Monday, January 23, 2012

Olivia Palermo's favourite statement

Korulinjalla jatketaan!
Kuten mainitsin, viime aikoina itseäni on houkuttanut enemmän näyttävät kaulakorut, eli ns. "statement necklaces". Vaikka olenkin muutaman suuremman kappaleen viime syksyn aikana hankkinut, olen jostain ihmeen syystä haalinut vain kultaisia kaulapantoja :/ Tahtoisin ehdottomasti myös hopeisia, kimaltavia ja värikkäitä yksilöitä myös korulipastooni! Sellaisia, jotka voi yhdistää perus raitapaidan kanssa ja saada asun silti näyttämään oih niin chiciltä ja omaperäiseltä. 

Tämän tyylin ehdoton jumalatar on Olivia Palermo. Hän on kyseisten korujen suuri ystävä ja loistava esimerkki, miten paljon vastaava koru voikaan tehdä tavalliselle asulle. Katsokaa vaikka itse...



Jösses. Niin paljon kauniita ja näyttäviä kaulakoruja! Kuinka paljon saa perus valkoinen kauluspaita ja shortsit yhdistelmä särmää kun siihen lisää tuollaisen röykkiön kaulalle huomiota herättämään? Tai miten uuden ilmeen saa sailori-tyylinen paita kun sen pukee yhdessä värikkään kaulapannan kanssa? Entä koko musta asu yhdistettynä sädehtivän korumassan kanssa?! Upeaa ja niin vaivattoman tyylikästä! 

Olen pitkään yrittänyt metsästää vastaavia omaan kokoelmaani, mutta tuloksetta. Mukaan on vaan tarttunut kultaisia versioita, jotka kaikki ovat melko mitäänsanomattomia näihin yllä oleviin verrattaessa. Joten taas käännyn teidän puoleenne. Oletteko te nähneet missään yhtä vaikuttavia ja näyttäviä kappaleita viime aikoina?


Like I mentioned in yesterday's post. In the recent past I have been admiring statement necklaces. A great example of this style is Olivia Palermo. She really knows how to accessorize! How amazing can a full on black outfit, a classic sailor shirt or a pair of jean shorts and a white collar shirt look combined with a massive and dashing jewellery around your neck? Amazing. 

I've been on the look out for gorgeous pieces like seen above, but so far - no luck. However, I've managed to bring home solely golden necklaces, that are not even close as showy, as the statement necklaces seen above. I need to make my statement! Have you guys got any tips where to find mine asap? :)

39 comments:

  1. Mä olen jotenkin aina ajatellut, että statement necklace ei toimi pitkien, kiharrettujen hiusten kanssa.....että siinä vain on too much going on. Mutta hitsti ,että näyttää hyvältä nämä Olivian yhdistelmät. Aivan erityisesti minäkin rakastuin tuohon seiloripaita + kory -comboon! Pakko saada tuollainen leveäraitainen paita + näyttävä koru. Sen verran klassinen on tuo musta-valkoraita, että siihen olisi hyvä satsata vähän enemmän.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä! ihan sama homma! Minä tahdon kans tuollaisen mustan!! :)

      Delete
  2. Nuo isot kaulakorut on kyllä upeita ja tekee asusta heti ihan erinäköisen :)

    ReplyDelete
  3. Mä olen tilannut omani Etsystä. Koru näkyy tässä: http://skiglari-norppa.blogspot.com/2012/01/viime-vuonna-tahan-aikaan.html ja on tilattu jo vuosi sitten, mutta tuolta mä lähtisin silti etsimään, koska Etsy ei ole niin muotiin sidottu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon vinkistä! Meen kurkkimaan! :)

      Delete
  4. Itse rakastan myös Statement-koruja, mutta niinkun sanoit, niitä on jotenkin todella vaikeaa löytää!:/ Ainakin täältä Suomesta.. Ne harvat, joita olen löytänyt, näyttävät usein todella halvoilta, ei yhtään tuollaisilta kivoilta, kuin Olivialla:( Joten odotan myös innolla, josko joku muu olisi tehnyt jostain hyviä löytöjä!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänne on onneksi niin monet ihanat laittaneet vinkkejä, joten eiköhän jostain köydy! :)

      Delete
  5. Mä en vaan osaa käyttää tuollaisia koruja! En tiedä mistä tää johtuu mutta tosi usein mun mielestä asu on kivemman näköinen ilman sitä kaulakorua. Esim toi kauluspaita+shortsit ja toi eka asu jossa olivialla on pitsipaita päällä olis mun meilestä paljon kivempia ilmon koruja :D Ehkä tää johtuu just siitä että ite aina oon ollu niin huono käyttämään koruja etten mä vaan osaa arvostaa niiden kauneutta ja särmikkyyttä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heiiiiij Nadja!!:) Mulla oli ennen sama juttu. Käytin hädin tuksin mitään muita koruja kuin korvakoruja, ja nekin perus helmet... Mutta nyt puhaltelee kyllä ihan toiset tuulet! :D

      Delete
  6. coucou,
    j'aime beaucoup le style d'Olivia Palermo,elle est magnifique et a beaucoup de classe.
    Je trouve que les gros colliers habillent une tenue simple,j'en ai beaucoup et je trouve ça magnifique.
    Bonne journée,
    SELMA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fille chanceuse!!:) Je veux trouver un collier gros pour moi aussi! Je reconnais, elle est incroyable. Merci, toi aussi! <3

      Delete
  7. Heippahei!
    Jos tykkää luonnonmateriaaleista tehdyistä niin moralilta löytyy aika herkullisen ja näyttävän näköisiä (=
    http://kauppa.moral.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/04062008-72141/Products/1114051/SubProducts/1114051-0006
    -Juulia

    ReplyDelete
  8. Vintage-liikkeet on aivan varmasti hyviä paikkoja etsiä vastaavanlaisia kaulakoruja. Nettihuutokaupat kenties myös (ebay) ja hyvällä tuurilla myös kirpparit. Itse olen niin onnellinen siitä, että olen isoäidiltäni perinyt koruja, joita ei kaupoista löydä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih, onnen tyttö!:) Pistän vinkkisi korvan taakse!:)

      Delete
  9. Täältä http://www.myfiina.com/index.php/kaulakorut.html löytyy monia hienoja kaulakoruja ja aivan älyttömän halvalla!

    ReplyDelete
  10. You should try Forever 21's webshop! Or other American stores like Charlotte Russe or Express :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot for the tip! Will check them out!:)

      Delete
  11. Shopbobissa on joitakin, mutta ovat tietysti hinnakkaampia. Tässä joitain omia suosikkejani:

    http://www.shopbop.com/circle-pendant-chain-necklace-tuleste/vp/v=1/845524441921768.htm?folderID=2534374302060432&fm=other-shopbysize&colorId=36177

    http://www.shopbop.com/large-braided-marblw-choker-tuleste/vp/v=1/845524441922224.htm?folderID=2534374302060432&fm=other-shopbysize&colorId=38980

    http://www.shopbop.com/long-chain-crystal-bib-necklace/vp/v=1/845524441924614.htm?folderID=2534374302060432&fm=other-shopbysize&colorId=11739

    Heidi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia teille ihanille kun jaksatte jakaa vinkkejänne niitä tarvitsevalle! :)

      Delete
  12. http://fi.zoovillage.com/productdetail.aspx?did=64880&pos=33

    ReplyDelete
  13. Oma statement-koruni on se Lanvin<3H&M kirkkaanpunainen upeus! Se on ihan täydellinen, sopii asuun kuin asuun tuoden siihen ihan uutta nostetta :-) Parhaita koruostoksiani ikinä. Mutta en voinut kuin hymähtää vähän ääneen kun katsoin tota Olivian raitapaita+statement-kuvaa: itse yhdistelen koruani myöskin mustavalkoraitaiseen paitaan ja sain blogatessani siitä vähän kritiikkiä. Eivät muka sopineet yhteen - pääasia on varmaan se, että itse ihastuin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa ihanalle. Pitääpä kurkata millainen upeus on kyseessä! Hienoa, jatka vaan kulkemalla edellä ja näyttämällä mallia!:) aina on joitain, jotka tulvat perästä maristen :)

      Delete
  14. Hyvänen aika Olivia näyttää oudolta tuossa ihan alimmassa kuvassa! Kyllä vilpitön hymy tekee tämänkin naisen kasvoille ihmeitä vaikka kaunis toki ihan ilman hymyjäkin on ;)

    ReplyDelete
  15. Kiitos!! PItää käydä pyörähtämässä kun Suomeen pääsen!:)

    Kiitos paljon vinkistäsi S ja jaan heti kun löydän omani!:)

    ReplyDelete
  16. Moikka!
    Ois tämmönen postaustoive, että tekisit postauksen miten säilytät vaatteitasi, kenkiäsi, laukkujasi, vaatekaapissa/huoneessa! :)

    ReplyDelete
  17. Hei!

    Olen itse myös ihastunut isoihin koruihin ja nyt hakusessa olisi kaulakoru. Löysin Anton Heunisin mallistosta muutaman ihanan kaulakorun ja tein niistä postauksen viime kuussa:

    http://styleplaza.blogspot.com/2011/12/anton-heunis.html

    Ehkäpä joku näistä nappaisi? :)

    T. Sofia

    ReplyDelete
  18. http://www.net-a-porter.com/product/178270 pisti silmaan... Mulla ei itsella ole ollenkaan statement jewellery, ei jotenkin vaan ole ikina tullut hankittua. Pitais varmaan vihdoin uskaltaa. Olivia Palermon asut koruineen (ja tytto itse) on upeita.

    ReplyDelete
  19. aiheeseen liittymättä, mutta kiinnostaisi tietää minkä vuoksi jaksat pitää tätä suurta kulissia yllä yksityiselämästäsi, koska ainakin kaikki meillä päin tietävät missä asut, kuka olet ja kuka on aviomiehesi. Tämän kommentin ei ollut tarkoitus olla loukkaava tai mitään, mutta kiinnostaisi vain tietää... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huoh. Tämä tosiaan pitää aina välillä vääntää rautalangasta.
      Eli. Jos minä täällä lähtisin puimaan yksityiselämääni, se tarkottaisi että kaikilla olisi oikeus puida minun henkilökohtaisia asioita, koska asetan ne julkisiksi. Mutta koska itse asetan rajan yksityisyydelleni, ei niitä kuulu muiden julkisessa ympäristössä puida. Toki puskaradion kautta ihmiset saavat tietää asioita. Minut, taustani, koulutukseni, mieheni, perheeni, ystäväni, asuinpaikkani jne, teitää jokainen joka minut henkilönä tuntee, ollut samalla luokalla, asunut samalla alueella jne. Eli varmasti on "sumia" missä ihmiset tietävät minusta enemmän,varsinkin kun puskaradio on aika nopea:) Mutta kaikki blogia lukevat eivät, eivätkä he haluakaan tietää. Tämä on muotiblogi. Ei päiväkirja.
      Kirjoitit "jaksat pitää tätä suurta kulissia yllä".
      Tiedätkö, että tuo sanonta tarkottaa, että kertoisin elämäni olevan jotain muuta kuin se on? Minä en kerro mitään elämästäni, joten tämä sanonta ei oikein ole tähän käypä. Mutta miksi pidän kiinni yksityisyydestäni? Juuri siksi, että se ei ole muiden asia. Minä pidän oman yksityiselämäni oman kaveripiirini parissa:) En tahdo jakaa sitä tuntemattomille.
      Eli tässä taas selvennys jos sitä ei itse ymmärrä. Toivottavasti sinulle nyt hieman aukesi?:)

      Yleensä positan kaikki tällaiset kommentit, vaikka sinäkin olet oikein ystävällisin mielin tämän kysymyksen ilmaissut. Välillä vastaan, että ihmiset taas muistaisivat, että tämä on muotiblogi/tyyliblogi, ei päiväkirjamainen blogi. Tämä blogi ei käsittele yksityisiä asioitani. Niissä ei ole mitään salattavaa - en vain halua julkisessa ympäristössä jakaa henkilökohtaisuuksia:) Uskon, että jokainen järkevä ihminen ymmärtää miksi:)

      Delete
    2. Juu aivan, muotoilin ehkä tuon jaksat pitää kulissia- kommentin väärin, mutta toivon että ymmärsit mitä hain. Ja ymmärrän myös täysin että pidät blogiasi tämäntyylisenä, itsekin luen blogiasi lähinnä siksi että se muistuttaa naisten lehtiä ja pidän kovasti blogistasi. Blogeja saa olla monenlaisia enkä kritisoi sitä että pidät henkilökohtaiset asiat yksityisinä:) Tämä kysymys vain tuli mieleeni, ja tietenkin löytyy ihmisiä ketkä eivät sinusta asioita tiedä, meilläpäin se vain on ehkä yleistä, koska monet seuraavat hyvää blogiasi:)

      Delete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)