Tuesday, January 10, 2012

Blugirl ss'12

Tässä taas yksi kokoelma ihastukseni kevät/kesälle 2012 - Blugirl.  Ja mihinkäs ensiksi kiinnitin huomion? Keltaisen ja nuden yhdistelmään! Ihastuin siihen Guccin resort 2012 mallistossa ja tässä himoni yhdistelmään vain syveni. Ehdottomasti ilmojen lämmetessä pyrin näitä kahta väriä yhdistämään kun ihokin on saanut vähän väriä auringolta, korostaa varmasti kauniisti rusketusta.

Blugirl on Blumarinen alainen edullisempi ja hieman nuoremmille suunnattu merkki. Samalla tavalla kuin Dolce & Gabbanalla on D&G, Donna Karanilla DKNY, Marc Jacobsilla on Marc by Marc Jacobs jne. Minä pidin kovasti tästä mallistosta! Moni oli todella nimensä mukaisesti RTW, mitä kaikki muotinäytösten kokonaisuudet eivät minulle ainkaan ole, (ready to wear) ja olisin voinut kiskoa melkein jokaisen samantien päälleni.

Tämä koko puuteri viehätti silmääni myös kovin. Erityisesti tahtoisin itselleni tuon keskimmäisen kokonaisuuden! Upea! Suosikkini koko mallistosta.


Olen keltaisen suuri ystävä ja ensi kesänä tahdonkin kokeilla sitä yhdessä puuterisävyjen kanssa, mitä en ole ennen tehnyt. Iskeekö tämä yhdistelmä sinuunkin?

Monen muun suuren muotitalon tavoin värikkäät kukkakuosit olivat näyttävästi edustettuina Blugirlin näytöksessä. Miksi minusta tuntuu, että räikeä kukkakuosi pukkaa päälle joka vuoden kevät/kesä näytöksistä?! :D Räikeää ja hyvin tyttömäistä.Keltaisen ja pastellinsävyjen lisäksi kesän hittivärejä tulee ehdottomasti olemaan syvä smaragdin vihreä.Lavalla näkyi paljon mielenkiintoisia materiaaliyhdistelmiä ja väripaletti painottui selvästi pastellien puoleen. Itse en ole niinkään pastellien suuri ystävä, joten tulen varmaan tänäkin vuonna pysyttelemään räikeässä keltaisessa, liilassa sekä vihreässä :)

Mitä sinä pidit tästä kokoelmasta?

One of my favourite picks from the ss'12 collections was the Blugirl show. For those of you who might not know, Blugirl is the more affrodable line from the famous fashion brand Blumarine and their pieces are created to target younger women. Well, I was completely awed by their pieces. Especially the combination of yellow and nude was to my liking. It first caught my attention in the Gucci 2012 resort collection and I will definitely want to inegrate that combo into my future summer outfits. Will look nice against tanned skin ;) The catwalk was embraced with colourful florals and gentle pastels, which both seem to be a big trend in the coming season. 

Did you enjoy this show?

13 comments:

 1. Näistä kaikista tykkään ihan hurjasti. Aivan mahtavia varsinkin nuo alkupään kaikki valkoiset ja vaaleat asut :)

  ReplyDelete
 2. Kokonaan nude alkaa jo omaan silmääni näyttää kovin vaisulta. Mutta yhdistettynä keltaiseen, punaiseen tms. kirkkaaseen väriin, niin näyttää jo paremmalta. Tässä näytöksessä ja yhdessä noista sinunkin kuvistasi (kolmas rivi ylhäältä, vasemman puolimmaisin kuva) on mukana Suomen Huippumalli haussa -kilpailun kakkonen muutaman vuoden takaa; Saara ! :) Minusta on mukavaa nähdä, että nämä ko. ohjelmasta tutut tytöt meidän pienestä Suomesta ovat päässeet töihin kiinni myös kansainvälisillä markkinoilla :)

  ReplyDelete
 3. Minusta kokoelma näytti todella hyvältä! Voisin minäkin vetästä noista suurimman osan päälleni. :)

  ReplyDelete
 4. UIIjui !! Ompa kauniita kaikki ! erityisesti nuo nudet, sitten nuo vihreät leopardisifongit, roosa/pinkki kans.

  ReplyDelete
 5. Todella upean malliston olet bongannut! Etenkin nuo nuden väriset asut lämmittävät mieltäni. Itselleni nousi sama kokonaisuus kuin sinulla. Siitä ei voi sanoa muuta kuin U-P-E-A! Lisäpisteitä mallistolle suomalais mallin käyttämisestä näytöksessä ;)

  ReplyDelete
 6. Oi, ihania! Etenkin nuo nudet ja vihreät... minun on tänä vuonna ollut jotenkin vaikea päästää joulusta irti ja siirtää katse kohti kevättä, ehkä koska talvi tuli tänne vasta näin myöhään. Mutta näiden kuvien myötä melkein tunnen auringon lämmön taas iholla :)

  ReplyDelete
 7. Tuolla oli kyllä kieltämättä pari todella ihanaa asua jotka voisin itsekin pistää päälleni :)

  ReplyDelete
 8. Tosi upeita kokonaisuuksia nuo kaikki, ekan kuvan keskimmäinenkin on tosi nätti, keltainen kyllä sopii nudeen:) Harmi kun mun kasvojen lähelle ei oikein tuo nudenväri sovi ainakaan näin talvella, pitää siis tyytyä kenkiin tms jos sitä sävyä tahtoo käyttää:) Niin ja kun aiemmin kysyit että onko intoa ruokapostausten lukemiseen, niin näin myöhässä vastaan että minä myös olen kiinnostunut niistäkin:) Mukavaa viikkoa sinne:)

  ReplyDelete
 9. Vautsi! Kyllä miellyttää mallisto myös meikäläisen silmään, eritoten nuo vihreät sävyt. <3
  Kaikista eniten ihastuin tuohon vihreään leopardimekkoon, tuohon oikean puoleiseen. Siihenkin sopii keltaset asusteet mielettömän hyvin! :)

  ReplyDelete
 10. Nude on ihana väri, mutta jotenki omaan silmään ei sovi toi nuden ja kirkkaan keltasen yhdistelmä!

  ReplyDelete
 11. Ohmy! Osui ja upposi, ihan täydellisesti :-) Tuo kokonaan nude uppoaa ihan täysin, mutta huomasin ihailevani toka vikan kollaasin keskimmäistä hametta kuin myös noita paljetein koristeltuja puseroita :--) Kunpa näistä inspiroituneita vaatteita saapuisi pian kauppoihin!

  ReplyDelete
 12. Oih, keltainen on minun ikuinen lempiväri ja tuon nuden kanssa se näyttää taas pienen tauon jälkeen niin hyvältä! Tuo väriyhdistelmä löytyy kesällä kyllä tästäkin vaatekaapista :)

  ReplyDelete
 13. Ihana tuo nuden ja keltaisen yhdistelmä! En ymmärrä miksei se ole aiemmin käynyt mielessä...:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)