Saturday, July 16, 2011

Raikkaat Biotherm vartalotuoksut

Jokin aika sitten, kerroin ostaneeni äärimmäisen miellyttävää Biothermin uutta aprikoosin tuoksuista vartalorasvaa. Olen suosinut kyseistä merkkiä jo vuosien ajan ja olen aikaisemminkin kirjoittanut heidän yökasvovoiteestaan, joka kosteuttaa tehokkaasti ja sen hattarainen tuoksu lumoaa minut joka ilta. 

Mainitsin myös viimeisimmässä Biotherm postauksessani kiinnostuksestani heidän uusia vartalotuoksuja kohtaan. Kaksi hyvää ystävääni kun olivat käyneet Stockan pisteestä hankkimassa niin raikkaat ja viettelevät kesätuoksut, että minäkin innostuin. Heidän tiskillään sitten iski valinnan vaikeus. Neljä toinen toistaan ihanempaa tuoksua, sininen, pinkki, keltainen ja oranssi, joiden välillä en vaan yksinkertaisesti osannut päättää. Pienessä päässäni sitten heräsi idea, että mitä jos kirjottaisin suoraan innostuksestani Biothermille, ja pyytäisin tuoksut itselleni kokeiluun. Suureksi yllätyksekseni, Biothermillä tiedettiin pieni blogini jo entuudestaan ja iloisesti luovuttivat kaikki nämä eri tuotteet minulle kotiin nuuskuteltaviksi! :) 


Minä olenkin sitten nuuhkinut tuoksuja oikein ajan kanssa ja kysellyt kavereiltakin mielipiteitä. Äänet jakautuvat tasaisesti ihan jokaiselle tuoksulle, joten en voi mitenkään väittää jonkun tuoksun olevan parempi kuin toinen. Oma lemppari on pitkän pohdinnan jälkeen tuo raikas sininen Eau Pure - tuoksu, mutta antakaas kun yritän tuoda jokaisen tuoksun lähelle teidän neniänne sinne ruudun toiselle puolelle!:)


Vaaleanpunainen Eau De Paradis


Tämä sensuelli ja virkistävä tuoksu sisältää mm. vadelman, granaattiomenan ja mustikan pirskahtelevia vivahteita yhdistettynä puun ja myskin pehmeään kosketukseen.
Kyseisistä tuoksuista tämä sijoittui minun hajusopukoissa viimeiseksi, mutta taas todella moni ystäväni piti tätä taas suosikkinaan.



Sininen - Eau Pure

Tämä tuoksu ylsi kuitenkin omaksi lempparikseni pitkän pohdinnan jälkeen. Virvoittavan viileä tuoksu on saanut inspiraationsa villinä virtaavilta vesiputouksilta ja raikkaan vihreältä luonnolta. Sen tuoksu sisältää paljon vihreitä ainesosia, kuten kiwiä, limeä sekä vihreää teetä. Ah, tätä pulloa minä olen nyt kanniskellut mukanani viikojen päivät <3


Oranssi - Eau d'Énergie

Nimensä mukaisesti tämä tuoksu on energisoiva, joka saa luonnolisen raikkaan puhtinsa auringon hedelmistä kuten appelsiinin hedelmälihasta, makeasta mandariinista, kirpeästä sitruunasta sekä pehmeästä aprikoosista. Biothermin tuotekuvauksen mukaan tuoksu sisältää aavistuksen kosteuttavia ainesosia, jotka näkyvästi myös elävöittävät ja pehmentävät ihoasi. Tämä tuoksu nousi minun listallani kakkoseksi ja oli myös monen ystäväni suosikki.



Keltainen - Eau Vitaminée

Tämä elinvoimainen tuoksu sisältää roiman annoksen pirteitä sitrushedelmiä, kuten verigreippiä, makeaa appelsiinia, sitruslehteä sekä appelsiinipuun kukkia. Oranssin tuoksun lailla, tämä tuoksu sisältää E-vitamiinia, jonka uskotaan kosteuttavan ihoa myös ulkoisesti.
Oma nenäni sanoo tämän tuoksun sopivan paremmin ehkä kypsemmälle ja aikuisemmalle naiselle, mutta eiköhän jokaisen oma PH-arvo loppujen lopuksi sanele sen, mikä kullekin parhaiten iholla sopii.



Me kävimme hyvien ystävien kanssa hieman veneilemässä Helsingin edustalla ja samalla nautittiin rakkaan ystävättäreni kanssa eri tuoksujen nuoteista. Todellisia kesätuoksuja! Niin ja kiitos muru kun toimit mun upeana mallina <3 







Mutta saanpas ilahduttaa teitä ihania lukijoitani tähän loppuun, nimittäin arvon yhden tuoksun teille lukijoillenikin!:) Perustelkaa tuonne kommenttiboksiin mikä tuoksu on mielestänne paras ja miksi. Arvon sitten kaikkien vastanneiden kesken tuoksuvoittajan, joka saa itselleen haluamansa tuoksun! :) Kilpailu on käynnissä vain tämän viikonlopun, joten osallistumisaika päättyy sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kun kello lyö 00.00. Maanantaina arvon onnellisen voittajan ja tiistaina ilmoitan siitä täällä blogissa. Arvontaan voi osallistua vain, jos sinulla on oma Blogger-tili tai anonyyminä jätät kommenttisi loppuun käyttäjänimen ja toimivan sähköpostiosoitteesi. Näin voin varmistua siitä, että palkinto menee lopuksi oikeaan osoitteeseen.

Tuoksun arvo on 49,90e, joita voi käydä myös tuoksuttelemassa eri kosmetiikkapisteissä. Esimerkiksi itse kävin testailemassa niitä aikoinaan Helsingin Stockmannin pisteessä, missä ne kaikki olivat kassan vieressä tiskillä rivissä, valmiina tuoksutteluun!:)

Arpaonnea teille ihanat! :)

201 comments:

  1. Moikka!
    Pakko myöntää, että en ole tutustunut lähemmin kyesisiin tuotteisiin, mutta vaikuttavat mahtavilta! Minulla on ollut aikaisemmin joitain biothermin tuotteita ja ovat olleet laadukkaita.


    tv. SSISU R

    ReplyDelete
  2. Oih, olen käynyt tuoksuttelemassa näitä jo pari kertaa ja olen tullut siihen tulokseen, että oranssi on minun mielestäni paras. Se on hieman makea, mutta sitrushedelmät tekevät siitä myös ihanan kirpakan. En oikein tykkää käyttää hajuvesiä, kun ne ovat mielestäni liian voimakkaita, mutta nämä Biothermin tuoksut ovat ihanan raikkaita ja kevyitä.

    ReplyDelete
  3. viimeksi just kun olin helsingissä joskus kesäkuun lopussa, käytiin vähän haistelemassa stockmannissa erilaisia tuoksuja. haistelin noita biothermin tuoksuja tykkäsin ihan hirveesti tuosta oranssista Eau d'Énergie tuoksusta. mun mielestä se tuoksu niin ihanalle! tykkään sellaisista hajuvesistä missä on raikas tuoksu ja mitkä ei tuoksu liikaa, appelsiinin ja mandariinin tuoksut on niin hyviä:) en tykkää yhtään jos hajuvesi tuoksuu kilometrin päähän. harmi ettei mulla ollut rahaa mukana, olisin ostanut sen heti.

    ReplyDelete
  4. Onkohan Bloggerissa taas ollut jotain vikaa, kun jo pari päivää olen yrittänyt käydä blogiasi kuikkimassa, mutta uutta päivitystä ei vain ole kuulunut! Ja nyt näyttäisi kuietnkin tulleen päivityksiä useampikin tältä viikolta..? No mene ja tiedä.

    Minä vastaan, että ehdottomasti Eau Vitaminée! Vuosia sitten bongasin tuoksun äidiltäni ja nyt se on kuulunut erottamattomana omaankin tuoksugarderoobiini :) Käytän todella harvoja tuoksuja (tarkalleen ottaen 2-3) ja oikeastaan tämä on minun SE kesätuoksuni, ilman ei vain tunnu kesältä! Niin ihanan kirpeä ja virkistävän ihastuttava. Ei voi olla pitämättä. Suosittelen ehdottomasti ainakin niille ihmisille, jotka eivät välttämättä ole mitään "kukkaistuoksu"-ihmisiä. Menisi jopa miltei unisex-tuoksusta? Tai ehkei nyt sentään, kyllä siinä tietty makeus on löydettävissä ;D

    P.S Löysin blogisi vasta jokin aika sitten, mutta olen jo kahlannut sen kauhealla ruokahalulla läpi! Vaikken muotiblogi-ihminen olekkaan niin sinä kirjoitat kuitenkin muodista ja trendeistä hyvin ja kattavasti.

    ReplyDelete
  5. Tuoksuttelemaan en ole päässyt mutta kuvauksen perusteella sininen, eli Eau Pure kuulostaa omimmalta; kevyen raikkaalta, ei liian makealta, virkistävältä mutta silti miedolta. Olenkin melko varma että se kaupasta mukaani lähtisi :)

    ReplyDelete
  6. Olen myös käynyt Stockalla noita muutaman kerran tuoksuttelemassa. Kokoelmasta erottui selvästi Oranssi - Eau d'Énergie, joka kertoo jo vähän tuoksuttajan luonteestakin ;) Rakastan myös oranssia väriä, joten ihan nappi tuoksu minulle :) Lisäksi kun tuoksu on kovin luonnollinen ja raikas, sekä kosteuttava (!) niinihan loistava kesäisiin päiviin :)

    ReplyDelete
  7. Oranssi on ehdottomasti paras! Pirteä mutta samalla makean pehmeä. Ja kosteuttavat ainesosat ovat vain plussaa :)

    ReplyDelete
  8. Eau Pure istuu omiinkin hajunystyröihin parhaiten :) Se on ollut Stockan hyllyillä haisteltaessa juuri ihanan raikas ja virkistävä, ja voisi kuvitella että sillä voisi pidentää hieman suihkunraikkaan olon kestoa helteisenäkin päivänä.

    ReplyDelete
  9. Mielestäni paras tuoksu on oranssi Eau d'Énergie-tuoksu. Pidän raikkaista ja aavistuksen makeista tuoksuista, joten tämä on siitä syystä lempparini ja pullokin on ihanan pirteä.

    ReplyDelete
  10. Oma suosikkini olisi luultavasti tuo sininen myöskin. Varsinkin kesäisin pidän raikkaista merellisistä tuoksuista. Syksymmällä tuoksu taas voi tuoda mieleen viikonloput mökillä meren rannalla ja mikäs sen parempaa :)

    ReplyDelete
  11. Neela/neela1@luukku.comJuly 15, 2011 at 8:55 AM

    Oranssi - Eau d'Énergie on suosikkini. Ja lähinnä siksi, että olen näistä tuoksuista nuuskutellut vain sitä ja punaista, ja oranssi vei sydämeni!

    ReplyDelete
  12. Käynpäs tänään heti ripsihuollon jälkeen tuoksuttelemassa! Oletko testannut Clean-tuoksuja? Ne ovat myös ihanan raikkaita. =)

    Ainiin, vielä kun Suomenkamaralla oleilet, niin toivoisin, että ehtisin antaa ne karvanpoistotuotteet matkaasi? Voin toki myös lähettää ne. =) Voin antaa vahaliuskoja ylimääräiset myös kavereille testattavaksi.

    ReplyDelete
  13. Ihania tuoksuja! Pidän siitä, että osaat todella hyvin ja kuvaavasti kirjoittaa kuten nyt näistä tuoksuistakina. Koen, että punainen tuoksu sopii minulle parhaiten sekä tuoksuttelemalla että ihan jo tekstisi perusteella!

    Kristiina K.

    ReplyDelete
  14. Tuo sininen Eau Pure vaikuttaa parhaalta, olen jo kauan halunnut tuontyyppistä "vesituoksua"! :)

    ReplyDelete
  15. Olen monesti miettinyt miten noita vartalotuoksuja käytetään. Ei varmaan enää hajuvettä laiteta erikseen? Mihin noita suihkutellaan? Kauanko tuoksu säilyy? Suihkutteletko itsesi tuoksulla suihkun jälkeen ja that's it vai lisäiletkö tuoksua päivän mittaan, jos niin minne?

    Pitääpä käydä nuuskuttelemassa mutta kuvauksiesi perusteella päätyisin siniseen tuoksuun.

    zude

    ReplyDelete
  16. Oih miten ihania kuvia!:)Nämä kuvat kävisivät parhaiten mainostamaan tuoksuja,kuvat ovat ihanan raikkaita ja puhtaita!Olen itse käyttänyt biothemin tuoksuja jo monta vuotta ja suosikkini on tuo oranssi Eau d'Énergie. Siinä tuoksussa on jotain maagista ja palaan aina uudestaan siihen muiden hajuvesikokeilujen jälkeen :)

    ReplyDelete
  17. Hei,

    olisi kiva voittaa arvonnassasi tuoksuista oranssi Eau d'Energie, sillä minulla on jo hankittuna vastaava vartalovoide, ja se tuokuu minusta todella hyvältä. Kesällä en myöskään mielelläni ruiski hajuvesien kanssa, niin tuo olisi loistava kesätuote itselleni. Hyvää viikonloppua! :)

    ReplyDelete
  18. "Neljä toinen toistaan ihanempaa tuksua.." Herätti hieman hilpeyttä tuossa tuo kirjoitusvirhe :D

    ReplyDelete
  19. Mulla oli myös vaikeuksia päättää, mikä tuoksu on paras, mutta kyllä se tuo sininen on. Kaikki olivat kyllä ihanan raikkaita. Sininen tuntui kaikkein puhtaimmalta ja siksi se nousi ylitse muiden.

    ReplyDelete
  20. Ehdottomasti vaaleanpunaisen naisellinen graanaattiomenan tuoksu vetää mua puoleensa. Olen aina pitänyt graanaattiomenaa sisältävistä tuotteista ja oon ihan varma, että myski tuo tuoksuun tarvittavaa pehmeyttä! :)

    ReplyDelete
  21. Eau pure on ehdoton suosikkini!

    ReplyDelete
  22. Kääks, entten tentten teelika mentten.. valikoin Oranssia Energiaa! Uusi tuoksu todella minimaaliseen kokoelmaan olisi erittäin tervetullut :)

    Feve

    ReplyDelete
  23. Hei

    Olen varsinainen tuoksufriikki, ja aina perillä uusimmista uutuuksista. Aikaisemmin olen käyttänyt L´energietä, ja kyllä tykännyt, mutta kaipaisin jotain raikkaampaa vaihtoehtoa..
    Valintani on siis ehdottomasti suosittelujesi perusteella Eau Pure!

    Vartalotuoksujen paras puoli mielestäni on se, että niitä voi suihkutella huoletta myös kesällä, ilman pelkoa muutoksista iholla, kuten maksaläiskistä, joita hajuvesi ja aurinko yhdessä saattavat aiheuttaa.

    Kiitokset blogistasi, olen vakkarilukija, vaikka tämä olikin ensimmäinen kerta kun ehdin kommentoida.

    -Maria-

    ReplyDelete
  24. Lemppareitani ovat sininen ja vaaleanpunainen ja ehkä vielä hippusen enemmän vaaleanpunainen. Tuoksu on vaan niin ihana ja pullo raikas ja kauniin värinen. Olen jo aiemmin käyttänyt Biothermin tuotteita ja todennut ne hyviksi, joten toi kelpaisi :)

    ReplyDelete
  25. suvi/ suvii-i@hotmail.comJuly 16, 2011 at 10:02 AM

    Kaikki ovat niin ihania että ei voi kyllä sanoa mikä on paras! :D Jos on pakko joku sanoa niin ehkä sitten tuo vaaleanpunainen..

    ReplyDelete
  26. Moi!

    Musta tuntuu että toi oranssi Eau d'Énergie olisi eniten mun makuun, koska ostaessani hajuvettä valitsen melkein aina jonkun sitrusmaisen tuoksun :)

    Kiitos hyvästä blogista!

    ReplyDelete
  27. Olen myös käynyt noita tuoksuttelemassa ja mun mielestä sininen Eau Pure on ehdottomasti paras. En osaa sitä sen tarkemmin perustella, se vain on eniten mua! :)

    ReplyDelete
  28. Tuo oranssi -Eau d'Énergie, kuullostaisi eniten mulle sopivalta. Tuoksu on varmasti ihana ja kun mulla on etenkin aina talvisin kuiva iho niin kostetus kyllä kelpaisi!

    t. Linda

    ReplyDelete
  29. Moi

    Kuvailujesi perusteella lähimpänä minua saattaa olla juurikin tuo Eau Pure eli sininen tuoksu. En tykkää kamalan makeista enkä voimakkaista tuoksuista, joten se saattaa sen takia olla mulle paras. :)

    ReplyDelete
  30. Tuon oranssin ja energisoivan haluaisin ehdottomasti, säästäisin sen semmoiseen käyttöön että pitkän päivän jälkeen töistä lähtiessä vois suihkauttaa ja loppupäivä piristyis kummasti! Tuoksumuistiin kun tuo ehtisi mennä niin sit riittäis kesken työpäivänkin vaan kevyt nuuhkaisu ja saisi lisää virtaa :) kauniita ovat jälleen kuvasi!!

    ReplyDelete
  31. ihanaa että joku muukin on ihastunut näihin! aivan ihania.. oma ehdoton lemppari on sininen eli EAU PURE.Se on ihanan raikas ja ah niin kesäinen. voi vitsit olin juuri ostamassa tämän mutta unohsin näiden tuoksujen olemassaolon ja ostin aivan toisen kesätuoksun):
    olisi älyttömän mahtavaa jos itseäni nyt onnistaisin ja saisin tämän omakseni!

    ReplyDelete
  32. Minusta oranssi on ylitse muiden, siinä on sopivasti raikkautta ja hieman jotain itämaistakin. Kauniita kuvia!

    ReplyDelete
  33. Eau Pure ehdottomasti! Olen halunnut jo pitkään raikasta tuoksua, sillä minun mielestäni siitä on hyvä aloittaa kun ei ole koskaan omistanut yhtä ainuttakaan (!!!) hajuvettä lukuunottamatta jotain lapsien pikku pulloja ;)

    ReplyDelete
  34. Lempparini on tuo sininen eau pure, koska se on ihanan raikas, kesäinen ja trendikäs (:

    ReplyDelete
  35. Kuvauksesi perusteella eniten miellyttäisi sininen tuoksu. Olen ulkoilmaihminen ja sininen on vielä lemppariväri :)

    ReplyDelete
  36. Oranssi on paras, jo pelkkä väri on niin kesäinen, tuoksu vielä kesäisempi. :)

    ReplyDelete
  37. Sininen - Eau Pure tuoksu olisi varmaan kuin juuri minulle tehty. Rakastan vihreää teetä niin juomana kuin tuoksuissa ja myös lime/kiiwi kuulostavat juuri minulta :)

    ReplyDelete
  38. En ole päässyt testaamaan, mutta tuo Oranssi - Eau d'Énergie vaikutti parhaimmalta. Rakastan nuita hedelmiä, mitä kuvauksessa mainittiin. Energisoivat tuoksut ovat ihania. Mulla on myös yleensä aika kuiva iho, joten miksipäs ei tämä tuoksu olisi minulle sopiva :)

    ReplyDelete
  39. Parhaalta kuulostaa tuo sininen tuoksu. Itse en pida liian makeista tai "tujuista" tuoksuista, ja kyseinen tuoksu kuulostaa kuvauksesti perusteella juuri minun tyyliselta, kevyelta ja raikkaalta tuoksulta. Oranssia ja punaista olenkin tainnut aiemmin tuoksutella ja nekin kylla olivat hyvia.
    - Mini

    ReplyDelete
  40. Oma suosikkini on oranssi! Ihanan energisoiva ja suihkusaippuan kanssa käytettynä tuo raikkautta ja energiaa ihan joka sopukkaan.

    ReplyDelete
  41. Sininen on paras! Ihana blogi sinulla!!!!

    ReplyDelete
  42. Oih, enpä ole noita käynyt tuoksuttelemassa, mutta lukemani perusteella ainakin vaikuttavat ihanilta :) Pullotkin näyttää hienoilta. Uskoisin että suosikkini olisi tuo Oranssi Eau d'Énergie.

    Rilli

    ReplyDelete
  43. Sininen Eau Pure on noista mun ehdoton lemppari! Se on juuri sellainen raikas ja virkistävä kesätuoksu, joka sopii ihanasti rentoihin kesäpäiviin veden äärellä. :)

    ReplyDelete
  44. Sininen on ehdoton lempparini! Kesällä moni hedelmäinen tuoksu tuntuu helposti ns. tunkkaiselta ja raskaalta.
    Sininen taas virvoittaa ja raikastaa, mikä on kesähelteillä tervetullutta!

    ReplyDelete
  45. Ooh, kylläpä nyt sattui! Tuoksuttelin nimittäin kyseisiä tuoksuja tuoksuttelemassa Stockalla tässä taannoin ja laitoin suosikikseni kohonneen sinisen tuoksun harkintalistalleni! Tuo sininen tuoksu toi mieleeni jo "edesmenneen" suosikkituoksuni Waterfalls, jonka valmistus on siis lopetettu jo aikapäiviä sitten. Olen kuitenkin säästellyt pientä pisaraa pullossa ja erityistilanteissa sallinut itselleni tuon lumoavan tuoksun. Harmi vain, että tuoksun jämät alkavat olla jo väljähtäneitä, ettei tuoksu ole ollenkaan sama mitä se alkuun oli. Tuo Biothermin sininen tuoksu tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen, toivottavasti onni suosisi :)

    ReplyDelete
  46. Minä en olekkaan koskaan päässyt noita haistamaan :) Pitäänee käydä stokkalla haistelemassa :)

    ReplyDelete
  47. Siis apua, miten näistä voi muka suosikin valita? Pitäisi tosiaan käydä tuoksuttelemassa että voisi varma olla (ja tosiaan omalla iholla tuoksu voi muuttua paljonkin), mutta sanon nyt ihan vain ainesosien perusteella, että Eau De Paradis on suosikkini.Pidän mustikasta ja granaattiomenasta kovasti (ainakin syötynä, en ole ainakaan tainnut mustikkaa tuoksuista löytää, paitsi Body Shopin vartalorasvasta).

    ReplyDelete
  48. Voi harmi kun mulla ei oo blogger-tiliä ja asunkin niin pikkukaupungissa etten pääse edes tuoksuttelemaan noita:/ No mutta, piti vaan tulla sanomaan jälleen, että olet tosi kaunis mrs.V ja löysinkin juuri nuo hiuspostauksesi mistä oli hyötyä kun olen ihaillut noita hiuksiasi:) Tosi kiva, että jaat noita juttuja ja nuo Moschinonkin vaatteet olivat tosi upeita mitä aiemmin laitoit, oli joitain samoja suosikkeja itsellänikin:)

    Onnea muille kisaan! :)

    ReplyDelete
  49. Toi vaaleenpunainen kuulostaisi parhaimmalta, en tosin oo ikinä noita tuoksutellut. :)

    ReplyDelete
  50. kevyt elämä, joku kuollut ja sitä vaan hajuvesiä nuuskitaan ku ois elämästä kiinni

    ReplyDelete
  51. Heippa!

    Oranssi - Eau d'Énergie on lähimpänä omaa mieltymystäni! Aina kanniskelen kosmetiikkaosastoilta hedelmäisiä ja sitruksisia tuoksuja. Myös poikaystäväni on kertonut pitävänsä sentyyppisistä tuoksuista käytössäni. Lisäksi tämänhetkinen tuoksuni on loppumaisillaan ja sen vuoksi olisi ihanaa saada kokeiluun tämä Biotherm.

    Toivotaan loppukesäksi aurinkoisia ja lämpimiä kelejä!

    ReplyDelete
  52. Eau Pure sopii minullekin parhaiten, ihanan raikas ja puhdas tuoksu. Namnam ! :)

    ReplyDelete
  53. Oranssi on minun suosikkini! Pidän sen raikkaasta ja energisoivasta tuoksusta :) Kävin nimittäin hankkimassa itselleni sinun inspiroimana tuon kyseisen aprikoosi vartalorasvan ja se on aivan ihana! Tämä olisi vähän samaa sarjaa :)

    ReplyDelete
  54. Näiden sun kuvausten perusteella oranssi vois olla mun suosikki :) Täytyy kyllä mennä vaikka Stockalle tuoksuttelemaan!

    ReplyDelete
  55. Kuvauksen perusteella sininen nousi minunkin suosikiksi, se vaikuttaa niin virkistävän tuoksuiselta, ja juuri sellainen tuoksu kokoelmastani puuttuisi.. :)
    Jonna_993@hotmail.com

    ReplyDelete
  56. Olen jo jokusen vuoden käyttänyt tuota sinistä, mutta vähän aikaa sitten bongasin tuon oranssin ja olen nyt siihen kovin ihastunut! Ihanan kesäinen ja raikas!

    ReplyDelete
  57. stockalla on myös käyty tuoksuttelemassa ja mielestäni oranssi oli kaikista ihanin. :) ihanan raikas

    asdfghjkl9999@luukku.com

    ReplyDelete
  58. ei ole mahdollisuutta päästä tuoksuttelemaan, mutta kuvauksen perusteella uskoisin sinisen eau puren nappaavan parhaiten.

    ReplyDelete
  59. Kappas, eipä ole tuommoset tuoksut vielä kaupassa silmään sattuneetkaan. Mutta jos nyt ihan näin puhtaasti pullojen värin ja kuvailuiden perusteella pitäisi valita, niin tuo sininen eau pure olisi minun valinta:)

    ReplyDelete
  60. Kaikki tuoksut kuulostavat oikein hyviltä - jokaiselle varmasti löytyisi oma käyttötarkoituksensa, käyttöön sopivat tilaisuudet ja vuodenajat :) Itse uskoisin nauttivani eniten oranssista Eau d'Énergie-tuoksusta :)

    ReplyDelete
  61. Eau Pure mielestäni myös, olisi kiva saada joku uusi ihana kesätuoksu ja tutustua noihin Biothermin tuoksuihin paremmin, paljastan, etten ole edes tiennyt aiemmin, että Biotherm valmistaa myös tuoksuja, olen käyttänyt sen sijaan vain heidän voiteitaan, jotka olen todennut hyväksi. :)

    ReplyDelete
  62. ehdottomasti vaaleanpunainen eau de paradis - vadelma ja mustikka kun on mun suosikki-marjoja!

    ReplyDelete
  63. Toivoin syntymäpäivälahjakseni yhden pullon tuota Biothermin oranssia Eau d'Énergie tuoksua, mutta jouduin pettymään, koska en saanut sitä vaan paketista paljastui kaunis rusetein koristeltu pullo, jonka äitini oli edellisenä talvena minun syntymäpäiviäni varten ostanut. Ilahduin lahjasta todella. Kun illalla katselin kaikkia lahjojani ja otin tuoksun käteeni ja päätin viimein kokeilla sitä se haju ei lähtenyt vaatteistani koskaan! Ei sillä että se olisi haitannut jos tuoksu olisi ollut hyvä, hedelmällinen ja sporttinen, mutta kauniin pullon sisältä tuli kaikkea muuta :D Eikä tosiaan ole vielä Biothermia tuoksukokoelmaani tullut.. Pari kertaa olen sitä Kicksissä tuoksutellut, mutten vielä ihan kotiin saakka kantanut! :)

    ReplyDelete
  64. Oranssi on ehdottomasti suosikkini! Rakastan kaikkia hedelmätuoksuja (makeita) ja olen tullut siihen päätökseen, että ne sopivat mulle parhaiten. (Poikaystävänikin taitaa olla sitä mieltä kun ei muun tuoksuisia ostakkaan! :D )

    En ole noita haistellu, mutta mulla on Biothermin kasvohoito tuotteita ja rakastan niitä ihan kybällä! Uskon että nuokaan eivät ole millään lailla pettymys vaan päinvastoin! Sen verran luottamusta löytyy tuohon merkkiin. Siinä olis varmasti täydellinen kesätuoksu.. nom nom nom :) Hyvää heinäkuuta!

    ReplyDelete
  65. Oranssi tuoksu tuntuu kiinnostavimmalta, kuvittelisin sen olevan pirteän raikas...

    ReplyDelete
  66. Kesän alussa nuuskuttelin jokaista ja tulin siihen tulokseen että sininen on paras! eli siis tuoksuaistimme ovat samaa mieltä, tosin oranssikin kelpaisi! :)

    ReplyDelete
  67. Itse en ole edes haistellut noita hajuvesiä tuon kirpakan hinnan takia, mutta kyllä tuo vaaleanpunainen ainakin kuulostaa ja näyttää hyvältä! Vadelmaa ja mustikkaa mmm.. :-)

    ReplyDelete
  68. Oma lempparini on tuo oranssi Eau d'Énergie, koska rakastan kaikkea raikasta ja lempparihedelmänikin on mandariini. Sen tuoksu ja maku on vaan hurmaava. Ihanan pirtsakka tuoksu!

    ReplyDelete
  69. lempparini on sininen, hajuveden ihana väri näyttää jo houkuttelevalta ! tuoksukin kuulostaa kivalta:)

    ReplyDelete
  70. Ottaisin kuvausten perusteella oranssin tuoksun. :)

    ReplyDelete
  71. Heips, sininen tuoksu olisi minun valintani merelliseen kesä-Helsinkiin!

    ReplyDelete
  72. Sininen tuoksu on suosikkini! Rakastan puhtaita ja raikkaita tuoksuja. Tällä hetkellä hyllyssäni ei ole yhtään täydellistä tuoksua, joten uskoisin tämän sinisen tuoksun täyttävän tyhjän paikan hyllyssäni! :)

    ReplyDelete
  73. En ole päässyt valitettavasti tuoksuja tuoksuttelemaan, mutta kuvauksiesi perusteella valitsisin oranssin Eau d'Énergien. :)

    ReplyDelete
  74. Lainasin joskus tuollaisen sinisen pullon äidin kaapista ja palauttamattahan se on jäänyt, niin ihana tuoksu! Nyt himottaisi tuo oranssin värinen puteli, ehkä saisi äitikin pullonsa takasin ;)

    ReplyDelete
  75. SInulle Anonyymi, joka kirjoitit:

    "kevyt elämä, joku kuollut ja sitä vaan hajuvesiä nuuskitaan ku ois elämästä kiinni"

    Nyt on pakko tarttua tähän.
    Ensiksi. Tähän postaukseen on kuvat otettu paljon ennen läheiseni poismenoa ja postauskin ajoitettu sitä ennen. Harvoin edes kummemmin noteraan näitä "tökerömpiä" kommentteja, mutta tämä sinun oli kyllä ala-arvoisin kommentti mitä koskaan on tullut. Viljelen täällä kommenttiboksissa "Se miten sitä puhuu toisesta ihmisestä, kuvaa parhaiten ihmistä itseään". En voi ymmärtää, kuinka vastaava kommenttisi voi sinulle mitenkään hyvää oloa tuoda. Kertakaikkisen pöyristyttävä ja äärimmäisen pahaa mieltä aiheuttava kommentti. Sehän sinulla oli varmasti tarkoituksena - loukata minua. Mitä se siis kertoo sinusta? Kun voin varmasti sanoa, että en mitään pahaa ole sinulle tehnyt.

    Pahoitteluni nyt muillekin, että minut saatiin kommenttiboksissa ensimmäistä kertaa provosoitumaan, mutta tämä oli kommentti, joka oli kyllä ala-arvoisin ikinä.

    ReplyDelete
  76. musta tuo oranssi vaikuttaa parhaalta, kerran se myös kosteuttaa ihoa samalla!:)

    ReplyDelete
  77. Eau Pure! se on ihanan raikas ja ihan lenppari.

    ReplyDelete
  78. SInulle Anonyymi, joka kirjoitit:

    "kevyt elämä, joku kuollut ja sitä vaan hajuvesiä nuuskitaan ku ois elämästä kiinni"

    Nyt on pakko tarttua tähän.
    Ensiksi. Tähän postaukseen on kuvat otettu paljon ennen läheiseni poismenoa ja postauskin ajoitettu sitä ennen. Harvoin edes kummemmin noteraan näitä "tökerömpiä" kommentteja, mutta tämä sinun oli kyllä ala-arvoisin kommentti mitä koskaan on tullut. Viljelen täällä kommenttiboksissa "Se miten sitä puhuu toisesta ihmisestä, kuvaa parhaiten ihmistä itseään". En voi ymmärtää, kuinka vastaava kommenttisi voi sinulle mitenkään hyvää oloa tuoda. Kertakaikkisen pöyristyttävä ja äärimmäisen pahaa mieltä aiheuttava kommentti. Sehän sinulla oli varmasti tarkoituksena - loukata minua. Mitä se siis kertoo sinusta? Kun voin varmasti sanoa, että en mitään pahaa ole sinulle tehnyt.

    Pahoitteluni nyt muillekin, että minut saatiin kommenttiboksissa ensimmäistä kertaa provosoitumaan, mutta tämä oli kommentti, joka oli kyllä ala-arvoisin ikinä.


    HERRANJUMALA mikä idiootti! Kuinka ihmiset kehtaa?! Todella ala-arvoista. Surullista on, että tuosta kommentoijan kommentista näkee, että hän on varmasti niin yksinkertainen ja kamala persoona, että mitään mitä hänelle sanot, ei varmasti mene jakeluun. Mutta lohsutuksen sanana, jokainen muu joka tätä lukee, voi todeta kauhulla miten hirveitä ihmisiä on tosiaan olemassa.

    Voimia sinne kovasti, ja onneksi vastaavanlaisia idiootteja on niin vähän!

    T.Lissu

    ReplyDelete
  79. Osallistun arvontaan ja valinta on: Sininen - Eau Pure.
    En ole päässyt vielä tuoksuja tuoksuttelemaan, mutta täytyy sanoa että postaus inspiroi sen verran että pitääpäs käydä Stockmannilla,tms. seuraavan kerran kun keskustassa liikkuu. :)

    ReplyDelete
  80. Hajuvesihyllystäni löytyy eniten tuon vaaleanpunaisen kuuloisia kesätuoksuja, joten päädyn tällä kertaa oranssiin. Se täydentäisi kesätuoksujeni sarjaa mukavasti :)

    ReplyDelete
  81. Kiperä kysymys, koska kaikki ovat niin ihania kesätuoksuja, mutta luulen, että tarvitsen eniten oranssia, Eau d'Énergie -tuoksua. Siitä saisi sopivan energiapotkun uuteen päivään jopa vähän huonompina aamuina! ;)

    ReplyDelete
  82. Nyt täytyy todeta että rakas Mrs V älä anna enää anonyymien kommentoida tänne. Täällä on paljon fiksuja lukijoita ihan nimimerkilläkin!

    Ja sinä anonyymi-idiootti, joka pahoitit todella ystäväni ja oman mieleni, uskon tässä tapauksessa sanontaan: "Paha saa palkkansa"! Ja kun nyt kerran kommentoit anonyyminä se kertoo siitä, että tiesit ylittäväsi rajan ja toivon todella, että ymmärrät kuinka TAHDITONTA oli kirjoittaa tollaista paskaa tänne.

    Koita muru jaksaa ja kohta nähdään!
    t. M

    ReplyDelete
  83. Voi että mikä arvonta!

    Itse eksyin kuukausi sitten Helsingin reissullani tuoksuttelemaan kyseisiä tuoksuja ja parhain niistä oli eau pure, eli sininen! Käytän samantuoksuista Biothermin vartalorasvaaki, tai muistelisin että tuoksu on sama (nimi ainakin täsmää) ja pidän kovasti siitä. :) Tykkäsin myös oranssin pullon tuoksusta, mutta se tuo liikaa mieleeni äitini Biothermin vartalovoiteen, joten annan pitää sen tuoksun hänellä. :D

    Sininen siis!

    ReplyDelete
  84. Tuo sininen kuulostaisi raikkaimmalle!:) ja osallistun siis arvontaan :P

    ReplyDelete
  85. Voi että! Vaikeeta sanoa näin tekstin ja kuvien perusteella, mutta minä luotan sinun vaistoosi ja valitsen sinisen Eau Puren! :) Meinasin vastata, että tuo oranssi, mutta jos näin kuumana kesä jatkuu, haluan ehdottomasti ruiskuttaa iholleni jotain virvoittavan viileää tuoksua makean sijasta. Luulisin että tuo oranssi sopii hyvin talvella! :)

    ReplyDelete
  86. Itse olen myös tykästynyt Biothermin tuotteisiin! Kesätuoksu olisikin aivan mainio alkavalle kesälomalle! Ehdottomasti minuun kolahti Sininen - Eau Pure.
    Arpaonni suosikoon! :D

    ReplyDelete
  87. Oranssi on ihanin!

    Sulla on ihana blogi, jota käyn lueskelemassa ahkerasti, vaikkakin tämä on ensimmäinen kerta kun jätän kommentin. :)

    ReplyDelete
  88. sininen vaikuttaa ihanan raikkaalta, joten se olis mun valinta=)

    ReplyDelete
  89. En ole tuoksutellut muutakuin sinistä ja se tuoksuu kyllä ihanalle ! :)

    Mutta oranssi kuullostaa kivalta.

    ReplyDelete
  90. Itse päätyisin vaaleanpunaiseen tuoksuun, koska siinä on vähän vadelman vivahdetta, josta pidän monissa muissa vartalotuoksuissa.
    Kiitoksia upeasta blogista :)

    ReplyDelete
  91. Oranssi on yksi lemppari väreistäni, ollut jo pienestä pitäen. Tänä kesänä värien tullessa markkinoille, ensimmäisiä kertoja puen oranssia päälleni. Nuuhkuttelin hajuja jokunen aika sitten, ja valitsin lempparini. Harmikseni en muista niiden hajuja enää, mutta menen lempivärini mukana. Mikäli arpaonni suosii, kotiuttaisin mielelläni oranssin putelon omaan käyttööni! :)

    ReplyDelete
  92. Itse en ole päässyt vielä tuoksuttelemaan noita, mut vaaleanpunainen vaikuttaa ihanimmalta!

    ReplyDelete
  93. Mun nenään näin tekstin kautta parhaalta kuulosti oranssi Eau d'Énergie, vaikka olikin hankala valinta tämän ja vaaleanpunaisen välillä. :D Toivottavasti arpaonni osuisi kohdalle!

    Laitan sähköpostini tähän, koska Blogger-tilini ei näy tällä hetkellä kenellekään: sofiiaa at luukku.com :)

    ReplyDelete
  94. Ihana arvonta! Luulen kuvauksien perusteella pitäväni eniten vaaleanpunaisesta tuoksusta :)

    ReplyDelete
  95. Näin ihan alkuun, kiitos taas virkistävistä postauksista!

    Itse pitäisin eniten tuosta Vaaleanpunaisesta Eau De Paradis tuoksusta! Pidän kaikista raikkaista tuoksuista :) Kaikki vaaleanpunainen on ihanaa! Oli ne sitten lakanoita, vaatteita, kenkiä, kivi-kynttilälyhtyjä tai vaikkapa huiveja! Viimeksi tänään ostin jotain vaaleanpunaista; nimittäin juuri nuita kivi-kynttilälyhtyjä. Hajuvetenikin valitsin osittain jopa paketin vaaleanpunaisen värin takia, tosin tuoksukin oli loistava :) Yhteenkään vaaleanpunaiseen tuotteeseen en ole pettynyt ! Joten tästä syystä uskoisin, että vaaleanpunainen veisi voiton muista täysin tälläkin kertaa, sillä vaaleanpunaisella ei voi mennä pieleen ;)

    ReplyDelete
  96. Vaaleanpunainen Eau De Paradis tuntui omimmalta. Tuoksu kuulostaa samaan aikaan herkältä, mutta silti sopivan voimakkaalta. Tämän tyyppiset tuoksut saattavat olla joskus tunkkaisia. Sitä vastoin Eau De Paradis kuulostaa raikkaalta sisältönsä takia. (:

    ReplyDelete
  97. Erityisesti Eau Pure on nousi suosikiksi viime hajustelukerralla Stockmannilla! Tekisi hyvää haistella sitä, kun jalka paketissa on vaikea päästä eteenpäin ja kesäluontoon tällä hetkellä. T. "Rentouttavan" mökkiviikonlopun viettänyt kallioilla...

    ReplyDelete
  98. Oranssi! Aprikoosi kuulostaa ihanalta! Mulla ei oo valitettavasti mahdollisuutta käydä tuoksuttelemassa noita, kun asun täällä maalla, mutta nyt alkoi kyllä kutkuttelemaan!

    Heidi
    heidiruokonen@hotmail.com

    ReplyDelete
  99. Mielestäni parhaalta kuulostaa tuo oranssi tuoksu jonka mielellään ottaisin noista itselleni :)

    ReplyDelete
  100. Oranssi - Eau d'Énergie olisi ehdoton lempparini! :) ihanan pirteä ja energinen! :)

    ReplyDelete
  101. Moi!
    Oranssi, Eau d'Énergie, on paras ja ehdoton kesätuoksu!
    Haluaisin osallistua tämän suloisuuden arvontaan,vaikka mulla ei olekaan Blogger-tiliä.
    Ihana on tämä blogisi, love it!! :)

    Ihanaa kesää sinulle!

    Hanna

    ReplyDelete
  102. Rakastan hedelmistä varmaan eniten appelsiinia ja sen pelkkä tuoksukin on niin ihanan hedelmäinen ja raikas! Kerran Stockalla tuoksuttelin just tota oranssia ja ihastuin, mutta ei oo rahaa ostaa ja äiti ei suostu koska se on liian kallista. Nyt mulla ois ihana mahdollisuus saada se, ooih :)

    ReplyDelete
  103. Kävin nuuhkimassa näitä Oulun Stockalla heti silloin, kun ekan kerran Biothermin tuoksuista mainitsit blogissasi. Mun mielestä oli aika jännää, ett nuo tuoksujen nimet olivat omasta mielestäni vähän hassusti ristiin. Oranssi olisi ehdottomasti ansainnut Paradise -nimen ja pinkki sen Energien =). Oma suosikkini oli ehdottomasti oranssi pullo...en innostunut kolmesta muusta lainkaan. Oranssi oli ihanan hedelmäinen ja paratiisimainen...juuri sellainen, jolta haluaisin tuoksua kesällä ja miksen syksyäkin kohti. Hedelmätuoksut ovat monesti jotenkin vähän liian makeita, mutta tämä Biothermin tuoksu onnistuu olemaan raikas =)

    ReplyDelete
  104. En ole koskaan noista tuotteista kuullut, mutta kiinnostus heräsi välittömästi! Kuvailujen perusteella minulle sopisi parhaiten Oranssi tuoksu, eli Eau d'Énergie. Pidän raikkaista sitrusmaisista tuoksuista ja oranssi väri sopii keski- ja loppukesään. Olen menossa elokuussa pitkälle junamatkalle Siperiaan, ja tämä tuoksu varmasti virkistäisi minua hikisen reissun aikana :P

    -Yanille

    ReplyDelete
  105. Hedelmäisten tuoksujen ystävänä oranssin putelin ottaisin enemmän kuin mielelläni! :)

    ReplyDelete
  106. Ei saa ottaa anonyymien kommentointimahdollisuutta pois! =( Täällä on monia anonyymejä jotka ovat täysin vilpittömiä ja haluavat vain aina välillä kommentoida Mrs. V:n postauksia!! Se ei todellakaan olisi reilua että anonyymien kommentointimahdollisuus otettaisiin pois yhden ala-arvoisesti kommentoineen anonyymin takia! =( =( =(

    ReplyDelete
  107. Oranssia energiaa tänne! Äitini lahjoitti joskus teini-iässä kyseisen vartalovoiteen minulle ja tuoksu muistuttaa minua edelleen nuoruuden kulta-ajoista :)

    ReplyDelete
  108. Olen nähnyt tuoksutStockalla, mutta en ole vielä päässyt haistelemaan, joten valintani perustuu mielikuvaan tuoksuista. Valitsen siis sinisen Eau Pure -tuoksun, koska se kuulostaa parhaimmalta. Lime ja kiwi ovat lemppareitani, ja pelkkä nimikin kuulostaa niin ihanan raikkaalta! : )

    ReplyDelete
  109. Kaikki ovat kyllä niin yhtäläisen hyviä, mutta tuosta sinisestä tällä hetkellä haaveilen eniten!

    -L

    ReplyDelete
  110. Parhaalta kuvausten perusteella vaikutti tuo sinunkin lempparisi eli Eau Pure. Olisi ihanaa päästä ensimmäistä kertaa kokeilemaan tällaista vartalotuoksua :)

    ReplyDelete
  111. Oi tässähän iskee ihan järjetön valinnanvaikeus, kun kaikki kuulostavat yhtä herkullisilta ainakin kuvaustensa puolesta!

    Tuntuu kuitenkin, että juurikin tuo oranssi Eau d'Énergie olisi varsinkin näin kesäaikaan se oma lempparini :) Kuulostaa niin ihanan pirteältä, makealta ja juuri minulta, pirteältä ja energiseltä ihmiseltäni! :)

    ReplyDelete
  112. Itse en ole päässyt mitään noista tuoksuttelemaan, mutta kuvauksesi perusteella oranssi saattaisi olla ihan minun tuoksu tai sitten vaaleanpunainen.. tuoksuosastolla ainakin katse kiinnittyy aina vaaleanpunaisiin pakkauksiin ja useimmiten ne tuoksuvat omaan nenään hyviltä. Anyway, jos voitto osuu kohdalle, niin ihan varmasti kumpi tahansa tuoksuu aivan parhaalle! :)

    Lopuksi vielä iso kiitos hienosta blogista!

    ReplyDelete
  113. Sininen tuoksu ehdottomasti herättää mielenkiintoni. Lime on ihanan raikas ja vihreä tee rauhoittavaa ja terveellistä. Kyllä, tuo sininen ainesosien perusteella kyllä lähtisi matkaani! :)

    ReplyDelete
  114. Moikka! :)
    En ole itse käynyt kyseisiä tuoksuja vielä haistelemassa, mutta mielenkiinto kyllä heräsi tämän postauksen ansiosta! Kuvailujesi perusteella olen vahvasti sitä mieltä, että oranssi olisi minun oma tuoksuni :)!

    -Suski

    matilainen_susanna@hotmail.com

    ReplyDelete
  115. Sininen tuoksu vaikuttaa kivoimmalta:)

    ReplyDelete
  116. Eau De Paradis kuulostaisi erittäinkin houkuttelevalta tuoksulta! Kyseisiä tuoksuja en ole päässyt vielä tuoksuttelemaan, mutta tämän postauksen innoittamana taitaakin huomenna olla suuntana Stockmann :>

    ReplyDelete
  117. Hei!

    Olen itsekin käynyt näitä tuoksuja kokeilemassa stockmannilla... Suihkutin itseeni sitä oranssia (ehdoton suosikkini) ja myöhemmin samana päivänä kadulla hajuvettäni kehuttiin tuntemattoman miehen johdosta! mikä sattuma :) Täytyy varmaan käydä tämä tuoksu sieltä kotiuttamasta :D

    ReplyDelete
  118. Oranssi tuoksu on oma lempparini! Ja vieläpä oikein kesäisen lämpöisen näköinenkin!

    ReplyDelete
  119. Kuvauksen perusteella sininen nousi minunkin suosikiksi. Sain vaikutelman, että se on ihanan raikas ja virkistävä tuoksu. Kyllähän sellainen kelpaisi onnettoman pieneen tuoksujen kokoelmaani!

    -Anne
    anne_karppinen266@hotmail.com

    ReplyDelete
  120. Oranssi - Eau d'Énergie tai PAradis myskin ansiosta ;) En osaa valita, oikeastaan kaikki kuulostaa ihanilta... Mutta sanon että oranssi :)

    ReplyDelete
  121. Kävin perjantaina tuoksuttelemassa Stockalla ja rakastuin! Harvoin mikään tuoksu kolahtaa niin kovin, että se on pakko hankkia, keinolla tai toisella. =D Sininen ja oranssi kilpailivat voittajan paikasta, mutta oranssi kiilasi lopulta ohitse, kun olin nuuskutellut sitä shoppailun lomassa iholta vähän väliä.
    Se oli omaan makuuni mieluisin, koska se oli kesäinen ja makea, sekä silti ihanan pehmeä ja raikas. =)

    ReplyDelete
  122. Ihana arvonta! :) Suosikkini on punainen tuoksu, jota kävin alkukesästä tuoksuttelemassa. Pidän sopivan makeista tuoksuista, joissa on mukana pehmeyttä ja lämpöä.

    ReplyDelete
  123. Kävin eilen nuuhkimassa tuoksuja - Eau Pure se on, ylivoimainen suosikki nimittäin! Oranssi pullo oli vahva kakkonen, mutta tämä sininen suorastaan hämmästytti tuoksunsa keveydellä ja herkullisuudella. Hyvin "luonnollinen" tuoksu - kaikki sen osaset oli erotettavissa. Pystyn helposti kuvitella käyttäväni tätä tuoksua, aivan ihana kesäpäivien pelastaja varmasti!

    ReplyDelete
  124. Sininen - Eau Pure, sillä vesiputous kuullostaa ihanan raikkaalta näin kesäaikaan (:

    ReplyDelete
  125. Itse olen hulluna tuoksuihin, mutta hyvä vartalotuoksu minulta jostain syystä puuttuu vielä kokonaan?!

    Olen käynyt jo aiemmin tuoksuttelemassa näitä tuoksuja, ja omaksi suosikikseni on ehdottomasti noussut sininen Eau Pure.

    Yleensä suosikkituoksuni ovat kyseistä tuoksua makeampia, mutta tämä silti tuntui parhaalta. On ihanan raikas, joka juuri vartalotuoksussa on tärkeää.

    Olen rakastunut tähän tuoksuun, mutta opiskelijana en pysty kovastikaan pakollisten menojen lisäksi muuhun rahaa käyttämään. Siksi minulle tämä tuoksu tulisi juuri oikeaan osoitteeseen :)

    <3: Sade

    ReplyDelete
  126. kyllä tuo oranssi tuoksu vaikuttaisi kuvaukseltaan olevan kuin minulle tehty :>

    ReplyDelete
  127. Tykkään eniten oranssista! Se on niin raikas ja pirteä tuoksu. :)

    ReplyDelete
  128. Moikka! Nämä biothermin tuoksut ovat kyllä oikein hyviä freeshejä kaikki. Ei liian voimakkaita, antavat varsinkin näin kesäksi raikkaan tuulahduksen kropalle, ja mikä parasta ei aiheuta päänsärkyä mikä monestakin voimakkaammista hajuvesistä tulee...minulle ainakin helposti. Mun mielestä ehdottomaksi ykköseksi nousee oranssi tuoksu.Nimensäkkin perusteella (Eau d'Énergie) tuo energisen tunteen kun aamulla suihkauttaa ennen töihin lähtöä niin lähtee päivä hyvin käyntiin :) ja plussaa tekee toki että tuoksu samalla kosteuttaa ihoa! Ehdottomasti lemppari vaikka kaikki toki ovat herkullisia tuoksuja.

    ReplyDelete
  129. voi kun ihana kilpailu, joten on kyllä pakko osallistua!:) lempparini on ehdottomasti tuo oranssi - Eau d'Énergie! Se on vaan niiin ihanan kesäinen tuoksu, ehkä sen joku päivä käyn vielä itselleni ostamassa jossei kilpailussa onnista:)

    Henski
    henskir@gmail.com

    ReplyDelete
  130. kuvauksien perusteella oma suosikkini on ehdottomasti sininen, kesäisin tuoksun kuuluu olla raikas ja sinisestä tuoksusta sai juuri sellaisen käsityksen, että se olisi täydellinen kesä tuoksu! :)

    ReplyDelete
  131. Meni tiukille tuon oranssin ja sinisen välillä, mutta.... päädyin sitten valitsemaan Eau Puren! Minulle vaaleanpunainen ei tullut kysymykseenkään sillä olen enemmän raikkaiden tuoksujen ystävä. Ja mielestäni vadelman ja mansikan tuoksuiset ovat liian imeliä ja raskaita.

    ReplyDelete
  132. Hei!
    Olisi aivan mahtavaa saada tuollainen Oranssi tuoksu, se olisi ihanan kesäinen ja siitä tulisi aina mieleen etelän maat! :} ja sille olisi kyllä paljon käyttöä... :}
    hauskaa loppu kesää kaikille!

    ReplyDelete
  133. Lempparini on se vaaleanpunainen tuoksu, se vain tuoksuu kerrassaan niin ihanalle ja vähän makealle! Minna,
    minde05_@hotmail.com

    ReplyDelete
  134. Ihana kilpailu! Minä tahtoisin kovasti tuon vaaleanpunaisen Eau Paradis tuoksun, sillä olen makeiden tuoksujen ystävä. Kesäisin on vaikeampi löytää tarpeeksi kevyttä makeaa tuoksua, mutta kun kävin eilen Biothermin pisteessä kyseistä tuoksua nuuskuttelemassa totesin sen oleva kerrassaan loistava kesäksi! Makea, mutta silti tarpeeksi kevyt päiväkäyttöön. Olisin ikionnellinen jos tämän tuoksun itselleni voittaisin, muuten täytyy varmaan käydä hakemassa itselleni vielä ensi viikolla!

    Aurora

    aurorasbox at yahoo.com

    ReplyDelete
  135. Tuo sinisessä pullossa oleva Eau Pure- tuoksu on minun oma suosikkini. Tuoksu on niin ihanan raikas ja kerran sitä stockalla kokeillessani tuntui kuin se olisi viilentänyt ihoani!:)

    -Essi
    -epsanen@gmail.com

    ReplyDelete
  136. Olen aiemmin jo ihastunut tuohon Energy-tuoksuun, sitä olisi ihana saada pullollinen! Olen hiljattain eronnut ja pieni lisäenergia tähän kesään ei todellakaan olisi pahitteeksi! :)

    ReplyDelete
  137. Voimakkaille hajuvesille hieman yliherkkänä olisi ihanaa voittaa tällainen aavistuksen miedompi kesätuoksu. :) Sininen taitaa kiilata toivelistani kärkeen ihanalla viileydellään ja raikkaudellaan.

    Tanja/tanjamarika87@gmail.com

    ReplyDelete
  138. Lempparini on tuo sininen tuoksu. Rakastan raikkaita tuoksuja ja tuo osoittautui ehdottomaksi lemmpariksi =) Mikäs sen ihanampaa olisikaan, kun voittaa pullo omaan kokoelmaan ;)

    ReplyDelete
  139. Kyllä tuo sininen eau pure on myös minun suosikkini, niin raikas ja kesäinen! Olisipa kiva voittaa tuo tuoksu, kun sitä on niin monesti käynyt ihastelemassa! :)
    -Lili

    s-posti: ao56646@jao.fi

    ReplyDelete
  140. Minua miellyttää eniten tuo punainen tuoksu ja olen monta kertaa harkinnut sen ostamistakin. Olen todella ranttu tuoksujen suhteen, enkä millään meinaa löytää sopivaa tuoksua. Muutamat viime vuodet olenkin käyttänyt tuota oranssia tuoksua, jolle punainen olisi oiva kaveri, ettei vaan kyllästy.

    unea(at)hotmail.fi

    ReplyDelete
  141. Oranssi Eau d´Énergie on lempituoksuni :)
    Seijahannele
    hannele.lang@gmail.com

    ReplyDelete
  142. Ehottomasti Eau Pure on paras, olen sitä nimittäin käynyt monta kertaa tuoksuttelemassa!

    ReplyDelete
  143. Hirmuisen vaikea valinta, mutta pirteä ja raikas oranssi ylsi suosikiksi:)

    ReplyDelete
  144. Itse en ole kyseisiä tuoksuja päässyt tuoksuttelemaan, mutta veikkaan kyllä, että tuo sininen olisi myös minun mieleeni eniten! Pidän raikkaista ja ns. vesimäisistä tuoksuista! :)

    ReplyDelete
  145. Sinun tavoin on sininen minun lempparini :)

    elina

    elina.nippala@gmail.com

    ReplyDelete
  146. Ehdoton suosikki on Eau d'Énergie elikkä oranssi pullo.
    Kävin tuoksuttelemassa kaikkia ja oranssi tuoksutellessani olo tuntui heti virkeämmältä :) Siispä tuoksusta olisi hyötyä opinnäytetön viime hetkiin :)

    - Riikka

    huudot10(at)gmail.com

    ReplyDelete
  147. En osaa yhtään sanoa kuvauksien perusteella että mikä olis lemppari tuoksu noista. Punainen tuoksu kuitenkin kuulostaa kivoimmalta :)
    -Janniina

    Janniina94@netti.fi

    ReplyDelete
  148. Mullaon tuoksut ihan lopussa ja nyt tulis ihan loisvataan hetkeen uus jos arpaonni sattuis suosimaan ;) Vaaleenpunanen tuoksu houkuttelis eniten! vike947@hotmail.com

    ReplyDelete
  149. Minulla on vain yksi hajuvesi jolle olen ollut uskollinen jo kauan, nyt kun kyseistä tuoksua ei enää mistään saa, olisi näemmä aika vaihtaa. Tuo Oranssi - Eau d'Énergie kuulostaa ihan omanlaiselta, jospa siitä tulisi uusi lemppari hajuveteni!

    -Anni
    annveijo@paju.oulu.fi

    ReplyDelete
  150. Haluaisin niin kovasti jonkun uuden kesätuoksun ja tuota sinistä olenkin nuuhkinut ja se toimisi loistavasti =) -anna

    anannnah@hotmail.com

    ReplyDelete
  151. Tosi kiva arvonta! Mäkin oon käynyt noita tuoksuttelemassa joskus alkukesällä, mutta mulle iski myös valinnanvaikeus, niin en sitten ostanut noista mitään.. Mulla on paljon makeita ja hedelmäisiä tuoksuja, joten vaihtelun vuoksi tuo Eau Pure voisi olla hyvää vaihtelua :) Ihanaa kesää!

    ReplyDelete
  152. Tuo oranssi tuoksu:) Sen takia koska se kuullostaa vaan jotenkin niin kesäiselle ja ihanalle:)

    ReplyDelete
  153. Eau Pure kuulostaisi minulle sopivimmalta vaihtoehdolta! :)

    Haluan tässä samassa kiittää blogistasi. Luen tosi harvoin muotiblogeja, koska ne ovat jotenkin niin pinnallisia ja silti kirjoittavat yrittävät paljastaa itsestään jotenkin liikaa. Pidän siitä, että säilytät tiettyyn pisteeseen saakka anonymiteettisi ja että muotiin painottuvissa postauksissa oikeasti käsitellään asiaa :) Kiitos myös sisustusjutuista! Niitä toivon aina lisää, heh ;)

    ReplyDelete
  154. Ehdottomasti sininen on oma lempparini! Biothermin tuotteita en ole itse ostanut korkean hintatasonsa takia kauhean useasti mutta tämän tuoksun voisin harkita ostavani omalle tuoksuhyllylle :)

    ReplyDelete
  155. Sininen - Eau Pure kuulostaa eniten omalta. Olen nyt kesällä rakastunut raikkaisiin tuotteisiin, jotenkin haluaa ottaa kesästä kaiken irti niidenkin avulla:)

    ReplyDelete
  156. En valitettavasti ole päässyt vielä tuoksuja haistelemaan, mutta kuvausten perusteella tahtoisin sinisen. Mulla on jo valmiiksi monta makeaa hajuvettä, nyt kaipaisin kovasti jotain raikasta ja kevyttä :)

    joerva@utu.fi

    ReplyDelete
  157. Kamalan vaikeaa valita, mutta kyllä tuo oranssi Eau d'Énergie vaikuttais kivoimmalta :)

    Salla

    salla._@hotmail.com

    ReplyDelete
  158. Kuvausten perusteella luulen että sininen Eau Pure sopisi minulle parhaiten. Toivottavasti onni osuu kohdalle...

    ReplyDelete
  159. Tuo oranssi tuoksu kuulostaa tosi hyvältä ja raikkaalta!:) Ja kosteuttavat ainesosatkaan eivät olisi pahitteeksi minun melko kuivalle iholleni.

    vilmaa_@hotmail.com

    ReplyDelete
  160. Tuo oranssi tuoksu kuulostaa tosi hyvältä ja raikkaalta!:) Ja kosteuttavat ainesosatkaan eivät olisi pahitteeksi minun melko kuivalle iholleni.

    vilmaa_@hotmail.com

    ReplyDelete
  161. Vaaleanpunainen kuulostaa eniten minun tuoksultani. Olisin kyllä uuden tuoksun tarpeessa :)

    Mimmu

    ReplyDelete
  162. Sininen tuoksuu raikkaalta ja kesäiseltä, mutta tuoksu sopii myös syksyyn. Ihania uutuuksia! Olen ollut tyytyväinen Biothermin tuotteisiin, joten tuoksukin on varmasti minun mieleen. :)

    /Krista

    Bambic@jippii.fi

    ReplyDelete
  163. Eau Pure, ehdottomasti:) meinasin sen jo viime viikolla ostaa, mutta päätin odotella tilipäivää..

    ReplyDelete
  164. Sininen - Eau Pure olisi täydellinen lisä tämän hetkisiin tuoksuihini. Juuri tuollaista puhtaan raikasta tuoksua olen pidempään etsinyt!

    ReplyDelete
  165. Tuo energisoiva tuoksu on eniten mieleeni, pidän todella paljon appelsiinin ja muiden sitrushedelmien ihanista aromeista.:)

    ReplyDelete
  166. Moi! Nuo on kyllä ihania tuoksuja:) Olen niitä stockalla tuoksutellut, mutta en ole osannut päättää parasta, joten on suht hintavat tuoksut jääneet vielä ostamatta... Tämän postauksen luettua tuli kuitenkin sellainen olo että ehkä tuo oranssi olisi näistä mun lemppari:) koska se on kesäisen pirteä ja hedelmäinen.

    ReplyDelete
  167. Oranssi - Eau d'Énergie on suosikkini sillä se vaikuttaa ihanan raikkaalta ja kesäiseltä :)

    - Ida
    - ida.suominen@hotmail.com

    ReplyDelete
  168. Sininen kuulostaisi ihan minulta. :)

    Ihana arvonta, kunpa voittaisi! :D <3

    ReplyDelete
  169. Itse en ole vielä kerennyt käydä kyseisiä tuoksuja haistelemassa, vaikka monelta olen niistä hyvää kuullutkin :)
    Vaalenpunainen kuulostaa kuitenkin eniten minulta!

    Ihanaa kesän jatkoa sinulle.

    Tanja

    tahtisadetta@hotmail.fi

    ReplyDelete
  170. Omaksi suosikikseni nousi tuo sininen, se on niin ihanan raikkaan värinenkin :) voin vain kuvitella kuinka ihanalle se sitte oikeasti tuoksuu!

    jiivee_@hotmail.com

    ReplyDelete
  171. Ihania kuvia!

    Sinisen valitsisin minäkin! Raikasta vesituoksua ei olekaan tällä hetkellä valikoimassa, joten sellainen olisi erittäin tervetullut :-)

    ReplyDelete
  172. Sininen Eau Pure on ehdoton suosikkini sitä monesti tuoksutellessa kaverillani :)

    Kesäisen raikas korvaamaan hajuvedet näin lämpösillä ilmoilla.

    ReplyDelete
  173. Ehdottomasti noista tuoksuista oranssi olisi minun mielestäni paras. Sininen tulisikin sitten heti toisena.

    Perusteluna oranssille on se, että olen aina tykännyt mandariinista ja sitruunasta tuoksuina. Ne saavat kesän mieleen ja niiden tuoksu potkaisee minuun aina lisää energiaa päivän varalle. Jotenkin niistä tuoksuista vaan herää aamullakin henkiin :) Appelsiinimehulla alkaa elämän parhaat päivät ja jos tuon tuoksun saisi ihollekin niin elämähän melkein hymyilisi pimeinä talviaamuinakin :)

    OonaK, omkarvon@student.uef.fi

    ReplyDelete
  174. Mulla oli viime kesänä oranssin värinen pullo aivan ihanan tuoksuista tuoksua, kannoin sitä mukanani joka paikkaan, mutta se loppui ihan liian lyhyeen! Ei mitään käsitystä mikä merkki oli, joten ei kun vaan käymään kaikki kaupat läpi, että mistä löytyisi sopivan kevyt tuoksu. No voit varmaan arvata: ei mistään! Nyt täällä joudutaan kituuttamaan "tavallisien" hajuvesien kanssa, ja musta tuntuu, että vaikka tuoksu yrittäisi olla miten kevyt, se on vaan aina liian raskas kesään!

    Tuo oranssi kuulostaa siis minulle sopivimmalta, eikä mulla ole mitään mahiksia sitä Stockmannittomalta paikkakunnalta hakea, harmi!

    ReplyDelete
  175. Tuo sininen kuulostaa ihanan raikkaalta! :>

    - Suvi^

    ReplyDelete
  176. Moikku =)
    haluan ehdottomasti osallistua arvontaan. Olen käyttänyt keltaista tuoksua n 15 vuotta sitten, silloin ei vielä muita vaihtoehtoja ollut. Nyt kun kävin nuuskuttamassa tuoksuja sininen tuoksu on syrjäyttänyt keltaisen - siis minun mielestä.

    Kiitti kivasta blogista ja aurinkoista kesää.

    t.Carro

    ReplyDelete
  177. Hei!
    Tuo sininen on ehdoton suosikkini. Ulkoilma ja raikas olo, siinä kaikki, mitä se tuo aina mieleeni!

    Terveisin, Saara

    ReplyDelete
  178. Enpäs ole kyseisiä tuoksuja nuuhkutellut, mutta olisi kyllä kiva voittaa yksi!:-) Varmaankin oranssin ottaisin, se kun kuulostaa omimmalta.

    ReplyDelete
  179. Ihana arvonta, vartalotuoksut ovat mahtava vaihtoehto varsinaiselle hajuvedelle erityisesti kesällä! Tästä nelikosta herkullisimmalta kuulostaa oranssi Eau d'Énergie, sitrustuoksut ovat kovasti mieleeni ja energisoiva vaikutus tulisi tarpeeseen toimistolla varsinkin näin kesällä muiden onnellisten lomaillessa :)

    tigertins@gmail.com

    ReplyDelete
  180. Oranssi ehdottomasti! Viime aikoina olen todella huumaantunut kaikesta appelsiinin liittyvistä jutuista; teestä, tuoksuista ja jopa väristä ;)

    ReplyDelete
  181. En ole ennen kokeillut noita, mutta heti kun luin kirjoituksesi tuntui kuin olisin löytänyt uuden rakkauden elämääni!! :)

    ReplyDelete
  182. Oi miten ihana arvonta!!!:) Olen tuoksutellut tuota oranssia jo monesti, se on ihanan raikas ja kesäinen <3

    ReplyDelete
  183. Oioi, haluaisin tuoksua vadelmille <3 eli lempparini on Vaaleanpunainen Eau De Paradis :)

    ReplyDelete
  184. Oranssi - Eau d'Énergie

    Luulisin ainakin että itse pitäisin siitä! =) Pidän paljon appelsiinin, mandariinin ja sitruunan hajusta =))

    ReplyDelete
  185. Kannatan keltaista, sitruksen kirpakkuutta! Kiitos kivasta arvonnasta.

    ReplyDelete
  186. Oranssi. Oranssi on muutenkin mun kesäväri. Mm. kynnet on vähintään puolet kesästä oranssit. Jotenkin oranssi vaan sopii niin hyvin ruskettuneen ihon kaveriksi. Lisäksi tuon oranssin tuoksu kuulosti parhaimmalta omaan nenääni. :)

    ceran(at)luukku.com

    ReplyDelete
  187. Sininen ehdottomasti! sun kuvauksesi siitä kuulostaa täydelliseltä! sitä haluaisin suihkutella :) sininen on muutenki mun lempivärini, hah. sopis muuten hyvin sisustukseeni..

    ReplyDelete
  188. Hei ja kiitos innostavasta blogista :)
    Minun valintani on oranssi. Viimeiset kaksi vuotta on kyseinen tuoksu ollut hankintalistallani, mutta vieläkään se ei ole löytänyt tietään kotiini. Pidän hajun raikkaasta tuoksusta ja kotiäiti kun olen niin olisihan se mahtaa jos saisi purkista energiaa heti aamusta!

    -Pörri
    kmhmakinen@gmail.com

    ReplyDelete
  189. Kuvailujen perusteella tuo oranssi vartalotuoksu kuulostaisi minuun makuuni parhaimmalta! Tykkään muutenkin hedelämäisistä tuoksuista enemmän kuin kukkaisista.

    ReplyDelete
  190. Moikka :)

    Minun suosikkini olisi Orange, pirteän hedelmäinen ja toisi kesän mielee vielä syksylläkin.

    Biothermen suuri ystävä muuten minäkin, laadukkaita muttei ylikalliita,

    Terkuin Kiira (esteratsastaja07@hotmail.com)

    ReplyDelete
  191. vautsi vau mikä ihana mahdollisuus voittaa tuo ihana hajuvesi omaksi !
    lempparini on siis sama kuin sunkin, eli toi sininen eua pure, koska rakastan raikkaista tuoksuista.
    itseasiassa en voi sietää sellaista tunkkaista makeaa hajuvettä, mikä tuo mieleen erään äkäisen rouvan suvustani ja hänellä mukanaan aina tunkkainen makea hajuvesipilvi. ehkä tämä on luonut traumoja ja olen rakastunut raikkaisiin tuoksuihin siitä lähtien !

    mmelise
    mmeliii@hotmail.com

    ReplyDelete
  192. Kokeilen onneani! En nyt pääse mihinkään tuoksuttelemaan noita tuoksuja, mutta sopivimmalta minulle vaikuttaisi olevan juurikin tuo suosikkisi pure. :) Tykkään raikkaista tuoksuista enkä oikeastaan käytä kovinkaan usein mitään hajustetta, koska ne ovat usein liian vahvoja nenälleni. Tuo voisi kuitenkin kuvailusi mukaan olla minulle täydellinen tuoksu!

    ellu172@gmail.com

    ReplyDelete
  193. Osallistun arvontaan! Kiitos kivasta blogistasi! Suosikkini- sininen! Osallistun arvontaan: terkuin, Ninni
    ninni_k@luukku.com

    ReplyDelete
  194. Tuoksuu varmasti herkulliselle! :P Olisi ihan mahtavaa kun kerrankin onni potkaisisi minuakin, ja voittaisin edes kerran jotain. :)

    E-mail : Kukkamarja@hotmail.com


    Rania

    ReplyDelete
  195. itse kävisin ostamassa tuon sinisen eau puren koska kuvailujen perusteella se vaikuttaa parhaimmalta. jos arpaonni ei oo suotuisa niin saattaa lähteä ihan kaupastakin mukaan koska nää tälläiset on kesäisin niin paljon kivempia kuin hajuvedet !

    ReplyDelete
  196. Oijoi, taidan vielä just ehtiä mukaan. Sininen kuulostaa ehdottomasti mun suosikilta! Kaikki puhtaat, raikkaat, vesimäiset(?) tuoksut on vaan aina parhaita. :) t. Ansku

    ReplyDelete
  197. Oranssin haluaisin, koska se kuulostaa niin raikkaalta. Sopii kesään :))

    ReplyDelete
  198. Oi ehdin onneksi vielä arvontaan! Eau pure vaikuttaisi eniten omalta tuoksulta, sillä pidän kevyistä ja raikkaista tuoksuista! :)

    P.S. Aivan mahtava arvonta!

    ReplyDelete
  199. En ole kyseisiä tuoksuja haistellu, mutta uskon että toi sininen pullo olisi just mulle sopiva. Pidän raikkaista tuoksuista :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)