Tuesday, July 19, 2011

Pinkkiä ja beessiä päivän asussa

Kuva: Stockholm Streetstyle

Kylläpäs näyttää houkuttelevalle tuo hot pinkki yhdistettynä beigen kanssa. Kuvasta inspiroituneena, lähdin minäkin kaupungille asioita hoitamaan samassa värimaailmassa.

paita: Zara, vyö: H&M, housut: Zara, baltsut: Stylesnob, kello: Michael Kors, laukku: Mulberry Oversized Alexa




34 comments:

  1. Tosi kiva väriyhdistelmä :)

    ReplyDelete
  2. Kerrassaan upea ja herkullinen asu. Ja noi pinkit rintsikat ovat piste i:n päälle! :)

    ReplyDelete
  3. En huomannut että olisit vielä ilmoittanut arvonnan voittajaa, vai onko minulta jäänyt jotain huommaamatta?
    Olet kaunis!

    ReplyDelete
  4. Olet niin älyttömän kaunis! Vastaat täydellisesti mun kauneusihanteita :) Ja ihana tyyli kaiken lisäksi!

    ReplyDelete
  5. ootko nyt suomessa koko kesän?((:

    ReplyDelete
  6. Wow,this looks amazing!

    I have a pink trousers too... I Love the color!

    Best wishes from Germany

    Angela

    ReplyDelete
  7. Vau näyttää ihan mahtavalta! (:

    ReplyDelete
  8. Eipä ollut kyseistä Biothermin tarjousta kaupungissamme, mutta poikkesin Hm:n kautta kotiin, ja et ikinä arvaa mikä sai suuren hymyn huulilleni!? Postasit toukokuussa postauksen:Balleriina kaupungilla, ja sinun valkoinen tyllihameesi oli niin kaunis!Samanlainen tyllihame asuu nyt minun luonani,mutta väriltään pehmeä nude :) Ja kauniin asun olet jälleen kerran rakentanut, ja aivan ihana nähdä sinun hymyilevät kasvosi <3 Voimia ja haleja!

    ReplyDelete
  9. kiva asu, tosin olisi toiminut viela ehka paremmin kultaisen vyon kanssa :) olen myos edelleen kateellinen tuosta paidasta, se nayttaa sun paalla niin kivalta! (kun itse naytan se paalla ehka lahinna kuumailmapallolta)

    ReplyDelete
  10. Ihana kokonaisuus, tosi raikasi!

    Zaran housuja ajatellen; kuinka paljon sinulle on kertynyt pituutta ja painoa? Haluaisin kovasti housut itsellenäi ja nyt ne olisi tarjolla, näin pienenmä ihmisenä epäile istuvuutta. Kiitoollinen vastauksestasi!

    -Sini

    ReplyDelete
  11. Ihana blogi! Hei pystyisitkö ehkä auttamaan mua, tai joku lukija? Oon nähnyt monilla (sekä miehillä että naisilla) neuleita/villatakkeja, joissa on sellanen vahvistettu osa kyynärtaipeessa, ruskea ja nahannäköinen. Tietäiskö joku minkä merkkinen vaate on kyseessä, koska haluisin löytää noi neuleet jostain kaupasta!

    ReplyDelete
  12. Tiia,
    Kiitos :)

    meanwhileinlongfield,
    Kiitos ihana paljon:)

    Brookgreen,
    Myöhemmin tänään päivällä ilmoitan voittajan:) Kiitos sulle kaunis, josta kaunis kommenttisi kertoo enemmän:)

    Katriina,
    Voi kulle kauneus on katsojan silmissä, joten kiitos hyvyydestäsi. Itse kun sitä näkee olevansa kaukana kauneusihanteensa, mutta onneksi itseni oon oppinut hyväksymään ja olla sinut sen kanssa:)

    Linsku,
    Työkuvioista johtuen, tarkka aika Suomessa on hieman epävarmaa. Mutta ei siitä sen enempää tässä blogissa:)

    Angela,
    Thanks a lot dear! :) The best wishes to you too!:)

    ELLU,
    Voi kiitos :)

    Elisabete,
    No voi harmitus! Mutta ehkä vielä sieltä Sokoksen nettikaupasta vois onni potkia? Mutta ihanaa jos sait itsellesi sen ihanan tyllihameen!!:)

    Yocohoto,
    Kultainen vyö olisi myös sopinut varmasti loistavasti, mutta halusin mielummin hieman rauhoittaa kokonaisuutta:) Epäilen suuresti, että näyttäisit miltään muulta kuin upealta:)

    ANonyymi,
    Olen 172cm pitkä ja painohan vaihtelee :D Mutta nyt n.59kg.... PItäis taas pari kiloa saada pois mukavuuden takia :)

    ReplyDelete
  13. On kyllä tyylikkään ja harmonisen näköinen yhdistelmä! En ymmärrä ihmisiä, jotka ei käytä väriä asuissaan.

    ReplyDelete
  14. Sokoksen nettikaupasta sain omani nyt :) 22,90e. maksaa siellä raikkaat Biotherm vartalotuoksut ja kuin myös heinäkuun loppuun asti toimituskulut 1e :)

    ReplyDelete
  15. se beige eikä mikään beessi

    ReplyDelete
  16. Voih, tuo rusketus on niin ihana! Naamassakin väri on niin tasanen, mulla kun tahtoo posket jäädä monta astetta vaaleimmiks :D
    Upea olet!

    ReplyDelete
  17. Sulla on niin älyttömän jumalainen tukka! Jos törmäisin suhun kaupungilla, leikkaisin sen varmaan irti ja tekisin itselleni peruukin!!! :D

    ReplyDelete
  18. Anonyymi,
    Taidat siis puhua ihan perus villatakeista, missä on nahkaiset kyynärsuojat?:) ELi ns. vanhanaikaisen professorin neule?:) En ikävä kyllä osaa sanoa onko niille joku erikoinen merkkikin, mutta niitä näkyy silloin tällöin vähän kaikilla valmistajilla. Toivottavasti joku muu osaa auttaa sinua eteenpäin, sillä itse olen hieman tietämätön asiasta:)

    Business Woman,
    Kiitos paljon ihana!:) Minusta on taas upeaa, kun jotkut ovat niin tyylilleen uskollisia, eivätkä hairahda mihinkään uusiin villityksiin. Joten kyllä ymmärrän, mutta itse tykkään tosiaan kokeilla ja hairahdella:) Tuo hieman "makua" :)

    Elisabete,
    Kiitos kun jaoit tämän! Ihmettelin kun sielläkin verkkokaupassa oli samaa vartalotuoksua edullisena 22e SEKÄ normaalihintaisena?! :)

    ANonyymi,
    http://www.hs.fi/nyt/artikkeli/Nude+on+uusi+beessi/1135256303183
    Ei hätää, molemmat käyvät! :)

    ReplyDelete
  19. Jooh ihmettelin myös näitä hintoja,mutta jos kyseinen tuote on tosiaan poistumassa ja pienellä viivellä saa ketjut tiedoitteen asiasta. Tosin nettikaupassa näin suuren ketjun pitäis aina olla ajantasalla tuotteistaan,tiedä sit mikä mahtaa olla syynä ja turha lähteä edes enempään spekuloimaan asiaa. Tärkeintä on että laatutuoteesta saadaan edes joskus huipputarjouksia joista nauttia :)

    ReplyDelete
  20. M,
    Voi kiitos ihana! Jäiskö posket aurinkolasien takia vaaleemmiksi? Itse uskon tasaisen rusketuksen olevan pitkälti ahkeran rasvauksen tulos. Aina tarpeeksi hyvää aurinkorasvaa aurinkoa ottaessa sekä hyvät kosteuttavat vartalovoiteet kotona sekä vielä ihosolukkua uudistava kuorinta helpottaa rusketuksen tasaisuuteen:)

    Anonyymi,
    hahahhaha:) Ai kamala, pitäiskö sitä ruveta nyt pelkäämään kadulla :D

    ReplyDelete
  21. sinä ihanan kaunis ja inspiroiva ihminen <3 tietäisitpä kuinka monet päiväni olet tämän pienen blogin avulla piristänyt :) Olisi mahtavaa saada jotain terveys aiheista postausta vaihteeksi :)

    ReplyDelete
  22. Hei! Mahtava päivän asu-postaus taas, kiitos, saan inspiraation tästä päivästä toiseen :)
    satuin huomaamaan edellisen anonyymin kommentin ja olen myös sitä mieltä, että joku terveys-aiheinen postaus olisi kiva!

    -sari

    ReplyDelete
  23. Voi hitsi mitkä housut! Oon monesti miettiny tässä kesän aikana että jotku tommoset räikeät housut ois saatava, mutta onkohan jo liian myöhäistä kun tää meidän kesä näyttää täällä ainakin olevan lopuillaan :(

    ReplyDelete
  24. Niin sitä vielä, että haluaisitko kerto housujesi koon? En pääse sovittelemaan niitä, siksi kyselin tuolla yllä mittojasikin. :)

    Olet kuvien perusteella kyllä tosi hoikassa kunnossa, vaikea uskoa että yhtään tarvis karsia kiloja. :)

    Sini

    ReplyDelete
  25. Ensimmäistä kertaa päätin nyt kommentoida... Vaikka olenkin kooltani sinua isompi ja vaalea, ja kaikki asut eivät minua varmasti pukisi, niin silti näistä kuvista kovasti inspiroidun ja poimin ajatuksia omaankin pukeutumiseeni. Iso kiitos upeista päivän asu -kuvista!

    ReplyDelete
  26. Tosi ihana asu, värit sopii upeasti yhteen!:)

    ReplyDelete
  27. Esitteleppäs tässä ihanassa blogissasi joku kerta vihkisormuksesi, jos ne on vihki sormukset :D mutta näyttävät hyvin houkuttelevilta ;)

    ReplyDelete
  28. Sinä olet kyllä kerrassaan upea ilmestys, aina niin kauniina! Pinkin ja beessin yhdistelmä on kyllä kaunis, tykkään :)

    diamondgirl-janika.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. En voi olla ihastelematta tätä asua. :) Aivan mielettömän upea väriyhdistelmä!!

    ReplyDelete
  30. Oi mikä asu! :) Ihanan pirtsakka. Ja upeet hiukset, voi kumpa mäki saisin ne joskus pysymään noin kuohkeina. Onko sulla luonnostaan kiharat hiukset? Vai laitatko ne joka päivä kiharalle? :)

    ReplyDelete
  31. Kirjoita jotain kynsistä! :)

    ReplyDelete
  32. Hei! Ajattelin kysyä miten teidän helsingin asunnon remontti edistyy? :) Olisi mielenkiintoista nähdä siitä kuvamateriaalia !
    -ansu

    ReplyDelete
  33. http://kenzas.se/2011/06/10/orange-white/
    tulit ihan mieleeni tuosta tytöstä ja asukokonaisuudesta :)

    ReplyDelete
  34. Sun ihonväri + tuon värinen paita = täydellisyyttähipovaa :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)