Saturday, May 28, 2011

Kiitos Teille, mahtaville lukijoille!:)

Ensinnäkin, kiitos kaikille teille ihanille jotka ottivat osaa juhlapuvun äänestykseen. Päätös on nyt tehty ja päädyin teidän avullanne laittamaan seuraavan mekon:


Punainen mekko vei äänestyksessä ylivoimaisen voiton 68 prosentilla äänistä. Olen hyvin samaa mieltä siitä, että GT:n mekko näytti liian rantatunikalta tähän tilaisuuteen. Sitä voi sitten käyttää jatkossa kesäpäivinä kaupungilla balleriinojen kanssa..:) Joten käyttämättä se ei missään nimessä jää.

Tämä viikonloppu menee juhlahumussa, sillä eilinenkin meni kaverin valmistumista juhliessa loistoporukalla. Täten pahoittelen jo etukäteen sitä, että tiedän kykenemättömyyteni nyt vastaamaan kauniisiin kommentteihinne, joita tuli tuohon juhla-asu kyselyyn huikea määrä. Kiitän nyt tämän kautta teitä kaikkia ihan mielettömästi niin kauniista sanoista ja hyvistä analyyseistä. 

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! Minäpä suuntaan tästä häihin!:)

2 comments:

  1. Aivan upea mekko, rakastan punaista! Sopii sulle hyvin tuon punaisen huulipunan kanssa:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)