Sunday, April 24, 2011

Pääsiäisen puuhia

Täällä pääsiäinen on sujunut äärimmäisen lämpimissä merkeissä. Jo lähes viikon verran aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta ja lämpömittarin elohopea on noussut yli 27 asteeseen... Sen verran hyvin on lomapäivinä porottanut, että on päivetystäkin pystynyt helposti hankkimaan. Grillikausi on siis avattu - niin kyljysten kuin ihonkin ;)
Vietämme tällä kertaa pääsiäistä mieheni kanssa ihan kahdestaan. Sään lisäksi olemme nauttineet lapsellisista leikeistä... Lapsi on terve kun se leikkii... Mutta miten on aikuisen laita? :D


Lelukaupan ohi kulkiessamme sisäinen hassuttelija heräsi ja ostimme edullisen kauko-ohjattavan veneen.Poikaa jännitti vekotin ihan kauheasti.


 Meidän kakarat ovat kovia uimareita, ja siinä oli sitten naurussa pitämistä kun meidän hauvat venettä ihan onnessaan jahtasivat maalla kuin vedessäkin.

Pitkälti on mennyt viikonloppu takapihalla löhöillessä ja akkuja ladatessa. Seuraavat pari kuukautta on vielä kauheasti kiirettä, mutta kesäkuun lopussa häämöttää kunnon loma!

Otin enemmänkin kuvia meidän takapihasta, mutta jotenkin onnistuin poistamaan ne kamerasta ennenkuin sain ne koneelle... Pitääpä ottaa tänään uudet kuvat. Niitä odotellessa, tästä postauksesta voi katsella takapihamme sisustusta hieman tarkemmin.Toivottavasti teillä kaikilla on ollut siellä ihana pääsiäinen ja auringostakin olette saaneet nauttia.
Ihanaa sunnuntaita!

25 comments:

 1. Voi kääk mitä kuvia!! Onko tuo tosiaan teidän takapihalta? Mä oon niiiiin kade tolle kalustustolle (onkse sana??), mun haaveissa on just tuon tyylistä.
  Ja tollanen ohjattava vene on just hauska, itekki muutaman kerran sellasen kanssa pelleillyt :D

  ReplyDelete
 2. Oikein ihanaa Pääsiäistä sinulle ja miehellesi! :)

  Voi että tuli levollinen olo kauniita kuvia katsellessa - tyyni veden pinta on jotenkin niin rauhoittava. Teillä on ihana sohvaryhmä takapihallanne - suorastaan kutsuu löhöilemään. :)

  Pidän blogistasi paljon - se on rento, nuorekas ja tulen joka kerta hyvälle mielelle kurkatessani päivän postauksen.

  Aurinkoa päivääsi

  Anne

  ReplyDelete
 3. Ihana takapiha teille! :)
  Kysymys kuuluisikin, että kestävät nuo pehmusteet sadetta, vai kiikutatteko ne aina iltaisin sisään? Ja jos kestävät, niin mitä matskua ne ovat?

  Ihanaa kesän jatkoa sinne! Täällä nautitaan vasta keväästä :)

  ReplyDelete
 4. Hei sinulle! Sinulla on ihana blogi, iloinen ja tyylikäs.

  ReplyDelete
 5. Viihtyisän näköinen takapiha, kelpaa varmasti grillailla ja viettää aikaa:) Ja hauvat on niin suloisia.

  Oon kyllä kateellinen noista helteistä :D Saadaan varmaan odotella vastaavia säitä Suomeen heinäkuuhun asti... Hauskaa pääsiäisen jatkoa! :)

  ReplyDelete
 6. Oletko koskaan käynyt Saksassa? Millaista siellä oli? Itse aion mennä n. kuukauden päästä käymään siellä. Onko sinulla antaa jotain vinkkejä? ;)

  ReplyDelete
 7. Teidän kodin patio on kyllä ihanasti laitettu :)

  ReplyDelete
 8. Voi että, mikä kesäfiilis näistä kuvista huokuu tänne jäätävän tuulen keskelle <3 Aivan fantastista!

  ReplyDelete
 9. Tuo teidän takapihasysteemi, niin mites silloin ku sataa vettä? Onko teillä joku katos siinä, vai miten sen suojaatte? :)

  ReplyDelete
 10. Miksei sun mies käytä sormustaan?

  ReplyDelete
 11. Ootteko miettiny lasten hankkimista? Siis kun oot kuitenkin jo 26-vuotias? Enkä millään pahalla tarkoittanut tätä sitten! :)

  ReplyDelete
 12. Olet koskaan kertonut blogissasi missä maassa/kaupungissa asut? Jos olet niin minulta on mennyt ohi, mutta ei tarvitse vastata ellet ole edes :)

  -Mari

  ReplyDelete
 13. Olen jo pitkään koittanut bongailla sinun vasemman nimettömän sormuksia kuvista ja kiva kun ne näkyivät nyt paremmin. Kauniita ovat, en pistäisi pahaksi itsellänikään tuollaisia. :D

  Hyvää pääsiäistä ja kevään jatkoa! Vai alkukesääkö sinne pitäisi toivottaa...? :)

  t: Anna

  ReplyDelete
 14. Hih, enpä olisi uskonut, että miehesi on noin tatuoitu. :) Odotin hillitympää, sellaista "Gant-miestä" :)

  ReplyDelete
 15. pakkop kysyä, et jos rupee satamaan, niin miten saatte suojattua noi kalusteet?:D

  ReplyDelete
 16. pakkop kysyä, et jos rupee satamaan, niin miten saatte suojattua noi kalusteet?:D

  ReplyDelete
 17. Eiks teijä sohvat kastu sitku sataa?

  ReplyDelete
 18. Olen koko päivän järjestellyt juhlia, enkä ole päässyt ulkona käymään, mutta täälläkin on todella aurinkoista!:)

  ReplyDelete
 19. Helkku,
  Juu, meidän takapihalta:) Kalusto on ainakin minun mielestäni sana:) Kiva jos meidän maku menee yhteen sisustuksessakin :) Joo, joskus saa ja pitääkin lapsettaa! :)

  Anne,
  Voi kiitos ja sitä samaa sinne! Todella kiva jos tää meidän rauhallisuus tääll välittyy kuviin. sillä näissä leppoisissa tunnelmissa meillä on menty:) Todella kiva jos blogini onnistuu siinä ainakin teille joillekin - tarkoitus on vaan tuoda pientä piristystä arkeen!:) samaa sinulle ja kiitos kauniista sanoistasi!:)

  Heidi,
  Kun on hyvät ilmat lähes toista viikkoa putkeen, niin peitämme vaan koko ryhmän valtavalla pressulla, sillä yöllä ilmassa on kuitenkin aina hieman kosteutta. Jos sataa kunnolla, kiikutamme kaikki tyynyt sisään. onneksi ihan vieressä on siisti autotalli :) matskusta en ikävä kyllä osaa sanoa, mutta uuden veroisina on jo vuodet kesäneet!:)

  Lila,
  hei sinulle ihana takas! kiitos hyväsydämisyydestäsi!

  Tytto,
  Kyllä - täällä kavereiden kanss vietetään paljon aikaa:) Mä oon myös semmoinen auringon palvoja että sattu kyllä tuuri lomapäiville!!:)

  Anonyymi,
  Saksassa olen joissakin kaupungiessa käynyt! En tosin osaa kauhean monesta mitään vinkkejä antaa, sillä aikaa on kulunut jo käynneistä jonkin verran:(
  Sanotaan näin, että olen joutunut viime vuosina tekemään paljon yhteistyötä saksalaisten kanssa - ja en voisi parempaa kansallisuutta keksiä - joiden kanssa mielummin tekisin yhteityötä. Kaikki sujuu kuin rasvattu! Niin järjestelmällisiää ja organisoituja. My kind of people ;)

  Satu,
  voi kiitos paljon!:)

  Soccermom,
  joo täällä on yh'äkkiä tullut kesä!!

  Anonyymi,
  ku tulee vettä niin tyynyt kerätään sisään:) vieressä on siistiautotalli :)

  anonyymi,
  koska sormi murtui urheillessa tuossa reiku vuosi sitten:( sen jälkeen rystynen on ollut niin turvonnut (tulee aina olemaan) että vaikka sormusta suurettiin niin ei se pysy sormessa sitten paikallaan kun rystynen on niin iso mutta sormi sitten paljon ohkaisempi. Siitä syystä mies tatuoi nimeni ensimmäisen kirjaimen vasempaan nimettömään ;)

  outi
  tottakai sitä miettii lapsien hankkimista:) Toivotaan vain että voin olla joku päivä niin onnekas, että niitä meille suodaan.

  mari,
  voi ikävä kyllä en ole sitä täällä blogissa kertonut, sillä haluan pitää blogini mahdollisimman pinnallisena:( lisää ajatuksistani tästä asiasta voi lukea "minä" postauksesta. (löytyykun haet tosta sivupalkin haku boksista) Kiitos jo valmiiksi ymmärryksestäsi!:)

  Anna,
  Voi kiitos paljon. kovin rakkaita ne ovat minulle <3 samaa sinne! :D vaikka kevättä kalenterin mukaan eletään niin kovasi täällä vaikuttaisi kesä olevan :D

  Anonyymi,
  joo mies otti vielä vast'ikään koko hihan, vaikka en asiasta kovin innoissani ollut. Mutta nyt se on siinä ja ja edelleen yhtä palavasti häntä rakastan :D

  essi,
  Nuo itse sohvan rungot on sellaisesta matskusta (polyrottinkia) että niille ie käy sateessa ja kylmässä mitenkään. tyynyt tosin otetaan sisälle sateen sattuessa.

  Anonyymi,
  jos sataa eikä oteta tynyjä sisään niin kyllähän ne kastuu :D mutta sateen sattuessa tyynyt otetaan sisään - itse sohvan runko on polyrottinkia, eli kestää sadetta loistavasti:)

  ReplyDelete
 20. ps. kirjoitan ulkoota auringosta nyt - joten pahoittelen vääriä sanoja / puutuvia kirjaimia. Ei nää ihan tarkkaan mitä kirjoittaa ja sisälle en halua mennä :D

  ReplyDelete
 21. Vautsi, tosi hieno takapiha! :)
  Ps. Sun blogi on huippuhyvä! :D

  ReplyDelete
 22. Huh että ärsyttää nuo kysymykset "etkö mieti lapsia kun olet jo tuon ikäinen" mitä ihmiset lipsauttelee. Ihmisten pitäisi muistaa tietty hienotunteisuus- kaikki eivät halua lapsia tai kaikki eivät saa lapsia vaikka haluaisivat. Lapsettomuus on hyvin yleistä nykyään. Tiedän monta pariskuntaa jotka eivät saa lasta vaikka haluaisivat ja ihmiset jaksavat heitä "lastenteko ajankohdasta" udella. Ihankuin niitä lapsia vain tehtäisiin kun halutaan.

  ReplyDelete
 23. Voi että miten hauskoja kuvia koirista :D Voi vaan kuvitella, miten on menneet veneen perässä! +27 on aika kivaa:)

  ReplyDelete
 24. Mulle tuli kans ihan yllätyksenä, et sun mies on noinkin tatuoitu! Mä luulin kans, et hän on ennemmin semmonen hillityn tyylikäs pukumies, vähän saman tyyppinen classic-ihminen tyyliltään kuin säkin :) En siis tarkoita, että hän olis mitenkään nuhjunen tai tyylitön (gosh no, I love tattoos!) mutta yllätyin :)(: Positiivisesti siis! :P

  ReplyDelete
 25. Mä oon kans jo kauan yrittäny bongailla sun sormuksia ja tosi paljo on kiinnostanu, että minkä näköset sormukset löytyy noin tyylikkäältä naiselta :) Ja täytyy sanoo, että on ihan mielettömän upeet, kateutta löytyy :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)