Wednesday, December 21, 2011

Chicisimo Christmas Looks

Tuossa pari viikkoa sitten sain yhteydenoton Chicisimo sivuston perustajalta Marialta, joka tiedusteli tahtoisinko mahdollisesti muutaman muun bloggaajan kanssa emännöidä heidän sivustonsa "Sparkling this Christmas" kampanjaansa. Hän oli kuulema seurannut tyyliäni jo jonkun aikaan ja tykästynyt siihen kovasti! :o Olin kovin otettu tästä pyynnöstä ja lähdin mukaan 5 muun kansainvälisen blogittaren kanssa, joihin lukeutuu mm. amerikkalainen Annabelle VivaLuxury blogista sekä suuri suosikkini italialainen Chiara The Blonde Saladista. Kunnia minulle olla edes mainittuna samassa porukassa! :) 

Jos kaipailet inspiraatiota joulun sekä uuden vuoden juhliin, kannattaa nyt siis suunnata Chicisimon sivulle! Meidän kaikkien tuli lähettää omat asumme, mitä pukisimme joulukuisiin juhliin. Oma asuni onkin kokonaisuus, joka minulla oli reilu viikko sitten päällä joulugaalassa. Tuo punainen mekko on kyllä luottohameeni erinäisiin juhliin! Toimii lähestulkoon aina. 
Chicisimon joulukampanja on käynnissä 19. joulukuuta - 5. tammikuuta, ja sen aikana minä sekä 5 muuta jouluteeman emäntää jaamme suosikkiasuillemme joulukukkia arvostuksen merkiksi. Suosittelen kurkkaamaan tälle inspiroivalle sivustolle!

Juhlavaa joulua teille kaikille!:) 


necklace: H&M, dress: Ralph Lauren, clutch: Miu Miu, shoes: Christian Louboutin, bracelet: Gina Tricot

A few weeks ago I got an e-mail from Chicisimo's founder Maria. She inquired if I was interested to be one of the hosts in their up coming Christmas theme. For me it was an honour to be requested to represent this lovely site, therefore, I of course said yes. 

The Christmas theme on Chicisimo is for everyone who is looking for inspiration for their Christmas looks. You can upload your sparkling event look and the best ones get awarded with Christmas Flowers from me and other hosts of the game. I was honoured enough to host this game with American Annabelle from VivaLuxury, Italian Chiara from The Blonde Salad, Spanish Rebecca from Trendy Life,  Russian Thornrose from Thorn and Rose and finally the gorgeous British Mochasoywhippy from Mocha Soy Whippy. 

So if you are in need of Christmas inspiration, visit the great "outfit of the day" destination - Chicisimo!

25 comments:

 1. Vautsi! Musta on kyllä tosi upeaa, että suomalaisetkin bloggaajat pääsee välillä noiden tunnettujen boggaajien kanssa yhteistyöhön. No joo, sun tyylis on kyllä niin mahtava ja oot niin kaunis, että harva varmaan ulkonäöltä heti arvaiskaan suomalaiseks. :) Oon äänestäny sua sinne muotiviikoille, toivottavasti pääsisit! Mun mielestä niin ansaitsisit sen. :)

  ReplyDelete
 2. Onpa upea tilaisuus! Paljon onnea :) Näytät upealta!

  ReplyDelete
 3. Toivottavasti reiluuden vuoksi sinut suljetaan Elle-kisan ulkopuolelle, olisi aika kummallista jos sinut hyväksyttäisiin tuhanteen kertaan alleviivattuasi ettei asuinmaasi ole Suomi. Säännöt ovat sääntöjä ja niiden pitää koskea kaikkia. (:

  Hyvää ja onnellista joulua!

  -piipi-

  ReplyDelete
 4. Aivan mahtavaa!! Sinä jos kuka sovit tuohon ryhmään. Kaunis mekko :)

  ReplyDelete
 5. Upea kokonaisuus, olet häikäisevä ilmestys :)

  -Hannah-

  ReplyDelete
 6. Lumoava punainen jouluasu! Aivan ihana. Täytyy itsekin kaivaa aatoksi jotain punaista tai ainakin värikästä päälle. Oikein ihanaa joulua, Mrs V!

  PS: Olet juuri oikea valinta tuonne Chicisimo-sivulle. :)

  ReplyDelete
 7. bonbon,
  Kiitos kovasti ihana <3 Olen kyllä todella otettu kunniasta :) Ja kuule, minusta meillä suomessa on niin paljon niin kauniita naisia, että olen mielissäni jos minut yhdistetään suomalaiseksi!:) Kiitos ihan hirmuisesti tuestasi <3

  Ina,
  Kiitos ihana!!:)

  Janna,
  Two words: You're amazing ;)

  Piipi,
  Voih, elämä muuttuu ja jos huomaat niin on tuo kuvaustekstinikin tuossa kesän aikana muuttunut:) Oletan, että tämä sääntö on sen takia, että elle pystyy pitämään kustannukset kurissa ja bloggaaja on suomalainen:) Minulla on osoite ja koti Suomessa, mutta suurimman osan vuodesta tällä hetkellä vietän kyllä ulkomailla:) Tosin tuon Nykin reissun aikana olen tulossa käymään koti-Suomeen:) Kyllä he niin tekevät jos asia on este:) samaa sinne!:)

  Madeleine,
  Kiitos kovin tuestasi <3

  Hannah,
  Olet ehkä yksi maailman aurinkoisimpia persoonia!:)

  Linda,
  Joo, olen ehdottomasti punaisen ystävä!:) joten joulujuhliin jotenkin aina tekee mieli sitä päälle pistää:) Samaa sinulle ihana Linda! Ja kiitos tuestasi ja luotostasi <3

  ReplyDelete
 8. voi että. oot niin kaunis! =)

  ReplyDelete
 9. Onnea tästä, olet kyllä paras mahdollinen valinta "edustamaan" Suomea noin kovassa porukassa. Kivaa että Suomikin on huomioitu tällätavoin, ollaanhan me aikamoinen Joulumaa Joulupukkeinemme päivinemme.

  Suomalaisuus syntynee muista asioista kuin sen hetkisestä olinpaikasta, viitaten kritiikkiin koskien Elle-kilpailua. Minusta se on tärkeää muistaa tässä maailmassa, jossa globalisaatio kasvaa, konkreettisia rajoja häviää ja me olemme ja meidän tulee olla aina vain kansainvälisempiä.

  Koti siellä missä sydän <3 Hyvää Joulun aikaa kaikille, missä sitten ikinä olettekin!


  T. Neiti Kevät - se vanha tuttu

  ReplyDelete
 10. Voi miten upea punainen mekko! Tulee mieleen Chris DeBurghin kappale Lady in red:)

  http://mysecrets-linda.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Vau, onpas upeaa! Ihana pikkujouluasu tuo :) Vinkki kaikille sinun laukkua haluaville, että se on Net-a-Porterilla alessa ;) http://www.net-a-porter.com/product/98639

  Ihanaa Joulun odotusta :)

  ReplyDelete
 12. Pretty dress!!

  http://ativevita.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. Wow, upeeta! Seuraava etappi New York! :)

  ReplyDelete
 14. Vitsit kuinka nätti ja jouluinen asu :) Onnea siihen Ellen blogikisaan!

  ReplyDelete
 15. Oi, aivan ihanaa!! Onnittelut! Äänestin sinua New Yorkiin, vaikka en yleensä äänestele tälläisissä kilpailuissa... ;) Onnea matkaan!

  ReplyDelete
 16. gorgeous!

  http://redtoyellow.blogspot.com/

  ReplyDelete
 17. Olet kuin suoraan punaiselta matolta.<3

  ReplyDelete
 18. Onneksi olkoon ja toivottavasti pääset New York:n reissulle myös.
  Kiitos ihanasta blogista ja oikein hyvää joulua!

  ReplyDelete
 19. Pahoittelen uteliaisuuttani, eikä tarvitse vastata jos siltä tuntuu :) Mutta onko sinulle tehty rintaleikkausta? Silikoneja?

  ReplyDelete
 20. Oi että mikä asu ! Ei pysty edes nimemämään parasta osaa kun kaikki sulautuu niin hyvin toisiinsa :). Minultakin lähti ääni sinulle, olisit kyllä paras valinta tuonne lähtemään !:))

  ReplyDelete
 21. Möörve,
  Sä oot vaan niin ystävällinen <3

  Neiti Kevät,
  On kyllä suuri kunnia edustaa tällaisessakin pienessä kaavassa upeaa kotimaatamme! Olipa fiksusti todettu. Olen kanssasi aivan samaa mieltä. Ihmiset matkustavat tänä päivänä helpommin ulkomaille opiskelemaan ja työskentelemään, mutta ei se Suomea sydämesä vie. Ehkä jopa vaan vahvistaa sitä suomalaista ylpeyttä omasta kotimaasta! <3 Meillä suomalaisilla on asiat loppujen lopuksi ihan älyttömän hyvin. Samaa sinulle!! <3

  Linda,
  Voih, se on yksi minun ja mieheni yhteisiä biisejä! <3

  E,
  Kiitos loistavasta vinkistä!:) Ehkä teen jopa postauksen tästä!:)

  ATIVE,
  Thanks dear!:)

  Antonia,
  Hei ihana!!Suurena unelmana se siellä kaukana häämöttää!:) Onko hei teidän seuraava kohde pian ihana kotimaamme? :)

  suklaasydän,
  Kiitos ihana! Kiva kuulla taas sinusta! <3 Oikein ihanaa joulua sinne!!:)

  BagMiss,
  Kiitos ihan hirmuisesti suuresta tuesta! Olen todella otettu että jakoisoit puolestani vaivaiutua!!!:) Ihanaa joulua sinulle BagMiss <3

  Red to Yellow,
  Thanks hun!!

  Ragdoll,
  Pyh pah, sinä sinne sopisit huiskean upeilla säärilläsi!! :)

  ANonyymi,
  Kiitos ihana kovasti!!:) Ihanaa joulua sinulle ja koko perheellesi<3

  Anonyymi,
  Ei kuule mitään tarvitse pahoitella!:) Utelias saa olla ja varsinkin kun sen on esittänyt erittäin ystävällisesti!:) Kiitos ihan mielettömästä kohteliaisuudesta, mutta mulla on 100% luomurinnat :D Mitään en ole koskaan leikellyt enkä piikittänyt kroppaani. En ole sitä kyllä vastaankaan. Jokainen saa tehdä minun mielestäni aivan mitä haluaa omalle kropalleen, jos se tuo itselleen paremman mielen ja itsetunnon. Itse en siihen lähtisi, mutta katsotaan sitten uudestaan kun 50v painaa mittarissa ja jos Luoja vaan suo, niin pari lastakin imettänyt! :D Aika hassua, sillä juuri huomenna on tulossa postaus missä totean että kun Luoja ei mulle mitään täydellisesti ryhdissä olevaa paria suonut :D

  julia,
  Kiitos ihana <3 Wau itsellesi;)

  Lotta,
  Voi miten kiva kuulla!:) kiitos paljon! <3 Kisasiskoni ovat kyllä sen verran mielettömiä tapauksia, että kaikki omasta mielestäni olisivat loistavia vaihtoehtoja. Jos mä olisin niin onnekas että voittaisin, varmaan ottaisin jonkun mukaan top viitosesta toisen bloggaajan mukaan "ystävän paikalle", sillä kaikkien meidän bloggaajien suuri unelmahan tuo on, enkä voi mitenkään kokea, että mun nimenomaan se kuuluisi saada, vaikka intohimoinen runway muodin seuraaja olenkin :) Mutta kiitos ihana tuestasi!! <3

  ReplyDelete
 22. Huomenta, mrs. V!
  Arvaas mitä, sä näytät ihna oikeasti ihan siltä kuin oisit valmis punaiselle matolle! :) Tuo mekko on todella upea, ja mun mielestä tuo punainen huulipuna on kuin piste iin päällä.
  Vautsi! Taas sä häkellytit mut! :D

  ReplyDelete
 23. One way ticket hommataan luultavasti jossain vaiheessa kesää. :) Meinasin josko sitä pistäis taas blogin pystyyn, olisi kiva kertoilla sitten Suomesta täällä asuville kavereille ja sukulaisille. :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)