Sunday, July 17, 2011

Michael Kors f/w 2011 - arjen huolitellun rentoa luksusta

Lisää ensi sesongin muotituulia.
Tässä mies, joka onnistuu mallisto malliston jälkeen luomaan aina niin yksinkertaisen tyylikästä ja eleganttia. Kirjoitin viime vuonnakin kyseisen miehen lumoavasta syys/talvi mallistosta ja tämänkin sesongin tarjonta jatkoi onnistumisten suoraa.

Tänä vuonna, Herra Michael Kors juhlii kolmeakymmentä pyöreää vuotta muodin alalla. Siitäkin syystä, tätä mallistoa on nimitetty ns. Michael Korsin greatest hits- kokoelmaksi. Lavalla nähtiin jälleen yksivärisyyden käyttöä, säihkettä, turkkeja sekä paljon lämmintä beigeä ja muita neutraaleja sävyjä mitä pehmeimmissä ja houkuttelevimmissa materiaaleissa, jotka näyttävät istuvan kantajalleen kuin silkkihansikkaat konsanaan. Kokoelma oli huoliteltu, mutta silti rennon tyylikäs.


Itse pidän kovasti tästä Michael Korsille tunnusomaisesta tyylistä pukea nainen samaan väriin päästä varpaisiin. Tämä luo illuusion pidemmästä torsosta ja näyttää huolettoman tyylikkäältä. Tämä tyyli toimii parhaiten juurikin neutraaleita värejä käyttäen, kuten mustan, sinisen ja ruskean eri sävyissä.Lavalla näkyi taas poikkeuksetta näyttäviä turkkeja. Hetkeksi innostuin kun luin niiden olevan faux-fur:ista tehtyjä (eli tekoturkkia), mutta petyin nopeasti kun huomasin lukihäiriöni tehneen taas kepposen ja siinä lukikin turkkien olevan fox-fur:ia (eli ketun turkista). Onhan aito turkis aina paljon näyttävemmän näköinen, mutta henk.koht kun en vaan pysty sellaista päälleni pistämään. Aika kaksijakoinen homma kun käytän kuitenkin laukkuja, jotka ovat nahasta tehtyjä...

Lava oli siis täynnä yksinkertaisen tyyliikkäitä arjen laatuvaatteita, mikä todisti taas sen, että jos etsit päälle pantavaksi arjen rentoa luksusta on Michael Kors edelleen se mies, jonka suuntaan kääntyä.

11 comments:

 1. Minusta ei ole ollenkaan kaksijakoista vaikka käyttää nahkalaukkuja muttei aitoa turkista. Itse järkeilen sen sillä tavalla että nahkatuotteet syntyvät lihatuotannon sivutuotteena mutta turkiseläimiä pidetään huonoissa oloissa ja niitä kasvatetaan vain ja ainoastaan turkin vuoksi.

  ReplyDelete
 2. Voi hitsit mä oon niin venannu näitä eri suunnittelojoiden syys/talvi-mallistojen esittelyjä. Osaat tehdä sen hyvin ja mielenkiintosesti! :) Ja mulla on sama suosikki kuin sulla, tuo valkomusta asu jonka hameessa on aika reilun kokonen halkio. :D Oli siellä muitakin hienoja mutta se erityisesti pisti silmään.

  ReplyDelete
 3. En ole koskaan vielä tutustunut Korsin mallistoihin lukuunottamatta muutamia kelloja ja kenkiä. Nyt täytyy kyllä sanoa, että olipa ihanan värisiä kokonaisuuksia ja jotenkin tavallisia vaatteita olematta kuitenkaan tavallisia. Me laik!

  ReplyDelete
 4. Tuolla "reilun halkion hameen" omaavalla naisella on hieno clutch kädessään! Pitääkin googlata sitä vähän tarkemmin...

  ReplyDelete
 5. Niin paljon hienoja asuja :)

  ReplyDelete
 6. Upea toi kiiltävä housupuku tokavikalla rivillä, vasemmalla!

  ReplyDelete
 7. Joo mustakin nahka-asusteet, -kengät, -vaatteet on ok, koska harvaa eläintä kasvatetaan vain sen takia, että siitä saadaan tehtyä muutama laukku. Mutta turkiseläimiä kasvatetaan ainoastaan turkkeja varten, mikä on musta ihan kauhea ajatus.

  ReplyDelete
 8. Nahka on lihatuotannon sivutuote, joten ei huolia. :) vaikka kylläkin tuotantoeläimillä voisi olla paremmatkin oltavat.

  ReplyDelete
 9. Upea mallisto, kaikki näyttää todella kauniilta.

  ReplyDelete
 10. Laukkusi ovat kuitenkin mitä luultavimmin lehmän nahasta tehtyjä? Lehmien on ainakin Suomessa lain mukaan pakko päästä laitumelle 60 päiväksi vuodessa, toisin kuin turkiseläimet viettävät koko elämänsä alle metri x metri häkeissä. Eli vaikka on se nahkalaukkukin paha, niin ei nyt sentään yhtä suuri paha kuin turkis.

  ReplyDelete
 11. Olin myös tulossa kommentoimaan, että nahkalaukkujen käyttö on (mielestäni) täysin eettistä, lihatuotannon sivutuotteena, ja muitakin näkyi sitten sanoneen samaa. Voi ehkä ajatella, että toisaalta keinonahan valmistus kuormittaa luontoa. Luulisin. En tosin tiedä asiasta mitään faktoja :)
  Hyvää kesän jatkoa!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)