Saturday, August 14, 2010

Yövoiteet

Täytin 25 tuossa jokin aika sitten.
Ikä, jolloin sanotaan että silmänympärysvoiteiden aika alkaa.
Silmänympärysvoiteet on hankittu, mutta nyt hankin vielä iholleni yöseerumin ja -voiteen ehkäisemään ryppyjä ja korjaamaan ihoa yöllä, jolloin on kuulema otollinen aika iholle palautua.

Lähes pari vuosikymmentä sitten, silloin 7-vuotias siskoni kysyi äidiltäni, että miksi hän iltaisin aina käytti niin paljon voiteita illalla, tuumasi 5-vuotias siskoni siihen että "Kun se pelkää muuttuvansa mummoksi yöllä."
Jotta näin ei kävisi, aloitan minäkin tämän pitkän taistelun ryppyjä vastaan N-Y-T nyt!:)


Estee Lauder Advanced Night Repair


Tutkimusten mukaan yö on parasta aikaa ihon elvyttämiseen, kun ihoa ei rasita ulkoiset haitat kuten aurinko tai saasteet.
Tämän voiteen sanotan näkyvästi hävittävän ihon ajanmittaan kärsimiä vaurioita. Tuote saa ihon näyttämään nuorelta ja hehkeältä. 
Mullistavaan DNA-tutkimukseen perustuva monikäyttöinen ja tehokas seerumi korjaa soluvaurioita ja vähentää ihon ikääntymisen merkkejä selvästi. Loistotuote esim. auringonoton jälkeen.
Tämä tuote kannattaa ostaa vaikkapa Finnair Shopista tai muuten verottomana matkustaessa, sillä silloin hintaa on n.60e. Muuten hinta saattaa jopa paikka paikoin kohota 90 euroon! :S No thanks!


Biotherm Skin Vivo Night Cream


Tämä tuote on minusta äärimmäisen miellyttävä. Tuoksu oli minusta todella valloittava! Hyvin mieto, mutta jokin haalea makeus sieltä paistoi läpi. Ehkä hattara? Kuulostaa hassulta, mutta äärimmäisen ihana hento tuoksu.
Tämä tuote auttaa ihoa taistelemaan ikääntymistä vastaan ja auttaa ihoa luomaan uusia terveitä ihosoluja.

Yön jälkeen näillä tuotteilla iho tuntuu ihanan pehmeältä. Nyt vaan yritetään pitää tätä ihoa yllä seuraavat vuosikymmenet!:D

No comments:

Post a Comment

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)