Tuesday, March 13, 2012

Strictly Style Steal - White lace dress

Kuten aiemmin tässä postauksessa listasin, taisi olla ne muotitalot harvassa, joiden näytöslavoilla valkoista pitsiä ei näkynyt. Tulossa vielä postaus erilaisista pitsisistä vaateyksilöistä, mutta tässä alkuun Style Steal - postaus kauniista pitsimekosta.

Yllä nähdyistä ehdoton suosikkini on tuo Preenin mekko. Siinä on mukavasti mukana myös tämän hetken toista trendiä: lanneröyhelöä. Niin style mekko, joka menisi helposti toimistollakin mustan jakun parina. 

Moni on kommenttiboksin puolella kysellyt, millainen mekko olisi nappivalinta tälle sesongille, mikäli ei tahdo sitä ainaista LBDtään kaapistaan kaivaa? Tässä siis yksi vinkki upeakroppaiselle juhlijalle:

Skimp on John Zack dress:@ www.nelly.com
Spend on MSGM:@ www.luisaviaroma.com

White lace is one of the most dominant trends this season, and in this post, I showcased which designers are completely infatuated with it. On top of pastels, it's my definite favourite too of the season, so pardon me for many pastel and lace inspired posts! :) Soon you'll get a bite out of the other trends as well like peplums, afrocentric, floral prints and so on. 

The spring season is known for being the party season in Finland because of different graduation ceremonies and etc. Therefore, I have gotten a lot of requests what kind of a dress to pick if you don't want to settle for the old and loyal LBD... Here's one trendy example for both budgets! :)

15 comments:

 1. Täällä ollaan kanssa ihan hullaantuneita pitsiin:). Unelmoin pitkästä pitsihameesta, ei vain ole tullut missään vastaan:). Blogisi on kyllä aina niin ihanan inspiroiva, kiitos! <3

  http://trinanlaivassamukana.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti kun käyt blogissani levittämässä hyvää mieltä! :) Ihanaa, että meitä pitsistä unelmoijia taitaa olla melkoinen määrä! :)

   Delete
 2. Nuo pitsimekot ovat UPEITA! Pakko hankkia joku kesäksi myös itselle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Valkoinen pitsi on vaan niin sensuelli ja tyttömäinen että! :)

   Delete
 3. Moikka Kaunokainen!<3

  Pitsimekot on ihania, vieneet mun sydämen täysin, ai että!!!

  Mutta varsinaisesti tulin tätä postausta kommentoimaan asialla, joka ei liity pitsisiin unelmiin millään tavalla.

  Nimittäin, en tiedä oletko jo kuullut tästä sydäntä riipivästä ja koskettavasta tositarinasta, mutta jos et tässä sulle linkki.

  http://taruolento.com/blog/category/Elisa

  Silmät kostuttavasta tarinasta tehdään juuri kirjaa, kirjoittajat myös toimivat kiusaamista vastaan ja levittävät paljon tietoa asiasta. Projektilla on jo nyt monta kannattajaa ja seuraajaa, mutta uskon ettei lisäapujoukoista ole haittaa. Minut blogin kirjoitukset saivat ainakin havahtumaan karusta todellisuudesta Suomen koulukiusaamisen vakavuudesta! Itse en kyllä Suomessa asu, mutta koen velvollisuudekseni auttaa näitä ihmisiä parhaalla kykenemälläni tavalla, mikä on se että pyytäisin sinua kirjoittamaan aiheesta postauksen, tai ainakin laittamaan linkin tuolle sivustolle jonkun postauksen loppuun,sinulla kun on valtava lukijamäärä, saisit monia ihmisiä innostettua projektista ja näin levittämään tietoa siitä.
  Kiitos paljon, jos tämän taakan jaksat ottaa hetkellisesti harteillesi!<3
  Minusta asia vain on niin julma ja koskettava, että sitä tarvitsee levittää!

  Jäälleen suuri kiitos ihanasta blogista, ja mielettömästä bloggarista siellä ruudun toisella puolella!!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei!

   Kyllä, äärimmäisen tärkeä ja koskettava aihe. Itse pyrin pitämään tämän blogin hyvin pinnallisena levähdyspaikkana, minne tosiaan arjen todellisuutta ja velvoitteita pääsee hetkeksi karkuun. Koska saan todella usein pyyntöjä julkaista erilaisia videoita / muita julkaisuja alati vaihtuvan asian puolesta, olen ikävä kyllä päättänyt olla "tuputtamatta" täällä omia valintojani tai muita hyväntekeväisyysjärjestöjä (viimeksi sain roskapostinkin täyteen pelkkää kony-video linkkiä (jonka sanomasta olin melkoisen skeptinen, sillä asia on minulle entuudestaan vuosien takaa hyvinkin tuttu), sillä en liikaa tahdo vaikuttaa siihen, mitä muut haluavat tukea. Jokainen valitkoon järjestönsä omien resurssiensa mukaisesti - ja asian eteen joka on omaa sydäntään lähellä. Tosin tämä sinun aiheesi on niin universaali ja pienillä teoilla ratkaistavissa, että sen ympärille yritän pitkälti toimia täällä kommenttiboksissa! Suvaitsevaisuus ja muiden kunnioitus etuasemassa! Joten blogissa toki pyrin ajamaan tätä asiaa rivien välissä läpi - kuinka tärkeää on kohdella muita kunnioittavasti ja arvostuksella. Olen jonkin verran itseasiassa suunnitellut postauksia, missä pehmeällä ja kauniilla tavalla asiaa lähestyn ja rohkaisen kaikkia kohtelemaan kanssaeläjiään ystävällisin tavoin ja krasimaan sitä negatiivista ilmapiiriä. Toivottavasti ne ajat tätä samaa asiaa takaa ja saavat omalla tavallaan ihmisiä heräämään mahdollisesti toisenlaiseen ajattelutapaan.

   Kiitos paljon kun vietät aikaa blogissani. Loistavaa että olet aktiivinen omalla asiallasi ja toivottavasti jo tämän kommentin kautta asiasta kiinnostuneet voivat asiasta eteen tekemisestä inspiroitua!

   Delete
  2. Huoh, tulipa kirjoitettua epäselvästi näin kiireessä :/ Toivottavasti saat selvää silti!

   Delete
  3. Jep, ymmärrän kantasi täysin! Ja eräänlaisen pinnallisuuden vuoksi tämä blogi juuri onkin varsinainen helmi!!

   Toivotaan tosiaan, että jokainen nämä kommentit lukenut soisi hetken aikaansa ja kävisi tuolla sivustolla kurkkaamassa!!

   Kiitos kuitenkin tästä! <3

   Delete
 4. Hei, silloin kuin etsit sulkahametta niin löysitkö koskaan sitä? :)
  Löysin netistä Kardashian Kollectionin tuotteita ja sieltä vähän sulkahametta muituttavan hameen. http://www.sears.com/shc/s/dap_10153_12605_DAP_Kardashian+Collection+Category?category=womens&adCell=W3 Käy katsomassa kolahtiko sinuun :) En saa suoraan laitettua linkkiä mutta toivottavasti löydät:)

  ReplyDelete
 5. cute!!!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Pitsimekkojen lisäksi olen hurahtanut tänä keväänä pitsitoppeihin! Nyt olisi ennen kesää löydettävä yksi - ellei kaksikin ;) - ihanaa yksilöä kaappiin! Toiveena olisikin, että jos olet törmännyt ihaniin pitsitoppeihin niin vinkkaathan niistä joskus? :)

  ReplyDelete
 7. Ah ihanuutta, etsin synttäreitä varten pitsimekkoa, mutta en enää halua tilata mustia vaatteita, kun kevääseen päin mennään. Ajattelin, että tämänhän nopeasti nellyltä ostokoriin klikkailisi; lopputulos chattaan nellyn it-tuen kanssa kun emme saa sähköpostiani vahvistettua useamman tunnin ajan. Noh, toivottavasti mekko on vaivan arvoinen :)

  ReplyDelete
 8. Kiitos ihanista pitsipostauksista! Harmi, ettei tuota John Zackin mekkoa saa tilattua Suomeen. Olin tilaamassa mustana kun huomasin, ettei löydy Suomen sivuilta lainkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja heti perään korjaus, ylhäältä kun klikkaa Suomen niin toi samainen mekko löytyy listalta: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/john-zack-911/slash-neck-lace-dress-911011-13/

   Delete
 9. Lontoossa on näkynyt nyt jonkinverran kanssa tuollaista 20-, 30-luvun showgirl tyyliä, ei ehkä muuten (kuten ei nämäkään,) mutta mekkojen malleissa helmat alkaa omasta mielestäni hassulta kohden "liian alhaalta" :) Noi on kyllä todella kauniita, mutta tietynmallinen vartalo täytyy omata niiden kantamiseen, itse en tiimalasimallisena voisi koskaan vetää päälleni :'D
  Valkea pitsi on aina kaunista <3

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)