Monday, February 20, 2012

We Style Statement Necklaces

Jokin aika sitten ihastelin Statement-kaulakoruja Olivia Palermon esittelemänä. Siitä saakka olen himoinnut värikkäitä ja näyttäviä yksilöitä, joilla saa perus mustaan paitaankin sitä jotain lisää. 

Ilokseni Charin ystävä, joka on perustanut WeStyle nimisen nettikorukaupan, ehdotti minulle pienimuotoista yhteistyötä. Innolla otin tarjouksen vastaan, sillä esim. juuri Charin blogissa olen heidän korujaan jo aiemmin ihastellut.

Mitä minä sitten heidän valikoimastaan poimin...?



Monivärinen helmikaulakoru 16e

Tämä koru sopii loistavasti kevät/kesän pastelliteeman kanssa!

Kullanvärinen Kleopatra kaulapanta 19,90e


Hopeinen näyttävä kaulakoru 19e



Säihkyvä statement - kaulakoru 15,90e

Mikäli sinullakin on vielä näyttävä statement-kaulakoru etsinnän alla, käy kurkkaamassa WeStylen nettisivut, mikäli sieltä löytyisi oma täydellinen yksilösi. WeStyle nettikauppa tarjoaa nyt kaikille Strictly Style:n lukijoille mahdollisuuden ostaa kaupasta -20% alennuksella (koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita) kahden päivän ajan! Eli tänään ja huomenna (20.2 -21.2) käyttäkää tilatessanne koodia StrictlyStyle ja voitte kotiuttaa lempituotteenne kivalla alennuksella! :)

Little while back I made a post about statement necklaces, where Olivia Palermo acted as the trendsetter. For long, I have been trying to find my own statement pieces and was very happy when I was contected by the founder of WeStyle, who is a friend of a friend of mine. She suggested a little collaboration between Strictly Style and her online jewellery store WeStyle and I gladly accepted. 

Above you can see the pieces I picked out for myself. If you are also looking for your statement making piece, visit WeStyle - because now all Strictly Style readers get a -20% discount (only applicable to normal priced items) when you enter the code StrictlyStyle when ordering. The promotion code is only valid for the next two days (so 20.2 - 21.2), so act fast if you want to get your favourite piece for a little less!:)

36 comments:

  1. Tuo viimeinen koru on niin mielettömän upea ja sitä on tullut ihasteltua monessa muussakin blogissa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on munkin lempparini tuon helmikorun ohella! :)

      Delete
  2. Kiitos alennuskoodista, kävin heti tekemässä tilauksen :) Harmi, ettei tuota "näyttävää hopeista kaulakorua" ollut enää valikoimassa, koska juuri se yhdistettynä tuohon statement -kaulakoruun oli upea yhdistelmä.

    Mukavaa viikkoa kaunokainen :)

    -Hannah-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todella kiva jos löytyi jotain kivaa ja koodista oli hyötyä! :) Voi harmi! Kannattaa laittaa varmaan suoraan mailia vielä koruliikkeelle, jos heillä olisi mahdollisuutta lisää niitä tilata?

      Delete
  3. Blogisi on ehdottomasti lempiblogini! Olet aivan mahtava pukeutuja ja täytyy sanoa, että olet tyyli-ikonini Olivia Palermon rinnalla! Aivan mahtava blogi! :)

    Terveisin nimetön fani!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi, jotka kertovat ehdottomasti enemmän sinun sisäisestä kauneudestasi kuin mitään minusta! <3 Todella kiva, että olet löytänyt blogini ja vietät aikaa kanssani! :) Terv. Sinun FANISI! :)

      Delete
  4. Aivan ihania! Itse myös päädyin heidän sivuilleen,nimittäin tuo monivärinen helmikaulakorun olisin heti laittanut tilaukseen, mutta sitä ei näyttänyt olevan enään valikoimassa.

    Oikein ihanaa alkavaa viikkoa muru <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih! Ehkä kannattaa lähettää mailia WeStylelle, jos he vaikka voisivat mitenkään tilata niitä lisää? Onko sellainen mahdollista, en ikävä kyllä tiedä :/ Samaa sinne! :)

      Delete
  5. Tuo korusivusto menee ehdottomasti suosikkilistalle, kiitokset vinkistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei mitään! Ihana kun pystyin olemaan avuksi! :)

      Delete
  6. Replies
    1. It seems to be almost everyones' favourite! :)

      Delete
  7. Hei,
    harmitti tosi paljon ettei tuota näyttävää "timanttikaulakorua" löytynyt WeStyle-sivuilta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei :( Niitä oli vielä eilen, joten ehkä menivät nopeasti kappaleet? Kirjoita vaikka WeStylen nettikauppaan ja tiedustele olisiko mahdollista, että niitä tulee vielä lisää valikoimiin? :)

      Delete
  8. Niin ihania koruja! Olin jo kaikki tiedot täyttänyt että olisin yhden korun voinut tilata mutta voi että, eivät näköjään toimita Sveitsiin vaikka kyseisen maan pystyi valitsemaan listasta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih! Kokeile laittaa mailia? Josko olisi vain jokin sivustonvirhe kerta maan nimi siellä lukee? :)

      Delete
    2. Sain melkein heti kommenttini jälkeen emailiä Westyle:ista että he tekivät nyt mahdolliseksi myös lähetyksen sveitsiin! Mutta juuri sillä hetkellä en saanut käsiini suomalaista pankkikorttia ja ihailemani koru oli jo loppuunmyyty. Tosi kiva muuten että vastaat kaikkiin kommenteihin! :)

      Delete
  9. Oih, toi värikäs kaulakoru on aivan upea! Sopisi tosi kivasti esim valkoisen tai beigen kanssa kesällä. Täytyy käydä tsekkaamassa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä! Sitä minäkin suunnittelin! :) Harmikseni kuulin muilta kommentoijilta, että kyseinen koru on ehtinyt loppumaan, mutta toivottavasti niitä tulisi vielä lisää? Käy tasaisin väliajoin siis tsekkaamassa! :)

      Delete
  10. Tuo kultainen kleopatrakoru pisti silmään, tosi kaunis. :) Käväsin sivustolla ja tekisi niin mieli tilata jotakin kesäksi. Korvikset siellä oli just mun makuun, pakko kai se on jotain kivaa itselle tilata. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huh olipa hankala tälle blondille löytää kohta mistä jätetään kommenttia *punastuu* en löytänyt automaattisesti tätä kommenttiboxia mistään :D

      ihania koruja! olen itsekin haaveillut yhdestä tietynlaisesta suuremmasta kaulakorusta.

      mukavaa illan jatkoa ihanalle ja kultaiselle naiselle! rapsutuksia teidän hauvoille<3

      Delete
    2. Helkku,
      Se on tosi kiva, oon käyttänyt sitä viime päivinä melko runsaastikin! Siellä on vaikka mitä kivaa kyllä... :S

      Kiki
      Heeeeeeeei Kiki!:) Pitkästä aikaa! Toivottavasti löydät pian suuremman kaulakorusi! Samaa sinne! :)

      Delete
  11. Aivan ihania koruja! :) Piti käydä itsekin heti katsastamassa niiden valikoimaa, harmi ettei tuota värikästä siellä enää näkynyt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih! Toivottavasti niitä tulee vielä lisää tulevaisuudessa! Mutta varmasti ovat kaupan tulvillaan tuon värimaailman kaulakoruja vielä tänä keväänä! :)

      Delete
  12. oih tuo värikäs helmikoru! katsoin sivuja mutten löytänyt sitä:( kyllä sieltä muutaman(kaikki:D) ottaisin avosylin korukokoelmaani:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juuri edellinen kommentoija huomasi saman :( Toivottavasti niitä tulee vielä sivustolle lisää ja ovat vain väliaikaisesti loppuneet valikoimasta! On nimittäin aivan ihana koru kevät kesää ajatellen!

      Delete
  13. Moikka!! Olen todella kiinnostunut nettikaupoista, mutta en ole uskaltanut tilata mistään ulkomaalaisesta kaupasta vielä. Oletko itse tilannut esim stylesnobista tai harrodsilta? Miten se toimii, en oikeen ymmärrä stylesnobin toiminta mallia.. Olisin todella kiitollinen jos voisit kertoa miten niissä toimia :)

    -N

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ikävä kyllä minulla ei ole kokemusta kummastakaan liikkeestä niin en osaa neuvoa lainkaan... Mutta itse suosittelen lämpimästi mytheresa.com liikettä. Sieltä tilannut paljon. Kaikki toimii loistavasti - nopea toimitus, nopea ja pätevä asiakaspalvelu, loistokunnossa olevat tavarat sekä todella luotettava! :)

      Delete
  14. Pöh, mäkin olisin tykännyt tuosta viimeisestä "timanttikorusta", mutta eipä ollut sivuilla. Siitä huolimatta onnistuin kuitenkin rikkomaan itselleni alkuvuodeksi asettamaani shoppailukiellon tilaamalla viimeisen kappaleen yhtä toista ihanuutta ;) öh, "kiitos" alekoodista..? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih! Toivottavasti tulee vielä takaisin valikoimiin kun oli niin tykätty! Käyhän välillä tsekkaamassa Minäkin vinkkaan jos huomaan niiden tehneen paluun! :) Mutta ihanaa, että löysit jotain mieluisaa!! -Lakosta huolimatta ;)

      Delete
  15. Hei!
    Olen ajatellut hankkia Louis Vuittonin Monogram Shawl -huivin, ja olen nähnyt blogissasi juuri samaisen huivin. Haluaisinkin kysyä, että mikä väri olisi mielestäsi käytännöllisin ja yhdisteltävin erilaisiin vaatteisiin. Hiukseni ovat kultaisen vaaleat, ja käytän paljon maanläheisiä sävyjä. Kiitos paljon jo etukäteen! =)

    ReplyDelete
  16. Voi ku itsekkin uskaltaisi käyttää tollaisia koruja :))

    -Maria

    ReplyDelete
  17. Hupsista rallaa, taidan olla mainonnan uhri, sillä voi olla pakko hankkia pari mahtavaa korua tuolta ;D Ihastuin siihen sun yhdistelmään, jossa nuo kaksi hopeaa korua olivat yhdessä ja tuntuu, että sellainen vois sopia omiinkin asuihin aika passelisti. Mukava blogi sulla, terkuin pitkäaikainen lukija :)

    ReplyDelete
  18. No voihan nenä ettei tuota toiseksi viimeistä korua tai väriläiskää löytynyt verkkokaupasta. Täytyy jäädä odottamaan josko niitä tulisi vielä lisää.

    Ainakin Glitterissä näytti olevan värikkäitä kaulakoruja, kävelin liikkeen ohi eilen ja sen värikäs valikoima iski silmään :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)