Monday, August 29, 2011

Bloggers for Yves Rocher Waterproof Campaign!

Noniin.
Tuossa elokuun alussa palajastin, että olen mukana kolmen muun pohjoismaisen blogittaren kanssa Yves Rocherin meikkikampanjassa. Tänään julkaistiin työn tulos ja kampanjan teema - eli Yves Rocherin vedenkestävät meikit! Täytyy sanoa, että oli ihan uskomattoman hauska projekti! Sitä niin yritti keskittyä, että ilme ei värähtäisikään kun sitä saa kulhollisen/ilmapallollisen vettä naamalleen, mutta eihän sitä reflekseilleen mitään voinut! :D Eri nettisivuilla, kuten esimerkiksi Facebookissa tai Kenzas.se pyörii Yves Rocherin waterproof campaign - mainos, missä voit käydä heittämässä meidän bloggareiden päälle kasan vettä ja tutkiskella näiden vedenkestävien meikkien pitävyyttä. Tässä teillekin hieman behind the scenes matskua ja tarkemmin tuotteesiin voi tutustua Yves Rocherin omilla sivuilla. Täällä blogini puolella on tulossa vielä mielettömiä arvontoja, joten pysykääpä kuulolla! :)

Iso märkä pusu teille kaikille! :)



A little while ago, I mentioned to you guys that I got to be part of Yves Rocher's new make up campaign. Well today the campaign has been launched and I pasted a behind the scenes video here for you guys. It's amazing, even though you try your hardest not to react to the big bowl/balloon of water coming at you, you just can't help your reflexes! :) Go and see how the waterproof make up survives this test at Yves Rocher's own website! :) Soon there are some amazing ballots coming up in my blog from behalf of Yves Rocher, so stay tuned! 

A big wet kiss to you all! :)

50 comments:

  1. Siis tää on kertakaikkiaan niin hauska ja ihana!! <3 :) Olette kaikki ihania:)) Pusuja takas!:)

    ReplyDelete
  2. Aivan mahtava video :D Toivottavasti teillä oli Huntterit jalassa ;)

    ReplyDelete
  3. Ihana!! :D Yhh, varmaan kamala tunne saada vedet naamalle. Sitä miettii, että ääk, mun meikit menee. Tässä ei onneks menneetkään :-)

    ReplyDelete
  4. Haha, kikattelin täällä ihan kunnolla :D Ihana! Ootko muuten leikannut hiuksias kerroksittain millään lailla? Kun monesti sulla on tyvi koholla ja muuten niin rennosti hiukset. Oma pehko ei pysy koholla ei sitten millään, haluaisin ilman aineita sen pysymään vähänkin näyttävänä. Ajattelin leikata vähän, jos niihin sais vähän keveyttä ja ilmavuutta...

    Edelliseen postaukseen viitaten, itselläni olis harkinnassa Vagabondin vaaleenpunaset kumpparit, mut täällä ei ainakaan ole enää kokoja. Himottas ostaa räikeet saappaat nyt syksyn tullen, mutta saas nyt nähdä, mitä väriä uskallan kotiuttaa!

    ReplyDelete
  5. hauska ja ihana video :D ja hyvin näytti meikit pysyvän ;)

    ReplyDelete
  6. Vau! Oli varmasti hieno kokemus päästä mukaan tollaseen :)

    ReplyDelete
  7. Hieno video, tosin vähän pisti silmään sinulle tehty raskas meikki, olet niin säteilevä aina omassa raikkaassa meikissäsi :)

    ReplyDelete
  8. Tulipa hyvä mieli tästä videosta, teillä on kyllä ollut tosi hauskaa siellä! :))
    Mutta noi vesi-ilmapallot.. hui.. En olisi kyllä pystynyt pitämään ilmettä noin tyynenä jos tietäisin että joku heittää sellaisen kohti kasvoja :)

    ReplyDelete
  9. Eikä! Ihana! :D Iiiihan erilainen mainos, mitä odotin!!

    ReplyDelete
  10. Vautsi! Ihana video <3

    ReplyDelete
  11. Hauska!
    Kuten tiedät, olet kaunis - haluaisinkin kysyä, miksi et ole tehnyt hampaillesi mitään, eli hankkinut vaikkapa aikuisiällä rautoja ja saanut hampaasi kuntoon vuodessa-parissa. Kun muuten olet niin tarkka ulkonäöstäsi. Tähän tiedän että moni sanoo, että "persoonalliset hampaat", mutta fakta on, että iän myötä (sitten neli-viiskymppisenä) hampaat työntyvät enemmän ja enemmän ulospäin ja ne törröttävät vielä enemmän. Joillain tulee jopa niskavaivoja.

    ReplyDelete
  12. Mona,
    Oli hauskaa, vaikka sitä kyllä nauroi omia refleksejään tuossa videolla :D Nuo muut tytöt olivat kyllä upeita, ihmetyttää vielä enemmän mun pällistely tuolla :D sinä olet ihana!

    Minna,
    hahahah! hunterit olisi sopineet teemaan! :D

    AnsQ,
    Mä kyllä luotin meikkeihin, mutta tuossa tilanteessa sitä ihmetteli kun se vesi-ilmapallo ekan kerran osui, että miten ihmeessä tää voi näyttää hyvältä!? :D Tekniikka oli kieltämättä loistava.

    M,
    Joo niin täälläkin :D Releksit on vaan niin uskomattomia :D Mun hiuksia en ole taas yli vuoteen leikannut... Ja mä perin tuon pienen tyven nosteen/pyörteen isältäni. Tosin kuivaan useimmiten hiukseni papiljottien avulla, milloin samanlaista nosettta saa aikaiseksi! JOten suosittelen sen kokeilua! :)

    janskiu,
    Meikit pysyi kyllä hyvin ja mä pidin kovasti tuosta videon musiikista! :)

    Suvi,
    Kyllä täälläkin naurettiin :D

    Petra,
    Kokemus oli kyllä melkoinen! Kovin kiitollinen olen tästä mahdollisuudesta! :)

    Anonyymi,
    Voi kiitos paljon! Mulla oli nimittäin aivan sama reaktio kun näin nuo meikit ekan kerran itse peilistä. Todella raskaat eikä lainkaan sellaiset mitä itse käyttäisin, mutta siellä olin töissä muita mukisemata toivoin vain että he saivat meikistä juuri haluamansa:)

    MayaK,
    Mulle tuli kyllä kans hyvä fiilis tuosta miten pirteästi video oli tehty. Kiva musiikki kruunasi! Täytyy sanoa että kyllä kauhistutti ja kyllähän sen reaktion tuossa filmilläkin näkee :D Kiitos sinulle kuitenkin ystävällisyydestäsi! <3

    Soccermom,
    hahahha :D Kiitos ihana! Mitä sitten odotit? :)

    ReplyDelete
  13. Sofiina,
    Kiva että pidit! :) Minäkin pidin tuosta biisistä!

    Anonyymi,
    Minulla on ollut nuoruudessa raudat lähes vuoden, mutta huonosti hoidetun retention takia hampaat palasivat takaisin vinoille raiteilleen:( Aikuisiällä tutkin jopa posliinikuoria vaihtoehtona, mutta toimenpide oli niin luonnoton ja radikaali (omaa hammasta olisi hiottu ihan kunnolla pois!) että totesin pitävän mielummin omat hampaat vinona. Nyt kuitenkin olen hakeutunut takaisin oikomishoitoon ja yritetäänkin tämän firman kanssa etsiä parhaillaan tapoja miten voitaisii tehdä blogini puolella yhteistyötä sen saralla :)

    ReplyDelete
  14. Hei onko tietoa, mikä biisi tässä videolla soi?

    ReplyDelete
  15. Biisi löytyikin, sehän oli Alex Saidac - We Shine.

    ReplyDelete
  16. Vautsi, olipa hauska ja mahtava video ja kiva kampanja:) En kyllä itse olisi pystynyt pysymään tyynenä kun vesi-ilmapallo läsähtää naamaan:D
    Kysyisin vielä, että mitä mieltä olet Uggeista? Ne kun tahtoo jakaa mielipiteitä enkä ole vielä sellaisia sinulla nähnyt. Ajattelin vain, että omistatko sellaisia ja jos omistat, niin minkä malliset:)?
    Mukavaa viikkoa!

    ReplyDelete
  17. Ihana! :D Näytät todella kauniille, samoin Ulrikke. Millainen hän oli, jos pääsit tutustumaan? Itse en norjaa ymmärrä, katson vaan hänen blogistaan kuvat. :D

    ReplyDelete
  18. Olitpas tosi kivannäkönen tossa, erilainen kun normaalisti mutta ei pahalla:) Oon ainakin tosi innoissani ja haluan kokeilla tota sarjaa!:D

    ReplyDelete
  19. Vielä se, että tiedätkös millon nää tulee Suomeen myyntiin kun ei ainakaan nettisivuilla vielä näkynyt?:)

    ReplyDelete
  20. AIvan älyttömän ihana video, ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle : )

    ReplyDelete
  21. Hauska video kyllä :) ja hauskat olivat varmasti myös kuvaukset :)

    ReplyDelete
  22. Todella ihana video! Nyt hymyilyttää varmasti koko loppu päivän! :)

    ReplyDelete
  23. Hauskasti toteutettu mainosvideo. Oikeesti huomasi että meikit pysyy. Olisi kyllä oikeasti vaikea pitää kasvoja peruslukemilla kun vettä tulee päälle!

    ReplyDelete
  24. Hahah olipas kerrassaan hauska!! :)

    ReplyDelete
  25. Hahah olipas kerrassaan hauska!! :)

    ReplyDelete
  26. Pitkästä aikaan mainos herättää itsessäni tunteita. Tämä on yves-rocherilta todella hyvä veto,uutta/raikasta. Ja uusia asiakkaita! Apua,olen tosiaan sanaton. Olen niin iloinen puolestasi,ja ylpeä josko näin saa sanoa. :) Todella hienon projektin toteutitte. Ole ylpeä siis itsestäsi,hienoa työtä. TODELLA ISO HALI <3

    ReplyDelete
  27. Hauska video! Ja kertoo mun mielestä paljon sun luonteesta (ja muidenkin bloggaajien) kun suostuit mukaan, et ota itteäs yhtään liian vakavasti! (Ei sillä että oisin koskaan luullutkaan niin mutta siis joo... :D)

    ReplyDelete
  28. Todella hauska mainosidea! Kävin heittämässä sun naamaan vesi-ilmapallon ja maljakollisen vettä. ;)

    Luulin ensin, että teidän piti olla silmät auki, ennen kuin katsoin koko videon. Mietin jo, että miten kukaan voi olla silmät auki ja ilme kivettyneenä, jos viskotaan vettä naamalle?! :D Videon katsominen paljasti sitten, että silmät sentäs saitte laittaa kiinni. :)

    ReplyDelete
  29. hauska video :)! tiedätkö mikä biisin nimi on joka soi taustalla? tosi hyvä :)

    ReplyDelete
  30. Heippis! Mun piti tulla myös kertomaan että aivan huikeen kiva tämä kampanja! Näytätte kaikki niin kauniilta!

    Oon tässä illan mitaan heittänyt sua vesi-ilmapallolla pariin otteeseen ja muitakin tyttöjä. :)

    Niin ja me ehkä näämme syksyllä! ;)

    Terkuin, maailman laiskin kommentoija, mutta sinunkin blogin aktiivinen seuraaja! :)

    coco

    ReplyDelete
  31. Hienosti tehty video ja vähän makeeta kun meikit oikeesti pysy!!:)

    ReplyDelete
  32. oli ihan huippu video! ootte kaikki kyllä tosi kauniita! :)
    ja tiedustelisin, mikä biisi tossa taustalla soi?

    ReplyDelete
  33. Vaude, ootpa päässyt hauskaan juttuun mukaan! Ei voi muuta sanoa kun tosi hyvä idea ja toteutus:)

    ReplyDelete
  34. Olipas jauska ja ihana viedo, olette kaikki neljä ihan supereita noiden ilmeiden kanssa :D Uuuh, kun edes ajattelen että saisin vesi-ilmapallon naamaan ja ilmeen pitäs olla peruslukemilla.. Hui! Mutta hyvin te onnistuitte, ja on muutes pirun vedenkestävät meikit!

    ReplyDelete
  35. Hei Striclystyle!

    Tiedätkö mitä?
    Olet paras! :)..video on mahtava ja hauska!

    ReplyDelete
  36. Ihan mahtava! :) sanoko joku että oli jo nähnyt telkkarissakin?

    ReplyDelete
  37. Hui, toi kuvaus näytti hankalalta! Itellä räpsyis silmät, enkä luultavasti pystyis vastustamaan kiusausta läimäistä sitä palloa pois.. :D Suoriuduit siitä tosi hyvin. Sun silmät on tosi kauniit!


    http://bohoclassic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. hyvä että pidättäydyit posliinikuorista, ne ei todellakaan oo mitään oikomishoitoa. uskon, että sinulle tehtävä hoito ei tule olemaan helpoimmasta päästä, eli toivottavasti vaadit parhaan mahdollisen hoitosuunnitelman ja toteutuksen ja unohdat sen miten tätäkin asiaa voisi blogin kautta hyödyntää... kyse on kuitenkin terveydenhoidosta ja se on mielestäni hyvin yksityinen asia, ei ainoastaan ulkonäkökysymys.

    ReplyDelete
  39. Aivan mahtava video! Osaatko yhtään sanoa, mikä laulu taustalla soi? :)

    ReplyDelete
  40. Aahhahhaa, ihan mahtava! Hyvin pidit pokan :)
    (Mun eka kommentii, vaikka olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, oot kaunis tyttö ja upeita vaatteita sinulla!)

    ReplyDelete
  41. It's funny in parts where the balloon bursts, but you all look so fierce!! Very cool so congratulations to all of you ^_^

    ReplyDelete
  42. hauska video, mutta omat meikkisi sopivat kyllä paljon paremmin sinulle... meikkaat mielestäni paremmin kuin tuo teidän meikkaajanne!:)

    ReplyDelete
  43. Hei,

    Video on hauska ja hieno!

    Olen aloittanut jokin aika sitten oman blogin kirjoittamisen ja suunnittelen lyhyttä postausta suosikkiblogeistani. Voiko blogisi mainita tällä listalla?

    http://lifestyle81.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. Ihana video! (:

    Tiedätkö muuten mikä biisi tuolla taustalla soi ? (:

    ReplyDelete
  45. Mrs V, mä ainakin olisin iloinen, jos kirjoittaisit oikomisesta. On nimittäin ajankohtainen aihe...

    ReplyDelete
  46. Hei sellaista vielä olisin kysynyt, että tiedätkö mikä tuo biisi on joka tuossa taustalla soi? :)

    ReplyDelete
  47. Biisiä kyselevät, tsekkailkaapa vähän ylöspäin, biisin nimi on jo kerran ilmoitettu. Alex Saidac - We Shine.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)