Monday, April 25, 2011

Belt me up!

Kävin hiljattain Hennesissä metsästämässä erästä tiettyä vyötä - jonka sitten onnekseni myös löysin...Mutta kaupassa iski valinnan vaikeus, joten kaksi eri väristä kappaletta lähti mukaan...


Kuten moni teistä varmaan muistaa, olen etsinyt hulluna kultaista vyötä - mutta toistaiseksi tuloksetta. Kommenttiboksin puolella, sain kuitenkin loistavan vinkin: Hennesin valikoimassa oli kuulema hyvin samantyyppisiä vöitä kuin ihailemani Guccin tämän kevät/kesän näytöksessä. Vaikka värivalikoimaan mahtui vaan hyvin neutraalit musta ja ruskea, olivat ne kovasti mieleeni. 

Tulossa seuraavaksi: Päivän asua vyön kanssa.

10 comments:

 1. Mä ostin myös nuo kaksi ihan samaa hiljattain :) Tosta vyöstä on vielä olemassa sellanen jännä vaalea metallin värinen, joka muistuttaa eniten sitä Guccia. Ihanaa viikkoa sinulle! :)

  ReplyDelete
 2. Minäkin olen samoja metsästänyt, mutta tänne niitä ei ainakaan vielä ole tullu :/

  todellajossain.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. hei,
  vinkiksi vielä että noita on myös pronssin värisenä tarjolla! =) ainakin nettikaupassa on/on ollut, ellei ole jo loppuun myyty..?

  ton ruskean haluaisin minäkin!

  ReplyDelete
 4. Noi on kivoja vöitä. Hennesin nettikaupassa on vielä nuiden lisäksi sellainen pronssin värinen versio tosta vyöstä. (:

  ReplyDelete
 5. Moikka!
  Ihan ensimmäisenä haluaisin kiittää mahtavasta blogista! :) Tätä on aina ilo lueskella!
  Toisekseen mulla oli ihan kysymyskin :D Olen katsellut, että sinulla on kauniita ja hyvin istuvia kynähameita. Rakastan kynähameita ja omastakin kaapista löytyy muutama, mutta mulla ne tuppaavat aina nousemaan korviin kävellessä! Nousevatko hameet sinulla ollenkaan? :D Inhottavaa nykiä niitä aina alaspäin. Jos sinulla on samaa ongelmaa, niin oletko keksinyt mitään ratkaisua? :)
  Todella kivaa kevättä! :)

  ReplyDelete
 6. Olet joskus maininnut laihduttaneesi, joten olisiko tästä mahdollista saada postausta? Millä keinoin onnistuit, ennen -ja jälkeen-kuvia jne? Toisi myös motivaatiota omaan laihdutusprojektiini.. :D

  ReplyDelete
 7. Mulla on sama ongelma nousevien kynähameiden kanssa. Yleensä mulla ei ole mitään ongelmia istuvuuden kanssa, mutta vähänkin tiukempi hame nousee kainaloihin. Olen kokeillut kiinnittää vyöllä, mutta sen sitten joutuu kiristämään ruman tiukalle jotta se pitäisi hamoset paikoillaan. Tykkään hameista ihan hirveästi, mutta lantiomalliset eivät sovi mulle ollenkaan.

  ReplyDelete
 8. oot lähteny new lookista?

  ReplyDelete
 9. Moikka!


  Ajauduin tosi kivaan blogiisi kun googletin Vuittonin laukkuja. Laukkujen ohella metsästän myös hyvää kameraa ja tykkään näistä sinun kuvistasi ja kuvan laadusta. Saanko tiedostella, että millainen kamera sinulla on käytössä? Kiitos jo etukäteen!

  p.s.. Ihania kuvia terassilta

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)