Thursday, August 4, 2011

At the photoshoot of Yves Rocher

Minuun otettiin muutama viikko sitten Ruotsista yhteyttä äärimmäisen mielenkiintoisen yhteistyön tiimoilta. Ranskalainen kosmetiikkamerkki Yves Rocher oli pyynnön takana, ja he tahtoivat kerätä yhteen neljä pohjoismaista blogitarta, jotka saavat toimia heidän tulevan syyskampanjansa keulakuvina. Ryhmän tuli koostua yhdestä ruotsalaisesta, yhdesta norjalaisesta, yhdestä tanskalaisesta sekä yhdestä suomalaisesta blogista. Täten alkuviikosta studiolle marssi Tyra Sjöstedt Tyra's.se - blogista, Ulrikke Lund Norjasta, Passions for fashion- blogin tanskalainen blogitar Christina sekä todella otettu ja iloinen suomalainen Mrs.V Strictly Style - blogista :) 

En ikävä kyllä vielä voi kertoa enempää kuvauksien sisällöstä, mutta kampanja alkaa pyörimään Pohjoismaissa elokuun lopulla. Silloin siis luvassa vaikka mitä behind the scenes -videokoosteita ja backstage - kuvia. Tässä siis ne muutamat pari kuvaa, mitä ehdin pitkän päivän päätteeksi kamerallani ottaa. Muuten meni päivä maskeeraajan tuolissa ja ohjaajan opasteita seuraten ja saan täten luottaa meitä koko päivän seuranneen kameraryhmän tuotantoon. Sen verran voin kertoa, että oli ihan hulvattoman hauska päivä ja haluan lähettää mitä suurimmat kiitokset kaikille mukana olleille. Oli aivan huippu päivä!:) Toivottavasti jaksatte odottaa vielä muutaman viikon, sillä mulla jo kädet syyhyää saada käsiin sekä bäkkäri kuvat että videomainoksen lopputulos...:DMinä sekä valloittava tanskalainen Christina, Passions for Fashion -blogista. Kerrassaan ihastuttava tyttö ja vielä niin kauniskin! Minulle tuli hänestä mieleen vielä kauniimpi versio Kirsten Dunstista. Näettekö te saman? :)Just yesterday I got back from an amazing trip. A few weeks ago I got an e-mail from Sweden, asking me to join a photoshoot for the cosmetics brand Yves Rocher. The French company wanted to use 4 nordic bloggers for their autumn campaign. Therefore, Tyra Sjöstedt from Sweden, Ulrikke Lund from Norway, Christina Dueholm (the gorgeous and sweet girl in the pics with me) from Denmark and me, Mrs.V from Finland, were flown in for a photoshoot in Stockholm. Unfortunatelly, I can not tell you much about the content of the photoshoot yet, but you will hear all about it in the end of August, when the campaign is launched. However, I can tell you this: It was such an amazing day and we had a blast! Thanks again to the whole crew - you guys were fantastic! Hope to meet you all soon again!:)

38 comments:

 1. Vaude, Mrs. V!! Tuo oli varmasti upea kokemus! Oon varma, että kaikkien teiän kuvat on täydellisiä, ja koko juttu onnistu hyvin, vaikka en ees tiedä sen tarkemmin mitä on tulossa. (Aavistuksia tietty on;))
  Arvaa mikä on mun mielestä parasta? Se, että vaikka sä ootkin saanut ihan hirveesti huomiota blogisi kautta, kuulet/luet joka päivä kehuja itsestäsi ja blogistasi, niin siltikään et oo antanut nesteen nousta päähäsi. Se osottaa mun mielestä rehellistä ja aitoa luonnetta, eikä varmana onnistu kaikilta. :) Kiitos siitä! Blogiasi on aina niin kivaa lukea. <3

  ReplyDelete
 2. Helkku,
  Kiitos ihana <3 Oli aika rajut meikit, mutta hyvin toimivat sitten kovien valojen alla:) Voi kuule, mitä ihmeen aihetta sitä olisi minkään "nesteen":) nousta päähän!:) Enhän minä mitenkään erikoinen ole. Te ihanat ihmiset jotka ihanasti jaatte palan päivästänne kanssani mahdollistatte tämän ilon:)

  ReplyDelete
 3. Minkälainen tyttö se Tyra oli? :)

  ReplyDelete
 4. Oi oli kyllä varmasti ihana hemmottelupäiväkin olla toisten laitettavana =) Kivaa päästä sitten myöhemmin näkemään tuloksia. Tosi raikkaalta näyttää ensivaikutelma näistä sneek peakeista =)

  ReplyDelete
 5. Oi vitsi kuinka upea juttu, varmasti ihana kokemus lisää "arkistoihisi"!
  Kauniina olet ollut niinkuin muutkin blogitaret :) Pakko kysyä, että oletko vaalentanut hiuksiasi kun joissain kuvissa ne näyttää huomattavasti vaaleammilta? Jos olet niin sopii sinulle kyllä mielettömän hyvin :)

  ReplyDelete
 6. Wau, mahtavaa! Varmasti oli hieno päivä, onnittelut : )

  ReplyDelete
 7. Hei! Koska tiedät niin paljon pukeutumisetiketeistä, niin ajattelin kysyä, että käykö mielestäsi esim. Zaran juhlallinen maximekko kouluni (yliopiston) vuosijuhliin? Pukukoodi kai kutakuinkin sama kuin vanhojentansseissa. Olisi ihanaa, jos osaisit auttaa!:)

  ReplyDelete
 8. Hei upee juttu!:) Innolla odotan kuvien kuvien julkaisua.

  ReplyDelete
 9. Todella paljon onnea! Sinä olet niin ansainnut paikkasi,ja vielä että Suomea sinä olit edustamassa. Pienistä ja suurista asioista huomaa,kuinka tosiaan sinulla on jalat maassa. Olet todella hyvä esikuva nuoremmille kuin myös vanhemmillekkin lukijoillesi :) On totta että meikki on vahva,mutta kun kamppanjat/mainokset ovat valmiita niin todellisuus on ihan toista. :) Sinä Yves Rocherin yksi keulakuvista,olen todella onnellinen puolestasi <3

  ReplyDelete
 10. Wau! Näyttää että teillä oli mahtava päivä! Lopputulosta odotellessa :)

  ReplyDelete
 11. Wau kuinka upealta näytät! Olet tyrmäävä sekä päivittäisessä "omassa" lookissasi että vahvemmassa meikissä. En malta odottaa kuvauksien lopputulosta!

  -Hannah-

  ReplyDelete
 12. Noh, sä oot kyllä kymmenen kertaa kauniimpi:)

  ReplyDelete
 13. Wooow, aivan mahtava kokemus varmasti!! Noita muita pohjoismaisia blogeja satunnaisesti seurailleena, istut kyllä tuohon upeaan joukkoon täydellisesti! En malta odottaa että nähdään sinulta kuvia ja mainosmateriaaleja!:)

  ReplyDelete
 14. Hienoa että kosmetiikkamerkit/vaatemerkit alkavat käyttää normaaleja naisia malleinaan, erinäköisiä ja kokoisia eikä aina vaan langanlaihoja malleja! :)

  ReplyDelete
 15. Mahtava juttu! :) Kun katoin fb:ssä kuvia ja eksyin sitä kautta Christinan sivuille, niin mietin juurikin samaa näyttelijää,kun sinä :D

  ReplyDelete
 16. Voi ihanaa kaunokainen, en malta odottaa, että nään enemmän kuvia!!

  ReplyDelete
 17. Tosi hieno juttu:) Hyvännäköisiä kuvia! Näkyykö tämä kampanja vain pohjoismaissa vaiko myös muualla?

  ReplyDelete
 18. Olet ihan täydellinen valinta tuohon kampanjaan. Kiitos paljon blogistasi, se antaa (ainakin itselleni) paljon inspiraatiota ja lukeminen on aina pieni irtiotto arjesta.

  Ja katselen myös mielelläni koiriesi kuvia, meiltäkin löytyi vielä n. 10 vuotta sitten rottweiler :)

  ReplyDelete
 19. Anonyymi, joka kysyi vuosijuhlista.

  Oon itse ollut useissa vuosijuhlissa, pukukoodi on oikeastaan siinä mielessä vapaa, et voisit varmaan laittaa sen Zaran mekon. Mutta luulen että saataisit tuntea itsesi alipukeutuneeksi. Lähes kaikki on kuitenkin illassa iltauvut ja frakit päällä, ja Zaran maximekko vois erottua joukosta turhan räikeästi..

  ReplyDelete
 20. Kivan kuuloinen kamppanja, varmaan mahtavaa olla tuossa mukana! (--;

  ReplyDelete
 21. Oi, ihan mahtava tilaisuus! Teitähän on ollut siellä huipputiimi kasassa, suuret onnittelut :) En malta odottaa kamppiksen julkaisua <3

  ReplyDelete
 22. Voi että, onneksi olkoon oikein paljon! :)

  Haluaisin kysyä sinulta jotain. Ymmärrän, jos koet tämän liian henkilökohtaiseksi ja ymmärrän täysin, mikäli haluat jättää vastaamatta, mutta yritetään kumminkin! Minulla on laihdutusprojekti meneillään ja koska olet minusta aivan täydellisen kokoinen, pidän sinua inspiraationani :) Omat ongelma-alueeni ovat käsivarteni ja jalkani, joten kehtaisinkohan sinulta kysyä käsivartesi, reitesi ja pohkeesi ympärysmittoja? Ja tosiaan, ymmärrän kyllä mikäli haluat jättää vastaamatta, olisi vain mukavaa olla tiedossa jotain omia tavoitemittoja :)

  Kiitos ihanasta, inspiroivasta blogista sekä ihanaa, lämpöistä loppukesää! <3

  ReplyDelete
 23. Aivan mahtava juttu! Sovit kyllä kuin nakutettu mainoskampanjaan jo kauneutesi puolestakin :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  ReplyDelete
 24. Upeeta ! Oot ehdottomasti paras suomalainen bloggaaja (kenesta olen tietoinen) tuohon hommaan ! Suuret onnittelut :)

  ReplyDelete
 25. On kyllä samaa näköä Kirsten Dunstin kanssa :) Mielenkiinnolla odottelen kampanjan julkaisua myös. Varmasti upea kokemus:)

  ReplyDelete
 26. Ohhoh, upea juttu! En malta odottaa kampanjan alkua... Oot muuten ihan oikeassa tuosta yhdennäköisyydestä Kirsten Dunstin kanssa!

  ReplyDelete
 27. Suosittelen häröttämään/käymään sanomassa että jättävät asiasi ulkopuolelle.

  ReplyDelete
 28. Aivan ihanaa että noin upea ja mahtava nainen "edustaa" Suomea tuossa kampajanssa ;) Ymmärrän jos tämä pyyntö on liian henkilökohtainen, mutta haluaisitko joskus laittaa kuvan hääpuvustasi :) ? Sellaisen siis mikä on otettu kun se on päälläsi? :) En ole menossa naimisiin, mutta tulin vain ajatelleeksi kuinka upealta olet varmaan näyttänyt tärkeänä päivänäsi ja olisi ihana nähdä Se puku:)

  ReplyDelete
 29. Vau ihan huippujuttu! Onneksi he valitsivat sinut tuohon Suomesta :) Innolla kamppista odottaen :P

  ReplyDelete
 30. Vaude vähän hieno tilaisuus!

  http://natalievilen.blogspot.com/

  ReplyDelete
 31. vooi ihan mahtavaa! ei kyllä ihan heti tuu mieleen sua parempaa suomalaista bloggaria tohon hommaan :-) ja on tosiaan samaa näköä Dunstin kanssa!

  ReplyDelete
 32. Jeee! Odottelinkin jo tätä juttua! Ihan mahtava juttu!! Olet kyllä kertakaikkisen upea :)))

  ReplyDelete
 33. Ihan mielettömän upeaa!!! Onnea ihana <3 SInä olet kyllä juuri oikea valinta.<3 Ja nämä kuvat ovat kyllä upeita!:) En malta myöskään odottaa lopullisia mainoksia:))
  Haleja muru <3

  ReplyDelete
 34. Samaa mieltä muiden kanssa, loistoedustaja Suomesta :)) Näyttää ihan älyttömän kivalta kokemukselta!! Halit <3

  ReplyDelete
 35. Hei kaikki ihanat lukijani sekä ystäväni!
  Pahoitteluni, eilen oli pitkä päivä enkä päässyt vastaamaan ihaniin kommentteihinne. Voi kun voisi vastata suoraan jokaiseen kommenttiin erikseen heti alle:/
  Kiitos ihan hirmuisesti kannustavista sanoistanne! Vaikka moneen kertaan ihmettelin, että mitä ihmettä minä siellä tein niiden daamien joukossa, on ihana tietää, että taustajoukoista löytyy toimmoinen määrä tsemppareita! <3 Tehän tämän kaiken mahdollistatte!:) Nöyrimmät kiitokseni.

  ReplyDelete
 36. Wau , ihan huippu homma! Ja tosiaan, Christinalla ja Kirsten Dunstilla on samaa näköä!

  ReplyDelete
 37. VAU!! Ihan mieletön kokemus varmaan:) Ja on kyllä neidissä Kirsten Dunstin näköä!

  ReplyDelete
 38. Ihanaa, että saa olla Suomesta ylpee kun täältä lähtee edustamaan tuollainen nainen kuin sinä :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)