Saturday, May 28, 2011

Pienillä muutoksilla isoja eroja päivän asussa

Pariin kertaan mainitsinkin, että kultainen vyö vihdoin löytyi H&M kesämallistosta erään mekon kylkiäisenä... Kiitos kauheasti kaikille teille aivan mahtaville lukijoille, joilta tulvi vinkkejä kommenttiboksiin sen löytämiseksi! Täytyy katsastaa vielä Gina Tricot nyt Suomessa ollessa, sillä se kultainen naru voisi olla oikein loistava lisä tämän paksun h&m vyön kanssa...

Yllä näkyvä asu oli päällä kun kävimme yksi kaunis ja lämmin kesäilta ulkona syömässä asuinmaassamme. Kyseinen asu muuntautuu helposti päiväkäyttöönkin housujen avulla.


Jotenkin minusta asu kaipasi hieman ryhtiä - ja sitähän saa helposti niinkin yksinkertaisen asusteen avulla kuin vyöllä. Koska housut ovat melko löysät ja rennot ja sininen paita hyvin väljä ja hulmuava, vyöllä saa tähän kokonaisuuteen hieman muotoa.


paita: Zara, housut: Zara, hame: Zara, kengät: CL, laukku: Mulberry, vyö: h&m


Ah. Ihana tämä värikesä!! Pidän ihan hirmuisesti myös sinisen ja vihreän yhdistelmästä, jonka kultainen väri viimeistelee. Toivottavasti Suomessakin saataisiin nauttia sen verran lämpimistä säistä, että pääsisi käyttämään ihania mekkoja ja hamosia enemmänkin. 

Mikä näistä oli sinun lempparisi?

27 comments:

  1. Hei!

    Asu housilla ja vyöllä oli minun lempparini :)

    Tuo paita on aivan ihana, want one :)

    ReplyDelete
  2. Asu housuilla ja vyöllä on lempparini, mutta kaikki ihania. Väriyhdistelmä tosi mukava. Sopii sulle tosi hyvin. Värit tosiaan tekee mielen iloiseksi :-) Sulle mukavaa lauantaita. T. Sariliini

    ReplyDelete
  3. Tuo hame on mielettömän suloinen malliltaan ja silti samaan aikaan "fiksu" =) Vaikea valita suosikkia, mutta ehdottomasti jompi kumpi vyöllä varustetuista. Tuo smaragdin vihreä on tosi kaunis väri sinun ylläsi!

    ReplyDelete
  4. 1)Asu vihreällä hameella. Tosi kaunis!:) Siis asu ja sää kummatkin:)))

    ReplyDelete
  5. Ykkösasu on eniten minun mieleeni. Minäkin kaivelin vanhan kullanvärisen vyön vaatekaapin perukoilta ja olen sitä jopa kerran osannut käyttääkin =)

    ReplyDelete
  6. vihreen hameen kanssa on mun mielestä paras:) oikeesti ihailen sun tyyliä, kun uskallat pukeutua tuolleen värikkäästi ja sulla on muutenkin niin tyylikkäitä vaatteita ja tommosia klassisia kalliimpia laukkuja, niinku toi Mullberry tai vaikka LV!:)

    ReplyDelete
  7. Kaikki on todella upeita, etenkin vyöllä maustettuna. Mutta hame vie mielestäni voiton :)

    ReplyDelete
  8. Onpa kaunis väriyhdistelmä! Varsinkin tuo smaragdinvihreä on aivan ihana väri. Sinulle kyllä sopii t tämä värikylläinen tyyli erinomaisesti. Se tuo näin kuvienkin kautta pirteää persoonallisuuttasi esiin.

    ReplyDelete
  9. Oi kuinka kiva asu!
    Tuntuu että sulle sopii aivan kaikki mitä päällesi laitatkaa, oli sitten värit mitä vain! :-)

    ReplyDelete
  10. Tuo eka on asuna ihanin, mutta yksilönä housut voittaa :D

    ReplyDelete
  11. oi ihana aladdinin jasmin tyylinen asu :D <3

    ReplyDelete
  12. hameen kanssa on paras :)

    ReplyDelete
  13. Kumpikin vyollinen asu on aivan ihania, mutta vau, tuo hameasu on NIIN kaunis! Tuo paita on muuten upean mallinen ja tietysti tuo varicombo: nam! :)

    ReplyDelete
  14. Hameen kanssa mun mielestä paras! Ihana väriyhdistelmä, tästä saa inspistä käyttää rohkeammin värejä eikä aina vain sitä ikuista mustaa :D

    ReplyDelete
  15. löytyyköhän tota hametta mustana..? aivan ihanasti pukeudut, köyhänä opiskelijana oon tosi kateellinen :D

    ReplyDelete
  16. Jälleen kerran ihania asuvaihtoehtoja. Kaikki värit sopivat just nappiin yhteen, ja kultainen vyö täydentää kokonaisuudet :) Kolmas vaihtoehto Zaran paidan ja housujen kanssa on ehdoton lempparini!

    -Tanja
    http://tanjasvita.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Ihanaa lauantaitaita!

    Kultainen vyö on ehdottomasti kiva lisä! ja hame todella nätti!! :)

    <3Anni

    ReplyDelete
  18. osaatko puhua asuinmaasi kieltä?

    ReplyDelete
  19. Jälleen kerran ihana asu! Sun päälle sopii mikä vaan :-)

    ReplyDelete
  20. Missä asutte? :)

    ReplyDelete
  21. Kokeilin tuota samaa ylaosaa tassa yksi paiva Zarassa ja naytin norsulta :D harmi, koska toi nayttaa todella kivalta!

    ReplyDelete
  22. You look great, like always!!!
    I love this combi :-D

    ReplyDelete
  23. ääk, ihastelen aina sun kroppaas! ootko aina ollut noin hoikka?(: ja millä ylläpidät kuntoasi ja "ulkokuortasi"?:)

    ReplyDelete
  24. God dag! Sulla aivan mahtava blogi! Tulee itelle niin paljon inspiraatioita tätä lukiessa :-) Lueskelin paljon sun aikaisempiakin postauksia, ja huomasin sun käyneen Jenkeissä Universal Studiossa. Mäkin menossa kesällä Jenkkeihin, ja sinne mullakin suunta! Eniten odotan näkeväni ah niin ihanan Wisteria Lanen!

    ReplyDelete
  25. Mielestäni hameyhdistelmä on aivan ihana :) piristävää katsella kuvia värikkäistä vaatteista täällä sateen keskellä!

    ReplyDelete
  26. ei voi olla totta, mä surffailin nelly.comin sivuilla ja löysin ihan sun näkösen mallin! Ja sille oli puettu samaa tyyliäkin kuin mitä sulla on tässä postauksessa! Rupes mietityttämään, ettei kenties olis sama ihminen kyseessä?
    http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/mekot/mango-766/riviera-dress-766395-29/

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)