Sunday, January 8, 2012

Embroidered pants

Viime aikoina olen ollut erityisen ihastunut printteihin. Mutta koska olen suhteellisen uusi printtien maailmassa (kyllä, oma vaatekaappini koostuu pitkälti yksivärisistä vaatekappaleista...) en ole osannut edes ajatella päälleni muita kuin kuviollisia puseroita. Ehkä olen saattanut suoda ajatuksen tai kaksi hyvin värikkäille ja kukkien täyttämille mekolle. Mutta kuvioidut / printilliset housut? Eivät ole tulleet mieleenikään. 
Tuossa jokin aika sitten takaperin löysät ja kuviolliset housut olivat suurikin trendi. Niitä näkyi niin eläinprinteissä kuin värikkäissä geometrisissä kuvioissa. Ihailin niitä muiden päällä, mutta en millään nähnyt käyttäväni niitä itse. 

Eilen kuitenkin törmäsin näihin kuviin: Nicole Richien housujen kirjonta oli ehdottomasti minun makuuni. Nämä pukisin päälleni salamana juurikin tuollaisen löysän bleiserin pariksi! Pitkään aikaan en ole itse bongannut kyseisen neidon päältä mitään kovin inspiroivaa, mutta nyt kolahti ja lujaa. Hän on kuulunut pitkään tyyli-ikoneihini ja nyt taas muistan miksi.  

Mistäköhän voisin saada hyppysiini vastaavanlaiset housut?


For a while now, I've been admiring patterned clothing items. Recently, I woke up to the fact that my wardrobe mostly consists of monochronic pieces and I really wanted to add a few refresingly different additions to my closet. As I am quite new in the world of prints, I only dared to vision myself in printed blouses. Maybe conferred a thought or two for flowery and colourful maxi dresses, but definitely I did not see myself wearing embroidered pants. Patterned pants were a huge trend a while back. I admired them on fashionistas, but concluded that that trend was not for me. 

However, yesterday I came across these pictures of Nicole Richie. It's been a while since I have been inspired by this lady, but boy did she remind me again why she has been one of my style icons for so long. These pants she is sporting here are absolutely fabulous! I want ones as well! Any ideas where I could get my hands on a similar pair? They are gorgeous!!

13 comments:

 1. Niin tyttömäisen söpö asu ja passaa Nicolelle tosi mahtavasti :P Saman tyyppinen passaisi varmasti myös sinulle :)

  ReplyDelete
 2. Vaikuttaisivat kovasti Balmainilta.. :)

  ReplyDelete
 3. Nuo Nicolen housut ovat Antonio Berardin kevätmallistosta. :)

  ReplyDelete
 4. Nicolen päällä housut näyttää ihanilta! Ja juuri oikean sävyset!! Mulla ollut hetken hankinnassa ton värinen bleiseri mutta oikeaa sävyä ei ole löytynyt :/

  http://www.feathersfashion.com/shopping/women/item10063301.aspx

  Noita legginssejä olen myös katsonut. Legginsseinä tosi kivan näköset, pitäisi ottaa vaan sellanen koko että ne olisi piukat. En ymmärrä miksi ne on mallinuken päällä noin löysät? Enkä myöskään ymmärrä tota hevos paitaa :D No jokanen tavallaan.. :) Ja toivottavasti löydät hyvät nude legginssit jostain!!

  -M-

  ReplyDelete
 5. Kysyin tuolla aiemmassa postauksessa, että muistanko väärin vai ostitko viime kesänä Christian Louboutin laukun Nina's liikkeestä ja sinun piti esitellä se täällä blogissa? :)

  -Nuppu

  ReplyDelete
 6. Tiia,
  Eikö olekin!:) Toivon kovasti että sopisi, sillä lähden vastaavaa metsästämään!! :D

  Lilli,
  Balmainilla en ainakaan näytöksessä nähnyt? Enkä oikein mitään beigeäkään? Mutta jos törmäät niin pistä ihmeessä linkkiä!:) Kiitos <3

  Karoliina,
  OOOOH!!! KIIITOS!!! Mä lähden niin metsästää!!!!! :D

  R ja M,
  Joo, mäkin olen pitkään metsästänyt saman tyylistä Stella McCartneyltä, mutta ne menee kuin kuumille kiville heti kun ne kauppaan saapuvat ja aina olen myöhässä :/ Kiitos paljon avusta! Käyn katsomassa!!:)

  Nuppu,
  Heippa!:) Pahoitteluni, en olekaan vielä kerennyt aiempiin postauksiin vastata! Ikävä kyllä en omista yhtäkään C.Louboutinin laukkua, mutta mahtaisitko mahdollisesti tarkoittaa sitä beigeä Miu Miu:n laukkua?

  ReplyDelete
 7. Voi olla, että kyse olikin siitä :) Muistin siis väärin.. mutta pitikö sinun esitellä laukku täällä blogissa? :)

  -Nuppu

  ReplyDelete
 8. On kyllä sulosen näkönen asu, eikä noi housutkaa näytä kovin pahalta kun ne on noin hillityn väriset :) uskon, että ihan varmasti sopis sulle juurikin ton tyylinen asu!

  ReplyDelete
 9. On muuten kauniit housut, olisivat kumminkin aika paljon sinun tyyliset. Sopivan klassiset pienellä jujulla :)

  ReplyDelete
 10. Great inspiration pants! I can't wait to see what type of look you come up with whenever you get a pair yourself.

  http://latelystylish.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Itse en housujen väristä pidä, mutta ajatukseltaan niin hienot että voisin hyväksyä ne omaan vaatekaappiini ;)

  Ainakin tyylikkäät hiukset Nicolella, tykkään :)

  ReplyDelete
 12. Nicole Richie on niin söpö, ihana myös tuo bleiseri!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)