Tuesday, July 19, 2011

Biotherm arvonnan voitti...

AURORA!

Onnea paljon sinulle Aurora! Arpaonni suosi sinua ja olet nyt haluamasi vaaleanpunaisen Eau de Paradis -tuoksun onnellinen omistaja! Laitathan minulle piakkoin sähköpostilla (mainitsemastasi sähköpostiosoitteesta) koko nimesi ja osoitteesi, minne voin tuoksun pikapikaa lähettää.

Ihana kilpailu! Minä tahtoisin kovasti tuon vaaleanpunaisen Eau Paradis tuoksun, sillä olen makeiden tuoksujen ystävä. Kesäisin on vaikeampi löytää tarpeeksi kevyttä makeaa tuoksua, mutta kun kävin eilen Biothermin pisteessä kyseistä tuoksua nuuskuttelemassa totesin sen oleva kerrassaan loistava kesäksi! Makea, mutta silti tarpeeksi kevyt päiväkäyttöön. Olisin ikionnellinen jos tämän tuoksun itselleni voittaisin, muuten täytyy varmaan käydä hakemassa itselleni vielä ensi viikolla!


Aurora

Kiitos kaikille yli 200 osallistujalle ja toivottavasti vastaavia hienouksia pääsen jakamaan teille mahtaville lukijoilleni enemmänkin tulevaisuudessa!

1 comment:

  1. Eipä osunut tällä kertaa kohdalle. Täytyypä käydä Stockalla pienellä visiitillä. ;)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)