Tuesday, August 9, 2011

Hyvää yötä videolla


I am so sorry for you all that do not have a clue what I am talking about :D Soon you'll get some videos in English as well - I promise. Here I just wanted to say good night to everyone and showed off my very attractive home / walk-the-dogs clothes, in which I am probably most comfortable in <3

19 comments:

 1. hehe voi miten ihana koira! niin kiltisti pysyi tossa maman vieressä ja varmaan ajatteli et mitähän täs tapahtuu :D itsekin oot tosi ihanan oloinen! ihania loppukesän päiviä! :)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana hyvänyöntoivotus! :) Oon ennenkin sanonut tän, mutta vaikutat niin mukavalta ja aidolta. Hauska nähdä myös tällästä "rentoa" asua. Tästä ei voi videopostaus paljon parantua:) Hyvää yötä sullekin!

  http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. toi on ihanaa olla vaan verkkareissa ja mahd. mukavissa vaatteissa kotona! ja aivan ihana video, ja suloinen koira teillä! kunnon pusukoira :)

  ReplyDelete
 4. Ihanan iloinen ja positiivinen video!!!

  ReplyDelete
 5. Voi että miten sulonen koira ja bloggaaja! :) Ei mulla muuta, öitä vaan sinnekin!

  ReplyDelete
 6. Pakko kommentoida vielä tähänkin vaikka just äsken laitoin pitkän kommentin:D Aivan ihana koira, miten suloinen:) Ja onhan se mukava olla rennoissa vaatteissa välillä, kotona sillä ei ole niin väliä:D Hyvää yötä sinullekin mrs. V! :)

  ReplyDelete
 7. Hih, ihana postaus! En oo tainnu ennen kommentoida, mutta sanotaan nyt: kiitos tosi kivasta blogista, luen yleensä joka aamukahvin kera ennen töitä :) Sulla on upea tyyli, tykkään kovasti.

  -Anna

  ReplyDelete
 8. Ihana postaus! Vaikutat niin aidolta etkä jäykistele turhia :) Hyviä öitä sinnekin.

  ReplyDelete
 9. Kirjotat tosi pinnallista blogia, mutta silti Susta saa semmosen kuvan että oot todella sydämmellinen ja ihana ihminen:).


  PS!! I H A N A koira Sulla:)

  Öitä !

  ReplyDelete
 10. minkä nimisiä teidän koirat on (: ?

  ReplyDelete
 11. voi miten ihana ele lukijoille, hyvän yön toivotus :) siskollani ja minulla on ihan hirmunen rotikka kuume, ja tämä ei kyllä auta asiaa :D teillä on kyllä kaksi varsin ihanaa karvakorvaa<3

  ReplyDelete
 12. vaikutat kyllä todella ihanalta persoonalta! Ja ihanat koirat sinulla <3


  diamondgirl-janika.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. Voi että mikä ihana koira! Rotikat on ihan parhaita. Tuli kova koirakuume!

  ReplyDelete
 14. hassu kysymys tuli mieleen: puhutko koirillesi suomea vai sitä kieltä jota asuinmaassasi puhutaan? :D
  kummalla kielellä tottelevat paremmin ? : D

  ReplyDelete
 15. Rebekka katteli tän videon ja lähetti sulle ja Upolle takas terveisiä, että "Hei-hi, mumbo" :D

  -Maj

  ReplyDelete
 16. Ihana koira <3 kysymys ei liity nyt yhtään tähän postaukseen, mut tuli mieleen et mitä kaikkia kieliä sä osaat puhua ja miten hyvin? Voisitko tehdä joskus jonku videopostauksen jossa puhusit eri kieliä? :) ..siis muutakin ku englantia :) sun blogis on ihan paras!

  ReplyDelete
 17. Ihana video. Alko hymyilyttämään lopussa. :)

  ReplyDelete
 18. Kiva että laitoit videon pitkästä aikaa! Tuovat kivaa vaihtelua :)
  Tämä video on aivan mahtava, varsinkin kun koira on mukana!

  Omaa pentua olen odottanut iäisyyden! Vihdoin sunnuntaina saan hakea oman rotikka vauvvan <3

  ReplyDelete
 19. Kerrassaan ihana ja tyytyväisen oloinen koira ! Vei kyllä täydellisesti huomion :D haha. Lepposen olonen hurtta :) Ja kivoja nämä videot!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)