Tuesday, December 20, 2011

Monochronic

Päivän asuja kun on kaipailtu niin tässä yksi melko vanha tapaus. Kuvat on otettu viime kesän lopulta kun kaipasin jo kaikkien kirkkaiden värien vastapainoksi rauhallisempaa kokonaisuutta. Jotain siistä, yksinkertaista, sensuellia ja yksiväristä -  Michael Korsin syysnäytöksen inspiroimana. 

Ps. Olen ihan äärimmäisen kiitollinen teille lukijoilleni, ystävilleni, perheenjäsenilleni ja eräille blogikollegoilleni. Nimittäin eilisen aikana Strictly Style nousi Ellen ja Veikkauksen "Muotibloggaajaksi New Yorkin muotiviikoille" -kilpailussa 5. sijalle. Huoh. Kiitos ihan hirmuisesti kun suotte mulle tähän kunniaan mahdollisuuden! Puoli voittoa on minulle tämä lämmittävä fiilis tuestanne <3 Nöyrimmät kiitokseni luotostanne! <3 Äänestys on käynnissä 6.1 2012 asti, joten pitkään on vielä siellä sijoituksillä sinniteltävä! Kiitos tästä unelmien mahdollisuudesta!

top: Zara, dress: H&M, shoes: C.Louboutin, watch: Michael Kors

Here's an old post from the end of last summer, when I was beginning to get tired with all the colour blocking and longed for more neutral, sensual and monochronic ensambles, inspired by Michael Kors' elegant fall line;) 

On another note, thank you all so much for voting Strictly Style in the competition of the respected women's magazine Elle, where one finnish fashion blogger can win a trip to New York to report live from the city's famous fashion week. Because of you, my lovely readers, friends, family members and fellow bloggers, Strictly Style rose to the 5th position yesterday. Meaning, that at this moment, I do have a small chance of being the very lucky winner! I can not express my gratitude enough. It really warms my heart that you support me and have faith in me <3 


If you have not voted for Strictly Style for fashion week yet and would like to do so, you can do it here, by clicking on the "katso kaikki osallistujat" link beneath the table, find Strictly Style from the list and click "äänestä". That's it. Thank you for offering me this dream opportunity, I am so grateful. <3


28 comments:

 1. Minä äänestin sinua ja toivon, että voittaisit :) Olen myös kaikille ystäville ja tutuille sanonut, että äänestää sinua! :) Toivottavasti voitto tulee sinulle. Ihanaa joulun odotusta <3

  Terkuin Nina treelta :)

  ReplyDelete
 2. Täältäkin on lähtenyt ääni sinulle, olisit ehdottomasti oikea ihminen muotiviikoille! :)

  ReplyDelete
 3. Kaunotar <3 Ja pidän niiiiin peukkuja sulle:) Olet kyllä Mrs.V niin ihana ja sydämellinen, että sinä jos joku ansaitset voiton. Plus että tärkeimpä kriteerinä voitolla: blogisi laatu on ihan ainutlaatuista;) Mahtavaa miten jaat päivästä toiseen aikaa lukijoille ja näät kaiken eteen selkeästi paljon vaivaa. <3 Mä niin tiedän jo että tuut pääsemään muotiviikoille;) Ihanaa tiistaita ja kohta alkavaa joulua murunen:)

  ReplyDelete
 4. Olen ihan samaa mieltä Mungolifen Annan kanssa. Tämä upea mahdollisuus olisi ihana antaa semmoiselle bloggaajalle, kuka oikeasti tietää runway-muodit. Siinä sun omistautumisesi palkittaisiin yhdellä hienoimmalla tavalla.

  Itse pääsin viime vuonna osallistumaan New Yorkin syksyn muotiviikoille ja voi, se oli juuri niin ihana kokemus tälläiselle fashionistalle kuin vain toivoa. :)

  Tsemiä sinulle ja kiitos aivan ihanista postauksistasi. Tosi kiva, että meillä Suomessakin on erilaisia muotiblogeja. Ei pelkkiä päivän asuja. :)

  -Jenna

  ReplyDelete
 5. Upea asu! Olen itse yrittänyt vastaava hametta jo useamassa kaupassa kokeilla, mutta ei vain sovi tällä kropalle sitten millään..

  ReplyDelete
 6. Tyylisi ei petä KOSKAAN!!! Kaunista, kaunista...täydellistä!!

  -Hannah-

  ReplyDelete
 7. Oli pakko käydä äänestämässä, koska pidän eniten sinun tyylistäsi kirjoittaa muodista :) Toivottavasti voitto tulee kotiin, vaikka seurailenkin aktiivisesti noita muitakin blogeja.

  Kuukie

  ReplyDelete
 8. Oi, ihana mekko, ja ihana nainen <3 :) Ja arvaas, kyllä sä olet äänes ansainnutkin siinä kilpailussa. :)

  Tuo Guccin resort-mallisto on mahtava!! Varsinkin ne kaikki kultaset vaatteet jotenkin kolahti, erityisesti se kultainen vekkihame, niin ihana! :)

  ReplyDelete
 9. Aaaah aivan TÄYDELLINEN tuo mekko, en voi uskoa että se on h&m:stä! :) Milloin olet ostanut tuon, onkohan sitä vielä saatavilla kun en ole aiemmin törmännyt?

  ReplyDelete
 10. En voisi kuvitella ketään muuta bloggaajaa kuin sinua sinne Nykin muotiviikoille, toivottavasti unelmasi toteutuu! :)

  ReplyDelete
 11. Minäkin toivoisin, että muotiviikoille pääset nimenomaan sinä, yhtään kilpailijoita väheksymättä. Olet ehdottomasti paikan ansainnut muodin tietämykselläsi.

  ReplyDelete
 12. Nina,
  Voi kiitos ihan hirmuisesti kun pidät minulle taustajoukkoja pystyssä <3 Niin kovin ystävällistä! Nöyrimmät kiitokseni!

  Marjaana,
  Kiitos ihana ihan hirmuisesti luotostasi!!:)

  Mona,
  voi ihana mona <3 sä oot niin ihana voimavara siellä <3 jaksat aina kannustaa eteenpäin aurinkoisuudellasi <3 samaa sulle itse ihanuus!

  Jenna,
  voi kiitos ihan hirmuisesti luotostasi!!:) Oih! Onnekas sinä! Mitään ihania vinkkejä tai kokemuksia siltä viikolta mitä voisit jakaa meidän kanssamme? :) Kiitos! <3

  meanwhileinlongfield,
  voih! Onkohan ollut oikea koko kyseessä?tosiaan tuo pituus saattaa olla vähän hankala?

  Hannah,
  Aurinkoisuutesi ei sammu koskaan! <3

  Kuukie,
  Kiitos ihan hirmuisesti tuestasi ja siitä, että käyt blogissani! <3 Nuo kaikki mukana olevat bloggaajat tuntuvat olevan ihan loistotyyppejä, joten helppoa ei tule olemaan tämä kilpailu:/

  Helkku,
  Voi ihana Helkku <3 Kiitos ihana <3 Ihan sama täällä. Heikkona kultaan :D

  Eerika,
  Sain sen muistaakseni viime keäväänä? joten saattaa löytyä vielä jostain alerekeistä? jos täällä joku lukija on viime aikoina hametta nähnyt jossain niin laittakaahan eerikalle vinkkejä!:)

  lora,
  Voi kiitos kovasti luotostasi! <3 Kovin ystävällistä! Minä tosiaan voisin helposti kuvitella kenet tahansa tuosta listasta, mutta aih, toivon kovasti että minua onnistaisi tällä kertaa. Ihan mieletön mahdollisuus ja kilpailu - unelma!

  Bisquits,
  Kiitos ihana Bisquits hirmuisesti <3 Olen niin otettu, että minulla on sinutkin taustajoukoissa <3 Sinullakin kuitenkin rautainen tietämys blogimaailmankin saralta! :)

  ReplyDelete
 13. Täytyypä käydä antamassa ääni:) Sinulla on niin kaunis tyyli ja hyvä tyylitaju joten mielelläni näkisin sinut muotiviikoilla, olispa mahtavaa päästä itsekin sinne:) Mukavaa joulun aikaa! :)

  ReplyDelete
 14. Hei Mrs V! Kävin juuri äänestämässä sinua, koska mielestäni blogisi tyyli on enemmän ELLE-tyyliä kuin minkään muun bloggaajan. Tässä on vain yksi "BUT", huomasin nimittäin, että säännöissä lukee, että kilpailuun voivat osallistua vain Suomessa asuvat henkilöt ja sinähän et asu Suomessa...?

  ReplyDelete
 15. Kira,
  Kiitos ihana tuestasi!!! Se on tosiaan varmasti monen tytön unelma - minun myös!:) Samaa sinulle!:)

  Anonyymi,
  Joo samaisesta asiasta sain toisenkin kommentin tuohon edelliseen postaukseen!:/ Luin itse myös säännöt mutta tuo kohta jäi minulta huomaamatta täysin! Toivottavasti olen silti käypä kisaan, sillä vaikka valtaosan vuodesta vietänkin ulkomailla, on minulla virallinen osoite ja oma koti Suomessa. Uskoisin, että tämä lähinnä tahtoo rajata osallistujat suomalaisiin ja kustannukset siten, ettei tarvitse sitten toiselta puolelta maailmaa Nykiin lennättää? Jos olisin niin tajuttoman onnekas että saisin mahdollisuuden tuonne osallistua, minähän ilman muuta ihan itse sitten maksaisin lentoni Helsinkiin ja lähtisin siitä sitten Nykiä kohti. Olen varmaan muutenkin noihin aikoihin Suomessa:) Tämän unelmien mahdollisuuden käyttäisin ehdottomasti:)
  Säännöissä lukee, että järjestäjä voi poistaa sopimattomat kilpailijat kisasta ilma erillistä ilmoitusta. Joten he varmastikin poistavat minut jos tosiaan tämä osittainen ulkomailla asuminen on este.
  Kiitos sinulle vielä hirmuisesti tuestasi ja kauniista sanoistasi! <3

  ReplyDelete
 16. sinä olet kyllä aivan selvästi se ihminen,joka todella ansaitsisi tuon matkan ! Olet aina niin ystävällinen ja sydämellinen lukijoillesi,ettei toista löydy :)
  äänestetään mrs.V sinne muotiviikolle ! :D

  ReplyDelete
 17. Moi! Sulla on niiiin kauniit hiukset. Millä sä yleensä kiharrat ne?

  http://nudeblogi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 18. Ihana tuo mekko, onnea äänestykseen!:)

  ReplyDelete
 19. Minäkin olen äänestänyt sinua jo kolme kertaa. Aina, kun olen eri tietokoneella, lähtee sinulle ääni :) Toivottavasti pysyt viiden ensimmäisen joukossa!

  ReplyDelete
 20. Menin heti äänestämään kun näin tämän postauksen :) Onnea äänestykseen!

  ReplyDelete
 21. Ihanainen mekko ja sinä! :)

  ReplyDelete
 22. Blogisi on aivan ihana ja vaikutat erittäin sydämelliseltä ja mahtavalta ihmiseltä! Annoin ääneni sinulle ja toivon, että juuri sinä pääset maailman ihanimpaan kaupunkiin <3

  -S

  ReplyDelete
 23. Äänestettiin sua! fingers crossed, jotta pääsisit muotiviikoille:) ps. sul on täydellinen tyyli!

  ReplyDelete
 24. Kävin äänestämässä! Toivottavasti voitat :)!

  Hyvää joulua!


  Lolaaaas.blogspot.com

  ReplyDelete
 25. Amazing! Merry Christmas!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  ReplyDelete
 26. you look just so lovely:)
  happy new year!!!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)