Wednesday, September 9, 2009

More fall inspiration to fall for

4 comments:

 1. Hey Mrs V !!!
  Joka aamu avaan blogisi ja katson mitä uutta ja ihanaa olet taas postannut. Eksyin tänne sattumalta ja jäin koukkuun!! :)

  Osaat yhdistellä asuja mielettömän hyvin ja pidän tyylitajustasi sekä hauskasta tavastasi kirjoittaa.

  Keep up the good work ;)!!!

  -Little Miss Sunshine

  ReplyDelete
 2. Haider Ackermannin olen itsekin löytänyt vähän aikaa sitten. Tykkään. :) Erityisesti, tänään, pidin noista Donna Karanin valinnoistasi. Kiitos inspiraatiosta.

  ReplyDelete
 3. Anteeksi hieman tönkkö kysymys näin yhtäkkiä, mutta olen seurannut blogiasi jo pitemmän aikaa ja minua vaivaa kovasti että missä päin maailmaa asustelet :) Ymmärrän hyvin jos et halua sitä kertoa, sanothan tuolla oikeassa palkissa pitäväsi henkilökohtaiset asiat erillään täältä mutta ajattelin silti kysäistä :)

  Jatka samaan malliin blogisi kirjoittamista, minä täällä ainakin käyn vaikka todella harvoin mitään kommentoin :)

  ReplyDelete
 4. Little Miss Sunshine,
  Kiitos nyt sinulle ensiksi aivan ihanasta kommentista!:) You little miss sunshine really brightened up my day!:D
  Kertoo paljon sinun ystävällisyydestäsi ja ihanuudestasi tämä kommenttisi:) Kiitos että annat minulle aikaasi!!!:)

  la lavanda,
  joo mulle ihan täysi uutuus vaikka kuulemma onkin ollut "sisäpiirin" tiedossa jo hyvinkin pitkään. Todella kaunista! Ja Donna Karan on varmaan lempi suunnittelijani...Niin naisellisen kaunista aina.

  aasim,
  Voi kiitos nyt siitä että muotoilit tämän kysymyksen niin kauniisti!!:) Olet ihan oikeassa, en ikävä kyllä paljasta tässä blogissa mitään henkilökohtaista kun netti on hyvin vaarallinen paikka, vaikka sinunlaisillesi ihanille lukijoille tekisikin mieli kertoa enemmän... :)
  Kiitos vielä ihanasti kirjoitetusta kysymyksestä!:) Ja ymmärryksestäsi!:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)