Wednesday, August 10, 2011

Another Accidental CopyCat

Ihanalta lukijaltani sain tänään kommenttiboksiin vinkin, että tänään esittelemäni viime perjantain treffiasuni oli hyvin samanlainen Kim Kardashianin asun kanssa, joka kuvattiin hänen päällään eilen. Onhan tuossa joitakin samoja elementtejä? :) Rakastan muuten tuota Guccin tämän kesän malliston kultaista clutchia!! :)Today I got a tip in my comment box from one of my wonderful readers. She hinted, that the red outfit from my date night last friday which I showed to you guys earlier today, was very similar to the one seen on Kim Kardashian just yesterday. Indeed, there are some similar elements. Yet another accidental CopyCat! :) Btw, I love that golden Gucci clutch from this s/s line! 

6 comments:

 1. Hei, sinähän et ole CopyCat, se on tuo Kim joka sua on matkinut ;D

  Luin joku aika sitten jostain lehdestä, että nuo clutchit on äärettömän hankalia kantaa ;D

  ReplyDelete
 2. Minäkin pidän suuresti Guccin tämän kesän laukuista... vaikka tuo clutch ei niistä olekaan suosikkini. :D Sinä näytit tyylikkäämmältä treffiasussasi kuin Kim. :)

  ReplyDelete
 3. Kim on kyllä mielettömän kaunis kurveineen! Tämä sama kuva oli iltasanomien sivuilla isolla otsikolla tyylillä "Kimillä sellutiillia". Eipä voi sanoa kuin huhuh..

  http://todellajossain.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. en ymmärrä miten tuollainen vartalo voi olla mahdollinen.. nimim. kyljet ja lonkka samassa linjassa

  ReplyDelete
 5. Sinä kyllä pieksit Kimin ihan 6-0 näissä asuhommissa. Kim näytti musta aika frumpyltä (varsinkin, kun hänen vartalollaan olisi mahdollisuuksia vaikka mihin) kun taas oma asusi oli ihan spot on.

  Tiedätkö, just juteltiin yhden kaverin kanssa, että muotilehtiä tulee nykyään ostettua tosi harvoin, kun on kasa hyviä muotiblogeja. Tätä kun lukee, niin Voguet ja Ellet on ihan turhaa kamaa ja ostan niitä nykyään vain, jos niissä on joku muu kiinnostava kansijuttu.

  Kivaa loppuviikkoa ja rapsutuksia myös suloisille vuffeillesi!

  ReplyDelete
 6. Kim on niin upea!! :)

  www.thecabinetoffashion.blogspot.com

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)