Monday, December 19, 2011

Gucci resort collection

Pari päivää sitten tein postauksen Resort-mallistoista. 
Mainitsinkin, että yksi kyseisistä mallistoista istui omaan tyyliini kuin nakuutettu. Pyysin teitä arvauksia ja ihan oikeinhan teillä arvanneilla meni!
Kyllä, Guccin resort-mallisto piti sisällään juuri niitä elementtejä, joihin minä olen viimeisen vuoden aikana ihastunut hullun lailla. Mitä trendejä sieltä sitten oli poimittavissa? Vahvoja printtejä, voimaväreillä leikittelyä, käärmeennahkaprinttiä, klassisesti mustaa yhdessä valkoisen kanssa sekä kultaa, kultaa ja kultaa. Eräs yhdistelmä, joka omaa silmääni miellytti mitä en itse ole vielä liiemmin kokeillut oli nude yhdessä kirkkaan keltaisen kanssa. Todella houkutteleva kombo ensi kesän varalle. 
Kyseisessä kokoelmassa oli kasoittain asuja, jotka voisin pukea suoraan päälleni.
Guccin suunnittelija Frida Giannini onnistui todellakin tuomaan yhteen malliston kasan kuluneen vuoden trendejä. Suunnittelija itse kuitenkin kertoo saaneensa vaikutteensa mallistoon vanhoista 50- sekä 60-luvun Guccin kuva-arkistoista. Hänen syysmallistonsa oli myös saanut vaikutteensa vanhoista arkistoista, tosin niissä oli voimakkaasti aistittavissa 70-luvun henki. Molemmat mallistot olivat suuresti mieleeni.

Pidittekö te tästä mallistosta?

Niin ja asiasta kukkaruukkuun:
Eiliseen posaukseen oli tullut muutama vinkki Ellen ja Veikkauksen yhdessä järjestämästä kilpailusta: Tehtävä New Yorkissa
Ah! Tässä kilpailu mihin ehdottomasti halusin osallistua. Pääsy arvostetuille muotiviikoille olisi ehdottomasti yhden unelmani täyttymys. Olisin onneni kukkuloilla jos pääsisin hieman haistelemaan muotiviikon tunnelmia New Yorkissa! Toki nuo kanssakilpailijani ovat sen verran mielettömiä tapauksia, että vaikea tuohon top 5 joukkoon on päästä, mutta ehdottomasti haluan yrittää! Joten jos haluat minut raportoimaan Ivana Helsingin muotinäytöstä New Yorkin muotiviikoille. Käyhän osoittamasi tukesi Strictly Stylelle täällä. Kiitoksia kovasti teille uskostanne ja luotostanne minuun. Olen kovin otettu!:) 


Just a few days ago, I made a post about resort collections. In the end I mentioned, that one especially cought my eye, as it's pieces represented the trends exactly that have taken my by storm this year. And which brand am I talkig about? Well Gucci of course.

Frida Giannini showcased a lot of current trends with her Resort collection. She had yellow shorts paired with a blush-colored python motorcycle jacket, classical combination of black and white, bold prints, colour blocking and lots of gold everywhere.

The show notes explained that Giannini looked to photos from Gucci's archives dating to the fifties and sixties, but she treaded lightly. Her Fall show, for example, felt much more strongly influenced by the seventies than these clothes did by her new decades of reference.


Source: style.com

How did you like the collection?

To a completely seperate issue, I got tip from a few sweet readers of mine about an amazing oportunity:
Win the chance to report live from New York's fashion week this spring! I took part in this competition as it would fulfil a big dream of mine; experience the atmosphere of a major fashion week and be part of something that spectacular!The competition is organized by the Finnish Elle magazine and you lovely readers can vote for your favourite blogger to embark on this exciting adventure. I have great respect for the other amazing bloggers that I am up against, so I know it won't be easy to make it to top 5. I'd be more than happy of the chance though. So if you want to see me in New York fashion week, vote for Strictly Style here. 
Thank you so much for your faith in me. 
Have a great week you all! :)

20 comments:

 1. Ääni annettu! :) Jään pitämään peukkuja. Kiitokset ihanasta blogista ja rauhallista joulunaikaa!

  ReplyDelete
 2. Äänestin sua :) Toivotaan että saat tarpeeks ääniä ja pääset muotiviikoille! :)

  ReplyDelete
 3. Äänestin sua :) Toivotaan että saat tarpeeks ääniä ja pääset muotiviikoille! :)

  ReplyDelete
 4. Ajattelin edellisen postauksesi jälkeen, että voiku minkään brändin Resort Collection olla ihanampi kuin Michael Korsin, mutta tämä Guccin on! Voisin pukea mitä tahansa noista heti päälle (:

  Ainiin sait ääneni tuossa NY kisassa. Toivottavasti pääset sinne!

  ReplyDelete
 5. Voisitko esitellä talvitakkisi? :)

  ReplyDelete
 6. Aanestin sinua¬ :)

  P.S Ootko nahnyt tata?:)
  http://www.rantapallo.fi/mungolife/2011/12/19/lobbausta-ny-teemalla/

  ReplyDelete
 7. Anonyymi,
  Voi kiitos paljon tuestasi ihana!! Samaa sinulle <3

  Norppa,
  Kiitos ihan hirmuisesti äänestäsi ja luotostasi <3

  misspek,
  Kiitos ihan huimasti! Tää teidän osoittamanne tuki on kyllä jo paljon lämmittävemmän tuntuista jo kuin itse voitto <3

  kaura,
  Joo eikö ole ihana! Kaikki päälle vaan :D Ja kiitos ihan hirveästi luotostasi ihana <3

  Anonyymi,
  Hyvä idea! Yritän toteuttaa jotenkin järkevästi! :)

  Anonyymi,
  Kiitos ihan hirmuisesti äänestäsi! :) Näin tuon aivan ihanan tekstin Annalta. Lämmitti mieltä niin hurjasti että tuli ihan tippalinssiin <3 Kiitin jo ihanaa Annaa naamakirjan puolella. Niiin kovin ystävällistä ja super ihana ele häneltä <3 Ihan sanaton olen oikeastaan Annan, ystävieni ja teidän kaikkien tuesta. Lämmittää niin kovasti <3

  ReplyDelete
 8. Voi vitsi miten hyvältä näyttää noi Guccin vaatteet. Olen yllättynyt, koska yleensä ei ole nuo mallistot iskeny silmään.

  Niin jaa saat minunkin ääneni. Ehdottomasti ansaitsist päästä Nykiin. :)

  ReplyDelete
 9. Äänestin sua, koska mielestäni sinä tiedät ja oot kaikista muotitietoisin näistä kanssasisarista (joiden blogeja luen itsekin tosi mielelläni, mutta mielestäni sinne muotiviikolle ansaitsis päästä semmonen joka itsekin käyttää "huippumerkkejä" ja tietää niistä :)

  ReplyDelete
 10. oi olet niin elegantti ja tyylikäs nainen ! olen aika uusi lukija joten olen selaillut sinun blogi merkintöjäsi oikein olantakaa!:) miten sinä oletkaan noin muodikas ! :) työskenteletkö ihan muodin parissa kun blogisi keskittyy näin tiiviisti muotiin yms vai oletko ihan normi työssä ? =) sait myös minun ääneni ! :))

  ReplyDelete
 11. Ääneni on annettu ja täältä suunnalta pyynnöstäni on muutama muukin ääni sinulle tullut ;) Olisit ihan paras vaihtoehto siellä Nykin muotiviikoilla:)

  ReplyDelete
 12. Heippa, katsoin tuolta säännöistä, että bloggaajan pitää asua Suomessa. Tämä kannattaisi ehkä tarkistaa ensin, sillä olin itsekin ajatellut äänestää sinua, mutta jos et sääntöjen mukaan sinne voi lähteä, olisi se harmi.

  Lotta

  ReplyDelete
 13. Oi tuo beigen ja keltaisen yhdistelmä! <3 Kopsaan kesäksi. Kiitos vaan inspiskuvista!

  Ääneni meni Sinulle ja täytyy minunkin sanoa, että olet kyllä toden totta suloisin ja symppiksin bloggaaja. :)

  -Nanna

  ReplyDelete
 14. Oli pakko antaa ääni. Luin Mungo-Annan lobbauksen ja oikeassa on tyttö. Oot ihana bloggaaja. Jatka samaan malliin! Ansaitset New Yorkin -matkan ;)

  ReplyDelete
 15. mirrel,
  Joo kyllä, todella upeaa:) Minä olen erityisesti pitänyt tämän vuoden Guccista:) Kiitos ihan hirmuisesti vielä tuestasi. Olen niin kiitollinen suomastasi mahdollisuudesta <3

  Anonyymi,
  Kiitos ihan huimasti tästä tuesta. Itse koen noiden kaikkien kilpasisarieni olevan aivan loistavia valintoja Nykiin, joten olen ihan älyttömän fiiliksissä jos pääsen edes top vitoseen!:)

  anonyymi,
  Voi kiitos paljon:) Mutta nuo asiat varmaan piilevät katsojan silmissä ja hyvässä sydämessä <3 Ikävä kyllä en tahdo täällä julkisessa ympäristössä raoittaa oikein yksityiselämääni, mutta kiitos ihan hirveästi jos näin koet tekstieni perusteella <3

  delete,
  kiitos ihan hirmuisesti kun olet auttanut minua eteenpäin <3 Olen niin kiitollinen tuestasi!

  Lotta,
  Voi apua! Luin itse myös säännöt mutta tuo kohta jäi minulta huomaamatta täysin! Toivottavasti olen silti käypä kisaan, sillä vaikka valtaosan vuodesta vietänkin ulkomailla, on minulla virallinen oma osoite ja koti Suomessa. Uskoisin, että tämä lähinnä tahtoo rajata osallistujat suomalaisiin ja kustannukset siten, ettei tarvitse sitten toiselta puolelta maailmaa Nykiin lennättää? Jos olisin niin tajuttoman onnekas että saisin mahdollisuuden tuonne osallistua, minähän ihan itse maksaisin lentoni Helsinkiin ja lähtisin siitä sitten Nykiä kohti. Tätä unelmien mahdollisuuden käyttäisin ehdottomasti:)
  Säännöissä lukee, että järjestäjä voi poistaa sopimattomat kilpailijat kisasta ilma erillistä ilmoitusta. Joten he varmastikin poistavat minut jos tosiaan tämä osittainen ulkomailla asuminen on este.

  Nanna,
  Eikö olekin!! Hyvä että oli avuksi!:) Kiitos ihan huimasti, vaikka en mitään henkilökohtaista paljastakaan, minulle on suurin kohteliaisuus kun ihmiset vaivautuvat lukemaan jotain rivien välistä ja ymmärtämään, että olen ihan tuikitavallinen tyttö, jolle perhe ja ystävät ovat kaikki kaikessa <3

  ReplyDelete
 16. Gucci has really great collection!I like it :) I'm following you :) http://sparklyshinyworld.blogspot.com/

  ReplyDelete
 17. JES!! äänestin sua :D

  ReplyDelete
 18. Heippa!

  Pieni huomautus noista linnkien keltaisesta väristä! En tiedä onko ne muutettu tarkoituksella, ja näkyvätkö kaikilla selaimilla keltaisella, mutta keltainen valkoisella pohjalla ei vaan toimi :) tekstistä ei saa selvää.. :)
  -Susanna
  ps.Äänestin!

  ReplyDelete
 19. love it! Merry Christmas!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)