Tuesday, January 17, 2012

Flower power blouse

Tällaista oli eilen päivällä päällä. Mukana kulki laukussa myös mustat baltsut, sillä noiden korkojen kanssa jalka väsyy jos joutuu pitkiä matkoja kävelemään. Olen muuten kovin tyytyväinen tuohon ostamaani puseroon. Vaatekaappini on täynnä yksivärisiä kappaleita ja tarvitsin ehdottomasti vähän jotain printtiä ja piristettä.

Koska päivän asujen kanssa oli niin pitkä väli ja niitä todella moni kommenttiboksin puolella lisää pyysi, niin tässä tuli taas lisää... Kyllästyttääkö jo? ;) 

Otetaan asian tiimoilta tuonne kommenttiboksin puolelle pieni galluppi: 
Miten usein sinä tahtoisit nähdä päivän asuja täällä blogissa?
 • 1-2 viikossa?
 • 2-3 viikossa?
 • 3-4 viikossa?
 • 4-5 viikossa?
Minusta sopiva määrä olisi tuo 2-3 per viikko. Mutta mitä mieltä te olette?:)
Toki on viikkoja kun niitä ajan puutteen takia niitä tulee enemmän tai vähemmän, mutta hyvä keskiarvo yleisesti ottaen voisi olla n.2-3?


This is what I wore yesterday. I also had a pair of black ballerinas in my purse in case I needed to walk more than I had originally expected. On another note, I am very satisfied with my new floral blouse. My closet desperately needed some print to brighten up all my monochromic items:) 

Because for a while I didn't post that many outfit posts, I got a lot of requests from you guys to make more of them. Therefore, here came another - again!
Now I'd like to ask for your opinion:
How often would you like to see my outfit posts in a week?
 • 1-2?
 • 2-3?
 • 3-4?
 • 4-5?
Ideally, I'd go for the 2-3. That's a nice average. Naturally it might variate from week to week depending on my schedule, but this is the average amount that I feel would be appropriate.
Leave your opinion in the comment box underneath!:)

146 comments:

 1. Itse tykkäisin mielelläni nähdä 3-4 asua viikossa, sillä monesti juuri asukuvasi ovat niitä kaikista inspiroivimpia! :) Toisaalta minusta asujen määrä tulee pitää sellaisena, että sinun on mielekästä kuvailla niitä, eikä sinulle koidu siitä liikaa ylimääräistä vaivaa/asukuvien taso laske.

  Eli toisin sanoen en pahastu, vaikka asukuvia olisi enemmänkin, mutta myös nykyinen tapa on hyvä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan samaa mieltä:) Kiitos paljon mielipiteestästi!:)

   Delete
 2. Laita asuja ihmeessä vaikka joka päivä! Teen töitä tietokoneella ja käyn joka päivä lukemassa blogiasi. Lisäksi jään kuukaudeksi sairaslomalla ensi viikolla lonkkaleikkauksen (juu, olo on 90-vuotiaalla mummolla sen takia vaikka olen vasta 21-vuotias), joten kivojen asukokonaisuuksien näkeminen täällä piristää sitten jokaista tylsää kotipäivää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah:) voi kiitos paljon. Paljon voimia leikkaukseesi!!!

   Delete
 3. ofc four or five times in week!:)

  ReplyDelete
 4. Ehdottomasti 4-5 kertaa!!:) Ei sun päivän asuja oo koskaan liikaa. En pistäis pahaksi vaikka olis joka päivä;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah:) Söpöliini olet :D pyrin siihen 2-3 asuun ainakin:) puspus!!

   Delete
 5. Aivan ihana asu! Mun mielestä juuri toi 2-3 krt/viikossa ois hyvä määrä :)

  ReplyDelete
 6. Ihana piristys tuo pusero :) Ja noi kengät on upeat!
  Asukuvia haluaisin tietenkin nähdä madollisimman usein, eli 3-4 voisi olla aika mukava :) Mutta ei se ole niin justiinsa, koska tykkään muistakin aiheista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ihana! Kiitos kun ymmärrät :) Yritän toimia toiveidenne mukaisesti:)

   Delete
 7. Hei.
  Ahh, rakastan tyyliäsi! Aivan ihana!! Ite haluaisin päivän asu-kuvia niin paljon kuin mahdollista koska tyylisi on todella inspiroiva ja ihana!! Tuli muuten sellainen kysymys myös mieleen, että muistelin että sanoit saaneesi jonkun joululahjan joku näkyi aiemmassa postauksessa? Selvisikö se, vai ei? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihan hirmuisesti kauniista sanoistasi:) Kunnia, jos kykenen inspiroimaan! En ole vielä sitä/niitä esitellyt! Pitääpä laittaa postaus aluille!:)

   Delete
 8. Olen samaa mieltä kanssasi, 2-3 asua / vko olisi oikein hyvä tahti. Minä olen myös niitä, jotka kaipailevat näitä päivän asuja sinulta :) Ah, nuo Loubit!!!

  ReplyDelete
 9. Tykkään tästä päivän asu osiosta tosi paljon, joten vähintään kolme/vko, kiitos :)

  ReplyDelete
 10. tosi kiva toi asu!:) Mun mielestä toi 2-3 kertaa viikossa on musta hyvä, mutte mielellään useemminkni kaattelen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon:) Hyvin perus asu, mihin printti tuo vähän eloa:) Kiitos mielipiteestäsi!:)

   Delete
 11. Wow, tyylikäs nainen! :) Olen samaa mieltä, että tuo 2-3 kertaa viikossa vois olla hyvä. :) Ja en oo viä kehunu banneria. Se on ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos taas itse ihanuus <3 Sekä kiitos tuestasi, samaa mieltä olen:)

   Delete
 12. 3-4 varsinkin tässä pitkässä talvessa koht ikevättä kaipaa Ispiraatiota ja parhaiten sitä saa päiväna su kuvista :)

  Kiitos ihanasta Blogista <3
  -Anna-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! Olen niin otettu, että kykenen inspiroimaan <3 Kiitos itsellesi että käyt!:)

   Delete
 13. Muiden kommentoijien kanssa samoilla linjoilla siitä, että mieluiten näkisin asujasi 3-4 kertaa viikossa. Ymmärrän kuitenkin täysin, että niiden kuvaaminen ja muokkaaminen blogille sopiviksi kollaaseiksi vie oman aikansa, joten olen enemmän kuin tyytyväinen, jos jatkossa saadaan ihastella tyyliäsi tuo 2-3 kertaa viikossa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti ymmärryksestä. AIvan totta, se tosiaan vie oman aikansa, mutta pyrin siihen kolmeen viikossa! huh!:O Kiitos vielä kauniista sanoistasi!

   Delete
 14. 2-3 kuulostaa sopivalta, mutta toki niitä voi enemmänkin laittaa jos sellainen olo tulee! asusi ovat mukavaa katselavaa ja niistä saa aina hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan samaa mieltä:) Kiitos paljon mielipiteestäsi!:)

   Delete
 15. 3-4 kertaa viikossa olisi minusta hyvä määrä. Tai niin paljon vaan kuin itse jaksat/haluat/ehdit julkaista. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhaha, kiitos paljon kun pidät asuistani <3 Sekä siitä että ymmärrät postausten työläisyyden :)

   Delete
 16. Vähintään 3-4, ja vielä parempi jos 4-5 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahaha:) Kiitos paljon kun pidät asuistani <3

   Delete
 17. En varmaan koskaan tylsisty päivän asuihisi! Joten antaa tulla vaan! Mutta tietysti välillä on kiva lukea pidempiäkin juttuja. Hei käännätkö näitä kuvia peilikuviksi, vai ootko vaihtanu sormustesi paikkaa kädestä toiseen? Oon huomaavinani, ettei oo enää samoissa sormissa, pikkutarkka kun olen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana lojaali M kovasti! Ehdottomasti haluan vaihtelevuutta blogiin, joten muita juttuja tulee varmasti. Minä muuten kyllästyisin blogin pitämiseen alle aikayksikön :D Olet todella tarkka!:) En ole vaihtanut sormusten paikkaa, tämän bannerin kuvan vaan käänsin peilikuvaksi kun näytti esteettisesti paremmalta (tasapainoisemmalta) kun oikealla sivupalkissa on heti profiilikuva. Hyvin bongattu!:)

   Delete
 18. Yhdyn monan kommmenttiin :D

  ReplyDelete
 19. 2-3 kertaa viikossa on sopiva määrä päivän asuja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan samaa mieltä! Kiitos mielipiteestäsi!:)

   Delete
 20. Hei Ihana <3

  Voi laita joka päivä vähintään niitä kuvia, vaikka monestikkin päivässä, hih. ;)
  Lähdemme mieheni kanssa loppuviikosta Tukholmaan ja ajattelin sinulta kysyä, että mitähän sitä laittais päällensä? Kiiitos vinkeistä jo etukäteen. <3

  Ps. Ai niin ja osaatko (no varmasti osaat, hih) vinkata jotain hyvää aurinkopuuteria? Katson jos laivalta löytäisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah:) Kiitos ihana <3
   Uuh, mä en osaa yhtään sanoa millainen sää Tukholmassa. Ihana Lintuliini taisi sanoa siellä olevan harmaata? Ainakin mukavat kengät kun siellä saa paljon kävellä?:) Miten olisi mukava neule ja päälle trenssityylinen takki? Klassisen kaunis ja jotan helppoa niin on helppo ottaa päältä ja pukea takas kun vaatteita sovittelee;)
   Mä käytän itseasissa 3 eri riippuen mun ihonväristä. Näin talvella pidän ihan Lumenen perus aurinkopuuterista:) Kesäisin menee enemmän Guerlainin tummempaa:)
   Hyvää matkaa!!:)

   Delete
  2. Kiitos paljon nopeasta vastauksesta. :) Viime vuonna kun oltiin Tukholmassa, vannoin miehelle että selviän korkkareilla koko reissun. No mites kävikään? Itkua väänsin päivän jälkeen, kun oltiin koko päivän kierrelty Tukholman ihanassa kaupungissa... Mitä tästä opin? Korkkarit laivalle, Uggit Tukholmaan. ;)

   Delete
 21. Ja hei vielä... :D Ihan kotiasuistakin olisi ihana nähdä kuvia, eli miten pukeudut kotona iltaisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. saamasi pitää!:) Verkkareita ja rääsypaitoja siis tulossa! :D

   Delete
 22. Mä oon tässä vasta vähän aikaa sun blogia seuraillu ni mua nyt häiritsee et missä maassa oikein asustelet kun balleriinoissa kuljeskelet? : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varmaan tuo 2-3 on hyvä mutta minä näkisin mieluusti vaikka 4-5, tuskin sun asuihin voi kyllästyä ja aina niistä saa inspiraatiota, eli musta niitä ei voi olla liikaa:)

   Delete
  2. Ikävä kyllä tässä blogissa en jaa "oikeasta" elämästäni juurikaan mitään. Vaikka maassani ei ole mitään salattavaa, olen vain vetänyt sen selväksi rajaksi yksityisyydelleni. Koska en kerro arjestani mitään, ei varmaan maallakaan ole niin väliä? Mutta lisää ajatuksiani tämän asian suhteen löytyy "Minä"-postauksesta, jonka löydät sitä tästä blogista minä hakusanaa käyttäen tai klikkaen old posts tagin alta löytyvää minä/me kategoriaa:)

   Delete
  3. Kira,
   Hahahah:) Kiitos murunen:) Pyrin n.2-3, mutta hyvä tietää ettei enempi ole haitaksi;)

   Delete
 23. Mä oon vsta hetken sun blogii seuraillu ni en nyt oo oikein päässyt perille, että missäs maassa oikein asustelet? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikävä kyllä tässä blogissa en jaa "oikeasta" elämästäni juurikaan mitään. Vaikka maassani ei ole mitään salattavaa, olen vain vetänyt sen selväksi rajaksi yksityisyydelleni. Koska en kerro arjestani mitään, ei varmaan maallakaan ole niin väliä? Mutta lisää ajatuksiani tämän asian suhteen löytyy "Minä"-postauksesta, jonka löydät sitä tästä blogista minä hakusanaa käyttäen tai klikkaen old posts tagin alta löytyvää minä/me kategoriaa:) Kiva kun löysit tänne!:)

   Delete
 24. 4-5 eli laita niin paljon asuja kun vain ehdit niitä kuvailemaan. Myös treeniasuja olisi kiva nähdä jos joskus niihin pukeudut. :)

  Saara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos mielipiteestäsi!:) Pistän korvan taakse treeniasut!:)

   Delete
 25. 3-4 asua olis mun mielestä hyvä määrä :) m

  ReplyDelete
 26. en nyt tiiä meniks se mun kommentti jo, mutta 3-4 asua olis mun mielestä hyvä määrä. mutta ihan miten itse jaksat kuvailla :D

  ReplyDelete
 27. 3-4 kertaa tai vielä enemmän! :) Ymmärtäähän sen tietenkin jos ei ole aikaa niitä jatkuvasti kuvailla. All though jaksaisin katsoa niitä vaikka päivittäinkin nimittäin juuri päivän asu kuviin blogissasi rakastuinkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana suloinen! <3 Kiitos paljon ymmärryksestä, mielipiteestäsi sekä siitä, että pidät tyylistäni <3 Olen kovin otettu!!:) Kiitos kun käyt!

   Delete
 28. Ihan täydellisen kaunis asu, kuten aina. :) Itse katselisin asukuviasi vaikka joka päivä, mutta muutama kerta viikossa on ehkä se optimaalisin määrä. En minä ainakaan jaksa (saatikka pukeudu) joka päivä ottaa omista asuistani kuvia, joten eipä sitä voi vaatia muiltakaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah:) Kiitos paljon! Ja ihan sama täällä. Paljon samoja vaatteita/kokonaisuuksia käytän mitä jo aiemmin olen käyttänyt tai sitten ihan perussuorat housut ja neule ei ole ehkä niin kuvaamisen arvoisia :D Kiitos ymmärryksestä!:)

   Delete
 29. 4-5 :) niistä saa hyvää inspiraatiota.

  ReplyDelete
 30. 3-4 tai mieluiten 4-5

  ReplyDelete
 31. Minäkin kaipaisin asuajasi vaikka joka päivä:) Olet inspiraatio:) Minusta olisi kiva nähdä myös koirapostauksia:) Meillä on maltan koira, joka myöskin välillä "lauleskelee" itsekseen.Lähinnä haukotuksien yhteydessä kokeilee omia soprano taitojaan:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos niin kovasti kauniista sanoistasi!! Pitääpä katsoa jos keksisin jotain pientä päivän piristettä teillekin haukkujeni avulla ;)

   Delete
 32. Ihan miten vaan iten jakselet. (::

  ReplyDelete
 33. Yhdyn myös Monan kommenttiin,sun asuja jaksaa ihastella päivittäin. :D Mutta ei mitään ressiä aiheesta! Nimittäin itse tykkään lukea postauksen kuin postauksen aina aamukahvini kera, haleja kaunokainen <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanainen <3 Olet mahtava. Haleja sinne <3

   Delete
 34. Täällä myös yksi, joka pitää sinun asuistasi kovin paljon! :) Mielestäni 3-4 olisi hyvä määrä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hirmuisesti! Yritän pitää tahtia yllä!:)

   Delete
 35. Sun asut on semmosia, että niitä jaksaisi katsella vaikka päivittäin! Toki teet niinku susta itestäs tuntuu, muutama asu viikossa olis kuitenkin ihan kiva. :) mutta eihän kuitenkaan niin, että näkyy vaan pelkkiä päivän asu -postauksia. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana kovin! Olen ihan samaa mieltä, muutama on hyvä määrä ja pitää olla tarpeeksi vaihtelevuutta kun muutenkin on todella pinnallinen blogi!:)

   Delete
 36. Moikka!

  Oon sitä mieltä niinkun varmaan moni muukin, että päivän asu postaukset ovat blogien parasta antia.. Toki niistä aiheutuu sitten sitä vaivaakin. Ehkä jokapäiväinen asujen tuijottelu menisi pidemmän päälle kuitenkin tylsäksi, joten tuo sinun sanoma 2-3 päivän asua viikossa kuulostaa oikeen mukavalta. Itse tykkään myös hirmuisesti siitä kun käyt läpi eri suunnittelijoita ja esim tiettyjen sesonkien trendejä, joten toivotaan että päivän asut eivät syrjäytä noita minun himotuksiani.. ;) On vaan niin mahtavaa tulla tänne ja lukea trendeistä ja upeista muotitaloista ilman että joutuu niitä lähteä itse googlettamaan! :D Mutta tietenkin päivän asut ovat ne jotka tuovat blogiin persoonaa ja inspiraatiota meille muille. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tytti! olen NIIIIN samalla sivulla kanssasi!!:) Todella mukava, että pidät muotipoiminnoistani! Minusta on kiva niitä seurata ja mukavaa että tänne on löytänyt niin paljon samoista asioista pitäviä ihmisia <3 Päivän asut tosiaan antavat pikkasen enemmän minusta kun muuten pidän blogin niin niin pinnallisena. Ihanaa että ymmärrät tarkoitukseni näin hyvin <3

   Delete
 37. Tykkään asuistasi ihan hirmuisesti, ne on tosi inspiroivia! Mutta ymmärrän kyllä, että kuvien otto ja kollaaseiksi muokkailu ja muu sen sellainen vie aikaa, eli itse sanoisin, että postaile asukuvia ihan siihen tahtiin, mikä sun omaan aikatauluusi sopii :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanuus paljon taas <3 Näinhän tämä on, ja luulen että tuo 2-3 olisi oikein realistinen ja sopiva määrä :)

   Delete
 38. voi että! kun noita sun asuja on niin mielenkiintosta kattella ja tykkään sun asuosta niin toivoisin niin paljon kuin vain jaksat... :DD 4-5.. :D

  ReplyDelete
 39. Niin ihanat kengät <3 Voi kun itsekin pystyisin tai edes osaisin kävellä koroilla! Minustakin 2-3krt/vko asukuvia kuulostaa hyvältä määrältä vaikka toki jaksaisin useamminkin niitä katsella, sinulla kun on niin ihana tyyli ja siitä saa paljon inspiraatiota! Ihanaa päivää sinne <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo kengät on niin hyvin tehty, että lupaan että sulla ei olis mitään ongelmia:) Kiitos vielä paljon ihana <3

   Delete
 40. Kiitos ihanasta, kauniista ja inspiroivasta blogista!! Olen lukenut blogiasi jo yli vuoden mutta nyt vasta uskaltaudun kommentoimaan :D Blogisi saa aina hymyn huulille ja aina innolla odotan uutta postausta. Blogista huomaa että käytät aikaasi sen parissa ja ihanat asukuvat inspiroivat aina vaatekriisin iskiessä ;)

  -Aino

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihan hirmuisesti kun käyt! <3 Ja ihana kun viimein kommentoit <3

   Delete
 41. Heissan!

  uusi kommentointimahdollisuus on kätevä, koska vastauksen saa heti kommentin perään ja juttua voi siitä jatkaakin. Onko kommentteja enää mahdollista saada aukeamaan omaan ikkunaansa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enpä usko, mutta en tiedä... Koska tätä toimintoa varten sitä varten piti valita toi embedded toiminto, ei pop up ikkuna:(

   Delete
 42. Vaikka asujen kuvailu on vähän työlästä, niin olen edelleen sitä mieltä, että ne ovat usein blogien sisällössä parhaimmistoa :) Vastaan siis, että niin paljon kuin mahdollista ;)
  Ja ps. Olisi myös kiva, jos asuissa olisi merkit/ostopaikat! Sinulla on tosi usein niin makeita juttuja päällä, että monesti sitä toivoisi omaan vaatekaappiin jotain yhtä kivaa :) Ja niistä tykkään erityisesti, kun olet löytänyt jostakin merkkituotteesta vastaavan edullisemman version ja jaat sen täällä blogissasi meidän lukijoiden kanssa. Opiskelijan kukkaro kiittää ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon:) Olen maininnut aina merkit päivän asu postauksissa viime vuoden aikana koska niitä niin paljon aikoinaan toivottiin kun en niitä tehnyt:) Yritän pitää silmät auki myös style steal ostoksia varten;) Muutama kevään trendeistä jo tulossa;)

   Delete
 43. Je viens visiter ton blog tous les jours et c'est vrai que je suis ravie chaque fois que tu nous présentes une tenue.Ta tenue est trés chic comme à chaque fois.Et tu as raison de mettre un peu de fleurs et de couleur dans ton dressing,c'est magnifique.
  Bonne journée,
  bisous
  SELMA

  ReplyDelete
  Replies
  1. Merci encore ma chérie! Magnifique, que nous avons les mêmes goûts:) Bonne journée á toi aussi <3 Bisous!

   Delete
 44. Tuo 2-3 krt on varmaan ihan hyvä määrä. Mutta tee ihan miten itsestäsi tuntuu ja huvittaa asuja kuvailla :)

  -Laura-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon mielipiteestä:) Samaa mieltä:)

   Delete
 45. 3 per viikko ois ihan hyvä mun mielestä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon mielipiteestä:) Samaa mieltä:)

   Delete
 46. Niin usein kuin vain jaksat, kiitos :) sinulla on muotisisällöltään mielestäni ehdottomasti yksi parhaista blogeista- luultavasti jopa paras. Omat asusi ovat erittäin inspiroivia ja olen soveltanut aika paljon niistä saamiani ideoita myös omaan pukeutumiseeni. Lisäksi raporttisi kauden uusista mallistoista ovat ihan huippuja! Esimerkiksi Blugirl-postauksesi jälkeen heräsin omaan kaamean tylsään talvivaatetukseeni oikein todella ja aloin kaipaamaan värejä lähes epätoivoisesti. Mun puolestani siis vaikka voitkin verrata blogiasi Vogueen ;) kiitos kun jaksat nähdä vaivaa ja innoittaa meitä muitakin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanuus niin paljon kauniista ja rohkaisevista sanoistasi <3 Tosin, ei Suomessa taida paljoa puhtaasti muotibogeja olla? Munkin on aikalailla rajamailla :DMutta olen niin iloinen, jos kykenen tuomaan inspiraatiota ja iloa teille joillekin <3 Olen hyvin otettu!:) Kiitos että arvostat panostani <3

   Delete
 47. vaikka 4-5krt viikossa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahahah:)Kiitos ihana paljon mielipiteestä:)

   Delete
 48. 3-4 per viikko ois mun mielestä sopiva määrä, tottakai enemmänkin voisi olla! Asukuvasi on aina niin mukavan inspiroivia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon mielipiteestäsi ja kauniista sanoista:)

   Delete
 49. En tiedä oonko ikinä kommentoinut, mutta nytpä vastailen kyselyysi! Pitkäaikainen lukijasi siis olen, 21v tyttö täältä Suomesta ihan :) Asukuvien määrä ei tarvitse mun mielestä olla mitenkään vakio, koska ainahan elämäntilanteet ja viikot vaihtelee hyvästä hektiseen. ;') Mutta jos nyt jotain täytyy ehdottaa, niin 2-3-4 kertaa tykkäilisin.

  Sun asut on aina vaan upeita. Ja kantajansa tietenkin.. Muita kivoja juttuja on muodin/asujen lisäksi olleet kaikki kosmetiikka ja sisustusjutut!

  Ihanaa kevättä Mrs.V. Terkuin E

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri näin. Olen aivan samaa mieltä.
   Kiitos paljon kun käyt täällä :)
   Samaa sinulle E!:)

   Delete
 50. Mielestäni voit esitellä päivän asuja vaikka joka päivä, mutta bloggaajana itse valitset tahdin ja homman täytyy ehdottomasti pysyä juuri sinulle mielekkäänä :) 3 kertaa viikossa näkisin kyllä miellään vähintään upeita asujasi, sillä saan niistä hurjasti inspiraatioita omaan pukeutumiseeni :) Olet muutenkin ehkä tyylikkäin ja kaikinpuolin herttaisin bloggaaja, kenet tiedän ja haluankin vakiolukijana sekä myös ensi kertaa kommentoineena toivottaa sinulle oikein ihanaa alkanutta vuotta! <3

  - Maria

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihana kun sinä olet suloinen <3 Mutta voin kertoa, munta bloggaajaa henk.koht tuntevana, mä en oikeasti tiedä ketään muita kuin herrtaisia ja ihania bloggajia <3 Niin monta ihanaa ja tärkeää ystävää tän, alun perin harrastuksen, kautta saanut <3 Samaa sinulle ihana!!

   Delete
 51. 2-3 on mielestäni sopiva määrä. Päivän asut ovat inspiroivia ja niitä on ihana katsella, mutta pidän kovasti blogisi monipuolisuudesta. Ja erityisesti siitä, että jaat lukijoillesi tietoa tulevista trendeistä. Arvostan kovasti vaivannäköäsi :)

  ReplyDelete
 52. Itse tykkään aina hirmuisesti sun asukuvista, joten niitä olisi superkiva nähdä useemminkin! :) 3-4 kertaa viikossa olis omaan makuuni just sopiva tahti, mutta ymmärrän että niiden ottamiseen, muokkaamiseen yms menee paljon aikaa, joten 2-3 kertaa viikossa on varmaan sun kannalta parempi ja toki sekin ainakin mua miellyttäis :) Kiitokset ihanasta ja inspiroivasta blogistasi! <3

  ReplyDelete
 53. Pakko sanoa että enemmän on parempi :)

  ReplyDelete
 54. Voi että, olet kyllä tosi kaunis ja vaikutat myös ihanalta ihmiseltä! Oon varmaan sanonut tän saman asian jo joskus aikaisemmin, mutta koska se on niin totta niin sanonpa taas :)

  Tykkään asukuvistasi tosi paljon, joten mun puolesta niitä saisi olla viikossa vaikka 7, mutta 2-3 kuulostaa myös oikein hyvältä :) Mukavaa kevättä! (kai nyt saa jo sanoa kevät?:D)

  -R-

  ReplyDelete
 55. Hei Mrs V,
  Kysymykseni menee nyt hieman aiheen ohi mutta kokeneena bloggarina ajattelin että osaisit auttaa minua. Saako siis blogiin kopioida netistä kuvia ihan miten haluaa? Tarkoitan esimerkiksi erilaisia tyylisivustoja, jossa on julkkisten kuvia tarkoituksena esitellä heidän asujaan. Pari postausta sitten kun laitoit Kim Kardashianin kuvia tänne, jouduitko pyytämään luvan sivustolta jolta kopioit vai voiko huoletta kopsailla? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvia saa yleensä "lainata" mutta niiden alkuperä (hankkimis paikka) pitää sitten mainita. esim noissa Kim K kuvissa mainitsin bonganneeni ne Zimbiosta. Toki tämä on välillä hieman vaikeaa ja aikaa vievää. Se pitäisi aina tehdä, mutta myönnän, että mulla käy ainakin lipsahduksia sen suhteen.... Ei saisi kyllä. laki on laki.

   Delete
 56. Sun ihania asuja voisi katsella vaikka joka päivä, mutta 3-4 kertaa olisi ehkä realistisempaa :)

  ReplyDelete
 57. Olet kyllä ehdottomasti parhaimia bloggareita ja puketumistyylisi on makuuni :) ( paitso kerran se romani hame :p ) mutta oletko kiinnittänyt huomiota, että kuljet aina edellä näitä Suomen bloggareita, jotka kopioivat tyyliäsi ja varastavat ideasi ennen sua, mitä milloinki esim mistä haaveilet tai puhut julkisesti mitä olet aikonut ostaa.. Siksi ärsyttää hirmuisesti lukea ensin sun kivat jutut ja sit perään esim Xenias day!? Tänäänkin sama hiton zara kukkapaita päällä. Tuntuu että otettava taukoa blogien lukemisesta, kun jokaisessa blogissa jauhetaan samat asiat vai hieman eri aikoihin.. Kuten One piece, matka Ranskaan...ym..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah. Kiitos:) Tosiaan, kaikki ei ole kaikille:) Mutta mulla on paljon ystäviä blogimaailmassa, joiden kanssa olen hyvin samantyylinen ja meillä on sama maku. Xenian kanssa treffaillaan mahdollisuuden tullen livenäkin, ja osaan sanoa että meillä on hyvin samanlainen maku:) Joten vaikka meillä olisi jokin sama juttu, ei se välttämättä ole "matkittu". Ja sitähän varten blogit osaksi on - insipiraatiota :) Itse ainakin saan usein inspiraatiota muilta bloggaajita, mutta sen myös aina mainitsen jos näin on:) Mä olen tosi huono ollut viime aikoina lukemaan monia blogeja joten ikävä kyllä en osaa sanoa yhtään onko "idea varastamista" tapahtunut. Toki jos tulee enemmän mieleen niin laita vaan linkkiä, ehkä löydän itselleni uuden blogin luettavaksi jonka kirjoittajan kanssa jaan saman maun:)

   Delete
 58. 2-3 viikossa ois hyvä määrä:)

  ReplyDelete
 59. Ehdottomasti lisää asuja! Samaa mieltä olen kuitenkin kuin monet muutkin, että liika on liikaa, niin bloggaajalle kuin lukijoillekin :-) 3 kertaa viikossa kuulostaa hyvältä ja sopivan suurelta määrältä, kuitenkin kovin usein ystävien kanssa on tullut juteltua niistä päivän asuista, kuulluin on ehkä: "katsoitko jo Strictly Stylen uusimman asun, tota pitää kokeilla!" Kyllä sitten tunnistellaankin toisilta asuja, jotka on selkeästi saanut inspiraationsa täältä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että miten ihana kuulla <3 Mä olen niiiiiin otettu jos saatte ystävienne kanssa multa inspiraatiota! Olen niin otettu! Hali teille ihanille tytöille!:)

   Delete
 60. Sopivan räiskyvä paita, antaa hyvin "sitä jotain" tuolle asulle. :) Ja nuo kengät, ne vaan kolahtavat joka kerta kun ne näkee. Omat Louboutinin kengät olisi mulle kyllä aika unelma. :)
  Arvaas mitä, olen pannut saman merkille mitä eräs anonyymeista, että monessa blogissa ollaan selvästikin kopsattu ideat suoraan sulta, sun toivelistalta. Toki ymmärrän, että monella sattuu vain olemaan samat suosikit, mutta jos kerta toisensa jälkeen "sattumalta" hankkii täysin saman jutun mistä olet maininnut että haluaisit, tulee väkisinkin olo että nyt matkitaan ja pahasti. :P Mutta mulle tää sun blogis on kyllä aina the one näistä tyyliblogeista.

  Mutta joo, niistä asukuvista. Mun mielestä sopiva määrä viikossa olisi se kolme. Kyllä niitä jaksaa enemmänkin, mutta noin keskimääräsesti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos murunen, samaa mieltä paidasta:)
   Enpäs ole huomannut tällaista kuviota itse lainkaan. Onko sulla jotain esimerkkiä? Mulla on melkoisen perustyyli ja meitä samantyylisiä löytyy blogimaailmasta aika paljon niin voihan tuollainen olla puhtaasti sattumaa. Ja saanhan itsekin paljon inspiraatiota muilta bloggaajilta, mutta sen sitten suoraan mainitsen. En välitä juttu sitten "omana juttuna". Olet kyllä sellainen "lukija", jonka koen tuntevani jo hyvin:) Niin harmi ettei pystytty treffaa viimeksi :( Puspus!

   Delete
 61. 2-3 kertaa viikossa ois aika sopiva :)

  ReplyDelete
 62. Niin paljon asuja kuin vain jaksat,innolla täällä ollaan niitäkin katsomassa ja lukemassa :)
  asiasta kolmanteen, Pukeutumisesi on todella inspiroivaa ja pidän niin paljon naisellisesta tyylistäsi.Pukeutumisesi on inspiroinnut minutkin pukeutumaan naisellisesti ja korkokengät ovat tulleetkin esille nykyisessä pukeutumisessani

  entinen huppareihin ja löysiin vaatteisiin piiloutuva : )))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, miten ihana kuulla, jos se on tuonut sinulle myös mukanaan hyvän olon!:) Kiitos kun käyt <3

   Delete
 63. 3-4, koska tykkään vaatteistasi hirveästi :)

  ReplyDelete
 64. Vaikka joka päivä! Asusi ovat ihanaa katseltavaa ja todella inspiroivia (:

  ReplyDelete
 65. 2-3 viikossa olisi mukava määrä:))

  ReplyDelete
 66. 2-3 asukuvaa kuullostaa hyvältä :) Muutenki oon kaipaillu sun piristäviä asuja :)

  -A.E.

  ReplyDelete
 67. Hei tuli mieleen nyt kysyä, kun mietin tässä uuden muotoilu/suoristusraudan ostamista ja toi sun käyttämä Remingtonin S9500 Pearl houkuttelee nyt kaikkein eniten :) Katoin sun aikasempia postauksia siihen liittyen. Suosittelet? :)

  ReplyDelete
 68. 4-5 kertaa ehdottomasti!! Asusi ovat tyylikkäitä, mutta samalla "rentoja", tai siltä ne silmääni näyttävät (:

  ReplyDelete
 69. No minusta se noin 3 kertaa viikossa on oiken passeli, vaikka kyllä niitä sinun kauniita asujasi katselisin mielelläni useamminkin, mutta sitten taitaa jäädä muut kirjoittelusi vähemmälle..Joten pitäydyn kolmessa, niin sitten jää tilaa muillekin kivoille kirjoituksillesi. :)

  ReplyDelete
 70. 2-3 kertaa viikossa asukuvia olisi oikein hyvä :) Toki mielelläni niitä katselen, mutta ymmärrän kyllä kaiken vaivan ja ajan, joka niiden ottamiseen menee... Eli oman jaksamisen mukaan ;)

  ReplyDelete
 71. Moikka ! Olen lukenut blogia suht alusta asti ja ajattelin viimein kommentoida... :)
  Aluksi on pakko sanoa, että olet erittäin kaunis ja tyylikäs! Voi kun olisi itselläkin samanlaista muotisilmää :)
  Kyselit, että montako asupostausta olisi hyvä määrä... Ymmärrän toki miksi useat lukijat haluavat nähdä niitä enemmän, mutta itse koen niitä tulevan välillä liikaakin. Alun perin tykästyin blogiisi siksi, että se on sopivan monipuolinen. Kirjoitit sisustamisesta, vaatteista, ruoasta, liikunnasta jne... Nykyisin postausten pääpaino tuntuu olevan enemmän muodissa. Itse koen aihealueita olevan melko suppeasti ja se on minusta todella harmillista, sillä olet ollut kauan lempibloggarini :)
  Mutta ei minulla muuta... Hyvää alkanutta vuotta sinulle ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos loistavasta "kriittisestä" palautteesta. Niin kauniisti ja rohkaisevasti muotoiltu!:) Olet ehdottoman oikeassa. Tämä blogi on viime aikoina keskittynyt paljon enemmän muotiin. Varmastikin siit syystä, että olen itse ollut niin saamarin laiska terveyden suhteen viime aikoina :D Näitä taantumia tulee joskus ja onneksi ne vielä lähtevätkin :D Mutta pyrin ehdottomasti lisäämään noita juttuja blogiini heti kun inspis iskee! Sillä ne ovat ehdottomasti mielenkiinnon kohteitani, nyt vaan ollut niiden saralla suoraan sanottuna laiska :D Samaa sinulle!:)

   Delete
 72. Oot taas ollut niin tyylikkäänä! Minun puolesta asuja saisi tulla vaikka joka päivä mutta tiedän kyllä että se ei aina mitenkään ole mahdollista. Pointtini onkin että minua ei ainakaan kyllästytä :)

  ReplyDelete
 73. ei kyllästytä, sinun asut ei nimittäin koskaan kyllästytä!
  kolmisen kertaa viikossa olisi hyvä määrä, ja tietysti niinkun sanoitkin, että välillä voi tulla enemmän ja välillä vähemmän. päivän asut on mukava piristys, mutta eivät omalla kohdalla ehkä ihan se ykkösasia minkä takia blogiasi luen :) mukavaa viikonjatkoa!

  ReplyDelete
 74. pikakommentti: 4-5 : )
  t. vadelma

  ReplyDelete
 75. Minusta ehdottomasti 4-5 kertaa viikossa!! :) Ja muuten toi laukku mikä sulla on tässä postauksessa, niin onko se Balenciagan laukku ? :)

  ReplyDelete
 76. Päivän asusi ovat aina niin kauniita, että ei haittaisi yhtään vaikka niitä tulisi joka päivä! Älä kuitenkaan ota paineita! Juuri sen verran laitat niitä näytille mitä itse jaksat ja haluat! :) <3

  ReplyDelete
 77. 4-5 viikossa EHDOTTOMASTI! tuun oikeesti hakee noi kengät sulta, NE VAAN ON NIIIIN IHANAT!!!!!<3

  ReplyDelete
 78. 3-4 olisi hyvä mutta 5-6 olisi vielä kivempaa :)

  ReplyDelete
 79. oot kyllä upea nainen :) asukuvia on aina kiva nähdä, tyylimme eroavat jonkin verran, mutta silti näistä saa aina niin loistavaa inspiraatiota!

  mielestäni 2-3 kertaa on oikein sopiva :) blogistasi kun on kiva lukea myös terveys, ruoka yms. juttuja :)

  ReplyDelete
 80. 2-3 anakin :) Asukuvat kiinnostavat aina, mutta toki sulla blogin kirjottajana on päätösvalta :D Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Mut jos se 2 olisi se minimi per viikko niin se olis hienoo :)

  ReplyDelete
 81. Heips ! Ihan vasta bongasin tän sun blogis täältä ja on kyllä ollu tosi monipuolisia ja kivoja asukokonaisuuksia. Eli noin 3-4 kertaa viikossa olis hienoo jos ehtisit laittamaan kuvia tänne : ) sen verran oon saanut inpistä että melkein päivittäin täytyy tsekata onko tänne tupsahtanut uusia tyylikkäitä mutta rentoja kokonaisuuksia : )

  ReplyDelete
 82. 4-5 kertaa tai enemmän kävisi mulle hyvin, tykkään tyylistäsi älyttömästi!

  ReplyDelete
 83. 3-4 kpl viikossa !! :) tai vaikka enemmänkin :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)