Monday, July 18, 2011

Edullisesti kosteutta!!

Sain eilen loistavan vinkin äidiltäni. 
Nimittäin hiljattain kehumani Biothermin aprikoosin täyteinen vartalorasva on mitä uskomattomimmassa tarjouksessa Sokoksella. Itseltäni löytyi kaapista 200ml kokoinen pullo, jonka suositushinta on 33 euroa. Noh, nyt Sokokselta saa samaa tuotetta 400ml pulloissa hintaan 23,90e!!!Äitini soitti minulle eilen aamupäivällä, että oli löytänyt näitä pulloja Sokoksen alennusmyynnistä 29,90 euron hinnalla. Loistavasta tarjouksesta innostuneena, minä kaupungilla ollessani suuntasin myös Helsingin keskustan tavarataloon täyttämään vartalorasvavarastojani edulliseen hintaan. Sain yllättyä vielä entisestäni, sillä siellä tismalleen samaa tuotetta myytiin hintaan 23,90e! Lähti mukaan kaksi pulloa itselle, kaksi äidille ja yksi vielä siskolle! Erikoista tosin, että samassa tavarataloketjuissa eri pisteissä myydään eri hintaan tätä tismalleen samaa tuotetta?
Äitini oli kysynyt, miten tämä äärimmäisen edullinen tarjous on mahdollinen. Tapiolan Sokoksen myyjä tiesi vastata, että kyseisen tuotelinjan iso pumppupullo olisi kokonaan poistumassa myynnistä. Toivottavasti sai äitini oikeaa tietoa, enkä teille nyt kaikille täällä selitä ihan omiani :)Purkkeja oli Helsingin pisteessä sellainen 20kpl ainakin vielä eilen jäljellä, joten haluavat kiirehtikää nyt äkkiä Sokokselle! :)

11 comments:

 1. Biothermista tuli mieleen, että mulle ei ainakaan näy toi sun arvontapostaus ollenkaan.

  Siis kun sen klikkaa auki niin lataa pitkään ja sit tulee lukeen valmis ja bannerin alla on vaan valkonen tyhjä sivu..

  ReplyDelete
 2. On kieltämättä tosi hyvä tarjous :P

  ReplyDelete
 3. Mun möetit meinas mennä väärään kurkkuun kun näin sut lauantaina mattolaiturilla.Meinasitte tulla istumaan meidän viereen ;) tuli jotenkin kiva fiilis kun näki sut livenä ja niin upeena olit,että oijoii <3 :)

  ReplyDelete
 4. Oih,pitää käydä kyllä katsomassa onko meidän sokoksella samaa tarjousta :) Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kauneimmalle Mrs.V:lle <3

  ReplyDelete
 5. Kiinnostuneille tiedoksi, noita oli puolenpäivän jälkeen 9kpl jäljellä keskustan Sokoksella!

  ReplyDelete
 6. Sama tarjous myös Sokoksen verkkokaupassa!
  http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/biotherm-baume-corps-intensive-body-treatmentravitseva-vartalobalsami-400-ml/486505/17404/17404/17404/17404

  ReplyDelete
 7. Tuo olisi ehdottomasti kokeilemisen arvoinen voide, varsinkin tuolla hinnalla. Harmi, että ostin tänään Vichy Essentiellesin vartalovoiteen jättikoossa, mutta mikäli suuntaan kaupungille niin voisin ehkäpä täydentää varastoani myös tuolla :)

  ReplyDelete
 8. Turussa maksoivat 19,90 (!!) ja tunti sitten niitä ainakin oli vielä reilusti. :)

  ReplyDelete
 9. Voi vitsi! Tulin justiinsa Helsingistä shoppailupäivää viettmästä enkä tajunnut tommosta juttua ollenkaan! Joku taisi vinkata, että nettikaupassakin on, täytyypä käydä kurkkaamassa.

  Itsellenikin H&M:ssä sattui tommonen juttu, että myytiin alessa samaa jumpsuittia erihintaisena. Itse tietenkin tietämättömänä marssin sovituskoppiin ainoan löytämäni kappaleen kanssa todeten, että se oli vähän liian iso. Kassalla kyselin että olisiko aletuotteesta vielä kokoja jossain ja jostainhan se myyjä toi kokoa pienemmän ja vielä halvemmalla! Kyse oli kuitenkin muutaman euron erosta, mutta silti, olihan se kiva juttu!

  - Laura

  ReplyDelete
 10. Minna,
  Voi että:( Olisiko syynä nettiyhteytesi? Siinä postauksessa on sen verran kuvia, että varmaan hitaammat serverit eivät sitä saa auki?
  Apuva, ehkä joku fiksumpi osaa auttaa?

  Tiia,
  Kyllä! :)

  Anonyymi,
  Voi kiitos ihana kovasti:) Olisit vaan vetänyt hihasta niin olisin saanut kasvot ystävälliselle lukijalle :)

  Elisabete,
  Sitä samaa sinule mitä ihanin Elisabete <3

  Anonyymi,
  Kiitos paljon päivityksestä! :)

  ANonyymi,
  Hienoa! Kiitos kun autat mahdollisia haluajia eteenpäin! :)

  annsofi,
  Kroppa on vielä sen verran suuri alue läträä voidetta, että kuluu nopeasti pienemmät purnukat. Toivottavasti tuo mun 800ml nyt riittää hetkeksi :D

  mirja,
  Kiitos LOISTAVASTA vinkistä! :)

  Laura,
  Joo on kieltämättä hieman erikoista, että saman ketjun liikkeet samassa maassa myyvät eri hinnoin...?

  ReplyDelete
 11. Kävin eilen juuri Helsingin keskustan Sokoksella ja voide oli jo loppu :( mutta kiitos toiselle lukijalle, tilasin voiteen juuri netin kautta! Ihanaa <3

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)