Monday, January 9, 2012

Latest bag crush

Laukkuaddikti ilmoittautuu. 
En tiedä mikä siinä on, mutta laukut ja kengät ovat ehdoton heikko kohtani ja löydän aina itseni ihailemasta uutta kerrassaan niin ihanaa yksilöä. Viimeisin ihastukseni on Miu Miun Vitello Lux Bow Bag. Niitä on saatavilla kaikissa mahdollisissa väreissä ja itse olen erityisen ihastunut tuohon valkoiseen yksilöön kultaisilla yksityiskohdilla. 


Silmääni viehättää myös tuo vaaleanpunainen (toka oikealta alhaalla) sekä harmaa kultaisilla yksityiskohdilla (vasemmalla alhaalla). Te jotka olette ihastelleet Mulberryn Alexaa konjakin värisenä, mutta koette mallin olevan liian "massalaukku" sen suosion takia, niin Miu Miun Vitello Lux Bow laukku on oiva vaihtoehto sille!



Netistä poimin hieman kuvia laukusta käytössä. Vanessa Hudgens on myös mieltynyt tuohon harmaaseen yksilöön. Ymmärtääkseni kyseistä laukkua saa mini versiona sekä largena. Itse valitsisin largen, jotta läppärikin mahtuisi mukaan tarvittaessa. 

Googlaillessani kuvia tästä laukusta, huomasin että blogikolleegaltani Adalminalta löytyy vaatekaapista juurikin tuo samainen laukku, johon minä olen silmäni iskenyt. Täten alla oleva kuvakollaasi on hänen kuvistaan lainattu. Kurkkaa hänen erittäin kauniiseen ja huoliteltuun blogiin täältä tai sivupalkistani suosikkieni kohdalta :)

Onko sinulla tällä hetkellä laukkuhimotuksia?




Most of you might have noticed by now that I am a complete bag addict (oh yes, shoes fit in that category too:D). 
I absolutely love them. For some reason, I can not get enough of them and my eye is always wondering off to admire the next one... Does it sound familiar? :D My latest bag crush is this Miu Miu's Vitello Lux Bow bag, especially the bright white one with golden details. Isn't it gorgeous? This model is available in all sorts of colours and you can also choose between the size mini or large. I would definitely go for a large one in this white or grey colour. This way you can even fit your laptop in if needed. 

Do you have any bag cravings at this moment?

32 comments:

  1. Tuo on niiiin kaunis laukku! Itse en valkoista ehkä ostaisi, koska se likaantuu ja pelkäisin, että siihen menisi jotain mikä ei lähtisi :/ Tuo harmaa on upea, ei pistä silmään asuissa (niin kuin valkoinen laukku yleensä tuppaa tekemään) ja ehkä käytännöllisempi värinsä vuoksi :) Nuo konjakinkin väriset ovat ihania! Itse haaveilen tällä hetkellä mustasta Mulberryn Lilystä :)

    ReplyDelete
  2. Toi on NIIN ihana!! :) Itse olen himoinnut myös juuri tuota valkoista jo kauan. Se on vaan niin kaunis ja rennon tyylikäs:) Adalminan blogissakin on tullut sitä kuolailtua;) Ihan täydellinen kesäksi!:)
    Ja Kaneli tietty pysyy myös aina laukkuhimotuksissani;) Se on ehkä se ykkös haave aina:)

    ReplyDelete
  3. Kuolailen tota Miu Miuta mutta harmaana yksilönä! Hinta vaan vähän kirpaisee..

    ReplyDelete
  4. Tuo valkoinen on kyllä kaunis. Näyttää sopivan jämäkältä tuo nahka. =)

    ReplyDelete
  5. Mä olen ihastellut juuri samaista laukkua! Täydellinen musta laukku puuttuu, joten todella mielelläni ottaisin ton mustan kultaisilla yksityiskohdilla<3 Sulla on muuten ihana blogi ja vaikutat muutenkin ihanalta ihmiseltä!:) Harmi, että et päässyt New York kisassa 5.kärkeen, mielestäni oisit ollu juuri oikea henkilö muotiviikoille !

    ReplyDelete
  6. Bow bagit on kyllä ihania! :) Isomman version omistajana kommentoisin kuitenkin, että perusläppäri ei (ainakaan kovin helposti) mene laukkuun, koska suuaukko on aika ahdas. A4-kokoiset paperit mahtuu laukkuun, mutta niitäkin saa vähän taivutella.

    -Sara

    ReplyDelete
  7. Äh, täällä myöskin tuo kyseinen laukku on päiväunien kohteena... Itse vaan haaveilisin mustasta laukusta hopeisilla yksityiskohdilla ja sellaista ei taida olla olemassa joten toistaiseksi (...onneksi!) haaveilun tasolle jää tämä laukku! :)

    ReplyDelete
  8. Uij uij, samaa oon mäkin käynyt 'sovittamassa' jo pariin otteeseen :) oon ihastunut Cornflower Blue -siniseen.. ahh mikä laukku.. :D

    ReplyDelete
  9. Tuota samaista laukkua olen minäkin katsellut. Vaaleanpunainen olisi aika ihana, toisaalta vaaleanruskea olisi ehkä käytännöllisempi. Itse asiassa juuri kyselin Ninasin Miu Miu -valikoimaa, katsotaan nyt lähtisikö jotakin minulle kotiin tulemaan. :)

    ReplyDelete
  10. Itseasiassa juuri toissapäivänä olin nenä kiinni läppärin ruudussa tutkailemassa juuri tuota MiuMiun laukkua harmaana! Itse en valkoiselle niin lämpene, mutta sen sijaan LV:n Neverfull GM Damier Azur olisi ihana kesälaukku. :)

    ReplyDelete
  11. Minkä hintainen tuo kyseinen laukku sitten on?

    ReplyDelete
  12. Jonain päivänä tuo laukku on kyllä niiiin mun! :D Haaveilen konjakinruskeasta tai punaisesta (sellaisen näin jokin aikaa sitten My Theresassa tai My Wardrobessa). :)

    ReplyDelete
  13. Tuo samainen vaaleanpunainen mitä itsekin ihastelit on kaunein, mutta en siltikään osaisi käyttää sitä värinsä vuoksi :D Mua ei ole koskaan laukut kiinnostaneet niin paljoa mitä kengät, joten mitään erityistä laukkuhimotusta ei oo. :)

    ReplyDelete
  14. Anonyymi,
    Laatulaukkujen kohdalla olen itse huomannut, että vaikka ovatkin vaaleaa materiaalia, ei ne ihan hirveän helposti likaannu!:) Materiaalilla todella taitaa olla väliä! ja henk koh. minua ei niin haittakaan jos joku naarmu tai toinen johonkin tulee. Elämä näkyy :) Mutta kyllä, harmaa on ehdottomasti ihan äärimmäisen hyvä vaihtoehto! :) Toivottavasti saat pian unelmasi vaatekaappiisi!:)

    Mona,
    No eikö ole!:) Adalmina on vielä ottanut äärimmäisen kauniit kuvat - taas :) Kaneli? Sävy? Siis tästä samasta mallista? :)

    Anonyymi,
    Ihan sama ongelma täällä :/

    Ragdoll,
    Niin samaa mieltä <3

    mariiy,
    Voi kiitos ihana <3 Kovin ystävällinen olet! Siitä porukasta elle osaa kyllä varmasti valita loistavan persoonan nykiin!:) Toi musta on kyllä upea! Itseltä löytyy hyvin samanlainen yksilö juurikin kultaisilla yksityiskohdilla niin siksi haaveilen muista väreistä:)

    Sara,
    Kiitos hirmuisesti vinkistä! Jos sitä pääsee siihen pisteeseen joskus tulevaisuudessa että noita pääsee hypistelemään niin pitää yrittää mittailla! :)

    Elina,
    Mä oon ollut viimeaikoina niin kultahullu että mulle nää laukut on ihan päiväunien täyttymys :D Mutta sanon vaan, lucky you!!:)

    Piretta,
    Mä juuri ihastelin sitä eilen kans netissä! UPEA!

    Tuulia,
    Uuh! Kuulostaa ihanalle! Toivottavasti saat pian jonkun noista ihanuuksista kaappiisi! Ilmoita ihmeessä ilouutisesta täälläkin jos johonkin päädyt!:)

    Fashiomama,
    Hahahah!:) Great minds think alike? :D

    Anonyymi,
    Pyörii siinä 1000e paikkeilla

    Anne-Mari,
    Se on kyllä niin upea! Haaveilen ihan samasta! Minä tosiaan saan kyllä hetken aikaa odotella että haave toteutuisi :D

    S,
    Haleja takas sinne murunen! <3 Ja ihan varmasti - tosin siinä saattaa mennä aikamoinen tovi jos ikinä tuollaisen saan hyppysiini! :D

    ReplyDelete
  15. Mulla on tuo Miu Miu laukku harmaana ja se on aivan ihana. Sain sen mieheltäni synttärilahjaksi muistaakseni viime vuonna. Sen verran pitää kehua miestä, että ihan yllättäen ja pyytämättä tuli ilman mitään vinkkauksia. :)

    Seuraavaksi todennäköisesti hankin Chanelin 2.55 - laukun jumbona. Mulla on jo pari pienempää, mutta ne on arkikäyttöön auttamattomasti liian pieniä. Toisaalta, Celinelläkin on muutamia melko ihania laukkuja... voi tätä valinnan vaikeutta. :)

    ReplyDelete
  16. Chanel 2.55!!;) <3
    Ihanaa päivää kauniille<3

    ReplyDelete
  17. Tajusinpa juuri kun tämän sain luettua, että oma laukkuni on aikas lailla kopio tuosta laukusta, mutta OIS merkkinen ! Mustana siis:) Mutta on kyllä ihana laukku, kun kerran kaupasta mukaankin lähti !:))

    ReplyDelete
  18. Voiku ois niin paljon rahaa ku sulla niin pystyis tälläsiä hankkia niin paljon kuin sä! :) sun ei varmaan tartte hintoja hirveesti katella niin ku muiden.
    Hei voisitko muuten tehdä joskus tän tyylisiä postauksia halvemmista jutuista? Vai onko kalliimmat enemmän sun juttu? Puhun siis laukuista ja kengistä.
    Kiitos vastauksesta!

    ReplyDelete
  19. Ihana laukku tosiaan. No Fashion Victimsin Emmi löysi omansa Nina'sin alesta: http://nofashionvictims.indiedays.com/2011/11/12/fi-nal-ly/

    Porvoolainen

    ReplyDelete
  20. Minulla onkin tuo beigen värinen bow bag(tai mikä tuo sävy nyt onkaan tuossa sinun kollaasissa vihreän yläpuolella) siinä mini koossa.

    Ostin sen nimenomaan siinä pienessä koossa, koska melkein aina tulee ostettua niin isoja laukkuja, että puoli elämää mahtuu mukaan, että olisi joku pienempikin city laukku, mutta käyttämättä se on melkein jäänyt, juurikin kokonsa takia.

    Täytyykin nyt tämän postauksen myötä kaivella se tuolta vaatehuoneen uumenista ja ottaa taas käyttöön.

    Kaunis se toki kyllä on!

    ReplyDelete
  21. Mun unelmalaukku on Michael Korsin Hamilton Tote (ehkä myös nyt vähän se pienempikin versio, satchel) ja en tykkäis huonoo ollenkaa, jos esim. LV:n Neverfullin omistaisin :D

    ReplyDelete
  22. Oon ite kans haaveillu tuosta laukusta jo kauan mutta olen jättänyt ne taka-alalle kun ei opiskelijana ole rahaa... Vielä joskus hankin tuon! Paljonko kyseinen laukku nykyään maksaa?

    ReplyDelete
  23. Linda,
    Oooh! Voisitko laittaa mitenkään livenä kuvia jos sulla vaan on valmiina? :) Loistava maku miehelläsi!:) Erityisesti naistensuhteen <3 Ja ah. Oma Chanel on käytössä jatkuvasti! Suosittelen!!:) Pitääpä kurkata Celinen valikoima!:)

    Mona,
    No tietty! <3 Samaa sulle murunen<3

    Lotta,
    Oih! lucky you!! Koska ostettu? voisi toimia hyvänä style steal vinkkinä!!:)

    Christall,
    Kyllä kuule hinnat aina katsotaan ja pitkään ostoksia punnitaan!:) Tämäkin on minulla haavelistalla - ei ostoslistalla ;) Halvemmista jutuista harvemmin löytyy tiettyä linjaa josta löytyy vuosittain sama malli ja värit vain vaihtuvat :/ Mutta jatlkuvastihan täällä esittelen tuotteita Zarasta, Mangosta jne :) Vaatteet vaihtuvat nopeammin (myös muodin mukaan) kuin kengät ja laukut, jotka ovat lähestulkoon eliniänkestäviä jos niitä säilyttää ja huoltaa oikein. Siksi panostan kenkiin ja laukkuihin :) Kokemuksen kautta olen huomannut, että laadukkaasti tehdyt kengät kestävät kymmeniäkertoja pidempään kuin halvemmat. Siksi näin:)

    Porvoolainen,
    Ihanaa että hän on löytänyt omansa!:) <3

    Martta,
    Oih lucky you!:) Se on kyllä kumma! Mullakin kovimmassa käytössä on ne isot tai sitten clutchit! Mutta kaiva ihmeessä se ihanuus esiin!!:)

    Katya,
    Enpä tiedäkään tätä laukkua! Pitääpä kurkistaa!

    Anonyymi,
    Joo, mulla kans sama homma. Nyt vaan unelmoidaan ja todetaan että jonain päivänä! Jos oikein näin noita kuvia poimiessani niin n.1000e paikkeilla pyörii hinta :/

    ReplyDelete
  24. Voi höh kun et päässyt New York -kisan finaaliin, olisit ollut mielestäni ehdottomasti sopivin kyseiseen tehtävään :/ Toivottavasti pääset toteuttamaan unelmasi myöhemmin, olet niin ansainnut sen - niin kultaiselta kun blogisi ja erityisesti kommenttivastauksiesi perusteella vaikutat :)

    ReplyDelete
  25. Sen laukun ostin vähän ennen joulua alennuksesta aleksi13:sta. En tiedä löytyykö vielä, mutta toivotaan !:)

    ReplyDelete
  26. http://alexadagmar.blogspot.com/2011/08/alexan-laukut_22.html#comment-form

    Ihanaa blogia pitävällä Alexalla on Miu Miultä käsittääkseni juuri kyseinen laukku ja tuon postauksen kommenttiosiossa hän suree sitä, ettei laukun kultaukset ole pysyneet paria kuukautta kauemmin kultaisina... : /

    Uuden vuoden terkkuja! t. vadelma

    ReplyDelete
  27. voi kyllä menis joku miu miun tai vuittonin laukku! Ehkäpä lähitulevaisuudessa sitten :>

    -E

    ReplyDelete
  28. Hei! Ekaa kertaa kommentoin, vaikka muuten seuraan blogiasi säännöllisesti. Itselläni on tuo harmaa versio, tosin se ei ole mattaharmaa, vaan hiukan "helmiäisempi". Olisinkohan ostanut sen vuosi sitten net- a- porterista ja silloin hinta oli 980 euroa, nykyään taitaa olla jo 1100 euroa. Rakastuin tässä laukussa sen tyttömäisyyteen ja olenkin käyttänyt sitä paljon. Ainut ikävä puoli oli se, että Mulberryn bayswaterin jälkeen kuvittelin tämän olevan myös napakkaa ja tukevaa nahkaa, mutta laukku on itse asiassa aika lötky ja siinä ei voi mitään megapainavia (läppäri) juttuja kantaa, koska se näkyy sitten muodossa.Kuvittelisin, että tämä on Mulberryn Alexan veroinen versio.
    Monet opiskelijat kommentoivat mm. blogeissa, että miten tällaisiin hankintoihin on varaa. Heille voin sanoa, että omat laukkuni olen hankkinut ihan tekemällä tavallista työtä, tosin olen opiskellut ammattikorkeatutkinnon, jolloin palkka on hiukan parempi kuin perustutkinnolla. Muistakaa, että teidänkin aikanne tulee, kun pääsette toteuttamaan haaveitanne:)ja voi olla, että ne haaveet on sitten jotain muita...

    ReplyDelete
  29. Miu miun nettikauppa toimittaa Suomeen, sieltä voi katsoa valikoimaa ja hintoja, ei taida tulla edes toimituskuluja päälle! ( tämä siis niille jotka miettivät hintoja tai ninasin suppeaa valikoimaa)

    ReplyDelete
  30. Mulla on ollut tuo kyseinen laukku viime toukokuusta ja voin sanoa että laatu ei kyllä vastaa ihan Miu Miun standardeja :( Kaikki kultaset yksityiskohdat ovat lähes hopeita ja langanpätkiä roikkuu siellä sun täällä... Pelkään että kohta se hajoaa käsiin!

    Ostin sen tosiaan Nina'sista, joten ihan ehtaa tavaraa on, mutta ehkä mulla on käynyt vain harvinaisen huono tuuri! :(

    ReplyDelete
  31. On todella kaunis laukku.. Itse haaveilen Chanelin laukusta :)

    ReplyDelete
  32. Olen joskus aikeissa hankkia Alexan, mutta eipä tuo Miu Miukaan huonolta vaihtoehdolta vaikuta. :) Pitää vielä hetkinen kuitenkin säästää rahaa..

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)