Wednesday, August 10, 2011

Outfit of the day - Lady in red

Tukholmassa ollessani sain aviomieheltäni tekstiviestin: 

"Lähtisitkö kanssani treffeille ensi perjantaina kello: 20.00?

Vastasin tietenkin myöntävästi ja viime viikolla sitten oltiinkin ravintola Gaijinissa viettämässä date nightia :) Oli niin kaunis ilma, että kävimme hieman ihailemassa Helsingin rantaviivaa ennen ruokailua ja niissä kauniissa maisemissa sain otettua päivän illan asu kuvatkin. Kuvia on ihan älytön määrä ja nyt kysynkin teiltä, että mistä näistä kuvista sekä kuva-asetelmista te pidätte? Yritin ottaa hieman mallia kansainvälisistä blogeista kuten esimerkiksi The Blonde Saladista. Itse tykkään hurjan paljon enemmän tällaisista päivän asu kuvista, jotka on ulkoilmassa otettu. Tuo niin paljon eloa ja ilmettä lisää. 















dress: Filippa K, belt: H&M, clutch: Miu Miu, shoes: C. Louboutin, earrings: Snö of Sweden, bracelet: Gina Tricot, watch: Michael Kors


Last week in Stockholm, I got a text message from my husband:


"Would you like to go on a date with me this Friday at 20.00?"


With a huge smile on my face I answered a big yes back, and last Friday he took me to this wonderful asian fusion restaurant named Gaijin in Helsinki. It was gorgeous weather in Helsinki (yet again), therefore, before dinner we went to admire the beautiful coastline of Helsinki. I wanted to take advantage of the amazing weather and scenery by taking my outfit of the day night pics there. Are you sure there is enough of them now? :D How do you like the new style of my outfit of the day posts?

60 comments:

  1. Ihana mekko, ihanat kengät <3 ulkoilmassa otetut kuvat tosiaankin ovat sisällä otettuja eloisampia! Myös nuo upeat maisemat sykähdyttävät. Jos oikein siristän, niin taidanpa tuossa yhdessä kuvassa nähdä taloni katon ;)

    Ekaa kertaa kommentoin (kai?). Kiitos aivan ihanasta blogista, luen sen joka aamu aamukahvin kera. Erityisesti pidänkin siis siitä, että postaukset tulevat yleensä tosi aikaisin aamulla :)

    Hauskaa päivää kaunis!

    ReplyDelete
  2. OI aivan upeita kuvia ja upea sinä!:) Olet kyllä henkeäsalpaavan kaunis:)
    Hih, mulla oli eilen lähes sama otsikko! ;)
    Ihanaa keskiviikkoa kaunokainen <3
    Niin ja todellakin on ulkona otetut kuvat paaaaljon upeampia kuin sisällä otetut!!:) Se oliski kiva kun sais jonkun ottamaan aina kuvat ulkosalla;)

    ReplyDelete
  3. Aivan ihana toi viiminen kuva! Tykkään sun tavasta meikata, luonnollinen mut silti näyttävä :)

    ReplyDelete
  4. Wooow, tosi kauniita kuvia sinusta! :) Ja on muuten aivan upea toi Filippan mekko. Mitä tykkäsit Gaijinista? Olen haaveillut käväiseväni siellä tai Farangissa. Jos olet käynyt molemmissa, niin vertailua kehiin ;)

    ReplyDelete
  5. Noi kengät aaahhhh!!!!!!!!!!!!! <3

    ReplyDelete
  6. Anonyymi,
    Kiitos sinulle siitä, että aloitat aamusi kanssani! :) Ihanaa että kommentoit, toivottavasti kuulen sinusta vielä!:)

    Mona,
    Hahahah, great minds think a like? :D Samaa sinulle ihanuus!! Ihan totta, mutta ei vaan kehtaa häiritä muita :D

    Anonyymi,
    Voi kiitos ihan hirmuisesti suuresta kohteliaisuudesta! :)

    Tytto,
    Kiitos paljon ihana! Gaijin ja Farang ovat molemmat aivan loistopaikkoja. Niitä en osaa oikein verrata kun sanoisin niiden olevan ihan mieleittömiä molemmat! :)

    Jessy,
    Kiitos - I like them too <3

    Hillevi Hiiri,
    Ikävä kyllä en julkaise täällä mitään henk.koht elämääni käsitteleviä viestejä, kuten tuossa kommenttiboksin yllä lukee. Ikävä kyllä sinulla on väärää informaatiota (paljon väärää tietoa ollut viime aikoina liikenteessä ;)), mutta kiitos silti huolenpidosta :)

    ReplyDelete
  7. Oj då, on kyllä nättiä! :) Noi kengät on kyl täydelliset kesän nudekorkkarit sävyltään ;) Lisää ehdottomasti tälläsiä kuvia, kun on vielä hyvä kuvaajakin matkassa :)

    ReplyDelete
  8. Kyllä vain, myös omaa blogia aikoinaan kirjoittaessani huomasin, että ulkona otetut kuvat ovat ehdottomasti parempia. Se on se luonnon valo, mikä tekee ihmeitä =) Mun pitäis kans piristyä käyttämään tuota punaisen sävyä - toisi piristystä alkavaan pimenevään syksyyn. Oma ylioppilasmekkoni oli just saman värinen, kuin sinulla tämä Filippa K. =)

    ReplyDelete
  9. Saanko tiedustella, mitä aurinkopuuteria/poskipunaa käytät noissa kuvissa? Näytät tosi kauniilta, ihan hehkut!

    ReplyDelete
  10. Mun mielestä toinen kuva ylhäältä on paras, siinä näkyy asu ja asusteet parhaiten. Toki muutkin kuvat on hyviä :)

    Sulla on kerrassaan mahtava blogi ja oot kyllä varmaan tyylikkäin suomalainen kenet tiedän :)

    ReplyDelete
  11. Upeaa, oot niin upea!! Tykkäsin etenkin kuvasta jossa istuit ja siitä näki asusteesi. Tykkään vanhoissa kuvissa kehyksistä, muuten oikein hyvä asettelu :)

    ReplyDelete
  12. Aivan ihana ilmesys olet taas! :) Bongasin tuoreissa kuvissa Kim Kardashianilla lähes samanlaisen outfitin kuin sinulla kuvissa: http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1371758/seksipommi-kim-kardashianin-tuoreet-kuvat-onko-tama-selluliittia

    ReplyDelete
  13. Peaches,
    Voi kiitos ihana! Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!:) Toivottavasti kaikki on hyvin siellä ja kesä on ollut ihana!:)

    Jaana,
    Ihan totta. Luonnon valo = paras valo :) Punainen on kyllä ihan loistava väri lähes kaikille naisille. Taitaa se olla erityisen muodissa tänä syksynäkin;)

    Anonyymi,
    Voi kiitos <3 Katsojan silmissä se hehku on, ja siis osittain myös Body Shopin golden bronze aurinkopuuterin :)

    october,
    Oot ihana :)

    Sus,
    Voi kiitos tästä avusta! PIdän mielessä!:) Ja olet kovin ystävällinen. Kiitos kauniista sanoistasi!

    viveka,
    Kiitos paljon avustasi! Pidän mielessä!:)

    Anonyymi,
    Kiitos kauniista sanoistasi! Olet kovin hyväsydäminen <3 Käynpä katsomassa linkin! :)

    HillveiHiiri,
    Kiitos paljon ymmärryksestä!:) Toki jos laitat minulle sähköpostia omalla nimelläsi niin pystyn jotenkun kuten sinulle vastaamaan ja ehkä korjaamaan "harhaluuloja" :)

    ReplyDelete
  14. Kauniita kuvia tosiaan. Ciara on upea, etkä sinä kyllä jää hetkeksikään hänen varjoonsa! Pidän kuitenkin myös perinteisistä päivän asu- kuvistasi, joten älä huoli sisäkuvista :)
    Toiveena esittäisin meikki-postauksen :)

    ReplyDelete
  15. Kaikki kuvat ovat kyllä niiiin mielettömiä, etten osaa sanoa lemppareita. Ehkä kolmanneksi viimeinen, nuo kaikki sarjakuvat ja tuo missä näkyy vain upeat Louboutinit! Muistutat muuten toisessa sarjakuvaryppäässä, oikean puoleisessa kuvassa hirveästi Kate Middletonia :)

    ReplyDelete
  16. tuo kaupunki taustana olisi ollut aivan upea, jos olisit itse ollut hieman kauempana ja näkynyt kokonaan. vaikea varmaan käytännössä toteuttaa :D upeita kuvia kaikki! olet kaunis ja kuvauksellinen :)

    ReplyDelete
  17. Mistä päin helsinkiä kuvat on otettu? :)

    ReplyDelete
  18. Ulkona otetut kuvat ovat parhaita,varsinkin kesällä :) Itse rakastan kuvia missä on vettä,rauhoittaa mieltä. Joten teit aika vaikutuksen kuvillasi: Kauniin henkeäsalpaava
    Mrs V,punainen mekko ja maisemat mitä kauneimmat <3 Voi,kunpa olisin sinun ystäväsi,niin silloin voisin kertoa kuinka ylpeä olisin sinusta :) Ja ikuisena romantiikkona,ihanan viestin olit saanut mieheltäsi!

    ReplyDelete
  19. Ihania kuvia ja aivan mieletön blogi! Ehdottomasti Suomen kärkikastia.

    Voitko kertoa miten käytät ihania Louboutineja? Käveletkö niillä ihan huoletta ulkona erilaisilla pinnoilla vai pidätkö niitä suurimmaksi osassa vain sisätiloissa? Ostin juuri itselleni ensimmäiset kyseiset ihanuudet enkä oikein ole uskaltanut ulos ne jalassa, ainakaan jos maa on märkä...

    Ihanaa päivän jatkoa Mrs. V.!

    ReplyDelete
  20. Totta kai ulkona otetut kuvat on aina jotenkin kivempia, varsinkin näin kesäaikaan.
    En silti haluaisi, että blogisi menisi liikaa jonkun The Blonde Saladin kopioimiseen, ei ole ollenkaan hyvä asia, jos blogistasi katoaa persoonallisuus :(

    Aivan ihana Miu Miu:n laukku, by the way! :)

    ReplyDelete
  21. itsekin olen näiden ulkonaotettujen asukuvien kannalla, ovat kivaa vaihtelua, aivan upeita kuvia ja olet niin KAUNIS!! ja ihana asu myös <3

    ReplyDelete
  22. Ihania kuvia! Paljon eloisampia kuin sisällä otettu, ja ihanaa kun detailsit näkyy! :)

    ReplyDelete
  23. Mitä muuta tähän nyt vois kirjottaa, kun, että ihana asu (taas kerrna :D ) ja näytät super nätiltä! :)

    ReplyDelete
  24. Oi että tuo kokonaisuus on kaunis!

    Siitä syystä yksi kysymys: minkähän vuoden mallistosta mahtaa olla tuo mekko? Voi kun tuollaisen jostain löytäisi joskus itsekin!
    Ja Miu Miun laukut + kuuluu munkin lemppareihin :)

    Ja hienot kuvat! vieläpä kotikulmilta :) (itsekin tulee tuolla useamman kerran päivässä pyörittyä kun on 3 eri kokoista ja ikäistä vinttikoiraa kotona. Väillä aina oon kauempana bongannut teidänkin haukut, joten toivottavasti vielä tässä törmätään!)

    ReplyDelete
  25. Red is efinitly a color for you:) it makes your skin glow!beautiful!

    ReplyDelete
  26. minusta tuo missä istut rantakallioiden päällä on paras ja mielettömän upea kuva sinusta! en usko että susta kyllä huonoja kuvia saakaan :)
    ja ihana tuo kysymys mieheltäsi...
    kysyisin sulta kokeneemmalta neuvoa, vaikka en tiedä oletko joutunut miehestäsi olemaan pitkiä aikoja erossa, mutta oma mies on parhaillaan rauhanturvaajana ja välillä menee kolmekin viikkoa näkemättä. Tällä hetkellä oon viettämässä kesälomaa ja on kyllä ollut huonoin loma ikinä. Miten sinä selviät ikävästä? Asut kuitenkin ulkomailla niin perheestäsi ja ystävistäsi joudut silloin olemaan erossa. Toisaalta olen tähän asti jo selvinnyt ja vielä olisi puolivuotta jäljellä, ellei hän lähde uusimaan reissua joskus. Rakkaus kyllä kestää, mutta jotain neuvoa tai vertaistukea lähdin sulta hakemaan:)

    ReplyDelete
  27. En tiedä, meneekö kysymys yli sen rajan, mihin haluat vastata, mutta kysyn silti kun en muista onko asiasta ollut puhetta; puhutko miehesi kanssa suomea? Jos puhutte kielellä joka paljastaa asuinmaasi niin ei tarvitse vastata :)

    ReplyDelete
  28. Aivan ihania ja upeita kuvia sinusta :) Viimeinen kuva on varsinkin aivan mahtava!

    ReplyDelete
  29. 2,3 ja 4 isoista kuvista ovat rentoja. Varsinkin 4 on upea joka tavalla. Tykkään myös viimeisestä vaikka se saisi olla ihan hieman kauempaa otettu.

    Mun mielestä taas on hyvä että katsot mallia hyvälaatuisista blogeista, persoonallisuus ei siitä mihinkään katoa. Hollantilaisessa L'Officiel lehdessä oli hyvä juttu Andysta (Style Scrapbook) kokonaiset 4 sivua:) Mun mielestä sulla on hyvät mahdollisuudet yltää ihan samaan!

    ReplyDelete
  30. Voisitko tehdä omista häistäsi postauksen? :) esim. esitellä mekkoas? oot tosi kaunis!

    ReplyDelete
  31. Pakko sanoa, näytit eka kuvassa Michelle Obamalta, tai tuli susta mieleen se! =)

    ReplyDelete
  32. Aivan upeita kuvia! Pidän varsinkin noista, joissa istut rantakivillä. Ilta-aurinko luo tunnelmaa. Kaunis olet, jälleen kerran! :)

    ReplyDelete
  33. Oi miten romanttinen viesti omalta aviomieheltä!<3

    ihania kuvia, sinulle sopii kyllä upeasti punainen!:)

    ReplyDelete
  34. Joku mainitsi, että toivoisi ettei Strictly Style menisi liikaa Blonde Saladin kopioimiseen.

    Mielestäni SS on niin kauan nimenomaan Mrs. V:n näköinen, kun hän on tyylilleen uskollinen, eikä yritä epätoivoisesit pukeutua vaikkapa juuri Chiaraksi. Eli ei päivän asu kuvien tyylin muuttuminen vaikuta vielä mihinkään =)

    Kiitos ihanasta blogista Mrs. V!

    ReplyDelete
  35. Kauniita kuvia, vielä niin ihanan kesäisiäkin vaikka syksy alkaa jo pikkuhiljaa tuntumaan ilmassa :)
    Ja tuollaset pienet, mutta sitäkin romanttisemmat eleet omalta mieheltä on kyllä niitä parhaita :)

    ReplyDelete
  36. Emmi,
    Kiitos ihan kauheasti. Sanon aina, että kauneus on katsojan silmissä, mutta oikeastihan pitäisi sanoa, että kauneus on katsojan sydämessä. SIllä sydmäen silmin sitä on parempi muita ihmisia katsoa <3 Kiitos paljon idesta sekä rohkaisusta! :)

    Anonyymi,
    Kiitos ihan hurjasti kauniista kommentista. Ihailen Kate Middletonin tyyliä ja eleganssia suuresti, joten suuri kohteliaisuus! :)

    Anonyymi,
    Juuri niinkuin arvasit, niin yritystä olui, mutta ei lokaation takia ihan onnistunut :( Kiitos kaunis sydämellisyydestäsi!

    Anonyymi,
    Eiran rannasta :)

    Elisabete,
    SÄ kyllä jaksat aina olla niin positiivinen ja rohkaiseva. Kiitos, että viihdyt täällä blogissani ja kommentoit aina niin aktiivisesti <3 Olet mahatava.

    Marika,
    Kiitos ihan hurjasta kohteliaisuudesta. Olet kovin hyvä sydäminen ja kiltti. Jos katsot tuolta oikealta sivupalkista kategorioista kengät linkin, niin siellä olen kenkien hoidon yhteydessä sepustanut paljonkin miten korkkareitani käytän! :) Mutta kyllä, pääasiallisesti sisällä ja tilanteissa kun ei tarvitse paljoa ulkona kävellä (autolla liikenteessö). Tosiaan, mukulakivet kun ei ole Louboutinien kavereita :(
    Samaa sulle ihana Marika!

    Anonyymi,
    Voi kiitos! Uusin ihastukseni ! <3

    Maija,
    Kiitos, että pidät "persoonallisuudestani" vaikka hyvin pinnallista blogia pidänkin :) Tuskin jos ulkona otettuja kuvia näkee enemmän olemaan, niin se on liikaa "kopioimista". Yritän tosiaan vaan kehittää blogiani hieman eteenpäin, ja kansainvälisissä blogeissa ei muuta olekaan kuin ulkona otettuja kuvia. Enemmän sitä SUomessa erottuu joukosta, jos on enemmän ulkona otettuja kuvia:) Ja kiitos paljon!! Se on uusin suosikkini <3

    Anonyymi,
    Voi kiitos kauniista sanoistasi. Kauneus on katsojan silmissä / sydämessä <3

    Joanna,
    Todella kiva, jos pidätte, sillä minä pidän ehdottomasti näistä enemmän. Harmi vaan, että pitää aina saada joku auttamaan tällaisissa kuvissa :/ Siksi varmaan tulee vielä kuitenkin niitä sisällä otettuja kuvia :(

    kaura,
    Mitäs muutakaan voisin tähän sanoa kuin kiitos, että sinä hyväsydäminen ja ystävällinen ihminen viihdyt blogissani :)

    Celina,
    Voi kiitos sinulle kaunis! Tuo mekko on ostetu viime vuoden mallistosta. Toivottavasti löydät oman vastaavan! :)
    Ja tule ihmeessä moikkaamaan!:) Me ollaa usein siellä koirapuistossa sosialisoimassa. Niin ihanaa porukkaa (koiraa kuin omistajaa) siellä kulmilla <3

    fedu,
    Thank you so much for your kind words. Beauty is in the eye of the beholder <3

    Veronca,
    Kiitos paljon ihana palautteestasi!:) Tosin, kuten aina, minusta todellakin saa ihan kamalia kuvia, mutta sitä yrittää valita ne edustavimmat blogiin :) Mun mies on mieletön <3 Ikuinen romantikko <3 En ikävä kyllä halua täällä liikaa puhua ns. yksityiselämääni liittyvistä asoista, mutta sanon sinulle sen, että paljon voimia. Itse en kyennyt olemaan kovin pitkiä aikoja erossa, siksi muutinkin aikoinaan ulkomaille <3 Voimia sinulle! olet vahva! :)

    ANonyymi,
    Mieheni on suomalainen, joten suomea puhumme:) Enempää en täällä blogin puolella asiasta ikävä kyllä puhu, mutta kuten olet kysymyksesi muotoillut: Kiitos ymmärryksestä! :)

    Anonyymi,
    Voi kiitos! Kauneus on katsojan silmissä:)

    champagne,
    voi kiitos hirmuisesti palautteesta:) Itse olen samaa mieltä. On muava yrittää kehittää itseään kaikilla saroilla :) Vaikka tässä mennäänkin aika pinnallisissa asioissa :D Kiitos huimasti todella kauniista sanoistasi. Kiitos kun käyt blogissani ja kommentoit niin rakentavasti ja sisältörikkaasti! :)

    Anonyymi,
    Voi ikävä kyllä hääni ovat minulle kovin tärkeä, sydäntä lähellä oleva ja privaatti asia, etten tahdo mitään siitä täällä julkisella puolella jakaa. Kiitos paljon kiinnostuksestasi ja toivottavasti ymmärrät?:) Kiitos vielä - kauneus kun on katsojan silmissä :)

    Henrikka,
    Kiitos!:) Ei olisi hassumpaa olla Lady in redin sijasta First Lady! :D

    Kata,
    Kiitos paljon ihana <3 Ilta-aurinko oli ihana!

    Sofiina,
    Se on semmoinen romantikko <3 I'm a lucky girl <3 Kiitos paljo kauniista sanoistasi! :)

    ReplyDelete
  37. Anonyymi,
    Voi kiitos paljon! Olen ihan samaa mieltä <3 Sitä samaa sinulle ihana!

    Taru,
    Kyllä, syksy tuntuu koputtelevan ovella :/ Ihan samaa mieltä. Arjen ihanuus se pitkän onnen päälle rakentaa <3

    ReplyDelete
  38. Aivan ihania kuvia, ulkona otetut kuvat ovat kyllä hienompia kuin sisällä otetut. Hiuksetkin hulmuavat kauniisti :)

    Pidän erittäin paljon tyylistäsi ja positiivisesta asenteestasi, olet mahtava!

    ReplyDelete
  39. Miten upeita kuvia, kade olen oikein kun olet noin kaunis ja kuvauksellinen:) Suosikkini kuvista ovat tuo missä kävelet laiturilla ja pitelet mekon helmaa, sekä tuo missä istut kalliolla ja katsot kameraan:) Aivan mielettömiä toki siis kaikki, eli tuollaisia kuvia on kyllä ilo katsella välillä sisäkuvien lisäksi, mutta laadullisesti kuvasi näyttävät aina olevan todella hyviä:) Antaahan se eri tausta monesti vaihtelua ja erilaista ilmettä kuville:)

    ReplyDelete
  40. Voi kuinka kauniina taas olet ollut! Jokos olet palannut kotimaahasi vai vieläkö majailet Helsingissä? :) Sun pitäisi muuten käyttää enemmän punaista, sopii niin hyvin!

    ReplyDelete
  41. herran jumala oot kaunis tuossa viimeisessä kuvassa!!!! :) hymyile enemmän suoraan kameraan äläkä katsele maahan, oot niin nätti!:)

    ReplyDelete
  42. heippa! oli vaan pakko tulla sanomaan, että arvostan hirveesti sitä kuinka hyvin pidät yksityisyydestäs kiinni! tuli mieleen tuosta hääjutusta, en ymmärrä miksi jotkut tekevät postauksia omista häistään, tai vielä vähemmän ystäviensä. suosittuja blogeja lukee kuitenki tuhannet ihmiset ja mukaan mahtuu jos millasta porukkaa. tuntuu että bloggareilla sumenee se, kuinka paljon kannattaa paljastaa, varsinkin mitä pidempään on blogannut. joten todellakin kannattaa pitää toi linja, saat varmaan kiittää itseäs vielä monta kertaa:) -eveliina

    ReplyDelete
  43. Tosi kaunis mekko ja muutenkin ihastuttava asu! :)

    ReplyDelete
  44. Ei tässä auta muuta kuin yhtyä muihin; todella kauniita kuvia! Ja sinä olet aivan mielettömän upea ilmestys! :)

    ReplyDelete
  45. Minun milestäni ulkona otetut kuvat ovat kaikkein upeimpia. :) Harmi ettei itselläni ole mahdollisuutta hovikuvaajan, joten itselaukaisin on käytössä..

    ReplyDelete
  46. Punainen pukee sua todella hyvin, ja jälleen kerran upea asukokonaisuus! :) Itsekin kenkä- ja laukkufriikkinä mua kiinnostaisi kovin tietää montako kenkäparia ja laukkua sulta löytyy? :)

    ReplyDelete
  47. Heippa ! En oo ikinä ennen kommentoinu sun blogiis mutta nyt oli pakko tulla kommentoimaan että ihan äärettömän kauniita kuvia ! Varsinkin toi kolmanneksi alin kuva.. Härreguud!! Se sopis nii hyvin toho banneriks vai mikä sen nimitys onkaan..:D Kaikkea hyvää =)

    ReplyDelete
  48. aivan ihana asu, kerrassaan upea ! kuvatkin ihania, ei haittaa yhtään että niitä oli vähän enemmän, itseasiassa juuri parempi että kuvia on hiukan runsaammin :) !

    ReplyDelete
  49. Mä en ymmärä miten mä olen voinut vasta nyt löytää tän sun blogisi!!:O Oon lueskellut kaikennäköisiä blogeja jo reilun vuoden verran ja nyt vasta eksyin tänne!:O Mikä menetys!!!!:(
    Sulla tyttö on aivan mahtava tyyli, yhdistelet ihan taivaallisesti eri värejä, eri tyylejä ja ennen kaikkea eri vaatteita!:D + oot tosi nätti ja kuvauksellinen!!:D Voi ei, mä en löydä mitään negatiivista sanottavaa tästä sun blogista, vain positiivista kehuttavaa!!!:D
    Jatka samaa rataa, tästä sait taas yhden uuden lukijan!!:D

    ReplyDelete
  50. Voi hyvänen aika sä olet upea! Oikea rotukissa, jos näin saa sanoa :)! Kauniit kuvat ja asu.

    - i

    ReplyDelete
  51. I love this outfit! Beautiful dress!

    Best wishes from Germany
    Angela

    ReplyDelete
  52. Siis mitkä kengät! Etkö jo ole miestäsi pidempi noitten korkojen kanssa, kun et muutenkaan kovin lyhyeltä näytä?

    ReplyDelete
  53. Voiii, vika kuva on niin nätti! Sooo elegant:)

    ReplyDelete
  54. Beautiful.. love your shoes and your bag. the colour of the dress ist amazing

    ReplyDelete
  55. Aivan ihana asu ja kuvat! Mäkin tykkään kyllä katsella asukuvia jotka on otettu näin ulkona ja ihanissa maisemissa (--: <3

    ReplyDelete
  56. Ihania kuvia! :) Kello näyttää super hyvältä, mikä malli?

    ReplyDelete
  57. Olet todella kaunis! Ja kauniin värinen mekko!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)