Monday, January 16, 2012

Bloggerin uusi vastaustoiminto kommentteihin

Hei kaikki ihanat!
Kuulkaas, tänään ihanainen lukijani Linda vinkkasi mulle, että bloggeriin on tullut uusi ominaisuus. Tämä uusi toiminto mahdollistaa vastauksen suoraan jokaisen kommenttiinne. Eli pystyisin vastata kysymyksiinne suoraan siihen kommenttinne alle, eikä minun täytyisi aina vääntää niitä kilometrikommenttivastauksia, joissa menee ikuisuus kun niitä kommentteja selaa ylös ja alas.

Mutta mutta, homma ei ollutkaan niin yksinkertainen.
Seurasin tarkkaan tältä sivulta (http://www.way2blogging.org/2012/01/official-blogger-threaded-comments-is-live.html) saamiani ohjeita toiminnon käyttöönottoon, mutta ei vain toiminut.


Seurasin tarkaan myös blogipohjan html-mallin koodin muokkausohjeita, mutta ei toiminut, sillä se oikea koodi siellä kyllä on - mutta reply-toiminto ei vaan onnistu kommenttiboksissani.
Osaako joku nero siellä ruudun toisella puolella auttaa minua eteenpäin?
Olisi niin kiva pystyä vastata suoraan mahtaviin kommentteihinne!

Kiitos jo etukäteen!:)

EDIT: SAINKIN TÄMÄN UUDEN OMINAISUUDEN TOIMIMAAN!
Minun piti vain muuttaa koko blogipohjani uuteen blogger malliin, koska minulla oli pohjan html koodiin jäänyt vanhan pohjan (pyzamin) asetuksia mitkä estivät muutoksen! Nyt voin vastaa jokaiseen kommenttiin heti alle!:) jee jee jee!!!!:)

24 comments:

 1. Minäkään en onnistu. Mitä tarkoitat tuolla pohjan html-koodilla/pyzamilla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eli minä menin blogin ulkoasu asetuksiin -> mallin suunnittelutyökalu -> Mallit
   Sieltä valitsin uuden sopivan mallin (otin niin perusmallin kuin mahdollista) ja säädin niin, että ulkonäkö oli mieluisa. Sitten vaöitsin "käytä blogissa." Tämä poisti automaattisesti kaikki vanhat ja tarpeettomat pohjan koodit ja sain bloggerin toimimaan niinkuin pitää:)
   Tosin, jos et ole ikinä lisäänyt ulkopuolisen html koodia blogiisi, voi olla että ongelma on jokin muu. Siinä tapauksessa seuraa vain tarkasti tuon linkittämäni sivun ohjeita.

   Delete
  2. Niin piti vielä sanoa että pohjan html koodin on sama kuin:
   hallintapaneeli --> ulkoasu --> muokkaa html -koodia
   Sillä sivulla aukeaa iso valkoinen boksi, joka sisältää huiman määrän html koodia, mikä on sivusi "pohjakoodi"

   Delete
  3. Eli helppoa kuin heinän teko...? =)
   No pitää tutkia. On tuo koodarin tutkinto vielä vähän kesken ;)

   Delete
 2. kiva kun sait laitettua. helpompi näin lukea kommentteja ja vastauksia ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihan hirmuisesti kun vinkkasit!:) Tämä oli minulle ihan mieletön juttu ja helpotus päivän rutiineihin! Iso halaus!!

   Delete
 3. Olen kauan jo ihmetellyt, että miksei tällaista vastausmahdollisuutta ole? Tämä on paljon parempi, kuin se edellinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä! Jostain syystä blogger ei sitä moneen vuoteen vaan saanut aikaiseksi, vaikka kysyntää oli. Nyt se on vihdoin täällä! Niin paljon kivempi!!:)

   Delete
 4. Jeee, edistystä vau! Muuten tyrmäävän kaunis banneri:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Vihdoin!!:) Ja kiitos kovin kauniista sanoistasi:) Hyvä fontti ;)

   Delete
 5. Oi täähän oli ihan loista juttu!!!:) Kiitos vinkistä, sain itsekkin muutettua nyt tuon:)
  Ihana banneri tosiaan <3 Kaunis Mrs.V <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No aijaa!!! Vihdoin!!! HelpottaaKÖ?! :D Niin kivaa!! Kiitos sinulle taas kaunis Mona <3

   Delete
 6. Kiitos tästä postauksesta. Sain omaankin blogiin käyttöön samat asetukset, jotka ovat kyllä paljon helpommat. Saa sitten jokainen myös kommenttinsa alle vastauksen, joka on helppo sieltä käydä lukemassa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loistavaa!:) Hyvä että pystyin olemaan avuksi!!:)

   Delete
 7. Tämä on kyllä hurjan hyvä uudistus! Omaan blogiinihan tuo muuttui automaattisesti erään yön aikana, oli aamulla ihmettelemistä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama homma täällä! Mietin ensin, että olenko vain ollut niin sokea etten ole aiemmin tätä toimintoa huomannut, mutta kyllä se tosiaan ihan uusi juttu oli! :-) Samoin kuvien katselu on muuttunut, jos klikkaa blogissa olevia kuvia, niin ne aukeavatkin uudestaan tummennetulle pohjalle - näin ainakin omassa blogissani?

   Delete
  2. Nina,
   Ihanaa! Onnekas sinä!! Mulla meni tosiaan pieni tovi säätämisen kanssa:D

   Delete
  3. Ihan loistava juttu! Joo mulla sama homma! Mustalla pohjalla aukeaa jos kuvaa klikkaa!!

   Delete
 8. Mäkään en oo mikään html-velho ja oisinki kysynyt, että miten sait sun site counterin uuden mallin myötä pysymään ennallaan? mulla kun on se aina mallin vaihtumisen myötä nollautunut? ja tiedätkö, että jos sen paikkaa siirtää, niin nollautuuko se?
  kiitti paljon avusta jos osaat vastata :)

  xx
  -S-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedätkö mä pelkäsin ihan samaa asiaa kun blogin mallia muutin, että mitenköhän mun widgettien käy. Mutta MIKÄÄN ei muuttunut! Ihan ennallaan pysyi! Todella helppoa ainakin tuon perusmallin kanssa! Toivottavasti sulla onnistuu yhtä vaivattomasti!!

   Delete
 9. Ihana ihana banneri!
  Mielestäni päivän asuja voisi tulla n. 3-4 viikossa, niistä saan ainakin itse älyttömästi inspiraatiota. Toisaalta vähempikin riittää jos ne korvaa muilla inspiroivilla asukuvilla, kuten esimerkiksi aiemmassa postauksessa esittelit kimin upeaa asua :)

  ReplyDelete
 10. Mullakin oli tuo vastaus juttu ilmestynyt mutta sitten se katos ja nyt en sitä saa enää takaisin :( ihan pepusta !

  ReplyDelete
 11. olen googlettanut ja kaikkea, silti en saa vastaa nappulan painamisen jälkeen ruudulle mitään:o blogin ulkoasua olen muuttanut, ei pitäisi vanhoista koodeista siis johtua. kokeilin myös tuon ohjeen avulla, ei auttanut :--( osaatko neuvoa? ois kiva jos heittäisit vastauksen blogiini, niin muistan et oon kyselly sulta :----D

  ReplyDelete
 12. Kiitos tästä oli apua vielä näin toukokuussa 2012! Thanks.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)