Wednesday, March 14, 2012

Travel outfit

Olen hyvn mukavuudenhaluinen mitä matkustamiseen tulee. Siitä syystä pyrin aina mahdollisuuden mukaan pukea päälle matalapohjaisetkengät, mikäli terminaalissa tuleekin kiire tai kone lähtee tuurillasi ihan toiselta puolelta kenttää. Jokin aika sitten jouduin matkustamaan junalla hieman pidempiä matkoja yhden päivän sisään ja näillä tamineilla oltiin reissun päällä:


cardigan: Zara, scarf:H&M, white top: Zara, jeans: Vila, bag:Louis Vuitton, flats: Tory Burch

Tykkään käyttää isoja huiveja matkustaessani, sillä ne käyvät loistavasti myös lämmittävinä peittoina tuntuvan ilmastoinnin hyrrätessä.

Nopeasti keräsin Polyvoren avulla kasaan kollaasin vastaavista kappaleista ja lisäsin vielä kiinnostuneille loppuun nettikaupat mistä Polyvoren mukaan tuotteita on saatavilla, sillä niitä kysytään kuitenkin muuten kommenttiboksissa :)


Burberry Trench: www.flannelsfashion.com
Alexander McQueen leopard scarf: www.net-a-porter.com
Citizens of humanity jeans: www.jades24.com
Michael Kors watch: www.harveynichols.com
Gérard Darel brown cardigan: www.johnlewis.com
French connection white silky tie top: www.frenchconnection.com 
Louis Vuitton keepall: www.louisvuitton.com

14 comments:

 1. Kiitos tästä postauksesta! Pari lentomatkaa tulossa piakkoin ja olen pääni puhki miettinyt asua koska kiva näyttää myös tyylikkäältä eikä vain rennolta kun lennolta suoraan sovittuihin menoihin juoksemista. :) Mulla on vain yksivärisiä suuria huiveja, vaatekaapissa printtihuivin mentävä aukko...eli se LV:n huivi on ihan pak-ko saada :D kiitos jokapäiväisistä inspiraatioista!!! :)

  ReplyDelete
 2. Oon ihan samanlainen matkatessani, suosin mukavia ja väljiä vaatteita. Omalla kohdalla matalat kengät on myös pakollinen, sillä mulla on melko pitkät jalat ja lentokoneen penkkien välit ei yleensä oo liian tilavia.

  ReplyDelete
 3. Ihana matkustuslook :) Pari vuotta sitten reissaaminen 'julkisilla' oli jokaviikkoista ja mukavuus on mielestäni siinä kaiken a ja o. Niin ja hyvä idea tuo isohko huivi! nimim. aina kurkku kipeänä ilmastointien takia :)

  ReplyDelete
 4. Matkalookkis kyllä kuvaa hyvin omaanikin! Iso huivi on ehdoton juuri tuon takia, että siitä saa kätevästi eräänlaisen peiton jos vilu iskee:) Mulla on myös usein villasukat laukussa matkassa mukana jos lentsikalla lentelen, että pysyy ne jalatkin lämpiminä;)

  ReplyDelete
 5. Tykkään tuosta LV:n weekederista, oon jo pitkään katsellut sitä, mutta en ole vielä raaskinut ostaa :( Mahtuuko siihen hyvin sitä tavaraa, ku v-loppumatkoilla tulee kuitenki otettua aika paljon kaikenlaista mukaan..pahimmat on föönit, suoristusraudat yms, ne painaa ja vie sitä tilaa..

  http://manifest2materialism.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Kyllä lento ja muutenki matkustelu asun pitää olla mukava. Ei ole kivaa istua montaa tuntia koneessa/junassa tms jos on kireät vaatteet tai jakkupuku. Minullakin on aina iso huivu koska yleensä ilmastointi on niin kovalla että tulee vilu! Kerran tein pahan virheen kun lensimme Chileen ja minulla oli farkut jalassa, oli aika tukalaa istua koneessa monen monta tuntia kun ei ollut rentoja vaatteita päällä. Mutta onneksi opin siitä jotain :D Olen muutenkin alkanut lennoilla ja yleensäkkin matkustellessa käyttämään urheilurintsikoita koska tavallisissa minulla aina olkaimet löystyy ja on ilkeä alkaa niitä säätämään lentokoneen pienessä vessassa :) Onneksi niitä urheilurintsikoita on nykyään monenlaisia ettei edes paidasta huomaa että on sellaiset :)

  ReplyDelete
 7. mikä on mielipiteesi tory burchin ballerinoista?

  ReplyDelete
 8. Leopard is always a great accessory! Great way to spice things up with the scarf!

  Cess O. <3 The Outfit Diaries

  ReplyDelete
 9. Hei, ovatko nuo ne Edie-ballerinat (tai jotain sinne päin)? Eli ilman logoa päällä.
  Onko niissä koko/mioitus sama kuin Tory Burchin logoballeriinoissa? Kiitos.

  ReplyDelete
 10. Niin kuin anonymous tossa aiemmin kirjottikin, niin kiinnostaisi mielipiteesi tory burchin ballerinoista. Shopbop.com kommentteja lukiessa tuli olo, että ballerinat eivät olisi kovinkaan kestäviä käytössä sekä epämukavat jalassa. Olen suunnitellut jo pitkään niiden ostoa, mutta en kuitenkaan halua satsata melkein 200e ballerinoihin jos eivät olekaan hintansa väärti :)

  Hyvää kevättä!

  Vanessa

  ReplyDelete
 11. Moi, tiedätkö onko LV:lla suuria hintaeroja riippuen mistä maasta ostaa? Katselin juuri LV:n nettisivuja ja Ranskassa esim speedy 30 maksaa 500€ ja USAssa n776dollaria eli n. 612€. Mistä siis kannattaa laukun hankkia, kuitenkin tuossakin 100€ heitto..

  K

  ReplyDelete
 12. Hyvää weekenderiä on vaikeaa löytää, mutta onneksi muutamia hyviä on tehty. Aivan kuin tuo klassikko LV ja löysin itse myös kivan:

  http://private-blend.blogspot.com/2012/02/uusin-tulokas.html

  M.

  ReplyDelete
 13. eihän sulla oo tuossa asukuvassa edes rannekelloa ollenkaan?

  ReplyDelete
 14. Ranska on hieman edullisempi kuin muut, Suomessa tuotteet ovat keskimäärin 15-25 euroa kalliimpia, riippuen tietty lähtöhinnasta, eli ei suurta eroa.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)