Friday, March 16, 2012

To Olivia!

Eilen sain vihdoin jakaa kanssanne mielettömät uutiset Olivia-lehden alle siirtymisestä.
En voi tarpeeksi kiittää teitä ihania siellä ruudun toisella puolella, jotka niin mielettömällä tavalla minua tuette <3 Olette aivan mahtavia ja saitte taas ihan liikutuksen partaalle kauniilla sanoillanne. Kiitos kun olette seuranani!

Tästä lähtien uudet postaukset näkyvät osoitteessa: www.olivialehti.fi/strictly-style/

Tänään aamulla sinne on tullut copycat postaus Kim Kardashianin viimeisimmästä asusta oman päivän asuni muodossa. Tämän blogger - blogin puolella tulen vielä lisäämään postauksia, jossa avustan teitä seuraamaan uutta blogi-osoitettani niin facebookin, twitterin, blogilistan kuin bloglovininkin avulla. Seuraaminen onnistuu täten yhtä helposti kuin tähänkin asti.
Koko blogger-historiani tullaan siirtämään hiljalleen uuden osoitteen puolelle, jotta voitte aina halutessanne palata vanhoihin kirjoituksiini. 

Nähdään Olivian puolella! :)


Yesterday I finally got to spill the beans about Strictly Style moving under one of the biggest women's style magazines in Finland - Olivia. I can't express how happy I am of this development, as Olivia is definitely my favourite magazine in Finland. 

So from now on, you will have to type in a new address to find my newest posts! My new address is:


This morning I already published a new post on this new site: CopyCat of Kim Kardashian's newest outfit. Go check it out from here!

My blogger-account will be active for a while longer, so that I can guide you all to my new site and help you find efficient ways to follow my newest posts via facebook, bloglovin and twitter for example. Depending on which altenative fits your needs the best.

See you at Olivia! :)

17 comments:

 1. Ihan Mahtava! Onneksi olkoon Mrs. V. Olet todella paikkasi ansainnut. On ilo seurata blogisi matkaa edelleen :) Keep up the spirit <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana ihana Jaana - kaikesta tuesta ja lämpimästä ilmapiiristä mitä olet osaltasi täällä blogissa jakanut <3 en voi kyllin kiittää...

   Delete
 2. Onnittelut <3 Oot paikkas ansainnut! :)

  ReplyDelete
 3. Paljon onnea!! aivan mahtavan yhteistyön olet itsellesi saanut! ;) olivian puolella tavataan<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen niin käsittämätömmän onnellinen ja otettu, miten paljon saan tukea teiltä ihanilta naisilta ruudun toisella puolella. Ja täytyy sanoa, en olisi itse keksinyt mieluisampaa ja itselleni omantuntuisampaa paikkaa kuin Olivia! :)

   Delete
 4. Olipas todella mukava uutinen, oikein lämpimät onnittelut. Olivia-lehti onkin suomalaisista naistenlehdistä se oma suosikki joten innolla jään odottamaan mitä yhteistyösi heidän kanssaan tuo mukanaan.

  On kyllä mahtavaa seurata ihmisiä jotka toteuttavat itseään ja saavuttavat unelmiaan olivat he tuntemattomia tai omia ystäviä, tulee itsellekin niin lämmin ja hyvä fiilis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Lora! Sama täällä, joten innolla odotan kaikkea yhteistyön hedelmiä! Tarkoituksena on mm. varjostaa kuvaajia ja Olivian muotitoimittajaa ja jakaa teille vinkkejä kuvaamisesta sekä muodin todellisista kulisseista! Ah! en malta odottaa!! :)
   Kiitos niin paljon tuestasi. Olen niin onnellinen kaltaisistasi lukijoista!!!! <3

   Delete
 5. Paljon onnea ja menestystä Olivian kanssa! :) Tämä uutinen ilahdutti kovasti muakin koska seurailen Olivian blogeja aika aktiivisesti. Lähinnä Stellan, mutta siinä samalla muidenkin kirjoittajien.

  Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa satunnaisesti. Lähinnä siksi, koska tyylimme ovat (olleet) melko kaukana toisistaan. Tykännyt kuitenkin olen aina tyylistäsi, ajatellut vain ettei se sovi mulle. Kun on koko ikänsä pukeutunut lähinnä mustaan, niin värit ovat tuntuneet vähintäänkin arveluttavilta.

  Nyt kun tuntuu jotenkin että kaipaa värejä elämäänsä (sen täytyy olla tämä kevät), aloin miettiä kenestä bloggarista saisi inspiraatioa. Mieleen tulit heti sinä.

  Ja nyt sitten vielä ilouutisia Oliviaan siirtymisestä. Hieno homma! :)

  Olipa pitkä selostus, mutta onnea vielä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!: Niin ihanaa, että tämä muutos helpottaa seuraamistasi! :)
   Olen kovin otettu, että vaikka tyylimme ovat erilaiset, silti seuraat aikaajoin minun blogiani! Juurikin erityylisistä blogeista voi saada mitä erikoisempia inspiraatiota <3 Arvostan erityisen paljon ihmisiä, jotka arvostavat erilaisuutta <3
   Kiitos hirmuisesti seurastasi ja jutellaan tulevaisuudessa Oliviankin puolella! :)

   Delete
 6. voisitko esitellä ton asun mikä sulla on tässä päällä? :)).. ONNEA!!
  olisko mahdollista, että tekisit postauksen sun kengistä.. niitä on sulla paljon ja ne on aivan ihania.. olis kiva nähdä ihan kaikki sun kengät.. :DDD
  mieluisaa olisi myös saada tietoa sun urheilemisesta... treenikamoja ja treenaamista... ainakin olet todella hyvän näköinen... :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tottakai! :) Eli päällä on Gina Tricotin perustopit, jakku Zarasra sekä värikkäät "helmet" WeStyle.fi nettikaupastta! :) Itseasiassa kengistäni olen tehnyt pitkiä postauksia! Niistä varmasti tulee vielä lisää suuren suosion takia, mutta alkuun suosittelen kurkkaamaan tuon "shoes" tagin alle, sillä siellä on vaikka mitä kuvia ja juttuja kokoelmistani hoitovinkkien ja muiden kera! :)
   Kuule - kauneus on katsojan silmissä! <3 Yritän hieman pohdiskella jotain mielenkiintoisia treeniaiheisia postauksia. Tuntuu että olen kirjoittanut aiemmin kaikesta oleellisesta :/ Mutta palaan siis asiaan! :)

   Delete
 7. Onnea vielä todella paljon! Sä jos kuka olet oikea ihminen niin laadukkaalle lehdelle kuin Olivia! Ihana aina lukea blogeista, kun ihmiset saaduttaa niiden unelmia ja tämä ilahdutti mua erityisesti. Onnea vielä kerran.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)