Monday, January 16, 2012

Feminine pants

Tässä asu, jonka näin Kim Kardashian päällä muutama päivä sitten Zimbion sivulla. 
Punainen pukee tummaa kaunotarta loistavasti. Pidin erityisesti kirkkaan punaisen ja vaalean ruskean yhdistelmästä. Löytyisiköhän omasta vaatekaapistani jotain tämän tyyppistä? :/ 
Vuosia olen yrittänyt etsiä sopivia korkeavyötäröisiä housuja, mutta en ole siinä onnistunut. Tämän malliset housut antavat kyllä todella naisellisen tiimalasimaisen muodon ja Kim osaakin korostaa hänen upeaita kurvejaan. 
Minusta on niin upeaa ja kaunista katseltavaa, kun nainen on sinut oman kroppansa kanssa. 


Few days ago, I came across this pic on Zimbio's homepage. 
The intense red really suits the dark beauty well and I especially like the colour combined with the lighter brown. Gosh, I would like to have something similar in my closet as well! 
For years I have tried to find the perfect pair of high-waisted pants, but yet I've been unsuccessful. This type of pants really accentuates beautful feminine curves, which Kim K knows how to do ;) Embrace your body type girls! :) 

38 comments:

 1. Olen samaa mieltä, että nuo housut on kyllä nätit, mutta enpäs ole ihan varma, että ovatko ne tosiaankaan parhaimmillaan Kimin vartalolle. Tarkoitan lähinnä tuota sivukuvaa, jossa housut kirraavat takaa ja taitaa joku saumakin paistaa läpi? Oletan että tämän malliset housut tulisi olla aika laskeutuvat takaakin.

  Mutta muutoin oiken kiva ja keväinen väriyhdistelmä.

  T. Lukija R.

  ReplyDelete
 2. Noi housut on aivan upeat! Nuo leveälahkeiset housut näyttävät oikein käytettynä/oikeanlaisen kropan yllä aivan uskomattoman hyvältä! Ja toki punainen paitakin miellyttää silmää.

  ReplyDelete
 3. No!!! In these pants she looks awful horrible!!

  http://ativevita.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Hei,

  Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja pidän siitä kovasti. Huomasin juuri, että sivupalkkiin on ilmestynyt "Yksityisyydestä- Suomen rikoslain 24 luku yms.." Miksi?

  Ymmärrän kyllä, että haluat pitää yksityiselämäsi erillään, mutta tämä liiallinen salailu syö vähän makua koko blogista. Ei kaikkea tarvitse tai pidäkkään jakaa, mutta miksi edes julkaista omaa kuvaansa jos ei ole valmis mitään kertomaan elämästään. Varsinkin meitä pitkäaikaisia vakkareista olisi kiva kuulla sinusta enemmän. Vaikutat todella hyvältä tyypiltä.

  Best regards,
  Viv

  ReplyDelete
 5. Mielestäni tuo näyttää jo vähän turhan korostetulta, mutta makuasiahan se on :)

  ReplyDelete
 6. Kimillä on kyllä mahtava vartalo, mutta jotenkin näissä housuissa näyttää vähän lihavalta..

  ReplyDelete
 7. Haluaisin myös saman tyyppiset korkeavyötäröiset housut, suorilla lahkeilla.. ;/ Muistinkin, että viime vuonnahan tuollaisia housuja näkyi ja paljon. Ainakin Zarassa..:)

  ReplyDelete
 8. Tämä kim kyllä tuo ihanasti esille melkeimpä jo "isoa takamusta"... Siis etenkin näissä asuissa tätä isoa lantiota ja muhkeaa takamusta oiken korostetaan :) Minusta se on upeaa, koska usein itse kokee olonsa tällaisessa asussa lihavaksi (minulla kertyy kaikki extra pelkästään takapuoleen ja yläreisiin:D).... Mutta tosiaan, minusta on ihana, että edes joku julkkis oikein hehkuttaa muotojaan!!!

  Tulee sellainen olo, että jo Kim:kin on yksi kauneimmista ja seksikkäimmistä naisista aina, että voi sitä itsekin olla sievä isoineen perseineen :D

  ReplyDelete
 9. Lukija R,
  Arvasin, että tämä herättää keskustelua:) Minä olen sitä mieltä, että kun me kaikki ei todelakkaan olla samasta muotista tehty ja yhteiskunnalla on tapana ihannoida ns. "mallivartaloita", niin kun joku on hieman kurvikkaampi muodoiltaan ja uskaltaa kantaa sen ylpeänä vielä naisellisuuttaan korostaen, niin minusta se on hienoa :) Minäkin mietin, ovatko housut ehkä kokoa liian pienet, mutta sitten mietin omia joulukilojani ja sitä, ettei kaikki omatkaan vaatteet näytä näin joulun jälkeen päällä ihan ultimatelta :D Enkä näiden kilojen takia uusiakaan vaatteita meinaa hankkia :) Just my opinion:)

  Heidi L,
  Olen samaa mieltä! jos on vähän enemmän pituutta niin leveät lahkeat ovat upeat:)

  ACTIVE,
  She might look like there are a few christmas punds there, but dont we all still have them? :D I think its great when someone is embracing their own body <3 No matter what the size :)

  Viv,
  Hei, se teksti on ollut tuolla jo melkein 4kk ajan:) Asiasta on käyty aiemmin pitkä keskustelu. Ikävä kyllä, en käy tästä asiasta enää pidempiä keskusteluja kommenttibokin puolella (varsinkaan kun usein ANONYYMINÄ kirjoittavat vaativat tietää minusta enemmän - mikä on melkoisen. kröhm. huvittavaa:)) Mutta laita sähköpostia niin mieluusti selitän tarkemmin :) Kyse ei ollut mistään hassusta keskustelupalstalla "juoruamisesta" vaan joku oli hyvin vahingonhakuisesti kirjoittanut Wikipediaan artikkelin Strictly Style otsikolla, missä oli mm. koko oma nimeni, asuinpaikkani, MIEHENI NIMI ja vielä MIEHENI TYÖPAIKKA?! Ymmärrät varmaan tempun törkeyden. KOska ihmiset eivät ymmärrä kaikki tämän olevan SUomen lain vastaista niin siksi nyt tuo ilmoitus tuolla sivupalkissa :) Oma kuva on siksi, että blogien hienous on minusta siinä, että saa vähän henkilökohtaisemman fiiliksen kuin naistenlehdestä. Tämä ei ole siis päiväkirjamainen blogi, vaan puhtaasti tämän naisen ajatuksia naisellisesta maailmasta. Se ei tarkoita, että muilla on oikeus levitellä yksityisiätietojani, vaikka naamani näkyykin. Myös tuossa alemmassa postauksessa "miten usein käyn kauneushodoissa" postauksessa selitän, miksi myös haluan pitää blogin pinnallisena:)
  Onneksi tämän valtaosa ymmärtääkin loistavasti:)


  Tiia,
  Ihan totta, makuasia:) Minusta on vain hienoa, kun joku ei niin tikkulaiha myös kantaa kroppansa ylpeydellä :)

  möörve,
  Niin on upea kroppa:) Minusta hän ei ole lihava, hän on vain muodokkaampi kuin valtaosa naisista ja kantaa kurvinsa ylepydellä:) Upeaa kun nainen on sinut kroppansa kanssa:)

  Elviira,
  Voi vitsi kun mäkin löytäisin korkeavyötäröiset!:) Minä haluisin varmaan myöskin melko suorat lahkeet. Ehkä hitusen saa levetä lahkeita kohden:)

  Anonyymi,
  Olen samaa mieltä. Jos luoja on todella luonut hänelle noin ison peffan (eikä kirurgi-who knows:/), niin upeaa, että hän todella kantaa kroppansa niin ylpeästi - vaikka ei olekaan yhteiskunnan yleisesti suosiman hyvin laihan vartalon omaava :)

  ReplyDelete
 10. Olen täysin samaa mieltä kanssasi siitä, että kyllä vain nainen joka osaa kantaa itsensä arvokkaasti koostansa huolimatta, on todella upea ilmestys!!! Kim ei mielestäni todellakaan ole lihava, vaan omistaa aivan järkyttävän upeat kurvit :) Ja mahtava aina välillä huomata sinusta "uusia puolia", olen kuvitellut jotenkin että itse pidät naisvartaloista jotka ovat vähän, hmm, hoikempia ja mallimaisempia, mutta mitä vielä! Ihanaa miten arvostat kaiken kokoisia siskojasi <3

  Vitsit että jos joskus satun sinut jossain näkemään, tulen kertomaan sinulle kasvotusten miten ihana ihminen olet-niin sisäisesti kuin ulkoisestikin!
  Olet minulle niin tyyli- kuin KÄYTTÄYTYMISMALLIKIN, vaikkakin vuosi välissämme vain eroa onkin. Monesti olen ihaillut miten kärsivällisesti vastailet kriittisiinkin kommentteihin hermostumatta ja itse täällä kommenttiboksin toisella puolella kiehun :D

  Kiitos kaikesta inspiraatiosta mitä meille täällä jaat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kiva kuulla, että ajattelemme asiasta samalla tavalla! Meitä on tehty niin monesta eri muotista, joten on ihanaa kun naiset oppivat hyväksymään oman kroppansa ja ulkonäkönsä selliasenaan. Siitä itseluottamuksesta todellinen kauneus tulee <3 Niin ihana olet <3 Toivottavasti saan törmätä sinuun vielä joskus. Todella mielelläni tapaan lukijoita kasvotusten :) Vedä siis heti empimättä hihasta jos vastaan tulen!:)

   Delete
 11. Kim Kardashian on ollut omalla ihailulistallani jo monia vuosia. Hirveää että niin monella ihmisellä on jopa suurta vihaa Kimiä kohtaan. Kaikilla on varmasti oma makunsa ja tyylinsä, mutta kaikista ärsyttävintä on haukkua muiden kroppaa vaan sen takia että oma ihanne on erilainen. Ja eikös sitä sanota, että juuri muodokkaan naisen kroppa on miehille kuin huumetta? ;)

  Joka tapauksessa harmittaa niin kovasti että kaikki eivät voi ajatella kuten esimerkiksi sinä ja minä ja varmasti moni muu.. Jokaisen kroppa on erilainen ja kaunis ja ehdottomasti juhlimisen arvoinen.. Voi kun kaikki ymmärtäisivät sen!

  Palaan vielä tuohon kun joku oli kirjoittanut että miksi jakaa edes kuvaansa jos ei halua kertoa muuta. Onhan siinä nyt kuitenkin iso ero jakaako oman kuvansa vai koko elämänsä. En itsekään olisi valmis jakamaan tietojani itsestäni julkisuuteen. Olen pikkukylän kasvatti ja jopa ne juoruilut joita pienillä paikkakunnilla käydään ovat liikaa! Saati sitten saada koko Suomen naiset kannoilleen...

  Kokeile ihmeessä sinäkin kaikkia niitä trendejä mitä haluat äläkä ajattele että kroppasi ei niihin riitä. Se riittää juuri siihen mihin haluat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, Kardashianit herättävät paljon vihaa ihmisten keskuudessa. Toisaalta, ymmärrän sen siinä mielessä, että kun he taas tuntuvat jakavan elämästään ihan kaiken, joten herää välillä kysymys, eikö mikään ole pyhää? eritysesti tuon pika avioliiton jälkeen. Mutta mutta, minulla on kaksi sisarta,joten siitä syystä pidän Kardashianien siskosten dynamiikasta. Tuota se todella on, välillä tapellaan kun kissat ja koirat ja revitään toisia pitkin lattiaa (hahaha, meidän kohdalla tosin vielä silloin kun kaikki vielä kotona asuttiin:D) mutta silti rakastetaan toista ehdoitta <3 Aina voit luottaa siskoihisi ja heidän tukeen <3
   Mutta toiseen asiaan. Ihanaa, että mietit kanssani samalla tavalla! Meitä on niin monesta eri muotista, että on ihana katsoa sitä kun yleisestä ihannointimallista poikkeava nauttii olostaan omassa kropassaan! upeaa katseltavaa:)
   Kiitos vielä ihan hirmuisesti tuestasi ysityisyyteni suhteen. uskon, että 99% lukijoistani ymmärtävät tämän loistavasti. 100% nämä tätä asiaa kritisoivat kommentit tulevat anonyymeiltä, mikä tarkoittaa että he jo itse eivät uskalla sanoa mielipidettään omilla kasvoillaan... Eikö se kerro jo tarpeeksi:) Kiitos tuestasi ihana <3

   Delete
 12. Mooi!

  Löysin blogisi pari kuukautta sitten, mutta kommentteja en ole tähän mennessä saanut aikaiseksi kommentoida, vaikka muutoin kommenttiosiota seuraankin jonkun verran.

  Nyt kuitenkin aikani täällä haahuiltua, on aika kantaa korteni kekoon! Nimittäin...tunnut saavan näitä ainaisia kommentteja yksityiselämästäsi ja en voi ymmärtää, mikä tässä asiassa on niin vaikeaa ymmärtää - meillä kaikilla (jopa bloggaajilla :D ) on oikeus rajoittaa tietoa yksityiselämästämme. Kukaan ei ole niin sanottua julkista omaisuutta. Suurin osa muista lukijoista tosin taitaa olla tästä samaa mieltä kanssani kommenttien perusteella, mutta aina on ne muutamat, jotka eivät vain tajua...

  Halusin siis tulla sanomaan seuraavaa. Itse olen nauttinut juurikin blogisi naistenlehtimaisesta tunnelmasta! Blogisi on virkistävä ja "täällä" käyminen saa aina hyvälle tuulelle. :) Kiitos siis siitä, että jaksat piristää minun ja muiden päivää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanuus niin paljon tästä. Te lukijani olette kyllä niin ihania naisia <3 Olen ihan varma, että 99% teistä ymmärtää minua ja kunnioittaa päätöstäni täysin. Olen niin kiitollinen teistä ja ymmärtäväisyydestänne <3 Kiitos että Sinä käyt täällä. Olet mahtava kun tuet <3

   Delete
 13. Tulin ihan samaa asiaa kirjoittamaan kun freckles, miten voi olla niin vaikea antaa asian olla?! Ja jos vastaisit yhteen naista henk koht jutuista niin kohta sielta tulisi sellasia kommentteja et vastasit siihenkin niin mikset tahan mita yritat salat blaah blaah blaah, helpompi vaan tehda selva raja, henkilokohtaisiin asioihin et vastaa silla selva, paivan asu postauskeen tai guccin kevat mallistoon ei millaan tavalla liity henkilokohtaiset asiat! Ihan uskomatonta miten ei voi antaa toisen pitaa kiinni omasta yksityisyydestaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri näin! Tämä on nimenomaan se syy, miksi pidän vaan tiukan linjan. Muuten sitä lipsuu ja aina halutaan pieni pala lisää. "Annoin pikkusormen, se vei koko käden" :D Kiitos niin paljon, että ymmärrät ja tuet <3 Olen onnekas, että minulla on lukijoina noin paljon hyväsydämisiä ihmisiä <3

   Delete
 14. Upea! Itselläni on samanmallinen vartalo kuin Kim Kardashianilla. Tosin melkein 10 cm lyhyemmässä varressa :) Iän myötä olen oppinut hyväksymään muotoni enkä enää yritä peittää naisellisuuttani. Tuollaiset housut ottaisin riemusta kiljuen käyttööni, jos pituutta olisi pikkuisen enemmän. Nyt täytyy vain tyytyä korkeavyötäröisiin hameisiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuuh! Lucky you! Olet siis aikamoinen miesten unelmapakkaus! :D Nauti upeasta kropastasi! niin minä ainakin tekisin :D

   Delete
 15. IHANA TOI SUN BANNERI!! :D oot niin kaunis siinä :) muuten bloggerissa on nykyään sellanen vastausmahdollisuus niinkuin indiedaysilla, en tiedä miks sulla ei sitte ole. johtuiskohan siitä että sulla aukee kommentointilomake eri ikkunaan..?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt mä sain sen toimimaan!!:) kiitos muru vinkistä IIIIIIIHAN hirmuisesti!!! Tätä toimintoa olen odottanut!! Ihanaa ihanaa ihanaa!!

   Delete
 16. voi ihanaa että laitoit nää kuvat tänne :) Todellakin kaikki ei oo samasta muotista ja se just tekeekin elämästä ja pukeutumisesta mielenkiintoista :)

  Mä siis peukutan noille housuille ja Kimille :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että teitä on niin paljon, jotka hyväksyvät ja kunnioittavat kanssaeläjiemme erilaisuuutta!:)Mäkin peukutan Kimille, sekä SINULLE ihana <3

   Delete
 17. Mun mielestä noi housut on kamalat, eikä sovi Kimille! Korkee vyötärö on mun mielestä kiva vaan hameissa ja pillifarkuissa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mielipide housuista on ehdottomasti mielipidekysymys ja siitä en väittele!:) Minä pidän myös tämän mallisista korkeavyötäröisistä housuista, mutta sopivaa on kyllä todella vaikea löytää:/

   Delete
 18. @LINDA

  Kiitos LINDA tästä vinkistä!!!:) Ikävä kyllä bloggerin deault asetus ei minulla onnistunut koska olen aikoinaan tehnyt niin paljon muutoksia tuohon mallin ulkoasu html koodiin, mutta lisäsin sitten siihen uuden html koodin ja nyt pystyn vastaamaan jokaiseen kommenttiin yksitellen!:) Upeaa :) (vaikkakin pidin enemmän siitä ponnahdusikkuna mallista kun siinä näki lukijoiden kuvatkin:(

  ReplyDelete
 19. @LINDA

  eipä onnistunutkaan :D uus yritys :D

  ReplyDelete
 20. Millä liimaat irronneet ripsenpidennykset? Olen miettinyt, että tuo olisi kätevää, mutten ole toistaiseksi keksinyt, että mistä liiman saisi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen käyttänyt sellaista mustaa liimaa ripsitupsuja varten, mitä olen ostanut STockmannin beauty osastolta!:) Toimii!:) En muista merkkiä, mutta varmasti löytyy muualtakin!:) Kokeile vaikka googlettaa eyelash glue tai ripsiliima :D Toivottavasti löydät!:)

   Delete
  2. DUO merkkistä liimaa saa kirkkaana ja mustana Stockalta ja on tosi hyvä mun mielestä! Aika iso tuubi ja riittoisa ja ripset pysyy tosi hyvin :)

   Delete
  3. Uskomaton sattuma! Hetki tämän lukemisen jälkeen laatikoita siivoillessa löytyi luultavasti tuo täsmälleen sama liima :D Nyt sille on sitten käyttöäkin!

   Delete
 21. Musta on ihan käsittämätönsä miten ihmiset jaksaa haukkua toisia jotka on vähän muodokaampia. Minun mielestäni muodokkaampi nainen on paljon seksikkäämpi kuin anorektisen laiha nainen, mutta jokaisella on tietysti ne omat mieltymykset.
  Mutta jokatapauksessa Minusta Kim on erittäin seksikäs ja kaunis nainen ja on luonut hienon uran kaikista skandaaleista huolimatta. Moni muu olisi jättänyt "leikin" kesken, kun seksivideo tulee julkisuuteen, mutta Kim on jaksanut vaan luoda uraa kaikesta huolimatta, se on hienoa se! Jos jotain asiaa haluaa tarpeeksi paljon niin sen myös saa ja jos sen eteen tekee paljon töitä ja sen on koko Kardashianin/Jennerin perhe näyttänyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä huomasitko, mutta varmaankin vahingossa "haukuit" kommentissasi taas niitä hoikempia naisia? Minulla on ystävinä paljon sellaisia tyttöjä, jotka ovat todellakin luonnostaan langanlaihoja. He syövät ihan mitä haluvat ja liikkuvat kohtalaisesti, ei mitään himotreenaajia, ja silti he ovat hyvin hyvin laihoja. Joten pitää muistaa, että vaikka toinen on todella laiha, ei se tarkoita että hän on anorektikko. Se sana satuttaa helposti monia luonnostaan laihoja tyttöjä, jotka haluisivat lisäkiloja, mutta eivät vaan siihen pysty vilkkaan aineenvaihduntansa vuoksi. Minusta jokainen vartalomalli on kaunis, jos sen kantaja on siitä myös ylpeä ja pukeutuu sen mukaisesti! <3
   Pitää muistaa myös, että sillä seksivideollahan Kim sai kuuluisuutensa...Olen itse sitä mieltä, että hänen uransa aika pitälkti rakentuu juurikin niiden skandaalien varaan. Sillä hänhän ei ole näyttelijä, malli tai laulaja, hän on oikeastaan kuuluisa olemalla kuuluisa:) Skandaalit auttavat sitten pitämän otsikoissa:) Tämä on toki vain minun mielipiteeni:)

   Delete
 22. Niinkun sanoin kommentissani, että jokaisella on mieltymyksensä ja en ole todellakaan haukkunut laihoja ihmisiä. Sanoin että MINUN mielestäni muodokkaammat ovat seksikkäämpiä en ole sanonut, että laihat olisit rumia tms. Jokainen vartalomalli on minusta kaunis, mutta jos olisin mies niin ehkäpä katsoisin mielummin naista jolla on muutama ylimääräinen kilo kuin langanlaihaa naista. Ja eiköhän Kardashianit/Jennerit ollut jo jonkinluokan julkkiksia ennenkuin Kimin seksivideo tuli julkisuuteen. Jokaisen elämästä varmaan saa skandaali otsikoita/lehtijuttuja ja tarkoitin Kimin uralla esimerkiksi omaa hajuvettä, Kardashian Kollection tuotteita jne. Ei pelkästään otsikoita lehdissä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti, jokaisella on mieltymyksensä!:) Siitä ei ollut kysekään. Siksi kirjoitin: "en tiedä huomasitko, mutta varmaankin vahingossa "haukuit". Tarkoitin sillä sitä kun kirjoitit "anorektisen laiha" - eli toisinsanoen sairaalloisen laiha. Yritin vain huomauttaa, että kaikki laihat eivät ole itse sitä valinneet, vaan luoja sen heille suoneet:) Vain sitä ajoin takaa. Koska itse kirjoitit asiasta niin voimakkaasti niin yritin vaan näyttää kolikon kääntöpuolta:) Minusta oli vain hieman ristiriitaista.
   Bruce Jenner toki on olympiavoittaja, mutta Kardashianit eivät olleet julkkiksia muuten kuin siitä, että heidän poisnukkunut isänsä oli OJ Simpsonin asianajaja... Muistan katsoneeni jossain ohjelman, missä Kim sanoo itse seksivideon tehneen hänestä kuuluisan, mikä hänestä tietysti oli häpeällistä ja harmillista. Kim Kardashian on minusta aika hyvin verrattavissa Paris Hiltoniin. Don't get me wrong, minusta Kim on upea. Kyseenalaistan vaan joskus arvomaailman:) Toisaalta, perhehän heille tuntuu maailman tärkein asia olevan, joten ei ne arvot ihan metsässä ole <3

   Delete
 23. Niin siis sen takia vaan kiinnitin huomiota sanaan "anorektisen laiha", koska moni laihempi ystäväni on kärsinyt tämän leimaavan sairauden käytöstä heidän laihuuteensa viitatessa. Se on vain sana, mikä omaan korvaani pisti. Se satuttaa ihan yhtälailla, ninkuin upeita muodokkaita naisia, kuten Kim Kardashiania, saattaa joku sanoa läskiksi.

  ReplyDelete
 24. Tiedän että se satuttaa, koska itse en ole mikään langanlaiha vaan muodokas nainen, mutta en lihava ja välillä saan todella ilkeitä kommentteja, että "kato mikä läskiperse" hmm.. tosiaan jokainen voi sellaisessa tilanteessa katsoa itse peiliin että onko sitä itsekään niin täydellinen. Mutta tässä taisi tulla pieni väärinkäsitys, molemmilla :)

  ReplyDelete
 25. Oletko jo löytänyt korkeavyötäröisiä housuja? :) Asun itse Nycissä ja Barneyssilla bongasin nämä housut mallinuken päällä! http://www.barneys.com/Tia-Pants/501597920,default,pd.html?cgid=PANTS01-1 Minusta aivan mahtavat pöksyt ja pirtsakan värisetkin! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)