Wednesday, January 25, 2012

SS'12 Trend - White Lace

Kuten sanoin, tulen esittelemään teille jokaisen ensi kevät/kesän trendin yksitellen. Katsotaan mitkä muotitalot ovat trendiä painottaneet, mistä voit löytää omasi pihistä ja panosta kollaaseilla sekä minkä kanssa niitä voi mahdollisesti yhdistellä. Pistetään sarja käyntiin tästä muotimaalman sammumattomasta ihastuksesta pitsiä kohtaan. 


Viime sesonkina (tai no oikeastaan tällä hetkellä) pitsi on mustaa ja sitä on yhdistetty väreihin, kuten Jason Wu mallikkaasti kokoelmallaan näytti. Ensi kevääksi pitsi muuttuu puhtaan kokovalkoiseksi, välillä hieman mustalla leikitellen.  

Mutta keiden suunnittelijoiden lavoilla sitten pitsiä näkyi? Oikeastaan, olisi ehkä helpomi kysyä kenen lavoilla pitsiä ei näkynyt...

Moschino 

Louis Vuitton
 Valentino
 Emilio Pucci
 Dior
 Alberta Ferretti
 Adam
 Oscar de la Renta
 Ja monet muut...Itseltäni löytyy kaapista yksi hulmuava kokovalkoinen pitsipaita, jota varmasti tulen käyttämään kevään saapuessa. Seuraavassa postauksessa kartoitan hieman nettiliikkeiden valikoimaa pihistä/panosta silmällä ja annan vinkkejä mistä voitte löytää jo omanne. Kevään hiipiessa massaketjut kuten Gina Tricot, H&M, Zara ja Mango täyttyvät varmasti näistä ensi sesongin trendeistä. Jos tämä trendi on siis mieleesi niin ole valppaana!:) Itse rakastan pitsiä, joten ilolla jatkan tämän trendin parissa.

Like I promised, I will showcase each of the next season's trends here on Strictly Style. I will pick out the fashion houses that were particularly in love with the trend in question, where you can buy your own trend item (skimp/spend -style collages) and how the wear them. 

Let me kick-off this serie with my favourite trend for next season: girly white lace.
I absolutely love lace, and have loved it for a while now, therefore I do not mind the fashion world clinging on to it like a liferaft either. Last season, (well actually, the current season) was all about black lace and combining it with colours like forceful red, electric blue and bright yellow. The rising fashion starlet, Jason Wu, gave a great example of this in his f/w'11 runway show. 
As the spring becomes to make it's entrance, the darker shades must make room for the lighter shades to take over. The same goes for the colour of lace. 

Believe me, you'll see me wearing a lot of lace this summer! :)

14 comments:

 1. oon totaalisen rakastunut Emilio Pucciin :)

  kai olet huomannut Nellyn 3000 euron vaatekaappi -kilpailun? :)

  -amj

  ReplyDelete
 2. tykkäsin tästä postauksesta!! :) ja ootan innolla uutta

  -E

  ReplyDelete
 3. Itseltäni löytyy pari mustaa pitsivaatetta kaapistani, mutta ei tuota valkoista :P

  ReplyDelete
 4. Pitsi on kyllä aina niin nättiä! Mä haluisin löytää jonkun kivan valkoisen löysän pitsipaida,mutta ei oikeen oo vielä onnistunut. Kyllä se jostain kohta löytyy :)

  ReplyDelete
 5. Tykkäilen ihan sikana tosta Emilio Puccin kuosista! Toi asukokonaisuus jakulla ja pitsihousuilla on hälyttävän lähellä täydellistä omaan silmääni.

  ReplyDelete
 6. Sinulla on aivan ihana blogi! Olen aivan rakastunut ja monta kertaa päivässä käyn katsomassa :P
  Katselin sinun aikaisempia asu kuvia ja täytyy sanoa (toivottavasti et loukkaannu/pahoita mieltsäsi kommentistani) että sinun pukeutumis tyyli on jotenkin aikuistunut. Jos vertaa vanhoja asu kuvia, siis niitä ihan ensimmäisiä joita on blogissa ja sitten näitä mitä olet viime aikoina postaillut :) Ehkä jokaisella se pukeutumistyyli muuttuu iän myötä parempaan suuntaan :) En tarkoita että sinun pukeutumistyylit olisi ollut kauheita ennen :D Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan :)

  ReplyDelete
 7. Musta olis kiva, jos tekisit sellaisen postauksen, jossa esittelisit näitä catwalkeilla nähtäviä trendejä ja vastaavia maallikon tilipussille sopivia vaatekappaleita. En tiedä ymmärsitkö pointtiani, mutta kiitos silti :)

  - H

  ReplyDelete
 8. Rakastan valkoista pitsiä! Vaatekaapista löytyykin jokunen pitsinen yläosa ja huivi, mutta nyt houkuttaisi esim. tuo Preenin kaltainen puolihame.

  Kiinnititkö muuten huomiota tässä esiteltyjen Louis Vuittonin asujen malliin? Sinänsä veistoksellisuudessaan pätevää muotoilua, mutta eivät nuo kyllä naisvartaloa imartele. Toisaalta pitsikuvio itsessäänkin on hyvin modernia.

  Tämän tapaiset kollaasit ovat aina mielenkiintoisia, kiitos!

  ReplyDelete
 9. Tämä on sellainen "trendi", joka herätti minutkin!
  Valkoinen pitsi on mielestäni äärettömän kaunista ja tyylikästä, josta saa muokattua tosi kivoja kokonaisuuksia! Postissa onkin matkalla uusi valkoinen pitsimekko sekä valkoinen pitsi toppi! Odotan niin innolla :)

  ReplyDelete
 10. Haluaisin täydellisen valkosen pitsimekon kesäksi! Ja oon kyllä aika varma että semmonen jostain löytyy :D yks pitsimekko mulla on, ja sille tulee varmasti nyt käyttöö, kun uskaltaa pukeutua enemmän niin kuin hauaa :)

  ReplyDelete
 11. Ja täällä myös yksi jolle kelpaa paremmin kuin hyvin kaikki pitsihepenet! Ihanaa, kaunista ja vielä suht käytännöllistäkin. Kunhan vaan osaa syödä siivosti, ettei mene hienot vaatteet pilalle ;) Voin jo kuvitella mielessäni kevään lempparikokonaisuuen, ihana, vaalea pitsimekko ja jalkaan aina yhtä ihanat Parikan Raquelit.

  ReplyDelete
 12. Alberta Ferretti vasemman puoleinen mekko, silkkaa rakkautta <3 Oot kyllä ihana kun tälläsiä jaksat tehdä ja ottaa selmää, sillä minä olen ainakin ihan kujalla näiden trendien kanssa, onneksi ei tarvi kuin tänne tulla ja heti saa vähän osviittaa ja inspiraatiota:)

  ReplyDelete
 13. aivan ihana postaus, tuskin maltan odottaa seuraavia pihistä/panosta sivuja. KIITOS!

  ReplyDelete
 14. Moschinon, Emilio Puccin ja Diorin keskimmäiset mekot ovat aivan ihania ! :) ihan uskomattoman kauniita ! Voi, tätä lukiessa aloin jo odottaa kesää ja aurinkoisia päiviä, valkoinen pitsihän kävisi todella hyvin ruskettuneen ihon kanssa ;)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)