Sunday, February 19, 2012

My pastel detail buy...

Aiemmin tänään esittelin teille pastellisia laukkuja eri hintaluokissa. Itse olen pitkään tahtonut kauniin vaaleankeltaista clutchia, mutta täydellistä yksilöä ei vaan ole tullut vastaan. Nyt pastellihulluuden keskellä oletin, että minun olisi helpompi löytää haluamani ja niin myös kävikin...

Siskoni on käymässä luonamme ja olemme viettäneet mukavaa siskosten välistä laatuaikaa, mm. kiertämällä ihania vaatekauppoja ;) Minulla ja siskollani on hyvin erilainen tyyli. Minä olen klassisemman linjan suosija kun sisko on jopa hieman naisellisen rokahtava, mutta eilen löytyi jotain mihin me molemmat ihastuimme päätä pihkaa...





Mukaan kuviin mahtuivat Lontoon tuliaisetkin - Ladureen macaroonit! Nam!

Eli ihastuimme päätäpihkaa Yves Saint Laurentin pastellinsävyisiin Belle du Jour iltalaukkuihin. Itseltäni löytyy jo kaapista sama laukku tumman liilana, mistä syystä hirveästi emmin ostokseni kanssa. Rakastan laukun yksinkertaisuutta, toimivuutta ja sen täydellistä kokoa, mutta ainut esteeni oli tosiaan se fakta, että omistin jo ennestään saman mallin laukun. Viimein totesin, että laukku on muuten juuri kaikkea sitä mitä olen etsinyt, joten en antanut laukun mallin ja merkin minua estää. 
Minä siis ruskeahiuksisena ostin vaaleankeltaisen kun vaaleahiuksinen siskoni valitsi kauniin haalean vaaleanpunaisen.
Yritin etsiä nettiliikettä, joka möisi samaa vaaleankeltaista väriä, mutta esim mytheresa.com sivustolta kaikki belle du jourit olivat loppuunmyyty. Taitaa olla siis tämän hetken must have clutch kun nimenomaan kaikki sivuston belle du jourit olivat merkitty sanoilla sold out?! YSL:n oma nettiliike kyllä myy näitä molempia värejä samassa Large koossa, mutta en ole varma toimittavatko he Suomeen. Helsingissä mm. Della Marga on myynyt kyseistä laukkua, mutta ymmärtääkseni heidän liikeessään on hieman kovemmat hinnat kuin esimerkiksi kansainvälisillä nettiliikkeillä.

Like I posted earlier today, there are now a lot of great pastel clutches available everywhere. I myself have been looking for a light yellow piece for a long time now, but have not managed to find the perfect piece. Yesterday, as we were shopping with my little sis who is visiting me from Finland, we found the most perfect clutches... My blonde sister opted for the pastel pink YSL belle du jour clutch as I went for the perfect light yellow piece. I love this clutch! It's just so perfect in all it's simplicity. I do own the same clutch in purple, why I was second guessing my possible purchase, but in the end I did not let that prevent me from buying it, as the bag itself was perfect in every other way. 

Many online stores do offer this gorgeous clutch in their selection, but for example from mytheresa.com all the belle du jours were completely sold out! They seem to be the "it" clutch now?! I did find the same colors and in the same size large from YSL's own webstore, so if you got interested, check if they deliver to your own country of residence! :) 


48 comments:

  1. oih! itse olen suuri keltaisen värin kuluttaja ja tuo laukku on niin upeus! Menisi kyllä oranssinakin, mutta en tiedä onko niitä siinä sävyssä? Olen koittanut sitä tosiaan myös mytheresa sivustolta etsiä, mutta aina ne on loppu :( Tosin olisi tässä keväällä suunnitteilla matka Amsterdamiin, niin toivoisin siellä tärppäävän :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikävä kyllä itse en ole koskaan nähnyt laukkua oranssina, mutta joku muu kommentoija sanoi niitä nähneen?:) Joten toivoa on!:) Suosittelen tsekkaamaan Polyvoren kautta, mistä nettikaupasta voisi mahdollisesti löytyä! :)

      Delete
  2. juuuri minuuttia ennen kun tulin lukemaan postauksen ihailin YSL:n sivuilla tuota clutchia sinisenä :D ja kattelin samalla että toimittaisivatkohan suomeen, mutta eivät sitä tee joten taidan joutua odottamaan pari viikkoa ennenkuin pääsen barcelonaan jos sieltä tarttuisi vaikka "synttärilahjaksi" :D

    ReplyDelete
  3. I love these pics! I really adore that pastel pink YSL clutch...so pretty!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you!:) So do I!! My favorite clutch in all it's simplicity!

      Delete
  4. Tuo laukku on minun ehdoton must have! Kävin viime joulun aikoihin katsomassa laukku Della Margassa, mutta mielestäni hinta oli 550 €, joten en sitä ainakaan vielä ole raaskinut ostaa. Ystäväni osti sen Pariisista ja siellä hinta oli muistaakseni noin 100 € vähemmän.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo jessus... Muistaakseni itsekin joskus kävin marjapuuron väristä YSL clutchia hypistelemässä, mutta se irtosi nopeasti hyppysistäni kun näin Suomi-hinnan! :D Kyllä, nettisivuilla ja muualla (esim täällä meidän asuinmaassa) juurikin sen 100e vähemmän!!

      Delete
  5. Oooi!! Tuo pinkki YSL clutch on niin syötävän ihana!!:)) Ja todella ihania kuvia muutenkin!=)

    ReplyDelete
  6. Kyseisiä kaunokaisia on niin paljon tultu ihasteltua! Aah, ei tarvitse varmaan muuta sanoa :D

    ReplyDelete
  7. Pyörryttävän ihanat laukut! Varsinkin tuo pinkki toimii varmasti kesän lisäksi myös talven iltariennoissa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä! AIvan loistava väri mun siskolle!:) Mä käytän varmasti keltaista ihan intona kauniina kesäpäivinäkin :)

      Delete
  8. I-H-A-N-A-T! :) Tosin ehkä vielä enemmän olen kateellinen siitä, että ikkunasta näkyy jotain VIHREÄÄ! Täällä lunta tulee vaakatasossa ja pelkästään asfaltin pilkistämistä lumikerroksen alta saadaan odottaa vielä ainakin kuukausi, luultavasti kaksi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo... Kyllä täytyy sanoa, että nyt arvostan tuota meidän vihreää kun Suomessa on mennyt jo ihan hulluuden puolelle! Apua mitä uhkia tippuvasta lumesta jne! Toivottavasti sulavat pian turvallisesti!!

      Delete
  9. Voi miten herkullisia clutcheja ootte hankkinu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä oli varmasti myyjillä naurusta pitämistä kun kaksi siskosta sekosi ihan täysin :D

      Delete
  10. Todella ihanan sävynen toi keltainen! :)

    ReplyDelete
  11. Itse etsin tätä laukkua mustana Dubaista ja Abu Dhabista. Molemmissa loppuunmyyty. Abu Dhabissa oli vain oranssina ja Dubaissa uutuusvärissä yösinisenä. Sininenkin oli upea. Tilasin omani mustana Mytheresa.comista, josta se loppui myös alta aikayksikön. Malli on upea ja kaikki värit nameja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne ovat kyllä aina mytheresan sivustolla loppu?!?!?

      Delete
  12. Oi mitä ihania karamellejä, tosi kauniit värit laukuissa. Itselle on tullut ihan kauhea keltaisen himo, olen jo tuhlannut keltaiseen silkkimekkoon pienen omaisuuden ja juuri ostin keltaisen huivin, on vaan niin ihanan aurinkoinen väri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä olen aina rakastanut keltaista... Jos ois joku lempiväri AIVAN pakko mainita niin se olisi keltainen sen aurinkoisuuden takia <3

      Delete
  13. NAM! Sekä uudelle laukullesi että La Dureén superherkuille. Loisto valinta, joka tulee varmasti elämään pastellivillityksen poistuttuakin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä! TUPLAnam! :) Tuota keltaista olen etsinyt jo monen vuoden ajan, joten varmasti kestää himo pastellihullaantumisen laannuttuakin :)

      Delete
  14. niin minkä kokosia sulla on noita nyt sitte? mietin tota medium kokoa, kun en tiedä onko large liian iso..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinkuin tuossa postauksessa sivulauseessa mainitsin, niin Large koossa :) Se on ihan loistava koko! Minun silmääni ei se medium miellytä. Largen kokoa voit hahmottaa katsomalla vanhoja asukuviani viime kesältä!

      Delete
  15. Ihania värejä molemmat, ja muutenkin tosi kauniita kuvia! Mullekin kelpais toi samainen laukku mutta noi pastellivärit ei taida olla ihan mun juttu.. Voisin hankkia sen esim. mustana, tai sellasena liilana, mikä sulla on:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se liila on kyllä niin ihana <3 Hyvä että tiedät, mikä on ja mikä ei ole Sinun juttusi! :)

      Delete
  16. Kauniit värit, niin keväiset. :) Ite en ole kauheesti keltaisen ystävä, mutta tuo pinkki olisi ihana!
    Ja kuten eräs anonyymikin, olen minäkin ehkä enemmän kateellinen tolle vihreydelle mitä ikkunasta näkyy! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä! On jo kääntynyt hyvin uhkaavan ja pelottavan puolelle siellä Suomessa se lumen loputon tulo :/

      Delete
  17. Voi noi on niin ihania! simppeleitä muttei todellakaan "tylsiä" :) Itsekin tässä noiden perään kuolailen..

    ReplyDelete
  18. Tuota vaaleanpunaista versiota olen itsekin ihaillut, mutta en tiedä, oisko se sittenkin vähän liian barbie mulle? :D Sininen tai tummanvihreä voisi olla monikäyttöisempi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sisko pelkäsi kans "barbie-efektiä" mutta sävy oli juuri niin sopivan haalea, että sitä ei tullut! :)

      Delete
  19. haha just laittelin lauantaina Miamin ostoslistalle tuota pinkkiä. On se luonnossakin kyllä upea! <3 Toi keltainenkin on kyllä aivan älyttömän herkullinen!

    ReplyDelete
  20. Paljonko nuo Laduréen macaroonit maksoivat puntina? :-) Syötävän ihania ostoksia olet tehnyt ja tartuttanut pastellinsävykuumetta myös tällaiseen ikimustaan pukeutuvaan... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olivat n. 1,9£ luokkaa? Voi olla että muistan ihan metsään! Edullisia ne ei ainakaan olleet! :/

      Delete
  21. aivan ihania laukkuja <3 itse haaveilen mustasta belle du jourista mutta tuntuu olevan vaikea löytää niitä täältä suomesta tai edes nettikaupoista :/ saanko kysyä vielä kumpaa kokoa nuo teidän clutchit ovat? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tottakai! Eli niinkuin mainitsin postauksessakin sivulauseessa, koko on LARGE :) Medium on minusta liian pieni.

      Delete
  22. Voih, aivan ihana ja tuo keltainen on kyllä ihan loisto väri sinulle!!!:) Todella hyvä ostos;)

    ReplyDelete
  23. uuuh noita tulen aina himoitsemaan ja monissa väreissä!!kaikki aikanaan,joku päivä se tulee omalle kohdalleni;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varmasti tulee!! :) Nyt vaan pohtimaan mikä väri!! :)

      Delete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)