani, ainakin toistaiseksi, jäädä Gantin yhden tähden tyynyihin ja näihin vanhoihin balleriinoihini:

(Kuvat ballriinoista otettu puolitoista vuotta sitten)


Kylläpäs ovat nyt muodissa nämä vanhat kengät. Niissähän yhdistyy tämän syksyn kaksi kuumaa trendiä: tähtiprintti sekä metalli :D
Vinkkinä tähän loppuun: Jos jokin uusi muodin suuntaus kiinnostaa, mutta et kuitenkaan koe sitä täysin omaksesi, kokeile hivuttautua siihen suuntaan pienillä yksityiskohdilla kuten kengillä, laukuilla tai koruilla.  Minulla kävi näin värin kanssa. Pinkistä clutchista se lähti ja pikkuhiljaa valtasi koko vaatekaapin :D Metallin, käärmekuosin ja tähtikuvion kanssa tästä ei tosin ole pelkoa ;)

10 comments:

 1. muakaan ei tahtikuvio kauheasti sytyta, tulee mieleen jonkun vuoden takaiset halvat hennesin tahtikuvioiset hupparit joita vilisi joka puolella :D muutenkin niista tulee mieleen lahinna lasten tai tosi nuorten vaatteet. mutta metalleja ja kaarmekuviota voisi hankkia just esimerkiksi asusteiden muodossa.

  ReplyDelete
 2. Minulle käy aina niin, että niitä trendejä, joita aluksi vihaan tulen rakastamaan parin viikon kuluttua eniten! Se on niin hassua, kun aluksi ajattelee "hyi kauhistus", mutta muutaman viikon kuluttua talsii "niissä järkyttävissä trendivaatteissa" kuin mikäkin maan omistaja. Hyvä esimerkki tästä on wedget. Aluksi mietin miksi joku haluaisi käyttää niin epänaisellisia ja raskaita kenkiä? Ehkä jossain mielen perukoilla ne muistutti paksupohjaisista ysärikengistä :D Nyt kuitenkin olen kolmien wedgejen onnellinen omistaja!

  ReplyDelete
 3. haha! noin mäkin aina ajattelen "en kyllä todellakaan mene tuohon uuteen muotiin, en sitten millään"..mutta vastusteluista huolimatta siinä alkaa yleensä kuitenkin lämpenemään sille kuitenkin. epäilen et nähdään vielä kun säkin käännät takkis noitten trendejen suhteen! :D

  p.s rakastan sun blogia.

  ReplyDelete
 4. Hi!

  My name is Emelie and I work at a digital advertising agency and would like to come in contact with you regarding an event. Please send your email and phone number to: emelie@morgenland.se.

  Best regards,
  Emelie

  ReplyDelete
 5. Mä en oo ikinä tuntenut oloani kotoisaks esim. tähtiprintin kanssa, se tuntuu jotenkin vaan.. hassulta. :) Palloja joo, ja muutakin kuviota mutta ei tähtiä!
  Mutta tuo metalli ja käärmeennahka HALLITUSTI on kyllä kivan näköstä. :)

  ReplyDelete
 6. Ihana tämä Sinun blogi! Hieman tosin kateus puraisee välillä, kun olen haaveillut joistakin kengistä/tyynyliinoista/vilteistä/paidoista tai vastaavista niin kappas, Sinultahan löytyy jo ne kaikki ;) :D Niin kuin nyt nämä tähtikengät kengät! Ihanat ! :)

  ReplyDelete
 7. Hei, onko sulla jotkut pohjalliset noissa balleriinoissa noissa kuvissa? Olen itse huomannut, että kesäkenkien sisäpuoli helposti likaantuu, kun välillä kulkee ilman kenkiä tai niihin menee rannalla hiekkaa. Pohjallinen varmaan auttaisi tuohon, mutta en ole törmännyt tuollaisiin läpinäkviin aikaisemmin.

  ReplyDelete
 8. Hei!
  Tämä kysymys ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta aikaisemmin olet postannu sellaisesta TIGIn sini-tuubisesta hoitoaineesta, joka on tarkoitettu kuivalle latvalle.

  Voiko sitä käyttää joka päivä huoleti, vai vain esimerkiksi kerran viikossa? Miten itse sitä käytät?

  Kiitos :)

  ReplyDelete
 9. These shoes look great!

  Best wishes
  Angela

  ReplyDelete
 10. Tuo tähtipaita on kaunis, itsekin sitä Zarassa hypistelin mutten vielä ostanut. Jäin miettimään, että tulisiko minun käytettyä sitä myös muotisesonginn jälkeen, joten siksi kaunis vaatekappale jäi (vielä) kauppaan.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)