Thursday, March 15, 2012

Strictly Style for Olivia!

Vihdoin ja viimein aika on koittanut.
Saan jakaa teillekin tiedon, mitä olen pimittänyt itselläni jo monien kuukausien ajan...

Nimittäin blogini, Strictly Style, siirtyy Olivia-lehden alle!


Valtaosalle teistä lehti on varmastikin tuttu, mutta tässä teille viellä kuvaus lehden sisällöstä:

Olivia

Olivia vastaa pieniin ja suuriin kysymyksiin, joita kolmekymppiset naiset pohtivat. Mihin kohtaan lantiota bleiserini pitäisi päättyä, jotta se olisi mahdollisimman imarteleva? Millä merkillä on ohut meikkivoide, jossa on suojakerroin? Mitä tarjoaisin lauantain ruokavieraille? Ja toisaalta: Olenko oikeassa ammatissa? Haluanko äidiksi?

Muoti, kauneus, ihmissuhteet, ruoka ja kulttuuri ovat Olivian keskeistä sisältöä. Palvelulliset palstat ratkaisevat arjen pieniä ongelmia. Palstoilta löytyy apu, kun on 15 minuuttia aikaa piipahtaa kosmetiikkaosastolla, tai kun tarvitaan inspiraatiota seuraavan päivän työpukeutumiseen. Suuriin kysymyksiin Olivia vastaa kertomalla, miten muut naiset ovat toimineet: mitä tapahtui, kun perhe muutti maalle tai miten lapsettomuudesta selviää.

Olivian nettisivut noudattavat samaa filosofiaa kuin Olivia-lehtikin. Viikon tyyliostoksissa suositellaan parhaita tuotteita ja blogeissa käydään keskustelua lukijoiden kanssa. Olivia ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Lähde: www.bonniermagazines.fiKuten olen alusta asti blogissani ilmaissut, olen pyrkinyt pitämään tämän muotiin keskittyvän blogini enemmän naistenlehtimaisena kokonaisuutena kuin päiväkirjatyyppisenä. Pienenä unelmanani oli jonain päivänä päästä tekemään yhteistyötä naistenlehden kanssa ja en voi sanoin kuvailla kuinka onnellinen olen, että nyt saan tehdä töitä vielä lempilehteni Olivian kanssa!

Tämän yhteistyön myötä pystyn kehittämään blogiani entisestään. Pääsen tutustumaan muodin todellisiin ammattilaisiin, paljastamaan tarinoita muodin kulisseista, imemään oppeja kuvaajilta sekä tutustumaan moniin muihin uusiin mielenkiintoisiin aihealueisiin, jotka kaikki jaan tietysti teidän kanssanne. Blogini tulee jatkamaan samaa tuttua linjaansa, muotiin ja tyyleihin keskittyen.

Uusi osoite tulee olemaan: www.olivia.fi/strictlystyle

Tulen vielä tuomaan tälle blogger-sivulle seuraa-napit, joiden kautta teidän on helppo pysyä mukana viimeisimmistä postauksistani. Blogiani voit seurata Blogilistan, Bloglovinin, Facebookin tai vaikka Twitterin kautta, ihan omien mieltymystesi mukaisesti.
Vanha osoitteeni on voimassa vielä jonkin aikaa, jotta saamme ohjattua teidät kaikki uuteen osoitteeseeni.

Nähdään samoissa merkeissä uudessa osoitteessa! :)


Finally the time has come when I can make this announcement that I've been dying to share with you guys... 
My blog will transfer under one of the biggest women's magazines in Finland named Olivia.

Since the very beginning, I have strived to make this blog more like a women's magazine instead of a diary. With Strictly Style it has been a careful dream of mine, that maybe one day I could work together with a major fashion magazine. Now that this little dream has come true, I can not express how overwhealmingly happy I am, that on top of it I get to work for my absolute favourite magazine!

Because of this development, I can improve my blog even further, as I get to pick the brain of real fashion professionals, peek behind the real fashion scenes and learn from the best themselves. Therefore, you will not only get the same content you have recieved so far, but so much more that you'll hopefully get great tips and ideas from. 

In the future, you can find my page from this address: www.olivia.fi/strictlystyle

My blogger site will remain open for the coming few weeks to ensure all of you can find their way to this new and improved site. I will soon share a few links in this blog, via which you can easily follow my latest posts via Facebook, Twitter, Blogilista or Blogloving - which ever is most convenient for you.

Without further ado - I will see you in OLIVIA! :)

104 comments:

 1. WAUU! Onnea hiiirmuisesti! :)

  ReplyDelete
 2. Vitsi, kuinka upeaa!! Onneksi olkoon, ihan älyttömän mahtava juttu :D

  http://manifest2materialism.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihan hirmuisesti!!! :)

   KAIKILLE IHANILLE HUOMIO!!

   Tässä on minulla nyt aikamoinen kiirus käsillä kun iltakin on täynnä ohjelmaa :) Joten vastailen kommentteihinne tällä puolella vielä! :) Akutteihin kysymyksiin vastaan asap :)

   Delete
 3. Mahtava juttu! Onnea kauniille blogille ja sen pitäjälle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana iahn hirmuisesti! <3 Ihan taas liikutun tästä teidän kaikkien tuesta ja tsempistä <3

   Delete
 4. Oikein paljon onnea. Olen lukenut blogiasi nyt noin kolme kuukautta, päivittäin ja jäänyt pahasti koukkuun. Tälle jopa poikaystäväni nauraa, että "sä oot varmaan taas lukemassa blogeja." :D Nyt kun vielä alat yhteistyöhön Olivian kanssa, joka on myös oma lempilehteni, niin en voi kun onnitella lämpimästi. Ihanaa kevättä ja jatkan varmasti blogisi lukemista uusilta sivuilta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana ihan hirveästi, että annat minulle aikaasi <3 Olen niin iloinen, että sinunlaisia ihmisiä on eksynyt blogiini! :)

   Delete
 5. Oon niin ilonen sun puolesta! :) Sun blogi on juuri niin ihanan inspiroiva, tyylikäs ja harmaasta massasta erottuva etten voisi parempaa vaihtoehtoa Olivialle kuvitellakaan. Toivottavasti uudet kuviot tuovat sulle tosi paljon iloa ja uusia ihania kokemuksia muodin ja bloggailun parissa! :) Jään innolla seurailemaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih kiitos ihanainen!! <3 Mä olen niin liikuttunut siitä miten ihania naisia mulla on seurana siellä ruudun toisella puolella vaihtamassa ajatuksia ja tukemassa tässäkin pienessä unelmassani ettenpäin! <3 Kiitos kun annat minulle aikaasi JOhanna!! :)

   Delete
 6. Onnea tulevaan! Olet saanut kyllä aivan mahtavan yhteistyökumppanin. En kyllä ihmettele, blogisi on todella inspiroiva ja mielenkiinnolla luen tätä päivittäin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Tiedätkö, tämä oli niin mieletön kunnia, että en edes osannut unelmoida - että pääsisin vielä mukaan lempilehteeni Oliviaan! <3 Kiitos ihan hirmuisesti kun annat minulle aikaasi ! <3

   Delete
 7. Aivan mahtavan ihana juttu!!! Onnea:). Jään innolla seuraamaan matkaasi Olivian seurassa. <3

  trinanlaivassamukana.blogspot.com (en pystynyt jostain syystä kirjautumaan..)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos murunen ihan hirmuisesti kun niin lojaalisti matkaat kanssani eteenpäin <3

   Delete
 8. Itse en pidä Olivia lehdestä, mutta sun blogi on niin hyvä, niin jään ehdottomasti seurailemaan silti sitä:)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih! Toivottavasti sinulla aukeaisi silmät Olivian upeudelle pian, sillä itse olen lehden valtava fani ja vaikutat kommenteissasi Essi aina niin ystävälliseltä ja fiksuta tytöltä, että uskoisin sinun istuvan hyvin Olivian lukijoihin! <3 Ehkä sitten ainakin kun sivujen välissä on minuakin koskevia juttuja?:) Arvostan ihan suuresti sitä, että tästä mielipiteestä huolimatta tuet minua tässä unelmassani! <3

   Delete
 9. Onnea! Sovit sinne loistavasti. :)

  ReplyDelete
 10. Onneksi olkoon!:)
  -K

  ReplyDelete
 11. Hei!
  Onnea ja menestystä.
  Olivian puolella jatketaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos niin paljon sinullekin Sasha kaikista näistä yhdessä kulkemistamme vuosista! <3 Niin ihanaa, että saan jatkaa sinunkin kanssasi eteenpäin uusissa haasteissa <3

   Delete
 12. Onnea! Olet juuri sopivan laadukas Olivialle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Winna todella kauniista sanoistasi <3

   Delete
 13. Onnea kovasti! Siirrätkö kaikki vanhat postauksesi jossakin vaiheessa Olivian puolella? Niihin on mukava palailla uudelleen ja uudelleen inspiraatiota hakemaan :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä - Ihan kaikki postaukset tulevat näkymään Olivian puolella. Nyt pikkuhiljaa vaan siirrämme historiaa ja tulevaisuudessa kaikki tulee siellä näkymään! :) Ja kiitos vielä paljon! :)

   Delete
 14. Oi vitsi, onnea rutkasti!!! :)

  ReplyDelete
 15. Mahtavaa! Onnea hirmuisesti! Olivia ja Strictly Style sopivat epäilemättä loistavasti yhteen, odotan siis innolla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon ihana ! <3 En voi oikein vieläkään uskoa tätä todeksi vaikka monia kuukausia tätä hetkeä on jo odotettu <3

   Delete
 16. Oij, todella hienoa että pääset toteuttamaan unelmaasi! Onnea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olen niin onnellinen tällä hetkellä ja teidän tukenne saa minut ihan liikutuksen partaalle <3

   Delete
 17. Oi, kamalan paljon onnea! :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Katya! <3 Kiitos kun jaksat täällä aina jakaa positiivista energiaa <3

   Delete
 18. Onnittelut! Mahtava juttu :) Ei muuta kuin seurailemaan uuteen osoitteeseen jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon siitä, että annat minulle tässä tukesi <3 Mulla on niin mielettömät lukijat!! <3

   Delete
 19. Ihan mieletön juttu!! Onnea!! :)

  Saammeko lukea juttujasi myös Olivia-lehdestä? :)

  Empska

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Empska!! :) Suunnitteilla on hieman kaikennäköisiä toteutuksia lehdenkin puolella! <3 Niin käsittämättömän iloinen olen tästä kehityksestä <3 Kiitos kun olet seuranani <3

   Delete
 20. Aivan mieletöntä! Onnea valtavasti! Mielestäni sinä jos joku ansaitset tämän :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana ihana India <3 Mulla on oikeesti maailman parhaat lukijat!! <3

   Delete
 21. Wow! Congrats! Olivia on lehti jonka yleensa ostan Suomen reissuilla matkalukemiseksi ja harvoin olen joutunut pettymaan. Ihanaa etta sun laadukas ja innostava blogi paasee oikeaan paikkaan ja saat tunnustusta hyvin tehdysta tyosta. Keep up the good work!

  Ansku in Ireland

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla ihan sama! <3 Aina on Suomesta mukaan lähtenyt Olivia, joten olen ihan käsittämättömän onnellinen, että nyt saan olla osa tätä mieletöntä lehteä!! Kiitos Ansku kun aina jaksat jakaa täällä kommenttiboksissa positiivista mieltä ja iloista ilmapiiriä! Olet ihan mahtava!!

   Delete
 22. Voi että ku kuulostaa hyvältä! Onnee hurjan paljon <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana mirrel! ja myös siitä miten ahkerasti jaksat täällä blogissa vaikuttaa!! <3

   Delete
 23. Onnea! Sovit kyllä erinomaisesti Olivialle :) vaikka itse olen nuorempi lukija (21) on olivia minunkin lempi lehtiä! kiitos mahtavasta blogista! tämä on ykkös inspiraatio/tiedon lähteeni muoti jutuista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih - mä olen niin otettu teidän ihanien valtavasta tuesta!! <3 en tiedä miten voisin tarpeeksi kiittää teitä tuesta ja tsempistänne!! <3

   Delete
 24. Vitsit, miten valtavan upea ja hieno juttu! Paljon onnea! Mahtavaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana ihana Norppa!! <3 Jatketaan taas ajatusten rakentavaa ja ihanaa vaihtoa mailin puolella <3 Kiitos hirmuisesti taas <3

   Delete
 25. Mahtava juttu, sinä jos joku ansaitset tämän! Olet esimerkki älykkäästä, tyylikkäästä ja upeasta naisesta, jolla on selvästi itsetunto kohdallaan, mutta ilman minkäänlaista ylimielisyyttä. Muita ei tarvitse alentaa tai kohdella huonosti, kun itsellä on asiat kunnossa.

  Luin blogiasi jo toissakesänä ja kun jätit blogin tauolle, jäin kovasti odottamaan jatkoa. Sitä onneksi saimme ja nyt kaikki on johtanut tähän. Kohotathan itsellesi lasin kuohuvaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Kira <3 Saat mut ihan kyyneliin tällä rakkauden ja tuen määrällä!! <3 Ja juuri näin - äärimmäisen tärkeä osa tervettä itsetuntoa ja ihmisyyttä on muiden arvostus ja kunnioitus! Ihanaa, jos pystyn näinkin pinnallisen blogi kautta sitä yhtään rivien välistä välittämään!! <3 Kiitos huomasti, kun olet vuosia ollut seuranani <3 Olen niin kiitollinen <3

   Delete
 26. Voi että, mahtava juttu! Oon onnellinen sun puolesta, tän sä oot kyllä ansainnutkin tällä parhaalla blogilla ikinä <3 Siistiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana ihana Helkku <3 Kiitos sinulle ihan kaikesta. Olet niin mielettömällä tavalla aina minua tukenut, positiivista ilmapiiriä täällä levittänyt ja vielä kaikkia muitakin lukijoita auttanut aina kun olet voinut <3 Olet mahtava <3

   Delete
 27. Todella paljon onnea! Ota kaikki ilo irti tuosta mahdollisuudesta,olet sen ansainnut! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Aivan varmasti otan ja se varmasti välittyy blogin teksteistäkin ja jutuista tulevaisuudessa! Paljon ihania juttuja tiedossa!! <3

   Delete
 28. OH MY GOD! Voi että, onneksi olkoon tuhannesti!! Wau :)

  ReplyDelete
 29. Huippu juttu!!! Superisti onnea, oot niin ansainnut ton. Oon varmaan yhtä innoissani kuin sinäkin, aivan mahtavaa :) Ja noi kuvat tän uutisen yhteydessä on niin upeita ja raikkaita!!

  -Hannah-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih Hannah <3 Oot aina niin ihanan aurinkoinen. en voi kuin ihailla positiivisuuttasi! <3 Olen niin iloinen, että olet aikoinaan löytänyt blogini ja jaat täällä iloista mieltä!! <3 Olet aivan mahtava.

   Delete
 30. Hieno juttu ja heti perään käytännön kyssäri: Mistä bleiserisi on, olen etsinyt vastaavaa tuloksetta! Kiitos jo etukäteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihan hirmuisesti!! :) Bleiseri on vuosia sitten (5vuotta?) ostettu Zarasta... Toivottavasti vastaavia olisi kokoelmassa joka vuosi! :)

   Delete
 31. Hienoa! Ihanaa että näin ammattimainen blogi siirtyy muiden ammattilaisten joukkoon :)

  http://beseenbyerika.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih että. Kiitos ihana kauniista sanoistasi! Olen niin onnellinen tästä kehityksestä ja toivottavasti opin hirmuisesti alan ammattilaisilta ja voin tarjota teillekin paljon parempaa ja monipuolisempaa sisältöä aihealueeni sisällä<3

   Delete
 32. Kerrassaan mahtava uutinen! Suuret sydämelliset onnittelut täältäkin toivoo vakkarilukija M. :)

  ReplyDelete
 33. Kerrassaan mahtava uutinen!! Suuret sydämelliset onnittelut täältäkin toivoo vakkarilukija M. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitos ihana ihana M! :) Olen niin iloienne että minulla on sinunlaisiasi lukijioita<3

   Delete
 34. Todella hieno uutinen - Onneksi olkoon! Olivia on minunkin lempilehti ja tulee kotiin tilattuna. Hienoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten ihana kuulla! Blogien ja lehden puolella siis tavataan!! <3

   Delete
 35. Hei onnea ihan kamalasti! Olen vilpittömän iloinen puolestasi ja aion lukea blogiasi yhtä innokkaasti kuin ennenkin. Olivia on todella tyylikäs valinta yhteistyökumppaniksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana Linda!!!! :) Olen niin äärimmäisen otettu tästä, kuinka ihania ja tsemppaavia naisia minulla onkaan lukijoina <3 Mieletöntä!

   Delete
 36. Oikein paljon onnea! Olivia ja sinä kaunokainen ollette täydellinen yhdistelmä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana ihana Elisabete! Kiitos niin paljon tuestasi!! <3 Toivottavasti näemme kesällä!! :)

   Delete
 37. Paaaaljon onnea! :) Upeaa, että oot päässyt tekemään sitä, mistä pidät. Olivia on ehdoton lempparini suomalaisista naisten lehdistä, joten hienoa kuulla tämä uutinen. JEEE :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hirmuisesti! AIna uskoin blogeissa olevan potentiaalia, mutta tämä on ihan käsittämätön unelma joka kävi toteen. En edes oikeastaan osannut haaveilla pääseväni vielä yhteistyöhön lempilehteni kanssa <3 Kiitos niiin paljon kaikesta tuestasi, mitä olet vuosien aikana minullekin osoittanut! :)

   Delete
 38. Todella upea juttu! Onnea ja työn imua :)! Kiva, kun kaksi lemppariani kohtasvat, yess! Nautihan omasta työnjäljestäsi kaikin siemauksin - minäkin teen niin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih miten ihanaa!! Niin kauniisti sanottu!! :) kiitos kun olet seuranani <3

   Delete
 39. Hey, This is great news! :) It's fantastic to realize that something what you have hope for a very long time comes true ;) and now you can put together YOUR favourite magazine and your blog! I'm so happy! :))

  Nori

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Nori! I am so unbelievably grateful for you, my wonderful wonderful reader, who gives me so much love and support. How ever can I express my gratitude enough! Thank you so much for being here for me!! <3

   Delete
 40. Isot lämpimät onnittelut. Pidäthän kuitenkin blogisi samanlaisena laadukkana, älykkäänä ja kypsänä, mutta kuitenkin ah niin ihanan kepeänä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihan hirmuisesti! :) Täysin samalla linjalla jatketaan! :)Kiitos niin paljon näistä todella kauniista adjektiiveista! Olen niin käsittämättömän otettu - että Olivia tahtoi minut upeaan tiimiinsä juuri tällaisena eikä mitään pidä muuttaa<3

   Delete
 41. Vautsi vau! Onnea ihan mielettömästi! Sovit kyllä Oliviaan kuin nenä päähän, niin tyylikkäitä, lehti kuin blogikin!:) Oonkin joskus miettinyt, että miten et ole vielä yhteistyössä kenenkään hienon lehden kanssa, mutta nyt sen aika tuli! Onnea Mrs. V!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä - täytyy sanoa että kyllä kannatti odottaa hyvää! :) Tämä on niin paljon enemmän kuin ikinä osasin toivoa <3 Kiitos hirmuisesti tuestasii!! <3

   Delete
 42. Onnittelut! Sovit Olivialle erinomaisesti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos niin paljon tästä kohteliaisuudesta!! <3

   Delete
 43. Oih Paljon Onnea!!! Todella iloinen puolestasi ja uusi osoite on jo pistetty talteen :) Jaan innolla seuraamaan blogisi menestysta Olivian puolella <3 xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana S.C!!!!! Olen niin otettu liikuttumiseen asti teidän tuestanne <3 Miten onnekas olenkaan, että minulla on kaltaisiasi naisia seuranani!!

   Delete
 44. Klikkasin pienellä varauksella kommenttiboksiin peläten nega-kommenttivyöryä blogisi muuttamisen vuoksi, mutta ei - kaikki ovat tsemppaavia ja iloisia sun puolesta, ihanaa! Olet näköjään saanut levitettyä positiivista energiaasi myös lukijoidesi mieliin :) Suuret onnittelut lempparibloggaajalle! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä! En voi sanoin kuvailla miten otettu ja liikuttunut olen kun te kaikki olette 100% tukeneet ja tsempanneet minua ja blogiani tässä kehityksessä! Niin ihana huomata jälleen miten paljon elämäniloisia, fiksuja jaj ystävällisiä naisia minulla onkaan siellä seuranani ruudun toisella puolella. Kiitos niin suuresti, että annat minulle aikaasi! <3

   Delete
 45. Ihana uutinen ja ennenkaikkea onneksi olkoon tästä mahtavasta saavutuksesta!en ole koskaan tilannut oliviaa,mutta nyt joudun kyllä sen tekemään koska siellä vaikuttaa vilpittömästi tyylikkäin ja muotitietoisin ihminen ketä tiedän! Mahtavaa:) <3

  ReplyDelete
 46. Oi paljon Onnea!!!!Aivan mahtavaa!

  ReplyDelete
 47. Voi miten ihania uutisia! Sovit kyllä joukkoon ihan nappiin ja tätä kautta saat varmasti myös teknistä ym. tukea jolloin saat itse keskittyä täysillä itse sisällön tuottamiseen :) Huippu juttu! Toivottvasti sinne sitten siirtyy myös kaikki vanhat postauksesi kerran tämä ei jää pidemmän päälle toimimaan.. Niitä vanhojakin juttuja tekee myös mieli välillä selailla :)

  ReplyDelete
 48. Aivan mielettömästi onnea! Blogisi on mitä laadukkain, tyylikkäin ja miellyttävin lukea :) Luen blogiasi päivittäin!

  ReplyDelete
 49. Mahtavaa, mun lempibloggaaja ja mun lempilehti! Ihan superpaljon onnea, ansaitset niin tuon <3. Näet blogisi eteen todella paljon vaivaa ja lukijana arvostan sitä kovasti. Huippujuttu siis!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)