Saturday, April 30, 2011

Päivän asu ja DIY-haaveilua

Pahoittelen, jos seuraavista kuvista ei Suomen säihin ihan hirveästi ole käyttöä, mutta täällä mentiin niin korkeissa asteissa viime viikot, että seuraavassakin asussa tuli kuuma.


Minusta asu kuitenkin uupui jotain. Täten lisäsin sen samaisen ruskean H&M vyön, jota hehkutin muutama postaus sitten.


Sain muuten lukijaltani Nupulta aivan loistavan vinkin: Jos haluan vastaava vyön kultaisena, minun tulisi hankkia kultaista spraymaalia ja maalta tämä vyö uudestaan sen väriseksi! Loistava idea! Seuraavaksi siis vaan etsimään kultaista spraymaalia, joka kiinnitty hyvin "nahkaan" värjäämättä lopulta muitakin vaatteita kultaisiksi...Olen tulossa Suomeen ensi viikoksi, joten osaisiko joku neuvoa minulle mistä saisin vastaavanlaista spraymaalia Helsingistä tai muualta pääkaupunkiseudun alueelta? Jos vaikka saisin sen kauan himoiteseman vyöni vihdoin DIY-versiona.

24 comments:

 1. Varmaan joku askarteluliike kuten Sinelli tms. Tai sitten ihan sellasta mitä graffitiartistit käyttää (löytynee skeittikaupoista ja varmaan ihan perus K-raudasta). Askartelukaupoissa varmaan osaavat kertoa mitkä maalit värjää kangasta kuivanakin tai mitä kannattaa välttää.

  ReplyDelete
 2. Hong Kong ja Biltema ainakin myyvät spraymaaleja, sekä muut autotarvikkeita myyvät tavaratalot :).

  ReplyDelete
 3. Ihana asu! Sulle sopii mielettömän hyvin tuo sininen väri :)

  Hauskaa vappua!! :D

  ReplyDelete
 4. spary maali ei välyttämättä ole paras.. laittaisin nahalle tarkoitettua maalia esim tätä
  http://www.hobbypoint.fi/sivu.php?id=388

  ja viimeistelisin maalin kuivuttua spraymaalilla jos tarvis.

  -Anna-

  ReplyDelete
 5. onpas upea laukku! Hauskaa vappua sinnekkin :)

  ReplyDelete
 6. Minäkin katsoin sitä sarjaa, jossa värjättiin spray-maalilla laukku kullanväriseksi. Laukku tuli muotinäytökseen ja en tiedä, mitä suihketta käytettiin. Luulisi nyt että esim. se spray-maali, jolla autoihinkin suihkitaan, ainakin pysyisi, nahasta en tiedä. Mutta: kannattaa kysyä myös suutarilta! Heiltäkin voi löytyä esim. kengille sopivia värejä. :)

  ReplyDelete
 7. siis mitä hittoa meinaat tolla ekalla lauseella :D pahoittelet sun asua koska suomessa ei voi käyttää samanlaisia? meinaatko että joku kopioi sun asut suoraan käyttöönsä

  ReplyDelete
 8. en ole varma löytyykö kultaisena, mutta itse olen värjännyt spraymaalilla luisteluaikoina luistimet ruskeaksi, ja heillä kyllä löytyi silloin erivärejä. Eli ihan luistelutarvikeliikkeet helsingin keskustassa :)
  tsemppiä etsintöihin!

  ReplyDelete
 9. siis mitä hittoa meinaat tolla ekalla lauseella :D pahoittelet sun asua koska suomessa ei voi käyttää samanlaisia? meinaatko että joku kopioi sun asut suoraan käyttöönsä

  <--
  Olet urpo jos et ekan lauseen tarkoitusta tajua. Suomen +9 asteessa ei varmaan shortseja käytetä? Ja päivän asuista ihmiset hakee inspiraatiota - mitä ei välttämättä pysty toteuttamaan jos vastaavaa ei itse kykene laittamaan päälle sääolosuhteiden takia... Ei varmasti tarkoittanut kopiointia - vaan inspiraatiota....

  ReplyDelete
 10. Beany,
  Kiitos paljon vinkeistä!:) Pitää käydä kysymässä!:)

  Anonyymi,
  Kiitos paljon avustasi!:)

  Sofiina,
  Voi samaa sinulle ja kiitos kauheasti ystävällisyydestäsi!

  Anna,
  Hei upeaa! kiitos - tutustun tarkemmin!:)

  Anonyymi,
  Kiitos paljon:) Kiitokset siitä äidilleni jolta sain sen joskus tuliaiseksi.

  Anonyymi,
  Voisi ainakin kuvitella... Pitää kysyä liikeestä - luulisi työntekijöiden tietävän? Kiitos vinkistä!:)

  Anonyymi,
  Voi herttinen ei kai sentään :) Itse ainakin rakastan blogeissa päivän asuja, sillä itse ammennan niistä inspiraatiota. Joskus vaan itseäni harmittaa kun ulkona on kylmä ja olen ihastunut netissä näkemääni paita+hame yhdistelmään, joka onnellisella tytöllä on päällä tipsutelessaan lämpimissä säissä jossain toisella puolella maapalloa.Eli en siis todellakaan tarkoita että asua "kopioitaisiin" vaan inspiraatiosta lähinnä puhuin:) Muutamat hyvin ystävälliset lukijat kun ovat kauniisti ilmaisseet niinkin suuren kohteliaisuuden, että olen pukeutumisen saralla onnistunut minäkin joskus inspiroimaan:)

  Pelham Wife,
  Uuh yesh! ja sitten googlailemaan luistinliikkeitä? :D

  Anonyymi,
  Noh, ei välttämättä urpo - mutta väärin ymmärtänyt:) Mutta tuotahan minä juuri tarkoitin:) En siis pahalla :)

  ReplyDelete
 11. upea asu! sulla on aina niin ihania vaatteita ja osaat yhdistellä ne niin hyvin ja oot myös tosi kaunis :)

  ReplyDelete
 12. hm nettisivuilla on nyt tuo samainen vyö ainakin pronssin värisenä! Eihän se kultainen ole, mutta kimaltelee ja on mielestäni kivan näköinen.

  ReplyDelete
 13. Pääsiäinenhän oli Suomessakin hyvin lämmin, täälläkin lämpötila kipusi yli kahteenkymmeneen. Vaikka nyt on viileämpi, tarkenin kyllä viime viikonloppuna hameessa ja topissa, ja eiköhän se lämpö tänne ehdi kohta muutenkin. :)

  ReplyDelete
 14. aleksin hm:llä oli vielä pari päivää sitten kultainen/pronssinen yksilö myynnissä!

  ReplyDelete
 15. Mä kokeilin kerran laittaa kultaista spraymaalia yhteen vyöhön. Ensin se näytti hyvältä, mutta sitten alkoi rapistumaan pois..Siis kun sitä vyötä käänteli niin aina irtosi pala maalia. Voi olla, että mun maali oli vähän vääränlaista :D

  ReplyDelete
 16. Hieno laukku! :) Onks se uusi, ku ei sulla oo ennen näkynyt tollasta? Mikä laukun merkki on? :D

  ReplyDelete
 17. Tiimarista saa juuri sopivan kultaista spraymaalia :) Itse kultaisin koko asuntoni sisustuksen jos voisin :D

  ReplyDelete
 18. Autoille tarkotettu spray maali tuskin pysyy koska se rapistuu pois kun toi vyö taipuu :)

  ReplyDelete
 19. Spray maali ei oikein toimi tuollaisessa, rapisee pois ja näyttää tosi karulta. Kerran ehkä ehtisit käyttää vyötä ennen roskiin heittämistä. Mahdollisesti jokin nahkamaali? En vaan osaa sanoa löytykö sellaisia kultaisena.

  ReplyDelete
 20. Noi sun pitkät sääret on kyllä mielettömät :o t.hetero :D

  ReplyDelete
 21. Mistä olet ostanut ton sinisen paidan? Tosi nätin värinen, ja ihanan pirteä. Jos löytäisi samanlaisen :) kiitos ihanasta blogista!

  ReplyDelete
 22. voi miten ihastuttava asu! ja minua ei ainakaan haittaa se, että asusi ovat kesäisiä, sillä voihan postauksiasi kelailla taaksepäin kesälläkin:)

  ReplyDelete
 23. miten voi olla noin kaunis! sulla on tosi hienoja vaate yhdistelmiä:)

  ReplyDelete
 24. Oi, mikä tyyli! Kengät ja vyö yhdessä on ihan nappivalinta. :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)