Friday, July 22, 2011

Päivän asu nudessa

Ilman sen pidempiä litannioita, tämmöistä oli päällä tuossa jokin aika sitten kun kävimme mieheni kanssa   lempiravintolassamme, Helsingin Raku Ya:ssa, syömässä. Mä oon kyllä vetänyt sushia sellaset määrät tän Suomessa olon aikana että muutun varmaan kohta grillatuksi lohinigiriksi....

paita: Zara, hame: Zara, kengät: Giuseppe Zanotti, laukku: Mulberry

Sain muuten eilen varmistuksen ihan älyttömän hienosta jutusta, jossa minä saan olla blogini kanssa mukana tuossa heti elokuun alkupuolella. Tulette te ihanat lukijanikin siitä hieman hyötymään ;) En malta odottaa, että pääsen jakamaan ilon kanssanne!  Sitä odotellessa siis...;)

18 comments:

 1. Saat edullisetkin vaatteet näyttään sun päällä luksukselta :) Ihana asu :)

  ReplyDelete
 2. Olin tulossa sanomaan ihan samaa kuin Oona ylempänä. Oh.

  ReplyDelete
 3. Onpas nätti asu! :)

  ReplyDelete
 4. Niin kaunista :)

  -Hannah-

  ReplyDelete
 5. Ihanat kengät! Tosi upeat! :) Ja upealta näytät itsekin :)

  ReplyDelete
 6. Yhdyn noihin ensimmäisiin kommentteihin! Ja rakastan muutenkin sun blogias, kaikki asut on aina mun mielestä sellasia että itsekin voisin niitä pitää, ja kaikki on niin klassisen kaunista. Ja sun kodin sisustuskin on niiiin mahtava. :)

  Kiitos hyvistä lukuhetkistä ja tsemppiä, ja hyvää kesää 8-)
  -Ines

  ReplyDelete
 7. Sulla kun on louboutineja paljon, haluaisin kysya miten niilla jaksaa kavella? siis kun ite en kayta useasti korkkareita ja oon miettinyt loubien ostamista tyokengiksi, mutta ne jotka itsea viehattaa on 12cm korkeat. huolin siis siita etta jaksanko suihkia ne jalassa paivasta toiseen (kyseessa on siis ihan toimistoduuni ettei tarvi seisoskella, mut tuleehan sita jonkun verran silti aina kaveltya). kiitos vastauksesta :)

  ReplyDelete
 8. Kaunis asu! Hih, sushista tuli mieleeni, että näin sut kerran herkuttelemassa, kun käveleskelin kaupungilla Sushibarin ohi :) Ihanaa kesän jatkoa!

  ReplyDelete
 9. Tosi nätti asu ja kivalta kuulostaa tulevaisuus :P

  ReplyDelete
 10. Hei, olenkin seuraillut blogiasi jo vähän aikaa ja ihastelin tuota kivaa asua että piti nyt tulla ihan kommentoimaankin asti! Todella nätti yhdistelmä! Mietin, että kuinka pitkä olet? Näytät huippumallilta :D

  ReplyDelete
 11. Eiks toi oo Zaran hame? ainakin oot sen jossain vaiheessa zaran hameeksi sanonut :)

  ReplyDelete
 12. Aivan upea asu!! Sä saat kyllä kaikki vaatteet näyttämään aina niin hyvältä, voi kun itsekin osais luoda tollasia asukokonaisuuksia.. Oon seurannut sun blogia ihan alkuajoista ja postauksesi on aina päivän piristyksiä, keep up the good work! :)

  ReplyDelete
 13. Love the skirt!!

  Katherine
  www.stayyoungforever.blogspot.com

  ReplyDelete
 14. Onpa ihana asu, tykkään kauheesti! :) Näytät myös kauniin ruskettuneelta ja muutenkin iloiselta näissä kuvissa. Onko toi muuten oma hiusvärisi, vai värjäätkö niitä? :)

  ReplyDelete
 15. Ei mä kestä jossen saa tota hametta! Koska oot ostanut sen! Hajoon ihan just ääää.

  ReplyDelete
 16. you are amazing!!! I love your looks... and I love Biotherm too!

  VISIT MY BLOG AT: www.juliphotodiary.com

  XX
  JULI

  ReplyDelete
 17. ihan tajuttoman kaunis asu. Pakko vaan jäädä tuijottamaan:)

  ReplyDelete
 18. Heeei mun uteliaisuusnystyröitäni alko kutkuttamaan.... Mitä sieltä on tulossa?? :D
  Ihana tuo asu! Ihastuin erityisesti sun paitaan, kauniin värinen. :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)