Saturday, January 7, 2012

Difficult trend

Eilen esittelin teille Emilio Puccin ensi sesongin satoa. Nämä jumalaiset luomukset ovat saapumassa kauppojen vaaterekeille vasta näin hetkinä, mutta nimekkäät julkimot ovat saaneet mahdollisuuden jo viime vuoden puolella tepastella pitkin punaista mattoa ensi sesongin tredsettereinä.

2011 Emmy Awardseissa näyttelijätär Gwyneth Paltrow tepasteli matolle Emilio Puccin kokoelmasta tutun mustan pitsimekon kanssa, joka ensi kevään trendin mukaisesti paljasti osan rouvan keskivartalosta.  Vaikka tämä kahden lapsen äiti on aivan mielettömässä kunnossa ja puvun paljastavuuden takia voit huomata hänen hyväkuntoiset vatsalihaksensa, ei tämä vaativa luomus minun mielestä kuitenkaan toiminut hänen päällään. Tästä sitä näkee miten vaativa tämä seuraavan sesongin trendi onkaan. 

Mitä mieltä te olette? 
Mikä tässä oikein mättää? 
Sillä upeahan kyseinen näyttelijätär on ja sitä ei voi kun unelmoida, että sitä itse näyttäisi tuolta kahden lapsen jälkeen. Olisiko kyse siitä, että tämän kaksiosaisen mekon tulisi pystyä jotenkin näyttämään naisellisen muodokkaalta kantajansa päällä, mutta Gwynethin treenatun kropan takia asu saa hänen vartalonsa näyttämään korostuneesti suoralta ja vyötäröttömältä (hah - onko tuo edes sana:D)? 
Huoh. Saa nähdä mitä ensi kesän katumuoti tuo tullessaan kun näyttävällä elokuvatähdellä, jolla on varmasti kokonainen armeija auttamassa häntä valmistautumaan näihin tilaisuuksiin, on jo vaikeuksia tämän vaativan muodin kanssa. 

Kuten sanoin aiemminkin, minulle tämä muoti ei ole, mutta ehdottoman hyvännäköistä silloin kun sen kantaa joku onnistuneesti. 


As the ss'12 collection is only slowly beginning to hit the stores this year, the glamourous and famous have already had the chance to strut their stuff across the red carpet in the most amazing gowns designed for the next season. Gwyneth Paltrow, chose a black lace see through Emilio Pucci dress (which I admired with you guys yesterday) for the 2011 Emmys that could’ve been perfect - if it wasn’t for that bare midriff section. This mother of two is in amazing shape and you do indeed see her super toned stomach in this dress. However, given the straight silhouette of the dress, she managed to do the exact opposite –  she seems to be lacking waist. Therefore, I must conclude that this is a very demanding trend to pull off. If gorgeous movie stars (with an army of stylists and personal trainers) are having trouble with this rib cage exposing trend for the next season, what chance to the rest of us mortals really have? And may I point out again - this mom of two is in amazing shape!

Well... We will see how this trend translates to the streets this spring...

28 comments:

 1. Kyllä täytyy myöntää, ettei tuo kovin imartelevalta näytä Gwynethin päällä... Harvinaista, että jokin vaate ei hänen päällään hyvältä näyttäisi! Enpä pystyisi moista päälleni pukemaan ja kotiovesta poistumaan, mutta oikeanlaisen vartalon omaavan päällä oikein upea luomus!

  ReplyDelete
 2. 1 kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! :) Tämä trendi pukee kyllä vain ja ainoastaan mallin vartalon omistavia.

  ReplyDelete
 3. "liian" leveä takalisto ja hieman jo ehkä tätimäiset kasvot gwynethillä tuohon pukuun, vaikka upea hän kyllä onkin .. :-) mallin vartalo, kasvot, hiukset ja meikki ovat kyllä omiaan puvulle

  ReplyDelete
 4. Kuvista voisi kuvitella että kantajalla täytyy olla erittäin kapea uuma,kuten mallilla.
  Gwyneth on todella hyvässä kunnossa ei sillä,mutta ehkä liian lihaksikas tähän hameeseen.

  ReplyDelete
 5. Mä olen yleensä vartaloanalyysien ja muiden vastustaja, mutta tämä herätti mielenkiinnon. Sen verran outo tuo puku on, vaikkakin kaunis. Olen vähän samoilla linjoilla, että tuo asu taitaa olla parhaimmillaan muodokkaammalla (suurempi vyötärö-lantio -kontrasti) naisella, jolloin sen kantaja ei näytä niin tasapaksulta.

  Ja en tiedä sitten, mutta tuntuu, että näissä "vatsanpaljastajissa" on tärkeää, mihin kohtaan yläosa loppuu ja mistä alaosa alkaa, jotta kokonaisuus toimii. Paha sanoa kyllä, mielenkiinnolla odottelen muiden mielipiteitä!:)

  ReplyDelete
 6. Minuun ei kyllä oikein iske tuollainen :P

  ReplyDelete
 7. Heh, onpa kyllä vaativa trendi :D Sanotaanko näin, että osuit varmaan naulan kantaan tuossa pohdinnassasi, että tuo ehkä sopii tietylle vartalotyypille. Gwynethillä on ehkä suorahko vartalo ja jotenkin tuo tumma kangas luo varjoa, joka näyttää lähes "pelastusrenkaalta". Gwynethin upeaa vartaloa olisi kyllä pukenut moni juttu, mutta ehkä ei tämä..Muutenhan puku on upea.

  Hassua, mutta aattelin että tämä saattaisi sopia minun vartalotyypilleni: olen päärynätyyppiä ja linnunpieni ja rasvaton ylhäältä, sekä selkeällä vyötärölinjalla varustettu. Ylävartaloltani enemmän tuon mallin tyyppinen, alakroppa sitten eri paria. Ei sillä, että vanhaa kunnon napapaitaa päälleni laittaisin ;)

  Meri

  ReplyDelete
 8. nice look !

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Samaa mieltä, ei oikein Gwynethiä imartele parhaalla mahdolisella tavalla.. Mutta enemmän minua häiritsee hänen hiuksensa. AINA punaisella matolla hänellä on hiukset auki, tikkusuorana. Vähän mennyt jo maku, ja välillä tuntuu liian arkiselta tai vastimattomalta kampaukselta. Ehkä tässäkin tuo asu saisi uudenlaista ryhtiä jos meikki olisi dramaattisempi ja hiukset laitettu samaan tyyliin kuin näytöksen mallilla.

  Hannah

  ReplyDelete
 10. Meinasin jo eilisen postauksen jälkeen kommentoida, ettei näin vaativa trendi toimi edes Gwyneth Paltrow'n päällä. Diane Krugerin yllä olen joskus nähnyt vastaavanlaisen mekon, joka jättää keskivartalon paljaaksi. Hän on entinen malli, joten vastaava tyyli toimi hänen yllään upeasti. Ehkä tuollainen mekko todella vaatii sen laihan huippumallin vartalon :/

  ReplyDelete
 11. tuo look sopii vain tikkulaihoille, lähes anorektisille tytöille kuten kaikki nuo mallit, pienitissiset laihelit saavat siis hyppiä ilosta

  ReplyDelete
 12. ei toi kyl kovin imarteleva ole Gwynethin päällä, luulisin, että tämä tietty malli sopisi parhaiten tiimalasivartalolle (hourglass shape?), jolloin vyötäro korostuisi aivan ihanasti! :DD

  ReplyDelete
 13. Mun mielestä kans ei näytä ihan parhaimmalta hänen päällään. Ehkä tuo mekko olis voinut ollaa vaan yhteinäinen mielummin.

  ReplyDelete
 14. Katsoin juuri eilen pätkän Emilio Puccin kevään muotinäytöksestä Ellen sivuilta. Se oli ehdottomasti yksi suosikkejani. Vaatii kyllä hieman keskivartalotreeniä, jos haluaa pukeutua Pucciin tänä keväänä. :)

  Missingsparkles.com

  ReplyDelete
 15. Mua häiritsee nuo hihat! Jotenkin tosi rumat.. Ja eipä tuo mekko muutenkaan ole musta kovinkaan nätti, ja just niinkuin sanoit, Gwyneth on hieman tasapaksu tuohon mekkoon. Ei sillä etteikö hänellä olis upea kropaa!

  ReplyDelete
 16. Gwyneth on ehkäpä liian lihaksikas. Napapaita trendit ovat aina omaan silmääni näyttäneet hyvält vain erittäin hoikilla kapean lantion omistavilla!
  Jään lähes kauhulla odottamaan missä vaatteissa ihmisiä tulee kesällä kadulla vastaan.. :D
  Itselleni ei ikinä mitään tuollaista vaikka mekko kaunis onkin! Ei vain lainkaan minua (;

  ReplyDelete
 17. Yhdyn edellisiin kommentteihin, eiköhän tämä villitys näytä parhaalta vain tikkulaihoilla. Asu ei sovi Gwynethille mielestäni yhtään, vaikka hänellä varmasti upea kroppa onkin. Ja täytyy myöntää kyllä, että pelottaa hieman tuo tuleva kevät/kesä - millaisiahan paljaita masuja alkaa tulla vastaan tuolla kaupungilla liikkuessa... :D

  ReplyDelete
 18. Kommenttini ei oikeastaan liity tähän postauseen mitenkään. Eksyinpä tänne vain (kumma kyllä) ensimmäistä kertaa koskaan ja haluan sanoa, että sinulla on aivan ihana blogi! Vaikutat postiiviselta persoonalta, jolla on pettämätön tyylitaju. Kiitos siis blogistasi, oli pakko lukea melkeinpä vuoden postaukset putkeen. :)

  ReplyDelete
 19. mun mielest toi sopii semmosille aika laihoille malli tyyppisille vartaloille joilla on kapea vyötärö, koska noitten mallien päällä se näyttää upeelta!

  ReplyDelete
 20. Käsittääkseni tämä navan näkyminen ei ole trendikästä tänäkään vuonna, viime vuodeksi sitä povattiin yhdeksi mahdolliseksi nimenomaan juhlavaatetuksen saralla mutta sitä ei juurikaan näkynyt enkä nytkään ole nähnyt kuin muutaman hassun uutuuden ja nekin lähinnä haute couturena. Sen sijaan asuja joissa vyötärönauha on laskeutunut vyötärön alapuolelle näyttää olevan paljon tarjolla, myös Puccilla.

  ReplyDelete
 21. Vastaus on aika yksinkertainen; vaikka G on hoikka, on hänen keskivartalonsa mallia suora ja kys. puku vaatisi enemmän tiimalasimallisen vartalon, jossa uoma on selkeästi hoikempi.

  ReplyDelete
 22. Ei kyllä täälläkään kovin vakuuttuneita olla... Mielestäni tuo paljaan ihon päällä näkyvä pitsireunus saa Gwynethin näyttämään lihavalta.
  Se EI sitä ole, joten hieman hämmästyin tuota vatsanseutua.

  Edelliseen postaukseen viitaten, aiiivan ihania asuja, ihan tulee hinku päästä pukemaan taas värejä ja liehuvia helmoja!
  Tosin minäkään en aio napapaitoja pukea päälle, mutta pitää sit vain soveltaa :P Kesää odotellessa...

  ReplyDelete
 23. Blogistani löytyy sunnuntaiaamuna haaste sulle!:)

  ReplyDelete
 24. Joo samoilla linjoilla mennään, ettei tuo oikein istu kunnolla, vaan pitäisi ehkä olla enemmän niitä muotoja. Kaunis mekko siltikin on :)

  ReplyDelete
 25. Gwyneth on upea, mutta Puccin puku vaatii ehkä ennemmin tiimalasivartaloa, kuin suoraa vyötärölinjaa. Monien mielestä puku voi näyttää paremmalta mallin yllä, sillä mallilla on mittasuhteiltaan tiimalasisempi vyötärö kuin Gwynethilla. Puku näyttää varmasti upealta kurvikkaalla naisella, jos vaan keskivartalo on kiinteä :) Tämä on vaan yks mielipide muiden joukossa, joten tätä ei tarvi ottaa turhan kirjaimellisesti.

  ReplyDelete
 26. Omaan silmään tuo leikkaus on väärässä kohtaa. Pitäisi olla vyötärön kapein kohta paljaana, jolloin se asettuisi kauniimmin. =)

  ReplyDelete
 27. Puvusta olisi pitänyt näyttelijättärelle olla seuraava koko. Eikä tuo puku kyllä tuon mallinkaan päällä näytä istuvan "paljastuskohdastaan" hyvin. Puvun sunnittelussa olisi pitänyt paremmin ottaa huomioon "live-naisen" muodot. Joten suunnittelijalle vähän pyyhkeitä. Muuten pitsykäs on upea. Ehkä napailuasut pitäisi jättää suosiolla teinivartaloille, joille ne istuvat parhaiten - kesälookissa. Mutta juhliin -nouvei ;D

  ReplyDelete
 28. Aika jännä asu, mitäköhän se Gwyneth on ajatellu... :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)