Friday, May 27, 2011

Sisustustikkaat

Pari päivää sitten mainitsin, että tulen teidän kanssanne jakamaan sisustuskuvia naisen käden jäljestä, jolta minä olen kaiken oppinut - nimittäin äitini kodista.

Minun tavoin, äitini rakastaa laukkuja ja huiveja. Hän on tuonut sisutuksessaankin hieman tätä naisellisuuden yleistä ilmiotä esille, nimittäin sisustustikkaiden avulla. Hänen pukuhuoneen / työhuoneen sisääntulossa on heti puiset tikkaat, jossa roikkuu kauniita huiveja ja näyttäviä laukkuja.
Pehmeyttä kokonaisuuteen tuovat neutraalin sävyisen huivit. Sisustustikkaat sopivat erinomaisesti myös eteiseen, missä voit kauniisti pitääkätesi ulottuvilla laukut ja huivisi. Tikkaat toimivat myös olohuoneessa, missä pehmeät viltit voivat olla näyttävästi esillä.

Jos haluat tikkaisiin hieman persoonaa, niin DIY-nainenhan loihtii vastaavan sistuselementin hetkessä! Et tarvitse muuta kuin narua ja sopivan kokoiset oksat voi hankkia lähimetsästä. Tässä kotivinkin versio.

8 comments:

 1. Todella nättejä laukkuja sinun äidilläsi! :) Voisinko kysyä, että mikä mahtaa olla tuon valkoisen laukun merkki? Kiitos :))

  ReplyDelete
 2. Onpa ihana ajatus käyttää sisustustikkaita nuin! Tuo vilttien säilytyspaikkana käyttäminen kuulostaa kieltämättä aika houkuttavalta!

  ReplyDelete
 3. Sun äidin koti näyttää todella ihanalle paikalle, ja hänen tyylistään huomaa keneen olet tullut; voisin kuvitella jotain tämän näköistä myös sinun ja miehesi kotiin. :)
  Noi tikkaat on kyllä hauska idea, itellä oli edellisessä asunnossa tuon tapaiset, mutta muuton yhteydessä ne jäivät siskolleni, joten nyt oon ollut ilman ja hakusessa on ollut täydelliset sisustustikkaat omaan kotiini. :)

  ReplyDelete
 4. Itse tein tuollaiset vanhoista seipäistä parvekkeelle:) Ajattelin, että leikin sen verran vanhalla ja uudella, että ripustan tikapuihin kirkkaanväriset lyhdyt:)

  ReplyDelete
 5. Ihanat tikkaat ! Mahtava sisustuselementti! Ja tuon lattialla olevan laukun haluaisin kyllä omaan kaappiinikin ! ooh. Jaksat aina yllättää uudenlaisilla postauksilla !

  ReplyDelete
 6. Esiteltiinkö tässä nyt tikkaita vai laukkuja? Sun omat laukut kyllä hienompia, mutta kiva että äidiltäkin löytyy ;)

  ReplyDelete
 7. Oi, tuollaiset tikkaat olisi kyllä mahtavat! Nuo huivit kun tuppaa olemaan aina ihan solmussa tuolla kaapissa, enkä aina edes muista mitä ihanuuksia siellä on :-) Tuollaisessa ne olisivat ihanasti esillä ja valmiina otettaviksi - laukkuja tykkään säilyttää dust bag:ssa, jotta pysyvät hyvinä :-)

  ReplyDelete
 8. Heippa!

  Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista. Olen melko tuore lukija. Sellainen kysymys tuosta lattialla olevasta BB:n laukusta, että osaatko kertoa mikä on tuon mallin nimi?

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)