Tuesday, January 10, 2012

Get the Blugirl look!

Aiemmin tänään esittelemässäni Blugirlin näytöksessä nähtiin paljon kauniita ja ohuita rusettivöitä. Mikäli näytöksen asut olivat mieleesi, voit edullisesti luoda myös oman Blugirl lookkisi tämän pienen asusteen avulla. 


Nopealla kurkistuksella Polyvoreen, vastaavia löytyy vaikka millä mitalla ja kaikissa mahdollisissa väreissä. Minä tahdon tuollaisen kirkkaan keltaisen!:) Onko muilla vinkkejä mistä samanlaisia ohuita sirolla rusetilla koristeltuja vöitä voisi saada? 
Lisää vyö mekkosi tai hameyhdistelmäsi kanssa ja Blugirl on valmis kaupungille!:)
Another item that cought my eye in the previuos Blugirl collection was the gorgeous collection of skinny bow belts. I really want to add a yellow one in my own collection! With a quick peek at Polyvore's selection, it was obvious that you can find all kinds of bow belts in all different colours. Just add the with your dress or fluffy skirt ensemble and this Blugirl is ready to go out to town! :)

19 comments:

 1. Heip, oma vinkkini: Löysin ginatricotin asustepuolelta upean mustan rusetti vyöni ja hintakin oli alle 10 e! :) Siinä vinkkiä budjettishoppaajille!

  ReplyDelete
 2. Nuo rusettivyöt on kyllä suloisia :) Itse käytän yllättävän vähän vöitä omissa asuissani.

  ReplyDelete
 3. I love your blog! I like those bow belts! :)
  Check out my blog!
  mayasfashioncorner.blogspot.com

  Xoxo, Maya

  ReplyDelete
 4. Ainakin Promodin valikoimissa olen usein nähnyt juurkin tuollaisella pienellä rusetilla varustettuja kapeita vöitä eri väreissä :)

  ReplyDelete
 5. Oman konjakin ruskean nahkavyöni rusetilla ostin kesällä Zarasta :--) Se on aivan hurmaava ja tahtoisin mustankin!

  ReplyDelete
 6. Ihania rusettivöitä! :) Jäi vaan mietityttämään onko tuo oikean puolimmainen malli suomalainen huippumalli haussa-kilpailija?!

  ReplyDelete
 7. voiii ku mul on tollanen kirkkaankeltanen ohut rusettivyö! ja mä en tykkää siitä yhtään. en ees muista mistä se on tullu mut en oo ees ikinä käyttäny sitä:D mutta harmaa, ruskea ja musta vastaavanlaisia olisivat tervetulleita tänne minunkin vaatekaappiini! :-)

  ReplyDelete
 8. Todella ihania nuo rusettivyöt ja väritkin ovat todella herkullisia!

  Muutenkin tuo mallisto on kyllä niin mahtava, tekisi mieli haalia kaikki mekot vaatekaappiin!

  ReplyDelete
 9. Heippa!

  Ted Bakerylta löytyy ihania ja kivan värisiä rusettivöitä vaikka ja minkälaisia !

  Ps. Blogisi on piristävä, olet ihana !

  -Juulia

  ReplyDelete
 10. Olit tehnyt aiemmin postauksen Ugg'sien hoidosta ( http://strictlystyle.blogspot.com/2010/09/uggsien-hoito.html ) ja nyt mulla olis kysymys koskien omia Ugg'sejani. Eli siis mä menin pari päivää sitten hillumaan tonne lumeen Ugg'sien kanssa ja lopulta ne oli ihan lumen peitossa. Seuraavana päivänä molempien Ugg'sien takaosassa oli valkoinen epämääränen "viiva". Se oli vissiin siitä lumesta tullut. Miten ne saa pois?

  Haluaisin vastauksen mieluiten blogiini, tai sitten tähän postaukseen. :)

  KIITOS PALJON JOS AUTAT!

  ReplyDelete
 11. Omistani toinen tuli Nextin mekon mukana ja toisen olen Ginasta hankkinut. Etenkin jälkimmäinen oli todella halvalla hinnalla.

  ReplyDelete
 12. Moikkamoi! Kun joskus puhuit tosta omasta, viininpunasesta ALMA MM -laukustasi ja mua houkuttaisi toi yksilö erittäin paljon, niin voitko kertoa paljonko se maksaa euroina (tai puntina, dollareita ihnsm) ja mistä sellasia voisi hankkia? Eritoten toi viininpunainen mua houkuttaisi! Kiitos jos vastaat. :)

  ReplyDelete
 13. Tiesitkös että yläkuvan oikeanpuoleinen malli on suomalainen! :)

  http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/arkikeng%C3%A4t/nelly-shoes-427/alaya-427852-99/

  ReplyDelete
 14. Anonyymi,
  Kiitos ihana kovasti tästä vinkistä! Toivottavasti joku vyön haluava nyt osaa suunnata sinne!:)

  Tiia,
  mulla oli ennen sama juttu, mutta tässä vuosien varrella huomannut miten paljon ihan yksinkertainen vyö voikaan tuoda ryhtiä asuun!

  Maya,
  Thanks sweetheart! Me too! I'll check yours later!:) xxx

  Anonyymi,
  Kiitos ihana kovasti kun autat muita eteenpäin!:)

  Elina,
  Oh! Kuulostaa ihanalta!!

  Anonyymi,
  Muutaman tänään tulleen kommentin myötä olettaisin että näin on? :)

  Anonyymi,
  Ooh! Mä voisin taas ostaa sellaisen heti! :D Toivottavasti löydät itsellesi sopivemman värin!:)

  Reetta,
  Indeed ihana Reetta! Sama ongelma ja mieliteko mulla! :D

  Juulia,
  voi kiitos vinkistä!:) Ja myös paljon kauniista sanoistasi!! :)

  Rebekka,
  Ikävä kyllä minulla ei ole noin käynyt, joten en osaa sanoa sinulle miten tulisi toimia. Ymmärtääkseni Uggit olisi hyvin tärkeä suojata vettähylkivillä aineilla enne käyttöä, sillä ne pitkälti siihen, ettei noita vesilinjoja tule. Suosittelen googlaamaan neuvoja. Varmasti löytyy netistä ohjeet. Varmaan kehottavat pesemään Uggit kokonaan haalealla vedellä ja sitten hieman pehmeällä harjalla oikeilla aineilla hieromaan sitä viivakohtaa. mUtta tää on vaan arvaus, suosittelen googlaamaan. Olen vain niiden käyttäjä, en edustaja ;D
  Onnea ongelmasi kanssa!!!

  Dahlia,
  Ihanaa että olet saanut omasi!:)

  lauraa.
  Louis Vuittonin laukkuja saa ostettua vain Louis Vuittonin liikkeistä. Hinnat löytyvät euroina, dollareina sekä puntina kaikki myös louis vuittonin sivulta :)

  Henna,
  En ikävä kyllä tiennyt, koska en ole nähnyt vuosiin suomalaisia ohjelmia paljoakaan:( Mutta todetaan sitten loppuun että HYVÄ SUOMI ja SUOMI TYTÖT!:)

  ReplyDelete
 15. love it!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  ReplyDelete
 16. Primarkista löysin juuri samannäköisiä, mustia kiiltäviä rusettivöitä. Hyvin on oma vyöni ainakin kestänyt, vaikka kyseisestä kaupasta onkin:)
  -Pike

  ReplyDelete
 17. Veromodasta löytyy myös rusettivöitä! Ainakin punaisessa värissä bongasin =) Hinnasta ei ole tietoa mut veikkailisin et alle 20 e !

  ReplyDelete
 18. Mulla oli pikkujoulumenoissa mustan mekon kanssa juurikin tuollainen ohut rusettivyö punaisena. Vilasta sen hankin hintaan 9,9€.

  ReplyDelete
 19. etkö tee enään päivänasupostauksia?? :o :((

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)